Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Wspanialy most.....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marko
Combat (Death Knight)

Powoli zeszlismy z tematu, chodzi mi tylko o to by w jednej druzynie nie bylo 10 graczy z jednego teamu!! moga sie podzielic i wejsc po 5 do 2 druzyn, ts moga uzywac!! co zas do base rapu to kazdy wie gdzie jest tzw. baza!! to oczywiste ze baza to nie psp, nie miejsce gdzie med cie podnosi tylko mioejsce 1 odrodzenia w grze i jedynego (nie liczac meda) miejsca gdzie odradzasz sie gdy nie masz psp!! Tacy jestescie kozacy to na panick attack wyjdz z bazy gdy nie masz psp, na budynkach siedza za baza na gorach siedza i biegaja w srodku!! wszyscy komunikauja sie a ty wraz z reszta "zbieranicy" wstajesz by upasc po 5 sekundach!! UROCZO WRECZ!!!!!!!!!!!!!! a jak ktos wkreca se pianie i mowi ze nie wie co to baza to niech zapyta na serwerze to mu ktos zawsze powie!!
A i na koniec Rufus nie chcialem cie urazic ale twa wypowiedz mnie rozbawila wiec to byl spontan hehe

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-04-2004 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

to jesli stoje 30 metrow od tak zwanej bazy i strzela do mnie typ ktory odrodzil sie to co ja mam zrobic? usmiechnac sie i nic nie zrobic?

nietoperek

Old Post 29-04-2004 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Co do ulomnosci Marko nie bede ciagnal tematu ,a niech mnie ,wybaczam Tobie,tak z okazji wejscia Polski do Uni, he he.

Proponuje jednak zmien serwer albo lepiej gre ,bo TDM to gra dla druzyn i czy to bedzie SLS czy PFT i jaki by nie byl serwer zawsze bedzie sie dazyc zeby grac razem (bo to na tym polega!!!!), a na dodatek TDM jak juz wczesniej pisalem i zapewne wiesz (chyba?!?!) polega na zabiciu jak najwiekszej liczby graczy ,wiec jesli jedna druzyna da sie otoczyc i nie ma szans wyjsc to trudno jej strata ,jej wina ,trzeba poczekac na next map i odnowa ,i tak do skutku az sie nauczy grac.

Old Post 29-04-2004 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Widzisz lm w/g Marko snajper, ktory widzi jego ""BAZE"" z np. 500m nie moze strzelac bo bedzie baserape,moze natomiast pobawic sie lopatka i wiaderkiem. LOL

Old Post 29-04-2004 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Nie przesadzam tylko uswiadamiam niektorym ,ze nie ma czegos takiego jak baserape. TDM to tdm kto wiecej zabije ten wygrywa i kropka.

Z całym szacunkiem, są i takie servery na których gra się TDM i na których o istnieniu pojecia baserape przekonałbyś się prędzej niż szybciej, więc nie jest to puste pojęcie, jak usiłujesz to tu nam przedstawić

Edytowane przez tmat dnia 29-04-2004 o godz. 22:57

Old Post 29-04-2004 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Z całym szacunkiem, są i takie servery na których gra się TDM i na których o istnieniu pojecia baserape przekonałbyś się prędzej niż szybciej, więc nie jest to puste pojęcie, jak usiłujesz to tu nam przedstawić

Masz całkowitą racje, sa takie serwery. Raz nawet na takim jednym grałem. Na tym to fantastycznym serwerze
jeden ze snajperów przeciwnika połozył sie w(jak to nazywacie) bazie przeciwnika i sciągał mnie niemiłośiernie z kilkuset metrów. Nie mogąc go trafic moim carem-15 na moim 15 calowym monitorze postanowiłem podejśc go od tyłu i zapakowac mu kulke z 1 metra prosto w potylice. Jak postanowiłem tak tez zrobiłem i jakież było moje zdziwienie gdy w tym samym momencie jak juz pozbyłem sie kłopotliwego snajpera zostałem oskarżony o "baserap"...
Panowie pamietajcie o jednym. Przesadzac mozna zarówno w jedną strone jak i w druga stronę, wiec nie gniewajcie sie na mnie ale wszystkie teksty typu "baserap jest be" mnie po prostu smieszą i śmieszyc będą.

PS. przepraszam Jaro za "zedytowanie Twojego postu. Nie zedytowałem go , a jedynie popełniłem mały błąd

Old Post 29-04-2004 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Nic dodac nic ujac smieszne i tyle. Nie grywam na takich serwerach,skoro gra na to pozwala robienie i wymyslanie ograniczen jest bez sensu.

Old Post 29-04-2004 23:06
Jucek (EXE)
Skilled (Knight)

base raping

No tak zaczelem sobie od niedawna grac na moscie i poczytalem te wasze posty i powiem tak... fakt faktem ze istnieje cos takiego jak "base raping" co jest bardzo denerwujace (kulturalnie mowiac) oraz ze na bardzo wielu serwerach jest wrecz zabronione. Ale gdy dochodzi do takiej sytuacji to wynika z tego jak juz ktos wspominal ze druzyna nie gra zbyt dobrze dopuszczajac do takiej sytuacji lub jak ostatnio zauwazylem gra zbyt indywidualanie. Co z tego ze w przeciwnej druzynie gra np. caly klan jakis tam... grasz przeciez dla zabawy (przynajmniej ja) a nie do statystyk czy czegos tam bo od tego to masz mecze ze swoim team'em przeciwko innym. Tak swoja droga to istnieje tez "spawn armor" ktory dziala na zasadzie takiej ze przez ok. 10 sekund od respawn'owania sie nie mozesz zostac zabity (nie strzelajac!!)... to teraz wszyscy ktorzy narzekaja na "base raping" niech sie zastanawia ile sa w stanie przebiec w przeciagu tych 10 sek... bla bla bla jeszcze chce spytac tych ktorzy tlumacza innym ze to jest TDM... czy jest jakis polski serwer DM? I na koncu dodam ze wczoraj dostalem bana na moscie za moje "kulturalne slownictwo" ale nie z powodu zlosci wywolanej przez "base raping" lecz przez indywidualna gre druzyny w ktorej gralem...

PS: patrzylem na nogi pani od polskiego a nie na jej ksiazki

Old Post 30-04-2004 01:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jucek (EXE) Znajdź więcej post'ów przez  Jucek (EXE) Dodaj Jucek (EXE) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jucek (EXE) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Masz całkowitą racje, sa takie serwery. Raz nawet na takim jednym grałem. Na tym to fantastycznym serwerze
jeden ze snajperów przeciwnika połozył sie w(jak to nazywacie) bazie przeciwnika i sciągał mnie niemiłośiernie z kilkuset metrów. Nie mogąc go trafic moim carem-15 na moim 15 calowym monitorze postanowiłem podejśc go od tyłu i zapakowac mu kulke z 1 metra prosto w potylice. Jak postanowiłem tak tez zrobiłem i jakież było moje zdziwienie gdy w tym samym momencie jak juz pozbyłem sie kłopotliwego snajpera zostałem oskarżony o "baserap"...
Panowie pamietajcie o jednym. Przesadzac mozna zarówno w jedną strone jak i w druga stronę, wiec nie gniewajcie sie na mnie ale wszystkie teksty typu "baserap jest be" mnie po prostu smieszą i śmieszyc będą.

PS. przepraszam Jaro za "zedytowanie Twojego postu. Nie zedytowałem go , a jedynie popełniłem mały błąd

Trzeba było poprosić swojego snipa o zdjęcia tego chama

Old Post 30-04-2004 05:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: base raping

quote:
Napisane oryginalnie przez Jucek (EXE)
(...)... czy jest jakis polski serwer DM? I na koncu dodam ze wczoraj dostalem bana na moscie za moje "kulturalne slownictwo" ale nie z powodu zlosci wywolanej przez "base raping" lecz przez indywidualna gre druzyny w ktorej gralem...

(...)

Bo tak na prawdę to każdy gra tu DM a nie TDM stąd te odwieczne problemy

Old Post 30-04-2004 05:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Taka prawda Radzio. A zeby jeszcze obalic niekture wypowiedzi co do TeamSpeak ,ze jak klan wejdzie do np. red i komunikuje sie ,a inni nie maja takiej mozliwosci ,to przypominam ,ze Ivan z PFT postawil pokoj na TS dla mostowiczow (blu i red ,ogolnie dostepny )i bylo to podane do ogolnej wiadomosci ale zainteresowanie bylo zerowe wiec nie narzekajcie ,ze ktos ma przewage bo rozmawia przez ts.

Old Post 30-04-2004 06:20
dżery
Elite (Fiend)

Baserape będzie istniał dopóki baza będzie tylko umowną okolicą, którą co drugi widzi inaczej, i dopóki będą dysproporcje między siłą drużyn. Jasne, że można protestować ale to do niczego nie doprowadzi, MOST już ma swoją kulturę grania a do tego większość baseraperów nie widziała pewnie na oczy tego forum więc i tak się nie dowiedzą jakie katusze cierpią przez to inni.

Old Post 30-04-2004 06:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Jest na to sposób. Zrobić MOST na hasło a hasło umieszczać gdzieś w gąszczu postów. Dać info na stronie mosta gdzie można takowe hasło znaleźć i staty tego forum gwałtownie wzrosną

Old Post 30-04-2004 09:49
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jest na to sposób. Zrobić MOST na hasło a hasło umieszczać gdzieś w gąszczu postów. Dać info na stronie mosta gdzie można takowe hasło znaleźć i staty tego forum gwałtownie wzrosną

Tylko żeby się nie okazało że na serwerze zamiast grać wszyscy będą dalej pisać - tak z przyzwyczajenia

Old Post 30-04-2004 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Trzeba było poprosić swojego snipa o zdjęcia tego chama

Z tymi snajpami to tak jak z naszą policja drogową. Jak nie potrzeba, to czają sie za krzakami z radarem w reku łapiąc bogu ducha winnych kierowców, a jak są naprawde potrzebni to ich nigdy nie ma.

Old Post 30-04-2004 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Wojna to wojna jej celem od zawsze pozostaje zniszczenie przeciwnika ale z drugiej strony już wieki temu zaistniało dzięki św. Franciszkowi z Asyżu pojęcie wojny sprawiedliwej, temat ten poruszył też nasz myśliciel A.F.Modrzewski. Jak widać można ją prowadzić na różne sposoby w tym i sprawiedliwie i o to chyba chodziło w poście Marko.
Jeśli chodzi o tzw. chamskich snipów to rozwiązanie jest takie jak podaję tmat (ale to oczywiście wpływa na spadek ratio) lub jak podaje Radzioo (niech ratio spada innym). Ja tam lubię taką zabawę w podchody z takim kolesiem , szczególnie jak już wie że się po niego ktoś fatyguje.
Pojecie glichu jest też kwestią umowy, bo przecież w instrukcji do gry ( podobnie jak o baserape ) o tym nie piszą, więc skąd te głosy oburzenia
co tam jescze było? a katusze kultura grania i oczytanie; wydaje się że te trzy pojecia są ze sobą powiązane:
co do katuszy to skąd taki wniosek że prowadzenie dyskusji to katusze i dla kogo?,
kultura grania? narazie słuszny wzorzec kultury gry narzuca pewien styl gry pewnej cześci spośród wszystkich grających na MOST, kiedyś i te wzorce mogą ulec zmianie , przecież takiej sytuacji nie da się z góry wykluczyć
co do oczytania, im go więcej tym dyskusja bardziej na temat, na poziomie.

Old Post 30-04-2004 10:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Z tymi snajpami to tak jak z naszą policja drogową. Jak nie potrzeba, to czają sie za krzakami z radarem w reku łapiąc bogu ducha winnych kierowców, a jak są naprawde potrzebni to ich nigdy nie ma.

gdyby nie musieli łapać maniaków prędkości, to wtedy by byli tam gdzie TEŻ są potrzebni

Old Post 30-04-2004 10:13
tmat
Elite (Fiend)

quote:
gdyby nie musieli łapać maniaków prędkości, to wtedy by byli tam gdzie TEŻ są potrzebni

No tak, przeważnie tych maniaków łapią przy znaku ograniczającym prędkość do 40, gdzie Ci maniacy rozwijają niewiarygodną prędkość 51 km\h.

Old Post 30-04-2004 10:18
Radzioo(PL)
Guest

Panowie, odbiegliście od tematu przewodniego

Old Post 30-04-2004 10:22
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Wojna to wojna jej celem od zawsze pozostaje zniszczenie przeciwnika ale z drugiej strony już wieki temu zaistniało dzięki św. Franciszkowi z Asyżu pojęcie wojny sprawiedliwej, temat ten poruszył też nasz myśliciel A.F.Modrzewski. Jak widać można ją prowadzić na różne sposoby w tym i sprawiedliwie i o to chyba chodziło w poście Marko.
Jeśli chodzi o tzw. chamskich snipów to rozwiązanie jest takie jak podaję tmat (ale to oczywiście wpływa na spadek ratio) lub jak podaje Radzioo (niech ratio spada innym). Ja tam lubię taką zabawę w podchody z takim kolesiem , szczególnie jak już wie że się po niego ktoś fatyguje.
Pojecie glichu jest też kwestią umowy, bo przecież w instrukcji do gry ( podobnie jak o baserape ) o tym nie piszą, więc skąd te głosy oburzenia
co tam jescze było? a katusze kultura grania i oczytanie; wydaje się że te trzy pojecia są ze sobą powiązane:
co do katuszy to skąd taki wniosek że prowadzenie dyskusji to katusze i dla kogo?,
kultura grania? narazie słuszny wzorzec kultury gry narzuca pewien styl gry pewnej cześci spośród wszystkich grających na MOST, kiedyś i te wzorce mogą ulec zmianie , przecież takiej sytuacji nie da się z góry wykluczyć
co do oczytania, im go więcej tym dyskusja bardziej na temat, na poziomie.

Jak dla mnie to ten pościk to substytut baserape, wcisnęło mnie w fotel i wyjść nie mogłem

Old Post 30-04-2004 10:22
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
No tak, przeważnie tych maniaków łapią przy znaku ograniczającym prędkość do 40, gdzie Ci maniacy rozwijają niewiarygodną prędkość 51 km\h.

Dla trupa to bez znaczenia czy go uśmiercono przy pomocy na narzędzia jadącego z prędkością 40 czy 51 km/h. Nie od dzisiaj wiadomo że Polska należy do kultury wschodu , gdzie ludzkie życie jest bezwartościowe.

Old Post 30-04-2004 10:29
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Dla trupa to bez znaczenia czy go uśmiercono przy pomocy na narzędzia jadącego z prędkością 40 czy 51 km/h. Nie od dzisiaj wiadomo że Polska należy do kultury wschodu , gdzie ludzkie życie jest bezwartościowe.

No tak, ponieważ przy tej róznicy predkości chodzi jedynie o wyciągnięcie łapówki od biednego kierowcy.

Old Post 30-04-2004 10:32
Jaro(PL)
Goldmember

Przeprowadź mały eksperyment i podłuż się pod gablotę jadącą z prędkością 51 km/h, poza tym weź pod uwagę że z drogi korzystają nie tylko opancerzeni kierowcy innych samochodów ale również roweżyści, piesi a wśród nich również małe dzieci oraz inni dorośli zachowujący się jak dzieci. Jeśli weźmiesz również pod uwagę że dwóch pajaców łamiących przepisy zderzy się z prędkościa 51 km/h każdy to składowa wyniesie już 100km/h.
Samochód to środek transportu a nie narzedzie walki na polu bitwy dla których niestety jest jezdnia samochodowa.

Old Post 30-04-2004 10:44
dżery
Elite (Fiend)

Wszystko się zgadza ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Kierowca widzi to wszystko inaczej a pieszy inaczej i każdy chciałby jezdnię poustawiać po swojemu.

Old Post 30-04-2004 10:47
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Przeprowadź mały eksperyment i podłuż się pod gablotę jadącą z prędkością 51 km/h, poza tym weź pod uwagę że z drogi korzystają nie tylko opancerzeni kierowcy innych samochodów ale również roweżyści, piesi a wśród nich również małe dzieci oraz inni dorośli zachowujący się jak dzieci. Jeśli weźmiesz również pod uwagę że dwóch pajaców łamiących przepisy zderzy się z prędkościa 51 km/h każdy to składowa wyniesie już 100km/h.
Samochód to środek transportu a nie narzedzie walki na polu bitwy dla których niestety jest jezdnia samochodowa.

Bardzo podobne efekty tego eksperymentu będa widzoczne przy zderzeniu 2 samochodów jadacych z prędkościa 40 km\h.
Masz racje że samochód to srodek transportu a nie narzedzie na polu walki, ale polocja drogowa to policja drogowa a nie instytucja pozwalająca na szybkie wybudowanie domu. Niedawno jeden z moich znajomych ze zwykłego kraweżnika awansował do drogówki. Jakie bylo nieoficjalne uzasadnienie ?
A mlody jest zona dziecko urodzila, dom musi skonczyc, to niech sobie w drogowce "dorobi"...

Old Post 30-04-2004 11:00
dżery
Elite (Fiend)

Mi na przykład nie podoba się to że podczas kontroli prędkości patrol stara się ukryć jak najbardziej. Zapewne po to żeby zaskoczyć jak najwięcej ofiar, podczas gdy raczej powinni wystawiać się na widok a sama ich obecnośc uspokoiła by kierowców.

Old Post 30-04-2004 11:15
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Bardzo podobne efekty tego eksperymentu będa widzoczne przy zderzeniu 2 samochodów jadacych z prędkościa 40 km\h.
Masz racje że samochód to srodek transportu a nie narzedzie na polu walki, ale polocja drogowa to policja drogowa a nie instytucja pozwalająca na szybkie wybudowanie domu. Niedawno jeden z moich znajomych ze zwykłego kraweżnika awansował do drogówki. Jakie bylo nieoficjalne uzasadnienie ?
A mlody jest zona dziecko urodzila, dom musi skonczyc, to niech sobie w drogowce "dorobi"...

Niestety masz rację... mam znajomego który pracuje kilka lat w drogówce i za przeproszeniem sra pieniędzmi choć płaca podstawowa to 1500 brutto jego + 1000 żony.

Old Post 30-04-2004 11:31
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Mi na przykład nie podoba się to że podczas kontroli prędkości patrol stara się ukryć jak najbardziej. Zapewne po to żeby zaskoczyć jak najwięcej ofiar, podczas gdy raczej powinni wystawiać się na widok a sama ich obecnośc uspokoiła by kierowców.

niedługo znaczna ilość łamiących ogranicznia prędkości będzie się mogła uspokoić widokiem większej ilości policjantów podczas odbioru zdjęć z fotoradarów, koszt podobny jak zdjęcia live z policyjnego fotoradaru umieszczonego w radiowozie topsecret, tylko dynamika zadarzeń już nie ta sama

Old Post 30-04-2004 13:20
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Wybacz ale nie chciałbym tego sprawdzać na własnej ani cudzej skórze. Weź pod uwagę że samochód nie jest zbudowany z sklejonych śliną chusteczek higienicznych i ma swoją masę podobnie jak ciało ludzkie więc jak hukniesz sobie powiedzmy w drzewo przy prędkości 80 km/h to skutek nagłego zatrzymania może być taki że oczy mogą ci wykoczyś z orbity, a pieszy którego nieopacznie zawadzisz jadąc 50 km/h fiknie salto mortale
Na marginesie, w wiekszości przypadków technika jazdy tych kamikadze z ciężką nogą jest przerażająco zła i na 99% w krytycznej sytuacji na drodze nie potrafią nie tylko wykonać odpowiedniego manewru lecz również nie potrafią wykorzystać możliwości własnego pojazdu.
Nie bez kozery pierwszą lekcją jaką dostajesz kupując sobie Dodge Viper jest technika hamowania

Old Post 30-04-2004 13:43
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Niestety masz rację... mam znajomego który pracuje kilka lat w drogówce i za przeproszeniem sra pieniędzmi choć płaca podstawowa to 1500 brutto jego + 1000 żony.

Jeśli wszyscy jeździliby jak Pan Bóg przykazał to umarłby z głodu
Kto szuka okazji ten je znajduje ale to o czym piszesz wskazuje że za kierownicą po jednej i drugiej stronie jeździ znaczna ilość zwykłych kryminalistów bo łapownictwo to zwykłe przestępstwo kryminalne , takie samo jak rozbój , kradziesz z włamaniem, zgwałcenie itd. Tylko ,że w tamtych przypadkach zawsze jest jakiś pokrzywdzony, łapownictwo to występek że tak powiem przeciwko dobremu samopoczuciu nas wszystkich. Dzisiaj taki smiec weźmie łapówkę od drugiego , a apetyt rośnie w miarę jedzenia więc jutro przehandluje informacje gangsterowi za co ktos inny może dostać w czapę, i przecież niby nic się nie dzieje.

Old Post 30-04-2004 13:54
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:22.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions