quote: Napisane oryginalnie przez HdHrROM
zacytuje najpierw:
Duch(SAS) (21:51)
jeb sie na ryj stary graj se sam ku***ie duryny pies cie jebal i twoja rodzinę żegnam do widzenia buralu normalnie bym cię zjeb ał ręcznie ćfoku no more bucu czekaj wizyty
Przyznaje się , że sam postąpiłbym na miejscu Tomka tak samo . Sprawdzałem w lustrze też wyglądam na żałosną babę w potarganym szlafroku .
A tak poważnie nie znam Ducha , wiem tyle że dobry gracz , na moście nigdy mnie nie obraził , a powyższy tekst jego , nadpobudliwej inaczej , osoby w moich oczach nie dyskwalifikuje , ale przyznaj trudno koło czegoś takiego przejść obojętnie .
Pozdrawiam ROMEK
buhahaha można się przyzwyczaić 
wkurżył się Duszek to nabluzgał, przeprosił, krzywda nikomu się nie stała, jakbyście mieli się w zasięgu konwencjonalnych rąk moglibyście sobi ewentualnie sprzedać po jednym przyjacielskim i sa wsio. Drogi moderatorze, przychylam się do próśb o zamknięcie topikowego topica.
quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Nie mam zbyt wiele czasu ale obiecuje że wieczorem napisze więcej. Teraz tylko jedno. Koledzy z klanu SAS którzy jestescie tak oburzeni tym że ta rozmowa została umieszczona na forum, wiem że macie powód do oburzenia. Przecież Wy od wielu miesiecy jesteście piewcami wręcz rycerskiej kultury. W każdym miejscu rozpisywaliście jakimi to Polacy są chamami grając na zagranicznych serwerach, jakich to oni tam słów uzywają itp.
Panowie ten topik udowadnia że cudze chwalicie a swego nie znacie. Mit o nieskazitelnych rycerzach na białych koniach ze sztandarami z napisem SAS w ręku prysł...
Po pierwsze ja się nie rozpisywałem tylko waliłem krótko i treściwie, a po drugie widział kto kiedy lamę na koniu? 
Pozdrawiam białe płaszcze krzyżackie, adminów z powołania i pogoń szczecin aż do gdańska 
|