quote: Napisane oryginalnie przez sileo
Qrde ja tu chyba czegos nie rozumiem :-o O jakim rejestrowaniu Wy w ogole mowicie? Ktos zostal przez kogos upowazniony do rejestrowania klanow i sprawowania jakiejkolwiek wladzy? Jutro moge zalozyc klan SealS z tagiem *|SLS|* czy jak Wy tam macie i nikt, powtarzam nikt mi nic nie zrobi. No chyba, ze wsiadziesz w szybki samochod kolegi i w pol godziny bedizesz u mnie z piesciami Zonku prowadzi strone informacyjna o DFBHD i powinien o tym fakcie poinformowac innych i tyle. Pomaga mu Tomek i chyba jeszcze ktos i ich zadanie jest takie samo. Gdyby nie umiescil info z pewnoscia bym protestowal nawet w Cenega, bo to ich oficjalna strona. Fakt, ze mogl poinformowac zalozyciela Navy Seals, ze podobna nazwa juz wystepuje, ale wydaje mi sie, ze zaden z nich nie powinien odmawiac umieszczenia info na stronie a tym bardziej zabraniac komus uzywania tej nazwy. Powiem wiecej - IMO nie powinien nawet sugerowac zmiany nazwy, bo to jest Twoim zadaniem, choc i tak nie masz na to zadnego wplywu. Mozesz byc tylko mily i prosic. SLS nie jest Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy, nie jestescie organizacja zarejestrowana sadownie (tak przypuszczam) i kazdy ma prawo uzywac nawet identycznej nazwy czy taga. Kolega Zonk i Tomek maja o tym tylko informowac a Ty staraj sie, zeby nastepnym info na bhd.fpp.pl bylo, ze oni zmienili nazwe na Twoja prosbe. Ja przynajmniej tak to odbieram.
I jak prawie nigdy ( ) zgodze sie z kolegą.
To tak, jakby winić gazetę "X", o to że na swoich łamach w programie telewizyjnym napisała o tym, że w piątek o 19:00 będzie wyświetlony w telewizji "Z", program pod tytułem "Fakty", a przecież wszyscy wiedzą, że w radiu "Y" taki sam tytuł istnieje.
Panowie to taka sama parodia winic ich o to, jaką wykazaliscie sie umieszczając ten topik. Ale jak juz powiedziałem wczesniej, cała sprawa ma troche inne podwaliny...
Edytowane przez tmat dnia 25-04-2004 o godz. 23:23
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|