Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > to forum zeszlo juz na psy
Czy zgadzasz się na przyklejony temat z zasadami forum
Ta ankieta została zakończona.
Tak 4 44.44%
Nie 5 55.56%
W sumie: 9 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
[ciach]nie po to tu siedze zeby ogladac sticky w stylu "REGULAMIN, czytaj zanim napiszesz cos" capslock albo "czesc, mam na imie..." this stinks... [ciach]

Właśnie między innymi poto mają te zasady być, żeby nie było tematów "cześć, mam na imię...". Wszystko będzie się kręcić tak jak się kręciło, od jedna linijka więcej na liście tematów, krzywda ci się od tego nie stanie. A pozatym to wymyśl jakieś nowe argumenty bo już się powtarzasz .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-01-2004 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

1) nea odstosunkuj się od Krowy i Kosza, geju
2) cała ta wasza dyskusja jest śmieszna, nie myślicie chyba że jak przystickujecie regulamin i spiszecie zasady to cudownym zrządzeniem nagle n00by z całej sieci zaczną tu napływać i zasiedlać board?! lol
nawet bez stickowania zasad i tym podobnych czarów-marów NIKT NOWY tu nie zajrzy, krytyczne przypadki takie jak wisniowy8 to (nie chcem ale muszem użyć tego określenia) wyjątki potwierdzające regułę... koleś chciał rozreklamować to swoje pcinfo.pl, na pewno nie chciał wzbudzić dyskusji... to chyba widać gołym okiem

gdyby n00by miały tu wchodzić to nie przeszkadzało by im że nie ma regulaminu itd... po prostu jedni by się przebijali, a inni nie... a tutaj nikt już nie przychodzi, czy tego chcecie czy nie...

szkoda tylko że daliście się sprowokować krzykaczowi do pustej dyskusji...

Old Post 12-01-2004 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
[ciach]

Jak dla mnie to masz kompleksa, bo Mazio jednak trochę racji miał .

Old Post 12-01-2004 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

skoro juz "robie trzode (C) onion" to dorzuce moje zdanie na temat tym razem :> najsmieszniejszy jest pomysl na forum dla nowych :E Bo niby kto mialby ochote poklikac na takim forum jak obok ma "normalne" ? a moze nadzorowac nowych ludzi i pozwalac im awansowac? no bezsens totalny. Co do faq - nie musi byc wcale to topic, przeciez moze byc link do jakiejs strony gdzie sa punktami wypisane te nasze niepisane zasady :> Ogolnie nie rozni sie to za bardzo od zasad netykiety, wiec mozna dac widoczny link na gorze strony [no bo czemu faq ma byc tylko w oniczym?] i niech kazdy sobie klika. A jak ktos mimo to nie przeczyta, to juz nie ma litosci wobec pacjenta :E

Old Post 12-01-2004 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

sam nie wiem...
niby dobry sposob, ale nie chce zeby potem mi ktos wytykła ze łamie regulamin...
bądzmy asertywni i nie nazywajmy tego regulamin tylko zasady
albo sawławir (zebym to ja wiedział jak to sie pisze )
[edit]
do tego co na pisał V100 wyżej. Można dać coś takiego przy formularozy rejestracyjnym

Old Post 12-01-2004 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
Jak dla mnie to masz kompleksa, bo Mazio jednak trochę racji miał .

nie kompleksa tylko patrzę realnie na sprawę
poza tym trochę racji to każdy w tym topiku miał

Old Post 12-01-2004 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

V100: racja, ale gdzie ty w netykecie masz zasady (c)? Można by dać ogłoszenie [taki sticky na wszsystkie fora].

AlieneK: Racja, dlatego słowa regulamin tutaj staram się unikać. Najlepiej będzie poprostu nazwać topic "Przeczytaj zanim zapostujesz" czy cuś takiego.

Zdaję sobie sprawę, że założenie tego topicu nie sprawi że zaczną tutaj zlatywać stada noobów, nie załatwi to problemu głodu w afryce ani nie zlikwiduje światowego terroryzmu. To ma jedynie zapobiegać zakładaniu topiców których zakładać się nie powinno, i postowaniu tam gdzie się nie powinno tego czego się nie powinno (ale się poplątałem ) przez newbies, oraz ułatwić tym newbiesom wejście w to środowisko (bo mimo wszystko raz na ruski rok ktoś tu wchodzi, robi burdel, potem wszyscy na niego kiwają palcem i ten ktoś sobie idzie - to zapewne miał na myśli mazio).

Old Post 12-01-2004 16:40
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
co do wisniowego to chloptas urwal sie z jakiejs wsi

Co?

Old Post 12-01-2004 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

hmm... neo ***** mac w sumie to jak by tak pomyslec to wszystko piekne ale: lepiej dac cos takiego w faq i linka widocznego wrzucic [jak mowili przedmowcy], wtedy to by bylo z pozytkiem dla wszystkich a nie tylko OT...

spojrzmy KURWA prawdzie w oczy - nikogo nowego od pol roku jak tu zaczalem regularnie siedziec nie widzialem! wiec o czym my tu wogole gadamy - a przeciez wciaz sie ktos nowy rejestruje, ale to jest vortal FPP i siedza na forach FPP, i tylko tacy debile jak my nie graja w nic "maniakalnie" i siedza tu z czystej przyjemnosci znajomego towarzystwa... i nie ma sensu zasmiecac OT i obnizac jego presitż

powiem tak: znajda sie n00bowie, znajdzie sie stickyRegulamin... a narazie to naprawde nie ma najmniejszego sensu... [jesli masz nadzieje ze wisniowy przeczyta jakis regulamin to bywaj zdrow ]

OT: dawno nie bylo tylu madrych wypowiedzi na OT

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 12-01-2004 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

no to jak nie przeczyta ktos faq to, jak pisalem wyzej, moze sie liczyc ze ktos mu pelnoprawnie skasuje jego wypociny, a w szczegolnych wypadkach usunie konto...

Old Post 12-01-2004 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

ehhh panowie, mylicie pojęcia troszke...

V100: pełnoprawnie to każdy moderator może skasować posta / zamknąć topic i bez tego topica. Ten topic nie zmieni nic w sposobie działania tego forum - bo kto z tu obecnych zamknie jakiś twój topic i powie "złamałeś ten i ten punkt regulaminu"? Jeśli założysz durny topic to zostanie zamknięty, niezależnie czy zasady są spisane, czy nie .

1_Al!EN_0: ujmę to inaczej, ten topic napewno nikomu nie zaszkodzi (obniżanie prestiżu OT jest bardziej śmieszne niż poważne) a może pomóc. Może ty nie pamiętasz, ale ja pamietam jak ktoś raz wyskoczył w (c) na infiego za opisywanie jakiśtam jego przygód z jego dziewczyną, że już o tym jak Razor wjechał to już nie wspomne (jak słodko myśleć o Razorku jako o noobie ).

Można by to wrzucić w FAQ i wtedy zlinkować nad topicami we wsztystkich forach, tylko pytanie: kto to zrobi? MajeS czy inny Raptor?

Old Post 12-01-2004 17:29
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

deathcrush: ee czy ktos tutaj powiedzial ze jak zrobimy temat z drobnymi zasadami do forum to od razu tutaj spedzimy luda? e?

====

buahah, fucksto, ty tutaj wyjezdzaz z netykieta a jeszcze nie tak dawno sie pytales na rzezni co ma odpowiadania pod cytowanym fragmentem do netykiety lol

Old Post 12-01-2004 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
deathcrush: ee czy ktos tutaj powiedzial ze jak zrobimy temat z drobnymi zasadami do forum to od razu tutaj spedzimy luda? e?

ale jeśli nie dla n00bów, to po jaką cholerę chcecie robić taki topik? dla nas, czy dla tych ludzi co nie wchodzą tutaj? e?

Old Post 12-01-2004 18:00
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
ale jeśli nie dla n00bów, to po jaką cholerę chcecie robić taki topik? dla nas? e?

Pytanie nie brzmi "dlaczego?", pytanie brzmi "dlaczego nie?" <- znajdz mi jakieś minusy takiego topica, poza "obniżaniem prestiżu OT" i poza tym, że będzie zajmował jedną linijke w widoku forum .

Old Post 12-01-2004 18:04
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
Pytanie nie brzmi "dlaczego?", pytanie brzmi "dlaczego nie?" <- znajdz mi jakieś minusy takiego topica, poza "obniżaniem prestiżu OT" i poza tym, że będzie zajmował jedną linijke w widoku forum .

ale przestań się czepiać każdego mojego posta co?
do Twojej wiadomości, głosowałem na "tak", ale nie widzę celu... niech sobie wisi ta jedna linijka tylko po co...
a z obniżaniem prestiżu to nie mój gryps

Old Post 12-01-2004 18:08
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Czemu w ankiecie nie ma - [venotom style] mam to w dupie [/venotom style] ?

Szczerze mowiac... ostatnio w ogole nie widzialam zeby sie ktos nowy tu krecil .. chyba trzeba zrobic jakas reklame

Old Post 12-01-2004 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
ale przestań się czepiać każdego mojego posta co?
do Twojej wiadomości, głosowałem na "tak", ale nie widzę celu... niech sobie wisi ta jedna linijka tylko po co...
a z obniżaniem prestiżu to nie mój gryps

Czepiam się tych postów, które sprzeciwiają się pięknej idei topica z zasadami . Topic ma być dla ludzi którzy tu przychodzą, to się zdarza ******ko żadko, ale się zdarza, pozatym jak taki topic tu będzie, to wtedy będzie można kombinować jak te stado noobów tu spędzić . W sytuacji w której nie ma żadnego rozsądnego powodu żeby takiego topicu nie zakładać, a istnieje jakikolwiek rozsądny powód żeby taki topic założyć, to szala przechyla się w wiadomą stronę, no chyba że ja coś źle pojmuję . Dobra, już nie czepiam się twoich postów .

Old Post 12-01-2004 18:13
alienzero
KOSZ

tak, zle pojmujesz

sprawa zamyka sie tak:

ja: a dlaczego tak?!
ty: a dlaczego by nie!?

i to jest bez wyjscia sytuacja - niech sadzi 'gora'

Old Post 12-01-2004 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
tak, zle pojmujesz

sprawa zamyka sie tak:

ja: a dlaczego tak?!
ty: a dlaczego by nie!?

i to jest bez wyjscia sytuacja - niech sadzi 'gora'

Ha, tylko misiek, ja powiedziałem już dlaczego tak - i to pare razy w paru postach wyżej. Są argumenty na tak, nie ma argumetnów na nie. Już mi się nawet nie chce tego znowu tłumaczyć .

Old Post 12-01-2004 18:20
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Mozna temat zalozyc ale z gory mowie z moim zdaniem to absolutnie nic nie da

Dlaczego? Bo panuje tu taka a nie inna atmosfera. Jesli noob tu wejdzie i zlapie klimat to bedzie wiedzial jak sie wkrecic.. od czasu kiedy tu pisze juz kilku wlasnie tak sie wkrecilo i jest ok.. a jak ktory nie bedzie umial.. to zadne madre topiki ani nic nie pomoga... albo ucieknie albo cos zalozy, my to zepsujemy jak zwykle i wtedy ucieknie

No chyba ze planujemy na pokaz byc grzecznymi i zachowywac sie porzadnie ale wtedy albo nam szybko to minie albo board sie zrobi sztuczny :>

Old Post 12-01-2004 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

ten twoj slon to ci na leb padl... sa argumenty na nie ale ty ich nie przyjmujesz :/
w sumie mi to wisi, jak bedziesz sie spuszczal czytajac sticky to czmu mam ci odmawiac przyjemnosci ale ze to sensu ni ***a nie ma to powinienes zauwazyc... ale skoro zes sie tak napalil... tylko, chyba, nie w twojej kewstii jest stawianie sticky na OT, czyz nie?

i nie boj, pamietam wszystko - wiec czemu ty nie pamietasz dlaczego m.in. padl org? bo mial n00bow, debili itp... bo ich OT byl zjebowy, bo u nich byli wszyscy a u nas nikt tylko sami swoi... bo razora nie wspomne... i nie chodzi mi o to zeby sie zamykac czy cos, ale odsiew naturalny jest lepszy niz nawet najwyjebistszy regulamin...

z reszta, whateve... ja tu tylko z boku stoje...

Old Post 12-01-2004 18:39
deathcrush
łobuz

Saari ma rację. dla przykładu, taki O_o wkręcił się do kosza od razu i widać że czuje klimat, nie potrzebował żadnego przystickowanego topika... a idiocie to nawet regulamin, faq i stick razem wzięte nie pomogą...

Old Post 12-01-2004 19:01
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Powalajace :E:E dodaj jeszcze ze ty dla odmiany jestes kulturalny i stan po jego stronie :E dasz niektorym pelny obraz na ile cie stac :E

wszyscy dobrze wiedza ze na wiele mnie stac
a co do dyskusji to juz zajelem stanowisto
gdybys byl laskaw doczytac mojego posta do konca nie zatrzymujac sie na zdaniu dotyczacym ciebie:-)

Old Post 12-01-2004 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_bravo
My name is Goran Jagodnik

ja nie widze problemu zeby zrobic taki topic, kto bedzie chcial to przeczyta ale i tak wszyscy beda na to lac i bedzie tak samo...

Old Post 12-01-2004 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_bravo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_bravo Znajdź więcej post'ów przez  johny_bravo Dodaj johny_bravo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_bravo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Infi: wsiowy8 jest z kabat wiec nie obrazaj ludi ze wsi bo na kabatach mieszka maslav to w ogole ponizej wszelkiej krytyki jest to osiedle... mają Tesco i f_okule

a oto moje argumenty dlaczego ma nie byc
Bo nie!
Bo tak!

A serio to tak jak deathcrush pisał. Jak ktoś chce się wkrecić to się wkręci... wystarczy tylko przejsc inicjacje
A reszta ludzi, którzy sie do nieczego nie nadają.... wystarczy spojzec na forum CS. Mimo mojego topicu dla potrzebujących pomocy i tak pojawiają się nO_oby co zakladają nowe i proszą o cd-keya albo o byle gówno :/

Old Post 12-01-2004 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

No to wychodzi na to, że z głupotą jeszcze nikt nie wygrał .

Old Post 12-01-2004 19:35
rcube
KOSZ

Tak se czytam te wasze wypociny i przypomnialem wlasnie sobie moje pierwsze topici w tym dziale Kiedys byliscie bardziej wyrozumiali

Old Post 12-01-2004 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

deathcrush - nie nazywaj mnie krzykaczem... jestem spokojnym, usmiechnietym i przyjaznie nastawionym do swiata czlowiekiem, sam kiedys sprowokowales awanture miedzy nami.. i faktycznie masz chyba jakis kompleks albo uraz... szkoda tylko, ze nie wiem o co... nie istotne zreszta jest to dla mnie... absolutnie...

jeszcze jedna konkluzja natury ogolnej:

faktycznie malo tu osob zaglada... a przeciez jest to jedno z najbardziej zasluzonych for dyskusyjnych o grach fpp, korzystalo z niego mnostwo osob, potem ludzie zaczeli odplywac.. przyczyn jest pewnie wiele, mimo to jednak mysle, ze jedna z nich jest rowniez wymieniony przeze mnie problem - jesli nikomu nie zalezy to Wasza sprawa... pewno przydaloby sie wiecej reklamy i wogole...

przykro mi, ze sprowokowalem jak to nazwal deathcrush dyskusje - nie mialem takiej intencji - wyrazilem swoje zdanie i zal, oraz podzielilem sie obserwacja.. czy sluszna czy nie - to pozostawiam Waszej ocenie...

deathcrush - troche kultury nigdy nikomu nie zaszkodzilo.. zwlaszcza, ze jestem starszy, madrzejszy, silniejszy, przystojniejszy i mam lepiej w glowie poukladane niz Ty..

Old Post 12-01-2004 19:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Mazio C do tej przystojnosci.... Moze cos takiego jednak pozostawicie mi do oceniania?

Defkraf... ale jaja... zgodziles sie ze mna? .Oo.

Alienek: Jak juz to poruszyles... mowicie ze to kobiecy argument ... czy widziales kiedys u mnie "bo tak" albo "bo nie" ?

Old Post 12-01-2004 20:07
Mazio
Guest

Wink

no to oceniaj Saarenko!

trudno i tak wiem, ze bedziesz tendencyjna

Old Post 12-01-2004 20:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:06.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions