Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Server dla reprezentacji....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
no nie ja zaczalem rozmowe w tym topiku o nowym serwie... ale skoro poruszyles ten temat to poprostu wyrazilem swoje obawy co do jego "uzytecznosci" ...

podobnie jak się "obawiałeś" że nie będzie serva dla reprezentacji

quote:
masz racje,

dziękuję

quote:
ale w sumie forum nie istnieje po to, abysmy, ja czy ty, przekonywali kogokolwiek do swoich racji... kazdy dzieli sie swoimi opiniami nt. glupich/ciekawych/smiesznych rzeczy dziejacych sie na tzw "naszej scenie", robie to i ja :o

wiedziałem że można na Ciebie liczyć.

quote:
tez mam taka nadzieje...

super, to mamy umówioną i zamówioną dyskusję, może przy krakersie i pifie

P.S. z Twoich emoticonek widzę jedynie ":o" co zwykle oznacza zdziwienie. to celowe?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-04-2003 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
reprezentacja moze sobie caly czas, o kazdej porze dnia i nocy trenowac i jest dobrze, ale jak juz klan zagra podczas gdy reprezentacja tego dnia nie gra zadnego meczu to jest zle...dlatego Admini serverow przesadzaja!

niom, jacy ci admini sa nienormalni no.... tak rozdają te swoje maszynki, jakby to do nich należały, co za ludzie...
http://urbanterror.pl/index.php?sho...ents&id=529

quote:

stawianie servera, a fanaberie admina to dwie rozne rzeczy,

fanaberie typu postawienie serwera są najgorsze - bo nie dość że daje coś od siebie, to jeszcze nie po Waszej myśli, o!

quote:
fajnie postaw moze serwer na ktorym bedzie mozna grac przez 5 minut i tylko w niedziele, a napewno wszyscy beda okazywali ci wdziecznosc za postawienie serwera...

oo!!! zaje****y pomysł! <lol>

Old Post 26-04-2003 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
niom, jacy ci admini sa nienormalni no.... tak rozdają te swoje maszynki, jakby to do nich należały, co za ludzie...
http://urbanterror.pl/index.php?sho...ents&id=529

Ciesze sie, ze sie ze mna zgadzasz
quote:

fanaberie typu postawienie serwera są najgorsze - bo nie dość że daje coś od siebie, to jeszcze nie po Waszej myśli, o!

to czemu nie robisz tak zeby bylo po naszej mysli? Nikt by wtedy nie marudzil!
quote:

oo!!! zaje****y pomysł! <lol>

Admini serwerow przesadzaja!

Old Post 26-04-2003 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up jest gut.

IMHO jest jednak good.
reprezentacja gromi przeciwników, pnie się po trupach (innych reprezentacji) do szczytów. tak trzymać.

mam wielką stysfakcję, że tego dokonaliście chłopaki - serio.
trzymam kciuki za poniedziałkowy mecz.

jak pisałem - mało mi się chce wierzyć, aby regulamin rozgrywek dopuszczał grę na servie bez PB. jeśli jednak w poniedziałek się okaże, że niema gdzie grać tego mecza, dajcie znać odpowiednio wcześniej (a nie jak ostatnio - pół godziny przed meczem, gdy w ogóle byłem offline) - wyłączę wtedy 'podstawowy' coolnet żeby chociaż troszkę zmniejszyć lagi od procka....

Old Post 26-04-2003 22:51
scalator
Guest

Re: jest gut.

quote:
[/B]wyłączę wtedy 'podstawowy' coolnet żeby chociaż troszkę zmniejszyć lagi od procka.... [/B]

a tam bedziesz kombinowal .. ja tam moge dac dami i snajperka

a kto wie jak postawic GTV ?

Old Post 27-04-2003 10:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: Re: jest gut.

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
a tam bedziesz kombinowal .. ja tam moge dac dami i snajperka

a kto wie jak postawic GTV ?

z gtV jest nie problem , bo Bryan od nas zawsze urzyczy , ale problem jest bo trzeba wczesniej skonfigurowac PB zeby nie kikal GTV a takze w ogole to sprawdzic czy bedzuie chodzilo

Old Post 27-04-2003 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Question juz koniec?

czyzby juz byl koniec treningow polskiej reprezentacji?

lol, ktore miejsce zajelismy? i gdzie sa wyniki?
a moze ktos sie pochwali demkiem/filmikiem (moglbym je wrzucic na zwisa) - zawsze to jakas strawa dla ducha, dla mas ....

Old Post 03-05-2003 20:27
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

na co ten sarkazm ? :/

Old Post 03-05-2003 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
na co ten sarkazm ? :/

w ktorym miejscu?

Old Post 03-05-2003 21:10
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: juz koniec?

quote:
czyzby juz byl koniec treningow polskiej reprezentacji?

lol, ktore miejsce zajelismy? i gdzie sa wyniki?
a moze ktos sie pochwali demkiem/filmikiem (moglbym je wrzucic na zwisa) - zawsze to jakas strawa dla ducha, dla mas ....

wszedzie tutaj :>

Old Post 03-05-2003 23:51
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: juz koniec?

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
wszedzie tutaj :>

zadalem normalne pytanie - to sarkazm? :O
lol no, sorki :/

drugie pytanie tez - czy ktos ma te filmy/demka - chetnie obejrze, mysle ze nie tylko ja.

P.S. k**a znowu musze udowadniac ze nie jestem wielbladem

Old Post 04-05-2003 00:53
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Demek ani niczego nie bedzie chyba do konca Nations Cupa (tajemnica ? :> ) , no i teraz pla offy , czekam na kolejne mecze

Old Post 04-05-2003 11:00
cZAx
really bad mother fucker

ja swoje demka mam, tylko nie ma ftp a kazdemu z osobna nie chce mi sie przesylac [ pozdr. Maro :p] wiec jesli jest jakis ftp to bez problemu moge tam zauploadowac,

Old Post 04-05-2003 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

po pierwsze demek nie bedzie bo utajniamy nasze super niesamowite ownerskie taktyki
po drugie nie wiem po co na serverze dla reprezentacji rcon jest zmieniany co 2 dni ;o wchodzi czlowiek na serwer i nagle sie okazuje ze jednak nie zagramy sparingu bo wszystko poprzestawiane
po trzecie po jakiego wala mapcycle na serwerze do klanowek?
po czwarte wygrywamy bo mamy server a osotatnio to sie papuga chyba obrazil i nikt nie ma rcona i server jest public :o
po piate pozwolcie trenowac reprezentacji a nie narzekacie tylko, musimy tez grac na zagranicznych serverach co robimy wiec nie wiem o co ci chodzi papuga
po szoste jezeli to mozliwe to chcielibysmy server z najlepszymi pingami dla zagranicznych gosci... wiec moze z lekka ograniczyc qlneta1 do 5v5 bez spec?
po siodme nie mam pojecia o co chodzi z tymi meczami niezwiazanymi z reprezentacja ale jak sie juz pomaga reprezentacji to tak jakby sie pomagalo calej scenie wiec co za roznica czy zagra sie tam 1 mecz w te czy we wte? moze od dzis polskie klany niech graja z tagirm pL ][ nie bedzie problemu...
po osme na tego zwisa to czekamy i czekamy a sytuacja polskie sceny pogarsza sie z dnia na dzien( kochana tpsa i reszta ips...)
po dziewiete jak adminowie sa tacy chetni zeby pomoc reprezentacji to niech dadza gr8ajowi rcony na serwery zeby w razie co mozna tam bylo zagrac mecz...

najlepiej to sie do czegos zdeklarowac a pozniej nic nie robic albo tylko i wylacznie marudzic...
ps tak przeczytalem wszystkie posty wiec mi tu nie marudzic

Old Post 04-05-2003 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

demka sa, jak mi czax wysle to wrzuce wszystkie na ftp

Old Post 04-05-2003 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

demka są, ale .... będą dopiero dla all sceny po Play-offs ehehe
Już mam rcona na qlneta, ale przydałby sie na ine serwery w razie awarii....o_O....thx m8s

GrEaTEyE

Old Post 05-05-2003 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
wiec jesli jest jakis ftp to bez problemu moge tam zauploadowac,

chyba moje czcionki są jakieś koślawe....

quote:
a moze ktos sie pochwali demkiem/filmikiem (moglbym je wrzucic na zwisa)

(dla niewtajemniczonych: zwis to taki serwer... niedługo będzie trzymał oficjalny download dla ut.pl...)

Old Post 05-05-2003 21:08
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin
po pierwsze demek nie bedzie bo utajniamy nasze super niesamowite ownerskie taktyki
po drugie nie wiem po co na serverze dla reprezentacji rcon jest zmieniany co 2 dni ;o wchodzi czlowiek na serwer i nagle sie okazuje ze jednak nie zagramy sparingu bo wszystko poprzestawiane
po trzecie po jakiego wala mapcycle na serwerze do klanowek?
po czwarte wygrywamy bo mamy server a osotatnio to sie papuga chyba obrazil i nikt nie ma rcona i server jest public :o
po piate pozwolcie trenowac reprezentacji a nie narzekacie tylko, musimy tez grac na zagranicznych serverach co robimy wiec nie wiem o co ci chodzi papuga
po szoste jezeli to mozliwe to chcielibysmy server z najlepszymi pingami dla zagranicznych gosci... wiec moze z lekka ograniczyc qlneta1 do 5v5 bez spec?
po siodme nie mam pojecia o co chodzi z tymi meczami niezwiazanymi z reprezentacja ale jak sie juz pomaga reprezentacji to tak jakby sie pomagalo calej scenie wiec co za roznica czy zagra sie tam 1 mecz w te czy we wte? moze od dzis polskie klany niech graja z tagirm pL ][ nie bedzie problemu...
po osme na tego zwisa to czekamy i czekamy a sytuacja polskie sceny pogarsza sie z dnia na dzien( kochana tpsa i reszta ips...)
po dziewiete jak adminowie sa tacy chetni zeby pomoc reprezentacji to niech dadza gr8ajowi rcony na serwery zeby w razie co mozna tam bylo zagrac mecz...

najlepiej to sie do czegos zdeklarowac a pozniej nic nie robic albo tylko i wylacznie marudzic...
ps tak przeczytalem wszystkie posty wiec mi tu nie marudzic

nic nie rozumiem same sprzeczności z wcześniejszymi wypowiedziami ...

Old Post 05-05-2003 21:10
Merlin
r3esurrected

quote:
nic nie rozumiem same sprzeczności z wcześniejszymi wypowiedziami ...

ktore zdanie jest dla ciebie nie zrozumiale?

Old Post 05-05-2003 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:13.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions