Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > PSBHD to nowa liga ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
trzeba się było słuchać

Gdybym sie słuchał to nie byłoby dziś PSBHD

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-06-2004 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Ten w którym mowa o "pomyśle autorskim" czyli wytworze chroninym prawem autorskim??

Old Post 08-06-2004 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
Ten w którym mowa o "pomyśle autorskim" czyli wytworze chroninym prawem autorskim??

Vav prosze Cie, przeczytaj całą wypowiedz.

Old Post 08-06-2004 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Vav prosze Cie, przeczytaj całą wypowiedz.

widzę ,że w zręcznie postawioną pułapkę nareszcie złapała się ofiara (VAV bez urazy)

Old Post 08-06-2004 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
No tak . Ale ja przecież nie mam nic przeciwko PSBHD czy też innym rozgrywką na scenie BHD czy też innej, wręcz przeciwnie jestem jak najbardziej za, a jedynie proszę o trzymanie rąk z dala od mojego autorskiego pomysłu jakim jest PLK, ponieważ ten pomysł kontynuuję.

Nie mogę tego pojąć. Rozumiem, że masz lige PLK i tego powiedzmy nie będe kwestionował. Ale na Boga, co w takim razie interesowały cię wyniki naszych meczy! I tak wszystko musisz tworzyć i zbierać na nowo.Mało tego, po tym wszystkim nie sądze, że ktoś z tobą z obecnych klanów, bedzie chciał cokolwiek zrobić. Oczywiście mówię teraz o BHD, ale w najbliższym czasie większość przejdzie do JO i to też nic nie zmieni.

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Może to ty wyśłuchaj bo w końcu ktoś się do ciebie zgłosi o kradzież pomysłuponieważ wprowadziłeś do plk punktowany system rozgrywek, przyznajesz nagrody itp a przecież to nie są twoje pomysły

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Czy twój projekt PLK obejmuje również inne gry sieciowe?

Old Post 08-06-2004 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Może to ty wyśłuchaj(...)

dobre

Old Post 08-06-2004 22:24
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Czy twój projekt PLK obejmuje również inne gry sieciowe?

Zapewne teraz tak będzie.

Old Post 08-06-2004 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

heh łatwo dać się złapać w pułapkę gdy ktoś non stop owija wokuł tego samego słupka a jak mu się owijka sończy to odwija ina nowo aż się odechciewa z należytą uwaga czytać bo cieżko tam się dopatrzyć jakiegoś nowego "materjału"
nie żywie urazy

Old Post 08-06-2004 22:26
Tomcat27
Master (Spawn)

A ja bym Wam proponował po takim wiaderku załorzyć sobie na głowe i tak długo napierdzielac młotem aż Wam przejdzie.
Tomku zrozum że pomysł na PSBHD został tak samo zapozyczony jak pomysł na PLK ( Jest wiele Lig w Europie itd.) Ja w tym nie widze nic złego że staramy sie ozywić scene BHD urządzajac jakiekolwiek turnieje i niech one sie nazywają jak chcą czy to bedzie PKL czy PSBHD czy 4FUN czy WIADERKO.

Naprawde proponuje to zakończyc. Z jednej strony pewne jest że turnieje, ligi bedą i niestety Ty Tomku nie masz na to wpływu, możesz co najwyżej okazac swoje niezadowolenie na boardzie, ale to i tak nic nie zmieni.

Pozdrawiam

Old Post 08-06-2004 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

pozdro dla Jaro miłosnika ortografii

Old Post 08-06-2004 22:29
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
heh łatwo dać się złapać w pułapkę gdy ktoś non stop owija wokuł tego samego słupka a jak mu się owijka sończy to odwija ina nowo aż się odechciewa z należytą uwaga czytać bo cieżko tam się dopatrzyć jakiegoś nowego "materjału"
nie żywie urazy

od razu widać , że swój chłop jesteś, tak tylko wpadłem Ci w słowo,żebyś nie wszedł w trans

Old Post 08-06-2004 22:29
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Nie mogę tego pojąć. Rozumiem, że masz lige PLK i tego powiedzmy nie będe kwestionował. Ale na Boga, co w takim razie interesowały cię wyniki naszych meczy! I tak wszystko musisz tworzyć i zbierać na nowo.Mało tego, po tym wszystkim nie sądze, że ktoś z tobą z obecnych klanów, bedzie chciał cokolwiek zrobić. Oczywiście mówię teraz o BHD, ale w najbliższym czasie większość przejdzie do JO i to też nic nie zmieni.

Bez urazy ale w przypadku gry JO obecne klany BHD beda raczej zjawiskiem marginalnym.
PLK w grze BHD miało zostać przetestowane i w kolejnych odsłonach błędy zostaną wyeliminowane. Tak sie dzieje z każdym nowym pomysłem nie tylko w sieci.
Nic nie musze tworzyć i zbierać na nowo, poniewaz forma pozostała, dobre kontakty ze sponsorami pozostały, test przebiegł pozytywnie (w zakresie lokalizacji i sposobu zapobiegania ewentualnym błedom), więc wszystko kręci sie dalej.

Old Post 08-06-2004 22:30
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
pozdro dla Jaro miłosnika ortografii

nie to miałem zupełnie na myśli, teraz dopiero to zauważyłem, nawet fajnie brzmi

Old Post 08-06-2004 22:31
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Może to ty wyśłuchaj bo w końcu ktoś się do ciebie zgłosi o kradzież pomysłuponieważ wprowadziłeś do plk punktowany system rozgrywek, przyznajesz nagrody itp a przecież to nie są twoje pomysły

hmmm... ostatnio jakiś "obrotny" australijczyk zgłosił do opatentowania koło, więc nie prowokuj

Old Post 08-06-2004 22:32
VAV
Combat (Death Knight)

Pozosteje tylko jedna sprawa czy po doświadczeniach z PLK ktoś zechce grać w TOMKA lidze ?

Old Post 08-06-2004 22:36
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
A ja bym Wam proponował po takim wiaderku załorzyć sobie na głowe i tak długo napierdzielac młotem aż Wam przejdzie.
Tomku zrozum że pomysł na PSBHD został tak samo zapozyczony jak pomysł na PLK ( Jest wiele Lig w Europie itd.) Ja w tym nie widze nic złego że staramy sie ozywić scene BHD urządzajac jakiekolwiek turnieje i niech one sie nazywają jak chcą czy to bedzie PKL czy PSBHD czy 4FUN czy WIADERKO.

Naprawde proponuje to zakończyc. Z jednej strony pewne jest że turnieje, ligi bedą i niestety Ty Tomku nie masz na to wpływu, możesz co najwyżej okazac swoje niezadowolenie na boardzie, ale to i tak nic nie zmieni.

Pozdrawiam

Krzyśku. Juz powiedziałem że jedyna rzeczą jak mnie obużyła to próba samozwańczego przywłaszczania sobie PLK. Nic więcej. Wszystkim NOWYM pomysłom będe kibicował równiez ze wzgledu na własne plany. To wszystko.

Old Post 08-06-2004 22:36
VAV
Combat (Death Knight)

quote:
hmmm... ostatnio jakiś "obrotny" australijczyk zgłosił do opatentowania koło, więc nie prowokuj

Nie ma argumentu więc zabłysne dowcipem ależ ja jestem subtelny

Old Post 08-06-2004 22:37
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Pozosteje tylko jedna sprawa czy po doświadczeniach z PLK ktoś zechce grać w TOMKA lidze ?

Boże, ten dalej swoje...
Pewnie niebawem poznasz odpowiedz i na to pytanie.

Old Post 08-06-2004 22:39
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Bez urazy ale w przypadku gry JO obecne klany BHD beda raczej zjawiskiem marginalnym.

No tu masz racje, dlatego była propozycja nowego klanu składająca się miedzy innymi z z członków SLS i PFT.

quote:
PLK w grze BHD miało zostać przetestowane i w kolejnych odsłonach błędy zostaną wyeliminowane. Tak sie dzieje z każdym nowym pomysłem nie tylko w sieci.

Przykro słyszeć, że byliśmy królikami doświadczalnymi. No ale nic to.

quote:
Nic nie musze tworzyć i zbierać na nowo, poniewaz forma pozostała, dobre kontakty ze sponsorami pozostały, test przebiegł pozytywnie (w zakresie lokalizacji i sposobu zapobiegania ewentualnym błedom), więc wszystko kręci sie dalej.

Czyli jednak o sponsorów chodziło..., a ja miałem nadzieje, że o Brać BHD. Wszystko miałeś z góry przemyślane. Proszę jeszcze, żebyś odpowiedział mi na pytania, które zawarłem we wcześniejszych postach. W celu ułatwienia zamieszcze je jeszcze raz.

quote:
Ciekawi mnie jednak fakt, dlaczego tak kurczowo trzymasz się PLK, jak nikt z nas tam sie nie chciał? Może jako jedyny admin, który rozmawiał z Cenegą miałeś, lub bedziesz miał z tego jakieś profity? Bo to, że wymyśliłeś lige, to też lekka ściema.Ligi klanowe istnieją tak długo, jak długo jest internet i gry sieciowe. Wg tego co piszesz, to ty ukradłeś pomysł innym, czyli jesteś złodziej. Nie odpowiedziałeś jeszcze na pytanie; masz licencje, czy patent na lige PLK? Pytam tylko z ciekawości.

W twoim regulaminie PLK cały czas pisałeś "Admini LIGI"

np.

2. Termin, do którego można przysyłać zgłoszenia, jest każdorazowo ogłaszany przez Adminów Ligi.

5. Nazwa klanu i tag klanowy podlegają kontroli Adminów Ligi.

itd...

Ciekawe, kim byli admini ligi, jak sam mówisz o sobie, że tylko ty byłeś adminem. Chyba, że was bylo dwóch

No częściowo na te pytania odpowiedziałeś wyżej. W moich oczach ukazuje sie powoli cały obraz tej sytuacji. Ktoś powiedział kiedyś; "...jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o siano". Daj Boże, żebym się mylił...

Ale powracając do tematu. Myślisz, że w JO nie będą grali ludzie z BHD? Myślisz, że zapomną o twoich "zasługach"?

A co bedzie, jak do przedstawicieli Cenegi zgłoszą się Admini Polskiej Strefy BHD z prośbą o pomoc w organizacji zjazdu miłośników tej gry??? Tylko nie mów, że to był twój autoryzowany pomysł, bo jeszcze ciebie nie znałem, to juz na ten temat rozmawiałem np. z Miłym.

Old Post 08-06-2004 22:52
VAV
Combat (Death Knight)

quote:
Boże, ten dalej swoje...
Pewnie niebawem poznasz odpowiedz i na to pytanie.

Ty też je poznasz dlatego zadałem owe pytanie aby przygotować cię na ewentualną porazkę, już wcześniej przytoczyłem analogie do pewnego znanego polskiego polityka on też po pierwszej kompromitacji prubował i poległ, niestety do tej pory nie może sobie odpuścić. Do czego zmieżam? Sława to nie to samo co szacunek może się zastanów czego chcesz zanim się za mocno rozpędzisz

Old Post 08-06-2004 22:52
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
A co bedzie, jak do przedstawicieli Cenegi zgłoszą się Admini Polskiej Strefy BHD z prośbą o pomoc w organizacji zjazdu miłośników tej gry???

Bo jak sie domyślam, to rozmawiałeś z nimi jako przedstawiciel całej grupy ludzi zrzeszonej i nie zrzeszonej w klanach grających w BHD. Mam racje???

Old Post 08-06-2004 23:10
Yogas
Elite (Fiend)

Jest juz późno, wiec ide spać, ale mam nadzieje, że odpowiesz na nurtujące mnie pytania.

Dobranoc

Old Post 08-06-2004 23:20
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Przykro słyszeć, że byliśmy królikami doświadczalnymi. No ale nic to.

To jest juz tylko Twoja interpretacja.

quote:

Czyli jednak o sponsorów chodziło..., a ja miałem nadzieje, że o Brać BHD. Wszystko miałeś z góry przemyślane. Proszę jeszcze, żebyś odpowiedział mi na pytania, które zawarłem we wcześniejszych postach. W celu ułatwienia zamieszcze je jeszcze raz.

No częściowo na te pytania odpowiedziałeś wyżej. W moich oczach ukazuje sie powoli cały obraz tej sytuacji. Ktoś powiedział kiedyś; "...jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o siano". Daj Boże, żebym się mylił...

Ale powracając do tematu. Myślisz, że w JO nie będą grali ludzie z BHD? Myślisz, że zapomną o twoich "zasługach"?

A co bedzie, jak do przedstawicieli Cenegi zgłoszą się Admini Polskiej Strefy BHD z prośbą o pomoc w organizacji zjazdu miłośników tej gry??? Tylko nie mów, że to był twój autoryzowany pomysł, bo jeszcze ciebie nie znałem, to juz na ten temat rozmawiałem np. z Miłym.

Oczywiście nie chodziło o siano. Nie zarobiłem na PLK ani grosza, a wręcz przeciwnie.
Z PLK jak juz wspomniałem od samego początku chodziło o stworzenie coś w rodzaju polskiej CB, a do tego potrzeba wielu sponsorów i dlatego o tym nie zapominam i o tym wspomniałem.

Co do zlotu to oczywiście że możesz sie zgłosic do Cenegi i zorganizowac taki zlot. Ja od początku zająłem się organizacja turnieju, który początkowo miał byc zlotem BHD, ale po osobistej rozmowie z decydentem w Cenedze stiwerdziliśmy że będzie to typowy turniej JO z nawiązaniem do BHD. Cenega od samego początku była za typowym turniejem JO (chyba zdajesz sobie sprawe dlaczego), który zorganizowany zostanie, a zamiast nawiązania do sceny BHD będzie nawiązanie do młodziutkiej jeszcze sceny JO. To wszystko.
Yogas jeżeli uda sie jeszcze coś "wyszarpać" od Cenegi to jestem jak najbardziej za, bo sam starałem sie wyciągnąć dla sceny jak najwięcej i jeżeli by sie udało to byłoby naprawde bardzo dobrze. Zastanowić sie nalezy tylko czy jeżeli coraz to nowe osoby zaczną się tam zgłaszać, to czy cokolwiek z tego "wyszarpanego" uda się zatrzymac dla graczy. Ale próbować zawsze można.

Old Post 08-06-2004 23:20
VAV
Combat (Death Knight)

quote:
Nikt mnie nie zatrudnił do stworzenia ligi(umowa o dzieło). Wręcz przeciwnie. Wielu odradzało i wysmiewało ten pomysł. Oprócz tego że jestem jej autorem są również inne powody dla których nie jest właścicielem.
Pierwszy. Klany w lidze sie zmieniały i to ja decydowałem kto ma grać a kto nie, więc określenie ogółu nie jest mozliwe bo równie dobrze do 4 sesji mogłu przystapic inne klany niz do sesji pierwszej.
Drugi.
Liga została zawieszona ale nie zamknieta. Ja jako właściciel tej ligi dalej, pomimo drobnych przeszkód, realizuje cel jaki załozyłem sobie na samym początku jej powstania. Nie będe zdradzał oczywiście szczegółow tego przedsiewzięcia, ale juz w samym zamyśle nie miało ono zakończyć sie na BHD czy też na rozgrywkach jednej tylko gry.

Na sam koniec tej dyskusji bo raczej się już w niej nie wypowiem powrucę do tego wontku i przedstawie ci jak to działa.
Oczywiście nikt ci nie zlecił stwożenia produktu liga PLK ale:po ukończeniu dzieła wystawiłeś ofertę ,prawie gotowy produkt.
Na to nabywcy ok ty oferujesz ligę my w niej gramy -zapłata(produkt bez nabywcy to bezużyteczny wynalazek).To się nazywa tranzakcja w tym momencie nabywca( gracze) zostają właścicielem a ty jedynie dzierżycielem. Właściciel ma prawo pozbawić dzierżyciela prawa dzierżawy jeżeli ten używa go wbrew społeczno gospodarczemu rzeznaczeniu przedmiotu(rozgrywanie ligi) tak więc w mojej interpretacji przyjmowanie lub nie clanów bylo stosowaniem twojego prawea dzierżenia a zawieszszenie ligi jego złamaniem

Old Post 08-06-2004 23:22
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Ty też je poznasz dlatego zadałem owe pytanie aby przygotować cię na ewentualną porazkę, już wcześniej przytoczyłem analogie do pewnego znanego polskiego polityka on też po pierwszej kompromitacji prubował i poległ, niestety do tej pory nie może sobie odpuścić. Do czego zmieżam? Sława to nie to samo co szacunek może się zastanów czego chcesz zanim się za mocno rozpędzisz

Ciekawa analogia. Przypomnij sobie zatem jaka frakcja polityczna po tym polityku doszła do władzy i jakimi starachowicami, jakubowskimi i czażastymi sie pózniej popisała...

Old Post 08-06-2004 23:25
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Na sam koniec tej dyskusji bo raczej się już w niej nie wypowiem powrucę do tego wontku i przedstawie ci jak to działa.
Oczywiście nikt ci nie zlecił stwożenia produktu liga PLK ale:po ukończeniu dzieła wystawiłeś ofertę ,prawie gotowy produkt.
Na to nabywcy ok ty oferujesz ligę my w niej gramy -zapłata(produkt bez nabywcy to bezużyteczny wynalazek).To się nazywa tranzakcja w tym momencie nabywca( gracze) zostają właścicielem a ty jedynie dzierżycielem. Właściciel ma prawo pozbawić dzierżyciela prawa dzierżawy jeżeli ten używa go wbrew społeczno gospodarczemu rzeznaczeniu przedmiotu(rozgrywanie ligi) tak więc w mojej interpretacji przyjmowanie lub nie clanów bylo stosowaniem twojego prawea dzierżenia a zawieszszenie ligi jego złamaniem

W panstwie prawa twórca jest zawsze właścicielem a nie dzierżawcą, no chyba że wzorem dla Ciebie jest ustrój panujacy w PRL. Dzierżawcą byłem na forum jako moderator i jestem w serwisie fpp jako redaktor. W PLK, pomimo tego że Cie to może boleć jestem właścicielem.

Old Post 08-06-2004 23:29
dżery
Elite (Fiend)

Odkryłeś nam Tomku swój sekret jakoby PLK miało być czymś na kształt CB. Pomysł rzeczywiście ambitny, jeśli chcesz mieć ladder DF:BHD w PLK to możesz porozmawiać z adminami PSBHD, może zechcą przenieść rozgrywki pod baldachim PLK. Tak na dobry początek.
Jeśli to nie tajemnica to może mógłbyś zdradzić nam jeszcze jakie problemy zauważyłeś w eksperymencie z PLK? Podziel się tą wiedzą, napewno wpłynie to na usprawnienie sieciowego grania w Polsce.

Old Post 09-06-2004 06:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
herun[GAL]
Skilled (Knight)

quote:

Nie pierwszy i nie ostatni taki przypał się znalazł. Koło zostało już opatentowane na licencji freeware.

:-D

Old Post 09-06-2004 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil herun[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  herun[GAL] Dodaj herun[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać herun[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:23.    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions