Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Coraz lepiej :P
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

heh proponował bym jeszce raz dokładną analize textu i zwrucenie szczegulnie uwagi na wypowiedzi:
ad1 użądzać masową rzeź
ad2 wykożystywać przewage nie po to aby zwyciężać rozgrywke ale użądzić apokalipse
ad3 nie moim zdaniem "dóżego ptaszka" mają ci co nie przeskakują do liczniejszej ekipy po to żeby podbić sobie statystyki i potrafią stracic pare puntów po to żeby wspomódz słabszą drużynę w której właśnie są .
ad4 radze jeszcze raz przeanalizować statystyki zawodowi kierowcy są SPRAWCAMI najmniejszej ilości wypadków drogowych

przykro mi jeżeli zawiodła logika moich wypowiedzi a jeszcze bardziej jeżeli możliwości odbioru czytelnika
pozdrawiam VAV

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-02-2004 00:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Nom i następnym razem prosił bym o bardziej wyrafinowany cynizm
dobrej nocy all

Old Post 05-02-2004 01:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
Nom i następnym razem prosił bym o bardziej wyrafinowany cynizm
dobrej nocy all

No to dobranoc hehe

Old Post 05-02-2004 02:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
heh proponował bym jeszce raz dokładną analize textu i zwrucenie szczegulnie uwagi na wypowiedzi:
ad1 użądzać masową rzeź
ad2 wykożystywać przewage nie po to aby zwyciężać rozgrywke ale użądzić apokalipse
ad3 nie moim zdaniem "dóżego ptaszka" mają ci co nie przeskakują do liczniejszej ekipy po to żeby podbić sobie statystyki i potrafią stracic pare puntów po to żeby wspomódz słabszą drużynę w której właśnie są .
ad4 radze jeszcze raz przeanalizować statystyki zawodowi kierowcy są SPRAWCAMI najmniejszej ilości wypadków drogowych

przykro mi jeżeli zawiodła logika moich wypowiedzi a jeszcze bardziej jeżeli możliwości odbioru czytelnika
pozdrawiam VAV

hmm...

1.Przypomne w całości Twoja wypowiedz otwierajaca ten topic:
"Witam i pozdrawiam wszystkich a szczedulnie adminów Mostu.
Chciał bym prosić o uaktualnienie regulaminu na serverze ponieważ już nie wiadomo za co można dostac bana(niedługo bendę się bał głosniej puścić bąka przed kompem).
3 dni za agresywne wypowiedzi brzmi conajmniej jak nieprzemyślany żart a text a propos Miłej zabawy jest nie na miejscu kiedy dopuszcza się do sytuacji gdzie panowie z jednej ekipy notorycznie do skutku pchają się do jednej ekipy i urządzają masową rzeź kożystając z przewagi używania TS'a"

W tej wypowiedzi nie widze słowa o masowej rzezi, natomiast wyraznie widze narzekanie na gre zespołową wykorzystującą TSa. Być moze nie widzę bo ukryłes te słowa pomiedzy wierszami a ja nie mam odpowiedniego dekodera, więc jezeli tak jest to prosze o takowy.
Pamiętaj o jednej bardzo istotnej rzeczy. Klan to nie tylko tag przed lub za nickiem (chyba nikt Ci tego wczesniej nie powiedział i dlatego piszesz co piszesz), ale przede wszystkim wspólna gra W JEDNEJ DRUŻYNIE często z wykorzystaniem komunikatorów głosowych.

2. To juz totalnie jest bez sensu. Więc Twoim zdaniem wygrywajaca druzyna powinna przestac zabijać przeciwników i pokornie czekac na kule wroga tylko dlatego że jest lepsza ? ? ?

3. Jeżeli przeskakuja to widocznie maja powody. Może chca grać w jednej drużynie (jak juz wspomniałem taka jest idea klanu), moze nie lubia jakiegos gracza w druzynie do której ich przydzieliło, a moze nie chca byc posądzeni o to że za pomocą TS podpowiadaja sobie i robią za szpiegów. Z tego co piszesz to tak zle i tak niedobrze.

4. Statystyki analizowałem dobrze i jasno z nich wynika że, uzywajac terminologi BHD, kierowcy cieżarówek maja najlepsze ratio. Odsyłam do rocznika statystycznego, albo lepiej na polskie drogi bo tam najlepiej wszyscy moga się przekonać o "kulturze" jazdy prezentowanej przez kierowców tirów.

Ciesze się że jestes człowiekiem samokrytycznym. Sam zauważyłeś brak logiki w swoich wypowiedziach i umiałes sie do tego szczerze nam wszystkim przyznać. Brawo, brawo widać że nie jesteś człowiekiem z ptaszkiem, ale człowiekiem z wielkim kondorem.

Old Post 05-02-2004 02:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

TMAT (kimkolwiek jestes), oto cytat z jednego z pierwszych postów w tej dyskusji:

"Mnie też to denerwuje a jeszcze bardziej jak jeden z SLSu zostaje w przeciwnej drużynie
i bezczelnie podpowiada kompanom gdzie znajdują się wrogowie. PANOWIE BEZ PRZESADY !!!"

(...to się nazywa "współpracą przy wykorzystaniu TS'a"...)

I TMAT, teraz proszę skomentuj opisaną w cytacie sytuacje???

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 05-02-2004 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Ach dziekuję, dziekuję. Prosze bardzo.

Czy kolega Piciu, który sformuował to oskarżenie, przesiaduje z kolegami z SLS na TS lub ma u nich zamontowaną pluskwe ? ? ?
Jeżeli nie, to sa to jedynie bezpodstawne oszczerstwa, byc może napisane przez zdesperowanego i zdenerwowanego człowieka nie mogacego poradzic sobie z bardziej doświadczonymi graczami.
Tego typu teksty może wysmolic każdy. Na początku piętnowany był klan DELTA obecne PFT, dziś wieszaja koty na SLS, a jutro mogą napisać jakąs bzdurę na SAS z którym to masz okazje grywać. Co byś powiedział szanowny boski kolego gdybyś jutro zobaczył posta z tytułem SAS koduje a w nim newsy - Tomcat latał niczym superman, Radzioo przebiegał i zabijał przez sciany, lama rodzi sie w miejscu w którym umiera. A zaraz następny post. Też to widziałem, nie mam screena ale tak było na pewno, to koderzy !!!
Napisanie tych bredni zajmuje jakies 30 sekund, więc każdy bez większego wysiłku może to zrobić.
Dowody panowie, dowody.

Old Post 05-02-2004 02:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
TMAT (kimkolwiek jestes), oto cytat z jednego z pierwszych postów w tej dyskusji:

"Mnie też to denerwuje a jeszcze bardziej jak jeden z SLSu zostaje w przeciwnej drużynie
i bezczelnie podpowiada kompanom gdzie znajdują się wrogowie. PANOWIE BEZ PRZESADY !!!"

(...to się nazywa "współpracą przy wykorzystaniu TS'a"...)

I TMAT, teraz proszę skomentuj opisaną w cytacie sytuacje???

Ach boski Dlaczego wykasowałeś ten tekst o bystrości i erudycji ? ? ?

Old Post 05-02-2004 02:59
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Ach boski Dlaczego wykasowałeś ten tekst o bystrości i erudycji ? ? ?

podejżewam, że uczę się od mistrza "edycji"... tylko robię to "przed"

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 05-02-2004 05:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Ach dziekuję, dziekuję. Prosze bardzo.

(ciach) Tomcat latał niczym superman, Radzioo przebiegał i zabijał przez sciany, lama rodzi sie w miejscu w którym umiera.(ciach)

Chiałeś chyba napisać "radzioo przebiegał i obijał się o ściany"

Old Post 05-02-2004 06:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Thumbs up

Ha, znowu przychodze do pracy zaspany a forum pozwala mi sie rozbudzic Ciesze sie ze ostatniej nocy padlo tutaj kilka wypowiedzi, ktorych wczesniej brakowalo. Milo rowniez ze wiecej osob dostrzeglo absurdalnosc niektorych zarzutow, widze takze ze linia oporu slabnie i opiera coraz czesciej na wytykaniu drobnych bledow.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow

Old Post 05-02-2004 06:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

A propos, był / jest czit który pozwala na odrodzenie się w tym samym miejscu ?

Old Post 05-02-2004 07:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
(...)Tomcat latał niczym superman, Radzioo przebiegał i zabijał przez sciany, lama rodzi sie w miejscu w którym umiera. (...)

lama umiera w miejscu, w którym umiera

A jeśli chodzi o Tomcata, cóż - sprawa smutna - ale wszyscy wiedzą, że to zawołany koder...

Old Post 05-02-2004 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*Marek T.
Lame chciałbym Cię przeprosić za to co wtedy napisałem ale mnie po prostu poniosło bo stałem za rogiem i mnie nagle zamordowałeś, a był to już kolejny mord na mojej osobie. To co napisałem było tylko i wyłącznie efektem nerwów, poniosło mnie, a tylko przypadek sprawił że tobie się oberwało. Tak więc chyba zrozumiesz i przyjmiesz przeprosiny za to co napisałem w czasie gry do ciebie.
Pozdrawiam *|SLS|*Marek T.

Pełen luz Przeprosiny przyjęte

Pozdrawiam
lama

Old Post 05-02-2004 08:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:

W tej wypowiedzi nie widze słowa o masowej rzezi, natomiast wyraznie widze narzekanie na gre zespołową wykorzystującą TSa. Być moze nie widzę bo ukryłes te słowa pomiedzy wierszami a ja nie mam odpowiedniego dekodera, więc jezeli tak jest to prosze o takowy.

Cholera ja nosze okulary. Moze to ten dekoder, bo ja to widze?

Old Post 05-02-2004 11:19
VAV
Combat (Death Knight)

Hmmm może twoim zdaniem gra nabiebiera na atrakcyjności gdy ww panowie za każdym razem za wszelką cenę starają się doprowadzić do sytuacji kiedy mogą sobie biegać po spawnie przeciwnika zabijając ledwo odrodzonych i w ten sposub praktycznie uniemożliwiając przeciwnikowi grę. moin skromnym zdaniem gra w tym momencie traci sens.
pozdrawiam VAV

Old Post 05-02-2004 11:24
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami - zapraszamy na baziogwałt

Old Post 05-02-2004 11:27
tmat
Elite (Fiend)

Jeżeli umieją doprowadzic do takiej sytuacji że wróg jest totalnie zamknięty w bazie to chwała im za to. Podobną taktykę wykorzystują najlepsze europejskie klany nawet w trybie TKOTH. Moim zdaniem jest to jedna z mozliwości przechylenia zwycięstwa na swoja korzyść co niewątypliwie jest celem każdej rozgrywki. A pozatym z tego co pamiętam to klan pixcom w czsach swojej świetności również preferował ten styl gry, więc wniosek jest tylko jeden - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Old Post 05-02-2004 11:33
VAV
Combat (Death Knight)

A jeżeli chodzi o szpiegostwo sam spodkałem się z stytuacją gdzie leżąc sobie 500 m po prawej troche z tylu za swoja bazą
siekając z m24 we włażoncych do niej gość typ z przeciwnej ekipy pucił text " mam cynk że VAV leży daleko z tylu po lewej"
przytaczacie argument ża ciężko to udowodnić a bardzo często takie sytuacje są ewidentne bez względu na brak 100% dowodow i powinny byc piętnowane (hyba że ktoś woli stanąc w obronie nieczystej gry )

Old Post 05-02-2004 11:34
tmat
Elite (Fiend)

I czego to dowodzi ? Jak na moje oko tylko tego że zauwarzył Cię jeden z graczy przeciwnej drużyny ale nie mogąc Cię ściągnąć dał cynk pozostałym gdzie leżysz. Normalna sprawa w przypadku zlokalizowania snajpera.

Old Post 05-02-2004 11:44
VAV
Combat (Death Knight)

Chwał im za to pod warunkiem jeżeli potrafią to zrobić w meczu ligowym gdy sznse są wyrównane ale na publicznym serverze gdzie sporo graczy dopiero zaczyna zabawe w bhd nie kożysta z wzajemnej komunikacji dla mnie to nadal bendzie wykożystanie przewagi w celu użądzenia BEZSENSOWNEJ RZEŹI

Old Post 05-02-2004 11:45
VAV
Combat (Death Knight)

Nie on mnie zauważył bo biegał z m60 i napisał "dostałem cynk..."
(sry wczśniej napisałmem "mam cynk..." moja pomuyłka )

Old Post 05-02-2004 11:52
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Nie on mnie zauważył bo biegał z m60 i napisał "dostałem cynk..."
(sry wczśniej napisałmem "mam cynk..." moja pomuyłka )

I tego typu sytuacje mi też się zdarzały. Kilkakrotnie widząc snajpera do którego nie mogłem trafić z m60 dawałem cynk innym graczom aby sie nim zajęli. Normalna rzecz świadcząca jedynie o zgraniu w grupie.
Z tego co pamiętam, Tobie tez minimum raz taki cynk dałem i było to na mapie culture clash.

Old Post 05-02-2004 11:57
dżery
Elite (Fiend)

VAV, nie popadaj w obled. Przyczepiles sie teraz, ze ktos odgadl twoja pozycje? Nie grasz z baranami, nawet jesli tak uwazasz, chyba nazbyt jestes czasami zadufany w sobie i swoich umiejetnosciach. Snajper lezacy na 500 metrow jest do zlokalizowania "na sluch", okreslenie kierunku z ktorego strzela to nie problem. Brak doswiadczenia i nerwowosc czesto pociaga za soba chwiejne oskarzenia.

Old Post 05-02-2004 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

heh niestety co do tej sytuacii nie dam sie przekonać (gość z m60 lokalizuje snipa na 500 m na słuch bravo) panowie gre wcześniej umawiali sie na ts chociaż byli w przeciwnych ekipach a kret po ostrzeżeniu zaprzestał swojego działania (w tym wypadku nie byli to panowie walczący ku foczej chwale hehehe )

Old Post 05-02-2004 12:11
VAV
Combat (Death Knight)

musze leciec na jakiś czas więc przerwa na czacie l8r

Old Post 05-02-2004 12:12
dżery
Elite (Fiend)

Z innej beczki.
VAV, piszesz tutaj o czyms, co cie denerwuje, ale jest dozwolone (klan gra razem, komunikuje sie glosowo, zdobywa przewage, wygrywa zabijajac wrogow).
Z drugiej strony mnie na przyklad czasami strasznie wnerwiaja snajperzy (ty jestes jednym z nich), choc niestety uzywanie snajperek tez jest dozwolone. Co mam zrobic, nie widze wroga a on mnie zabija; ba! nie mam nawet broni zdolnej go dosiegnac jesli go juz zobacze. Na niektorych mapach nie mozna nosa wystawic bo go odstrzela. Myslisz, ze mnie nie obchodzi to ze tak czesto wtedy gine? Obchodzi, wkurza mnie to niesamowicie, ale nie wygrazam niebu za to ze deszcz pada, poniewaz wiem ze jest to czescia gry i serwera, ktore lubie. Znalazloby sie wiele osob o podobnym nastawieniu do snajperow, moze by sie skrzyknac i zalozyc nowy temat na forum
Skoro ja nie gram snipem, to niech inni nie zdobywaja fragow grajac snipem bo to jest niesprawiedliwe, zmienmy regulamin zablokujmy snajperki, ktorymi graja male ptaszki, bojace sie podejsc do wroga. (nie obrazajcie sie snajperzy bo to tylko zart _

Old Post 05-02-2004 12:16
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Z innej beczki.
VAV, piszesz tutaj o czyms, co cie denerwuje, ale jest dozwolone (klan gra razem, komunikuje sie glosowo, zdobywa przewage, wygrywa zabijajac wrogow).
Z drugiej strony mnie na przyklad czasami strasznie wnerwiaja snajperzy (ty jestes jednym z nich), choc niestety uzywanie snajperek tez jest dozwolone. Co mam zrobic, nie widze wroga a on mnie zabija; ba! nie mam nawet broni zdolnej go dosiegnac jesli go juz zobacze. Na niektorych mapach nie mozna nosa wystawic bo go odstrzela. Myslisz, ze mnie nie obchodzi to ze tak czesto wtedy gine? Obchodzi, wkurza mnie to niesamowicie, ale nie wygrazam niebu za to ze deszcz pada, poniewaz wiem ze jest to czescia gry i serwera, ktore lubie. Znalazloby sie wiele osob o podobnym nastawieniu do snajperow, moze by sie skrzyknac i zalozyc nowy temat na forum
Skoro ja nie gram snipem, to niech inni nie zdobywaja fragow grajac snipem bo to jest niesprawiedliwe, zmienmy regulamin zablokujmy snajperki, ktorymi graja male ptaszki, bojace sie podejsc do wroga. (nie obrazajcie sie snajperzy bo to tylko zart _

Dokładnie na ten temat zaczynałem pisać
Cóż, ubiegłeś mnie. Dodam tylko święta racja.

Old Post 05-02-2004 12:21
tmat
Elite (Fiend)

A i jeszcze jedno. Nożownicy mnie tez czasami denerwują, więc ich też napiętnujmy ( lame i sileo drżyjcie, inkwizycja nadchodzi)

Old Post 05-02-2004 12:24
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
zablokujmy snajperki, ktorymi graja male ptaszki, bojace sie podejsc do wroga.

Wychodzi na to, ze najwieksze ptaszki maja ci, co najblizej wroga podchodza. Oj, lame to musi miec chyba "zalete" po kolana ;D

Old Post 05-02-2004 12:28
sileo
Guest

quote:
A i jeszcze jedno. Nożownicy mnie tez czasami denerwują, więc ich też napiętnujmy ( lame i sileo drżyjcie, inkwizycja nadchodzi)

Nie spodziewalem sie Hiszpanskiej Inkwizycji. Czy mam oczekiwac tortur na wygodnym fotelu, czy miekkimi poduszkami?

Old Post 05-02-2004 12:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions