Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Piractwo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

popieram piractwo internetowe sciagam duzo mp3 z netu dzieki temu mam okazje sluchac wielu zespolow o ktorych w polsce w jakikiolwiek inny sposob nigdy bym sie niedowiedzial moge bez ryzyka przesluchiwac plyty i jezeli mi sie cos spodoba kupuje to
nie toleruje gosci ktorzy graja w gre kilka miesiecy non stop i jej nie kupia
nie toleruje gosci ktorzy po przesluchaniu pirackiego nagrania biegna do sklepu kupic koszulke tego zespolu za 34 zl a nie kupia plyty za 28 zl(takich osob w polsce jest duzo)
jestem ciekaw ilu z was tak naprawde niema pieniedzy i z kad je wzieliscie na komputer i internet
ilu z was wydaje kase na roznego rodzaju uzywki
dzlaczego plyty sa takie drogie ? przez piratow 'zachlanna wytwornia' i 'zly wydawca' to juz przeszlosc ceny ustala prawo popytu i podazy
dlaczego tak trodno wypromowac u nas cos innego niz pop i hh ? bo tylko 'zwariowani' nastolatkowie kupuja plyty
jezeli robie gdizes blad w rozumowaniu poprawcie mnie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-11-2003 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

atari: masz troche racji ale zauwaz tez ze ci co sluchaja tego pop'u i innych przebojow na czasie, nierzadko nie wywalaja tony kasy na modne ubrania, tysiace kosmetykow, zupelnie niepotrzebnych gazdzetow itp...
sciagam filmy z internetu, ale te ktorych w kinach juz rzadko mozna zobaczyc, albo nikt nie chce isc na ten film a samemu mi sie do kina nie chce isc.. a w kinie bywam dosc czesto... ]

Old Post 22-11-2003 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
bo tylko 'zwariowani' nastolatkowie kupuja plyty
jezeli robie gdizes blad w rozumowaniu poprawcie mnie

zabiłeś mnie tym (:
w takim razie jestem zwariowanym nastolatkiem...
u mnie sprawa z muzyką ma się tak, że jeśli bardzo chcę coś mieć, to kupuję to na płycie/kasecie, jeśli tylko zostało wydane w Polsce, a jeśli nie, to już trudno, ściągnę z neta i będę złodziejem

j@rzabek : mówisz że wykonawcy specjalnie tak robią żeby płytę jednym kawałkiem wylansować. owsze, ale tu chodzi tylko o popowe gówno i temu podobne rodzaje muzyki dla "zwariowanych nastolatków" (podoba mi się to określenie), robionej dla wielkiej kasy... jak ktoś słucha ambitnej muzyki a nie jakiegoś plastikowego syfu to ten problem dla niego nie istnieje

Old Post 22-11-2003 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Napisane przez Atari

quote:
dzlaczego plyty sa takie drogie ? przez piratow 'zachlanna wytwornia' i 'zly wydawca' to juz przeszlosc ceny ustala prawo popytu i podazy

ekhm:

prawo popytu : wraz ze wzrostem cen, maleje popyt i odwrotnie (nie dotyczy to paradoksu weblena, giffena i spekulacyjnego)

prawo podaży : wraz ze wzrostem ceny, wzrasta podaż danego dobra i odwrotnie: ze spadkiem cen maleje podaż (rowniez nie dotyczy w/w paradoksow)

to jak to bylo z tymi zachlannymi wytworniami/zlymi wydawcami???

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 22-11-2003 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Atari - komputer dostalam na urodziny i jak cos upgraduje to robie to tak ze sprzedaje co mam i dokladam jak najmniej.. internet tez mam taki zeby byl najtanszy.. uzywek nie uzywam .. po prostu nie mam kasy i tyle

Old Post 22-11-2003 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

glan nie rozumiem chcesz powiedziec ze tylko pop'owcy maja pieniadze ? chyba nie dokonca wg. mnie ludzia ktorzy sluchaja takiej muzyki faktycznie wszystko przychodzi latwiej od dziecinstwa dostawali wszystko na tacy dlatego nie umieja szukac 'glebiej'
t0d prawa rynku znam tylko ze zwogu zagralem torche pod publike poslugujac sie znanym sloganem cala moja wypowiedz to tylko domysly albo cos w co chce wierzyc ale na chlopski rozum biorac czy w dzisiejszych czasach tak trudno znalesc wydawce? (nigdy nie szukalem i zapewne nikt z was tez wiec nic nie pozostaje tylko domysly) czy gosciu ktory wylozyl sporo kasy na nieudany projekt nie proguje sobie odbic na tych bardziej udanych? pewnie i tacy sa ale i to sie da wytlumaczyc
nie chce przynudzac
deadhcrush
1 oczywiscie nie tylko oni kupuja
2 zazwyczaj jak cos sie bardzo chce to sie to dostaje chycby po trupach
jaka jest roznica miedzy mp3 ktore ci sie 'tylko' podobaja a tymi ktore cie bardzo podobaja bo wiesz mozesz naginac 'bardzo podoba' do 'podoba' gdy potrzebujesz kase na cos
Sarri:
staram sie uogolniac ale wiadomo ze sa wyjadki jesli kogos NAPRAWDE niestac to ok
ale ilu ma tak naprawde a ilu sie tlumaczy ze nie stac mnie bo musze zapalic/wypic

Old Post 22-11-2003 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
glan nie rozumiem chcesz powiedziec ze tylko pop'owcy maja pieniadze ? chyba nie dokonca wg. mnie ludzia ktorzy sluchaja takiej muzyki faktycznie wszystko przychodzi latwiej od dziecinstwa dostawali wszystko na tacy dlatego nie umieja szukac 'glebiej'

nie, nie to chcialem powidziec i nie to powiedzialem

Old Post 22-11-2003 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
deadhcrush
1 oczywiscie nie tylko oni kupuja
2 zazwyczaj jak cos sie bardzo chce to sie to dostaje chycby po trupach
jaka jest roznica miedzy mp3 ktore ci sie 'tylko' podobaja a tymi ktore cie bardzo podobaja bo wiesz mozesz naginac 'bardzo podoba' do 'podoba' gdy potrzebujesz kase na cos

Adari: ()
owszem, jest wiele rzeczy które chcę, ale powiedz mi, jak to widzisz, żebym za płytę która została wydana np. tylko w niemczech, tylko na zachodzie czy w skandynawii zapłacił 25 euro + koszty przesyłki z jakiegoś oslo..? problem etyczny, ale wtedy niestety wybieram mp3... nie zamierzam idąc "po trupach" kupować jednej płyty raz na 2 miechy

EDIT
aha i jak mogę powiedzieć że mi się coś podoba mniej lub bardziej skoro teg nie znam i dopiero chcę to kupić? więc nie ma mowy o żadnym naginaniu...

Old Post 23-11-2003 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
Adari: ()
owszem, jest wiele rzeczy które chcę, ale powiedz mi, jak to widzisz....

huh ale sie rozdrabniac zaczynamy :|
[joke]adari daje ci rozgrzeszenie i pozwala piracic ![/joke] :@
dzisiaj przynioslem kumplowi plyte org.
drugi kumpel mnie wysmial ze moge miec to samo za 5 zl a kupuje za 60 zl ze mam zaduzo kasy itp itd zamknol sie dopiero jak mu powiedzialem ze przynajmniej nie kradne
moral tego taki ze w piractwo wroslo w Polske jak [cos_co_bardzo_gleboko_wrasta] i z powszednialo
a Wy zamiast powiedziec ze piractwo jest zle by mlody boardowicz_fpp czytajac ten temat zrozumial swoj blad i zaczol piracic_nie zaczynacie sie tlumaczyc

Old Post 25-11-2003 20:51
deathcrush
łobuz

no i dobrze że się zagłębiamy w szczegóły bo ile można klepać gadkę że piractwo jest be albo i nie be?
a że wrosło - owszem, bo przez tyle lat co nie było ustawy to musiało wrosnąć... a starych przyzwyczajeń się ciężko pozbyć (jeśli się wogóle chce)

Old Post 25-11-2003 21:43
Atari
Elite (Fiend)

huh
1 kto tutaj klepie gadke ze piractwo jest be/nie be ?
mowie tylko ze niektorzy naduzywaja daru inernetowego sciagania
2 to nie sa przyzwyczajenia to sa ww naduzycia
3 nie wieze ze sluchasz tylko skandynawskiego podziemia ciezkiego brzmienia
4 http://nnmag.net/nn/?redir=mod_arts.php&id=327

Old Post 26-11-2003 19:40
insmac*1337
Guest

Atari twoja krucjata majaca na celu propagowanie oryginalow raczej nie odniesie tutaj skutkow, z dwoch zasadniczych powodow:

1) Nie masz zadnych dobrych argumentow
2) Zazwyczaj ludzie maja tutaj wyrobiona opinie i watpie czy ja zmienisz

Old Post 26-11-2003 19:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
3 nie wieze ze sluchasz tylko skandynawskiego podziemia ciezkiego brzmienia

owszem, słucham także niemieckiego, ukraińskiego, rosyjskiego, czeskiego podziemia i wielu innych, czasem zdarza mi się słuchać kapel z innych kontynentów (Azja, Am. płn i płd)

a akurat na skandynawię jest teraz moda więc nietrudno dostać większość kapel stamtąd

coś jeszcze?

Old Post 26-11-2003 20:02
Atari
Elite (Fiend)

insmac:
1) jak to niemam argumentow wymieniono ich duzo i sa to mocne argumenty , a powiedz mi jakie ty masz argumenty za piractwem oprocz ceny i oczywiscie 'mi sie nalezy' czy 'inni kradna wiecej'
2) tak wszyscy maja to w dupie

deathcrush:
to wkoncu trudno czy nietrudno dostac cos stamtad :|
z moich urojen wynika ze to wlasnie takim kapela powinienes pomagac sie wybic

quote:

Thanks you for buying this music and for supporting the artist, songwrites, musicans and others who've created it and made it possible.
Please remember that this recording and artwork are protected by copyright law. Since you don't own the copyright, it's not yours to distribute. Pleas don't use Internet services that promote the illegal distribution of copyrighted music, give away illegal copies of discs or lend discs to others for copying. It's hurting the artists who created the music. It has the same effect as stealing a disc from a store without paying for it.

Old Post 27-11-2003 16:16
MAr-n
PROwokator

tfgrA wiec tak lekko pozwolilem sobie skomentowac posty Atari bo widze ze najmocniej sie tu udziela lecz jakos nie moge zrozumiec o co mu chodzi. Po postach Atari widze ze dzialasz pod wplywem chwili i impulsu, nie miej do mnie zarzutu ze niby sie znowu do ciebie przyczepiam poprostu tak wypadlo
Na poczatku moze taki bajer Pirat to osoba ktora sprzedaje/rozpowszechnia nielegalny soft, piractwo to rozpowszechanianie nielegalnego softu i czerpanie z tego zysku/korzysci - chyba ze jestem w bledzie to prosze mnie poprawic. Wnioskujac to juz na poczatku mylisz pojecia miedzy sciagniem czegos z internetu dla siebie i nie rozpowszechnianiem tego a kupowaniem czegos od pirata.

To moze zaczne od poczatku a raczej od ostatniego twojego postu

quote:
insmac:
1) jak to niemam argumentow wymieniono ich duzo i sa to mocne argumenty , a powiedz mi jakie ty masz argumenty za piractwem oprocz ceny i oczywiscie 'mi sie nalezy' czy 'inni kradna wiecej'
2) tak wszyscy maja to w dupie

hmm mowisz w ostatnim poscie w pkt 1 ze stawiasz argumenty przeciwko zlu jakim jest piratowanie a na samym poczatku piszesz od takie madre zdanie :

quote:
popieram piractwo internetowe sciagam duzo mp3 z netu dzieki temu mam okazje sluchac wielu zespolow

nawet nie tlumacz sie ze sciagasz po to by puzniej kupic, tak moze i robi każdy, tylko ile w tym prawdy tego nikt nie wie. Ciekawe co powiesz BSA jak wpadna "ja tylko by zobaczyc czy fajne i jutro kupuje orginal"

Wkoncu sie zdecyduj jakie jest twoje zdanie w tej sprawie, bo w innym poscie pisales cytuje:
"powiedzialem ze przynajmniej nie kradne"
twoj text do kumpla. Hmm to jak w koncu bedzie kradniesz? czy nie kradniesz? jestes przeciw piractwu? czy moze za nim?
Nie mozesz byc pomiedzy bo sie nie da

Do ad.2 tez bym sie zastanowi,l czy wszyscy maja to w dupie? ale to tylko twoja mysl i mozesz sobie myslec co ci sie zywnie podoba

quote:
jestem ciekaw ilu z was tak naprawde niema pieniedzy i z kad je wzieliscie na komputer i internet
ilu z was wydaje kase na roznego rodzaju uzywki

no tak ciekawe, to ja mowie teraz ze mam pieniadze i starcza mi ich tyle na ile potrzebuje, nie stracza mi by kupic sobie gre, dvd, czy cd audio - komputer to mi kupil ojciec coz za glopie stwierdzenie "skad wzielismy pieniadze na komputer" sorry nie wszyscy z nas zarabiaja grube pieniadze a wiekszosc sie napewno dalej uczy wiec troche nie namiejscu jest ten text
Hmm no wiesz niektorzy wola wydawac pieniadze na uzywki niz na gry (np ja) nie wstydze sie tego mowic, ze wole sobie wypic niz kupic gre, czy zapalic

quote:

ale ilu ma tak naprawde a ilu sie tlumaczy ze nie stac mnie bo musze zapalic/wypic

ten sam argument co wyzej
Odpowiedz bedzie taka sama lecz z pewnym dodatkiem (taki bonus ). Wole wydawac pieniadze na zycie osobiste na uzywki bardziej przyziemne (alkochol, fajki, zielone itp) niz uzywki zwiazane z komputerem, dziwne? - chyba nie, przeciez z komputerem nie bardzo pogadam przy piwie i raczej z nim nie zapale fajki

quote:
huh
1 kto tutaj klepie gadke ze piractwo jest be/nie be ?
mowie tylko ze niektorzy naduzywaja daru inernetowego sciagania
2 to nie sa przyzwyczajenia to sa ww naduzycia

Ad 1
A ty myslisz ze normalnemu userowi po co jest szybkie lacze ?? by mu sie szybciej wp.pl wlaczylo czy inny onet. W ciagu 14 dni sciagam na oko ponad 23 giga rzeczy no i co z tego ? jezeli pewnie i tak polowe z tego skasuje jak mi sie znudzi
Ad 2
Oj a jednak sa przyzwyczajenia

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Edytowane przez MAr-n dnia 27-11-2003 o godz. 18:16

Old Post 27-11-2003 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Oczywiscie zgadzam sie z MArn'em w 100%, dodatkowo jeszcze dorzuce pare uwag do pana Atari:

1) Nie ma sensu dyskutowac z osoba, ktora nie umie czytac. Gdybys posiadal takowa umiejetnosc, wiedzialbys, jakie sa moje argumenty, bo napisalem prawie referat na pierwszej stronie na ten temat.
2) Nie wiem, czy tak szybko zmieniasz poglady, ale kilka dni temu pisales, ze popierasz piractwo internetowe, natomiast teraz mowisz cos zupelnie innego.

Old Post 27-11-2003 17:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
deathcrush:
to wkoncu trudno czy nietrudno dostac cos stamtad :|
z moich urojen wynika ze to wlasnie takim kapela powinienes pomagac sie wybic

takie kapele mają zwykle w dupie wybicie się, grają dla samej radości grania i jakiegoś browca po koncercie... to chyba nieciężko zrozumieć... chyba
a nawet gdybym wbrew ich woli chciał pomóc, to jak sobie wyobrażasz że co, zamawiam pocztą płytę z demówką jakiejś kapeli z głębokiej Rosji czy Brazylii albo USA?
daj już spokój

Old Post 27-11-2003 22:58
AlieneK
KOSZ

deathcrush ty kryminalisto! powinni cie rozstrzelać - miałbyś nauczke na przyszłość ;S

Old Post 28-11-2003 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

Drodzy Przedmowcy
Chcialem znalesc stabilny i przejzysty kompromis w tym temacie niestety zamiast rozwiazac podstawowy problem wplatalem sie w niepotrzebna klutnie musze przyznac wam racje co do niektorych argumentow i co do tego ze zacolem sie 'motac' nadal podtrzymuje swoje pierwsze zdanie
dziekuje za wymiane zdan

Old Post 28-11-2003 15:46
MAr-n
PROwokator

no i to mi sie podoba, dobre podejscie masz Atari

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 28-11-2003 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
musze przyznac wam racje co do niektorych argumentow i co do tego ze zacolem sie 'motac' nadal podtrzymuje swoje pierwsze zdanie dziekuje za wymiane zdan

Atari ale wyloozuj oni i tak stwierdza ze nia masz racji Uroki ludnosci tego forum

Old Post 28-11-2003 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

chamy... no i ten cały defkrusz, kryminalista jeden... :F (o co z tym chodziło?)

Old Post 29-11-2003 03:45
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Atari ale wyloozuj oni i tak stwierdza ze nia masz racji Uroki ludnosci tego forum

Masz cos do ludnosci tego forum? :>

Old Post 29-11-2003 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Masz cos do ludnosci tego forum? :>

tia niezle z nich mlotki

Old Post 29-11-2003 13:02
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
tia niezle z nich mlotki

...stołki i taborety

Old Post 30-11-2003 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Nie wiem jak jest na innych uczelniach ale ja jush wkrotce (tzn wtedy gdy mi sie sciagnie ) pierwszy raz w historii bede mial legal caly M$

http://msdn63.e-academy.com/msdnaa_xh4969

Pejot rulez

Old Post 04-12-2003 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

huh...dzisiaj wyczytalem w ambitnej gazecie "Metro" komentarz jakiegos kolesia na pytanie co sądzi o nalotach.
mowi ze to niewporzadku (blablabla). No nie wiem czy tak nie wporządku bo w sumie jest takim samym kryminalista jakby w garazu trzymał klika kradzionych samochodow

Old Post 04-12-2003 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Windows Server 2003 Web Edition
Windows Server 2003 Standart Edition
Windows Server 2003 Enterprise Edition

Ktory ? Ktory da sie przerobic na Home Edition? :>

Old Post 04-12-2003 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

enterprise da sie napewno, choc trza sie niezle nagimnastykowac ;p co do pozostalej 2 to nie mam pojecia ;p

\/

Old Post 05-12-2003 03:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions