deathcrush - nie nazywaj mnie krzykaczem... jestem spokojnym, usmiechnietym i przyjaznie nastawionym do swiata czlowiekiem, sam kiedys sprowokowales awanture miedzy nami.. i faktycznie masz chyba jakis kompleks albo uraz... szkoda tylko, ze nie wiem o co... nie istotne zreszta jest to dla mnie... absolutnie...
jeszcze jedna konkluzja natury ogolnej:
faktycznie malo tu osob zaglada... a przeciez jest to jedno z najbardziej zasluzonych for dyskusyjnych o grach fpp, korzystalo z niego mnostwo osob, potem ludzie zaczeli odplywac.. przyczyn jest pewnie wiele, mimo to jednak mysle, ze jedna z nich jest rowniez wymieniony przeze mnie problem - jesli nikomu nie zalezy to Wasza sprawa... pewno przydaloby sie wiecej reklamy i wogole...
przykro mi, ze sprowokowalem jak to nazwal deathcrush dyskusje - nie mialem takiej intencji - wyrazilem swoje zdanie i zal, oraz podzielilem sie obserwacja.. czy sluszna czy nie - to pozostawiam Waszej ocenie...
deathcrush - troche kultury nigdy nikomu nie zaszkodzilo.. zwlaszcza, ze jestem starszy, madrzejszy, silniejszy, przystojniejszy i mam lepiej w glowie poukladane niz Ty.. 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|