Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > *|SEALS|* vs Nevy Seals ?????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Dajcie znać jak będzie za cicho to se ściągne jakiegoś czita i zarzuce na MOST, będzie o czym rozprawiać

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-04-2004 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Dajcie znać jak będzie za cicho to se ściągne jakiegoś czita i zarzuce na MOST, będzie o czym rozprawiać

Ok. Tylko "spacji" nie naciskaj...

Old Post 25-04-2004 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas

ps. wyniki Dobermana z ostatnich dwóch godzin przegranych na Moście; 74 : 8 , 76 : 10 , 83 : 24

bez komentarza

Gratuluje. Czekam na wyniki aby wybrać sie z pielgrzymka na Jasną Górę. I żona się ucieszy

Old Post 25-04-2004 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Wszystko sie zgadza, tylko, że ja wraz z kilkoma osobami ze swojego klanu poświeciłem dużo więcej czasu, na sprawdzenie jego zachowania w grze i nic nie stwierdziłem! ! ! !

Najmocniej przepraszam, ale Twoje stwierdzenia nie sa dla mnie wyrocznią...
Wole zaufać matematyce...

Old Post 25-04-2004 22:53
tmat
Elite (Fiend)

Re: *|SEALS|* vs Nevy Seals ?????

quote:
(oszczędzcie sobie głupich komentarzy, że SealS i Nevy Seals to dwie różne rzeczy, bo oczekuje, że parę głupków sie tutaj znajdzie)

Ups... To było chyba o mnie
Ale cóż przyznaje sie, widze różnice.

Old Post 25-04-2004 22:58
sileo
Guest

Qrde ja tu chyba czegos nie rozumiem :-o O jakim rejestrowaniu Wy w ogole mowicie? Ktos zostal przez kogos upowazniony do rejestrowania klanow i sprawowania jakiejkolwiek wladzy? Jutro moge zalozyc klan SealS z tagiem *|SLS|* czy jak Wy tam macie i nikt, powtarzam nikt mi nic nie zrobi. No chyba, ze wsiadziesz w szybki samochod kolegi i w pol godziny bedizesz u mnie z piesciami Zonku prowadzi strone informacyjna o DFBHD i powinien o tym fakcie poinformowac innych i tyle. Pomaga mu Tomek i chyba jeszcze ktos i ich zadanie jest takie samo. Gdyby nie umiescil info z pewnoscia bym protestowal nawet w Cenega, bo to ich oficjalna strona. Fakt, ze mogl poinformowac zalozyciela Navy Seals, ze podobna nazwa juz wystepuje, ale wydaje mi sie, ze zaden z nich nie powinien odmawiac umieszczenia info na stronie a tym bardziej zabraniac komus uzywania tej nazwy. Powiem wiecej - IMO nie powinien nawet sugerowac zmiany nazwy, bo to jest Twoim zadaniem, choc i tak nie masz na to zadnego wplywu. Mozesz byc tylko mily i prosic. SLS nie jest Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy, nie jestescie organizacja zarejestrowana sadownie (tak przypuszczam) i kazdy ma prawo uzywac nawet identycznej nazwy czy taga. Kolega Zonk i Tomek maja o tym tylko informowac a Ty staraj sie, zeby nastepnym info na bhd.fpp.pl bylo, ze oni zmienili nazwe na Twoja prosbe. Ja przynajmniej tak to odbieram.

Old Post 25-04-2004 22:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Qrde ja tu chyba czegos nie rozumiem :-o O jakim rejestrowaniu Wy w ogole mowicie? Ktos zostal przez kogos upowazniony do rejestrowania klanow i sprawowania jakiejkolwiek wladzy? Jutro moge zalozyc klan SealS z tagiem *|SLS|* czy jak Wy tam macie i nikt, powtarzam nikt mi nic nie zrobi. No chyba, ze wsiadziesz w szybki samochod kolegi i w pol godziny bedizesz u mnie z piesciami Zonku prowadzi strone informacyjna o DFBHD i powinien o tym fakcie poinformowac innych i tyle. Pomaga mu Tomek i chyba jeszcze ktos i ich zadanie jest takie samo. Gdyby nie umiescil info z pewnoscia bym protestowal nawet w Cenega, bo to ich oficjalna strona. Fakt, ze mogl poinformowac zalozyciela Navy Seals, ze podobna nazwa juz wystepuje, ale wydaje mi sie, ze zaden z nich nie powinien odmawiac umieszczenia info na stronie a tym bardziej zabraniac komus uzywania tej nazwy. Powiem wiecej - IMO nie powinien nawet sugerowac zmiany nazwy, bo to jest Twoim zadaniem, choc i tak nie masz na to zadnego wplywu. Mozesz byc tylko mily i prosic. SLS nie jest Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy, nie jestescie organizacja zarejestrowana sadownie (tak przypuszczam) i kazdy ma prawo uzywac nawet identycznej nazwy czy taga. Kolega Zonk i Tomek maja o tym tylko informowac a Ty staraj sie, zeby nastepnym info na bhd.fpp.pl bylo, ze oni zmienili nazwe na Twoja prosbe. Ja przynajmniej tak to odbieram.

I jak prawie nigdy ( ) zgodze sie z kolegą.
To tak, jakby winić gazetę "X", o to że na swoich łamach w programie telewizyjnym napisała o tym, że w piątek o 19:00 będzie wyświetlony w telewizji "Z", program pod tytułem "Fakty", a przecież wszyscy wiedzą, że w radiu "Y" taki sam tytuł istnieje.
Panowie to taka sama parodia winic ich o to, jaką wykazaliscie sie umieszczając ten topik. Ale jak juz powiedziałem wczesniej, cała sprawa ma troche inne podwaliny...

Edytowane przez tmat dnia 25-04-2004 o godz. 23:23

Old Post 25-04-2004 23:10
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
No chyba, ze wsiadziesz w szybki samochod kolegi i w pol godziny bedizesz u mnie z piesciami

Uwazaj z Wrocka do swidnicy w 30 min mozna dojechac
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
I jak prawie nigdy ( ) zgodze sie z kolegą.
To tak, jakby winić gazetę "X", o to że na swoich łamach w programie telewizyjnym napisała o tym, że w piątek o 19:00 będzie wyświetlony w telewizji "Z", program pod tytułem "Fakty", a przecież wszyscy wiedzą, że w radiu "Y" taki sam tytuł istnieje.
Panowie to taka sama parodia winic ich o to, jaką wykazaliscie sie umieszczając ten topik. Ale jak juz powiedziałem wczesniej, cała sprawa ma troche inne podwaliny...

program "Fakty" jest takze w telewizji "T" "V" "P" "3" (worclaw)

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 25-04-2004 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

Panowie Tomek i Yogas dajcie na luzzzz, jak tak dalej pojdzie to czerwcowy zjazd bede mogl zorganizowac u siebie w domu w Krakowie bo przyjedzie 5 osob. Buzi buzi i mniej nerwow
pozdrawiam obu panow

Old Post 25-04-2004 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Panowie Tomek i Yogas dajcie na luzzzz, jak tak dalej pojdzie to czerwcowy zjazd bede mogl zorganizowac u siebie w domu w Krakowie bo przyjedzie 5 osob. Buzi buzi i mniej nerwow
pozdrawiam obu panow

Jak to mówili sterożytni persowie: Kochajmy sie jak bracia a liczmy sie jak żydzi

Old Post 26-04-2004 00:00
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Qrde ja tu chyba czegos nie rozumiem
quote:

Niestety to widać...

Jutro moge zalozyc klan SealS z tagiem *|SLS|* czy jak Wy tam macie i nikt, powtarzam nikt mi nic nie zrobi.

To załóż.

quote:
Fakt, ze mogl poinformowac zalozyciela Navy Seals, ze podobna nazwa juz wystepuje,

No i między innymi o to mi chodziło. Przeczytaj jeszcze raz cały topic(uważnie).

quote:
Powiem wiecej - IMO nie powinien nawet sugerowac zmiany nazwy, bo to jest Twoim zadaniem, choc i tak nie masz na to zadnego wplywu.

Tu sie z Tobą nie zgadzam. Ale to jest moje zdanie.

quote:
Mozesz byc tylko mily i prosic. SLS nie jest Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy, nie jestescie organizacja zarejestrowana sadownie (tak przypuszczam) i kazdy ma prawo uzywac nawet identycznej nazwy czy taga.

Czasami pomyśl zanim cos napiszesz... Sądowna rejestracja, WOSP? Może mamy uderzyc do papierza? Wyobraź sobie, że jest pare osób, które poza dobrą zabawą, wkłada w to kawałek siebie. Jak dalej tak pójdzie, to na polskiej scenie BHD zaświecą pustki. Spróbuj jutro zarejestrować swój klan z naszą nazwą w ClanBase. Ciekawe, czy Ci się uda? Tu chodzi o trochę przyzwoitości.

quote:
Kolega Zonk i Tomek maja o tym tylko informowac a Ty staraj sie, zeby nastepnym info na bhd.fpp.pl bylo, ze oni zmienili nazwe na Twoja prosbe. Ja przynajmniej tak to odbieram.

To źle odbierasz. Przeczytaj jeszcze raz.(tylko uważnie! ! !)

ps. I jeszcze coś od siebie. Ja mam wrażenie, że co po niektórzy sie dobrze bawią zaistniałą sytuacją. No cóż , są ludzie i taborety, nic na to nie poradze. Ale naprawde jest mi przykro z tego powodu.

Old Post 26-04-2004 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
Uwazaj z Wrocka do swidnicy w 30 min mozna dojechac

Raz tylko niemal sralem ze strachu jak z kims jechalem. Swidnica - Wroclaw - od tablicy do tablicy 15,5 minuty o 3 w nocy. Dodam, ze siedzialem z tylu zapiety w dwa pasy i blagalem kolege, zeby zwolnil.

Old Post 26-04-2004 00:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lukasz10120
Skilled (Knight)

Talking

to dobrze ze ci zwieracze niepusciły

Old Post 26-04-2004 00:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

mysle ze ta sprawa zostala juz rozwiazana (na 1 stronie), topic sie wypalil i nie widze dalszego sensu dyskusji. Zamykam topic

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 26-04-2004 00:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:40.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions