quote: Napisane oryginalnie przez dżery
Z innej beczki.
VAV, piszesz tutaj o czyms, co cie denerwuje, ale jest dozwolone (klan gra razem, komunikuje sie glosowo, zdobywa przewage, wygrywa zabijajac wrogow).
Z drugiej strony mnie na przyklad czasami strasznie wnerwiaja snajperzy (ty jestes jednym z nich), choc niestety uzywanie snajperek tez jest dozwolone. Co mam zrobic, nie widze wroga a on mnie zabija; ba! nie mam nawet broni zdolnej go dosiegnac jesli go juz zobacze. Na niektorych mapach nie mozna nosa wystawic bo go odstrzela. Myslisz, ze mnie nie obchodzi to ze tak czesto wtedy gine? Obchodzi, wkurza mnie to niesamowicie, ale nie wygrazam niebu za to ze deszcz pada, poniewaz wiem ze jest to czescia gry i serwera, ktore lubie. Znalazloby sie wiele osob o podobnym nastawieniu do snajperow, moze by sie skrzyknac i zalozyc nowy temat na forum
Skoro ja nie gram snipem, to niech inni nie zdobywaja fragow grajac snipem bo to jest niesprawiedliwe, zmienmy regulamin zablokujmy snajperki, ktorymi graja male ptaszki, bojace sie podejsc do wroga. (nie obrazajcie sie snajperzy bo to tylko zart _
Dokładnie na ten temat zaczynałem pisać 
Cóż, ubiegłeś mnie. Dodam tylko święta racja.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|