Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Kultura osobista.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
zacytuje najpierw:
Duch(SAS) (21:51)
jeb sie na ryj stary graj se sam ku***ie duryny pies cie jebal i twoja rodzinę żegnam do widzenia buralu normalnie bym cię zjeb ał ręcznie ćfoku no more bucu czekaj wizyty

Przyznaje się , że sam postąpiłbym na miejscu Tomka tak samo . Sprawdzałem w lustrze też wyglądam na żałosną babę w potarganym szlafroku .
A tak poważnie nie znam Ducha , wiem tyle że dobry gracz , na moście nigdy mnie nie obraził , a powyższy tekst jego , nadpobudliwej inaczej , osoby w moich oczach nie dyskwalifikuje , ale przyznaj trudno koło czegoś takiego przejść obojętnie .
Pozdrawiam ROMEK

buhahaha można się przyzwyczaić

wkurżył się Duszek to nabluzgał, przeprosił, krzywda nikomu się nie stała, jakbyście mieli się w zasięgu konwencjonalnych rąk moglibyście sobi ewentualnie sprzedać po jednym przyjacielskim i sa wsio. Drogi moderatorze, przychylam się do próśb o zamknięcie topikowego topica.

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Nie mam zbyt wiele czasu ale obiecuje że wieczorem napisze więcej. Teraz tylko jedno. Koledzy z klanu SAS którzy jestescie tak oburzeni tym że ta rozmowa została umieszczona na forum, wiem że macie powód do oburzenia. Przecież Wy od wielu miesiecy jesteście piewcami wręcz rycerskiej kultury. W każdym miejscu rozpisywaliście jakimi to Polacy są chamami grając na zagranicznych serwerach, jakich to oni tam słów uzywają itp.
Panowie ten topik udowadnia że cudze chwalicie a swego nie znacie. Mit o nieskazitelnych rycerzach na białych koniach ze sztandarami z napisem SAS w ręku prysł...

Po pierwsze ja się nie rozpisywałem tylko waliłem krótko i treściwie, a po drugie widział kto kiedy lamę na koniu?

Pozdrawiam białe płaszcze krzyżackie, adminów z powołania i pogoń szczecin aż do gdańska

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-03-2004 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Lama w ostrogach

Old Post 29-03-2004 19:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Nie mam zbyt wiele czasu ale obiecuje że wieczorem napisze więcej. Teraz tylko jedno. Koledzy z klanu SAS którzy jestescie tak oburzeni tym że ta rozmowa została umieszczona na forum, wiem że macie powód do oburzenia. Przecież Wy od wielu miesiecy jesteście piewcami wręcz rycerskiej kultury. W każdym miejscu rozpisywaliście jakimi to Polacy są chamami grając na zagranicznych serwerach, jakich to oni tam słów uzywają itp.

Czym innym jest wyzywanie innych sadzac, ze nikt tego nie rozumie albo publiczne obrazanie kogos a co innego zwyzywanie kogos w prywatnej rozmowie. Szczerze Ci powiem, ze na Twoim miejscu po 3 linijkach zablokowalbym Ducha na GG i tyle. Znajac go, rozjuszyloby go to bardziej niz jakbys mu odpowiedzial np. wyzwiskami
W ogole to tak, jakby ktos z *SAS* nagral mnie na TSie i udostepnil tutaj mp3 pokazujac, ze wcale nie jestem milutki, opanowany i kulturalny, bo jak sie wsciekne to potrafie rzucic dwuminutowa wiaznake. Co prawda moja lacina nie jest tak elokwentna jak Ducha, ale tez potrafie

P.S.
Chyba jest mozliwosc nagrywania na TSie? Oj, bede musial sie od dizs bardziej pilnowac

Old Post 29-03-2004 19:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Można nagrywać w TS

Old Post 29-03-2004 19:42
tmat
Elite (Fiend)

Jak obiecałem tak tez zrobię.
Gdzie szanowny inkwizytorze Jaro widzisz abym pisał jako Admin ligi ??? Temat topika jest chyba czytelny a jeżeli nie zdążyłeś przeczytać bądź też nie zrozumiałeś go, to spieszę Ci z pomocą. Temat brzmi „kultura osobista” a posta umieściłem jako uczestnik forum, nic więcej. Wy w swoich postach, topikach lub komentarzach piętnowaliście i ośmieszali osoby kulturalne inaczej. Czy kolego inkwizytorze uważasz, że kultura osobista zaprezentowana w prywatnej rozmowie jest czymś innym niż kultura osobista prezentowana na serwerze publicznym ? Cham zawsze zostanie chamem i co z tego, że za chamstwo przeprosi ? Jak już wcześniej napisałem doskonale wiem, co Was w tej sytuacji boli najbardziej. Nie to, że ktoś napisał o prywatnej rozmowie z gg, bo przecież lama zrobił to samo, nie to, że wskazuje się winnego palcem, bo przecież sam już to wcześniej robiłeś, ale to, że ten winny to jeden z Was i do tego Admin Waszego klanu w rozgrywkach PLK. To świadczy chyba samo za siebie, bo wybrać takiego człowieka na osobę do kontaktów z innymi w imieniu klanu to chyba lekka kpina (z tego co wiem to nie jest pierwszy jego taki wybryk).
Ale najlepiej przecież widzieć błędy tylko u innych…

Old Post 29-03-2004 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Czym innym jest wyzywanie innych sadzac, ze nikt tego nie rozumie albo publiczne obrazanie kogos a co innego zwyzywanie kogos w prywatnej rozmowie

Z tym akurat sie nie zgodze bo dla mnie nie ma róznicy czy ktoś wyzywa mnie prywatnie czy też publicznie. Takich bohaterów klawiatury jest pełno wszędzie i rozumiem że teraz wstyd Wam że jeden z nich przywedrował do Was i staracie sie wyjść z twarzą z tej sytuacji

Edytowane przez tmat dnia 29-03-2004 o godz. 23:48

Old Post 29-03-2004 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

A czy ktoś z nas napisał że Duch zrobił dobrze chyba nie. My tylko mówimy że w nerwach się zdarza wybuchnąć. Czasem lepiej wykrzyczeć coś niż chować głowę w piasek i dusić to w sobie albo co gorsz obrabiać kogoś po kątach. Co się stało to się nie odstanie, a i podejrzewam że takich sytuacji jest w necie wiele. A że go bronimy no cóż w końcu to nasz druh z wszystkimi jego zaletami i wadami. Od nas też Mu się dostało co nie znaczy że nie będziemy go bronić i w pewnych sprawach popierać. Według mnie to co on zrobił jest naganne lecz naganne jest też publikowanie tego i tyle, bo jeśli by chciał komuś nawrzucać publicznie to zrobił by to tu. A niestety Tomku ten który jest na świeczniku musi się liczyć z tym że czasem mu się oberwie słusznie lub nie, ale to już inny temat.

Old Post 29-03-2004 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
My tylko mówimy że w nerwach się zdarza wybuchnąć. Czasem lepiej wykrzyczeć coś niż chować głowę w piasek i dusić to w sobie albo co gorsz obrabiać kogoś po kątach.

Więc niech wybucha na żone , mame ,dzieci czy z kim on tam mieszka. To że zajmuje sie liga nie oznacza ze wszelki swoje frustracje ma wyładowywac na mnie.

quote:

Według mnie to co on zrobił jest naganne lecz naganne jest też publikowanie tego i tyle, bo jeśli by chciał komuś nawrzucać publicznie to zrobił by to tu

Więc pytam jeszcze raz. Czym to sie różni od tego co zrobił lame. Przecież tu http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812 totalnie ośmieszył członka innego klanu, a oni rozmawiali prywatnie...

Old Post 29-03-2004 20:55
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:

Więc pytam jeszcze raz. Czym to sie różni od tego co zrobił lame. Przecież tu http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812 totalnie ośmieszył członka innego klanu, a oni rozmawiali prywatnie...

A to też mi się nie podobało lecz co to zmienia gdyby to zrobił z moją rozmową to bym Mu dokopał i tyle.
Także podsumowując moje wypowiedzi zachowanie obu Was mi się nie podoba i tyle choć oczywiście Ducha ma cięższy kaliber.

Old Post 29-03-2004 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
Więc niech wybucha na żone , mame ,dzieci czy z kim on tam mieszka. To że zajmuje sie liga nie oznacza ze wszelki swoje frustracje ma wyładowywac na mnie.

Oj szkoda mi Jego rodzinki mam nadzieje że mieszka sam

Old Post 29-03-2004 21:05
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame

nie wiem Tomku, po kiego grzyba mieszasz w to moje prywatne poczucie humoru...

Jedni to http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812 nazywają poczuciem humoru a inni nazywaja to http://www.dzieckowsieci.pl/index/?...78c75bd1e06f215 troche inaczej...

Pozdrawiam... "Wojtków" z powołania...

Edytowane przez tmat dnia 30-03-2004 o godz. 00:41

Old Post 29-03-2004 21:09
patryk pl
Warrior (Scrag)

A jeszcze powiem że ta Twoja linia obrony jest dość cienka nie możesz się inaczej obronić to wskazujesz palcem innych nie związanych z sprawą. A może Lame miał autoryzacje na publikację

Old Post 29-03-2004 21:17
tmat
Elite (Fiend)

quote:
A jeszcze powiem że ta twoja linia obrony jest dość cienka nie możesz się inaczej obronić to wskazujesz palcem innych nie związanych z sprawą. A może Lame miał autoryzacje na publikację

No wiesz ja nie musze sie przed niczym bronić. To Wy próbujecie wine za to że Duch jest chamem zwalić na mnie...

I dopisze.

To jest właśnie śmieszne. To nie ten co zachowuje sie jak idiota jest w Waszym mniemaniu zły i to nie on ma sie bronic , ale ten kto o tym powiedział. To jest dopiero warte śmiechu...

Old Post 29-03-2004 21:18
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
No wiesz ja nie musze sie przed niczym bronić. To Wy próbujecie wine za to że Duch jest chamem zwalić na mnie...

No nie, a miałem już nic nie pisać. Chyba się nie rozumiemy ja tylko mówię że nie powinieneś tego publikować lecz załatwić to z nim prywatnie. Bo my z swojej strony w klanie zrobiliśmy co do nas należało. Przecież winy Ducha nikt nie podważa no może trochę go tłumaczyliśmy dlaczego tak wybuchł i tyle.

Old Post 29-03-2004 21:27
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Chyba się nie rozumiemy ja tylko mówię że nie powinieneś tego publikować lecz załatwić to z nim prywatnie.

No chyba to zrobiłem. Przeciez wyraziłem nadzieje że powie mi to prosto w oczy.

quote:

Przecież winy Ducha nikt nie podważa no może trochę go tłumaczyliśmy dlaczego tak wybuchł i tyle. [/B]

Ja jednak nie widze powodów dlaczego miał tak sie zachować. No ale juz wiem że to jest jego norma.

Old Post 29-03-2004 21:33
tmat
Elite (Fiend)

I jeszcze raz prosze o jedno. Nie mieszajcie w to sprawy ligi. Ja jedynie chciałem pokazać chama, a to że akurat był z klanu SAS to juz nie mój problem.

Old Post 29-03-2004 21:34
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
I jeszcze raz prosze o jedno. Nie mieszajcie w to sprawy ligi. Ja jedynie chciałem pokazać chama.

Więc nie rozumiem dlaczego się tu ładuje cały SAS do jednej beczki.

Old Post 29-03-2004 21:38
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Więc nie rozumiem dlaczego się tu ładuje cały SAS do jednej beczki.

Sami sie w nią załodowaliście...
http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1080553721

Edytowane przez tmat dnia 29-03-2004 o godz. 22:00

Old Post 29-03-2004 21:47
rodrigez
kreutzritter

Smile

prosze wycieczki,
na lewo beczki,
na prawo beczki,
idziemy dalej,prosze wycieczki
(z pamietnika przewodnika)

Old Post 29-03-2004 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

"...kto mieczem wojuje, od pochwy ginie..." by rorigez

Idealne podsumowanie sprawy, ale żeby Ducha od razu od pochwy...

Old Post 29-03-2004 22:12
Rademus
Master (Spawn)

quote:
I jeszcze raz prosze o jedno. Nie mieszajcie w to sprawy ligi. Ja jedynie chciałem pokazać chama, a to że akurat był z klanu SAS to juz nie mój problem.

Widze watek się wydłużył.On się wkurzył jak wyłączyłeś serwer i dlatego całe joby zebrałeś Ty,choć uważam że zrobił źle ale tak zrobił.

Old Post 29-03-2004 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:

Nie załadowlismy klanu tylko nasze prywatne zdanie.Każdego z osobna.Nie zauważyłem aby ktoś pochwalił zachowanie Ducha.

Old Post 29-03-2004 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:

A widzisz nie jest on taki zły przeprosić umiał (chyba to zrobił?) podziękować umie jeszcze będą z niego ludzie.

Old Post 29-03-2004 23:23
rodrigez
kreutzritter

quote:
"...kto mieczem wojuje, od pochwy ginie..." by rorigez

Idealne podsumowanie sprawy, ale żeby Ducha od razu od pochwy...

ty mnie tu tomek egzorcyzmow pochwa nie urzadzaj

Old Post 30-03-2004 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

A ja myślę że powoli te wszystkie wypowiedzi stają się żenujące. Jedna strona chce za wszelką cenę drugą udupić. Druga pierwszej odgryza się zażarcie. Komedia. Obie strony wyma****ą przed nosami dowodami osobistymi (niby takie dorosłe) a wszystko sprowadza się do tego żeby sobie udowodnić kto jest mocniejszy w gębie. "Wy sobie sami wsadziliście..", "a Ty teraz sobie też wsadź"... zupełnie jak moja siostra kiedy miała 15 lat - też ząb za ząb pyskowała.
Jaki był powód umieszczenia tego posta przez Tomka ? Niewiem, prawdopodobnie żeby "zrzucić SAS z białych koni tak aby sztandary któte targają powbijały im się w dupę" - cel został osiągnięty. Na przyszłość Panowie załatwiajcie takie sprawy między sobą bo to forum jest stworzone do rozmawiania o grze a nie jako backup czyjegoś GG.

Old Post 30-03-2004 05:33
Radzioo(PL)
Guest

P.S. Głupie te filtry, nie można "pomachać dowodami"" na tym forum

Old Post 30-03-2004 05:34
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
(...)Więc pytam jeszcze raz. Czym to sie różni od tego co zrobił lame. Przecież tu http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812 totalnie ośmieszył członka innego klanu, a oni rozmawiali prywatnie...

Nie uważam żebym go ośmieszył, nie obrażałem go, potraktowałem poważnie i wszystko mu wyjaśniłem - a było to nadal twierdzę śmieszne.

quote:
Jedni to http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812 nazywają poczuciem humoru a inni nazywaja to http://www.dzieckowsieci.pl/index/?...78c75bd1e06f215 troche inaczej...

Pozdrawiam... "Wojtków" z powołania...

A przepraszam, bo teraz to mnie obrażasz. Możesz się wytłumaczyć?

Old Post 30-03-2004 08:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Z tym akurat sie nie zgodze bo dla mnie nie ma róznicy czy ktoś wyzywa mnie prywatnie czy też publicznie. Takich bohaterów klawiatury jest pełno wszędzie i rozumiem że teraz wstyd Wam że jeden z nich przywedrował do Was i staracie sie wyjść z twarzą z tej sytuacji

Po tym meczu zdenerwowal mnie troche kubixa i tez mu nawrzucalem. On nie pozostal dluzny i skonczylo sie zablokowaniem go na GG. Czy widzisz, zebym tu pisal jak on mnie nazwal a jak ja jego? To byla prywatna rozmowa i prywatne wyzwiska i ani on ani ja nie zalimy sie publicznie jak jeden drugiego potraktowal.
Co do Ducha to sam go prosilem wielokrotnie (mam na to swiadkow w *SAS*), zeby nie przeklinal na serwerach, bo jak sam mowisz to nie pierwszy taki numer. Ale IMO czym innym jest publiczne obrazanie innych osob (szczegolnie podczas gry a tego dotyczy to forum) i za to sie moge wstydzic a czym innym powiedzienie do kogos prywatnie "ty chu...".

Old Post 30-03-2004 09:07
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Możesz się wytłumaczyć?

Nie rozumiem z czego niby miałbym Ci sie tłumaczyć.

Old Post 30-03-2004 09:30
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Nie rozumiem z czego niby miałbym Ci sie tłumaczyć.

Z tego że publicznie porównujesz mnie do pedofila co mnie jak już wspomniałem obraża

Old Post 30-03-2004 09:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:18.    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions