quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Bez urazy ale w przypadku gry JO obecne klany BHD beda raczej zjawiskiem marginalnym.
No tu masz racje, dlatego była propozycja nowego klanu składająca się miedzy innymi z z członków SLS i PFT.
PLK w grze BHD miało zostać przetestowane i w kolejnych odsłonach błędy zostaną wyeliminowane. Tak sie dzieje z każdym nowym pomysłem nie tylko w sieci.
Przykro słyszeć, że byliśmy królikami doświadczalnymi. No ale nic to.
Nic nie musze tworzyć i zbierać na nowo, poniewaz forma pozostała, dobre kontakty ze sponsorami pozostały, test przebiegł pozytywnie (w zakresie lokalizacji i sposobu zapobiegania ewentualnym błedom), więc wszystko kręci sie dalej.
Czyli jednak o sponsorów chodziło..., a ja miałem nadzieje, że o Brać BHD. Wszystko miałeś z góry przemyślane. Proszę jeszcze, żebyś odpowiedział mi na pytania, które zawarłem we wcześniejszych postach. W celu ułatwienia zamieszcze je jeszcze raz.
quote: Napisane oryginalnie przez Yogas
Ciekawi mnie jednak fakt, dlaczego tak kurczowo trzymasz się PLK, jak nikt z nas tam sie nie chciał? Może jako jedyny admin, który rozmawiał z Cenegą miałeś, lub bedziesz miał z tego jakieś profity? Bo to, że wymyśliłeś lige, to też lekka ściema.Ligi klanowe istnieją tak długo, jak długo jest internet i gry sieciowe. Wg tego co piszesz, to ty ukradłeś pomysł innym, czyli jesteś złodziej. Nie odpowiedziałeś jeszcze na pytanie; masz licencje, czy patent na lige PLK? Pytam tylko z ciekawości.
W twoim regulaminie PLK cały czas pisałeś "Admini LIGI"
np.
2. Termin, do którego można przysyłać zgłoszenia, jest każdorazowo ogłaszany przez Adminów Ligi.
5. Nazwa klanu i tag klanowy podlegają kontroli Adminów Ligi.
itd...
Ciekawe, kim byli admini ligi, jak sam mówisz o sobie, że tylko ty byłeś adminem. Chyba, że was bylo dwóch
No częściowo na te pytania odpowiedziałeś wyżej. W moich oczach ukazuje sie powoli cały obraz tej sytuacji. Ktoś powiedział kiedyś; "...jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o siano". Daj Boże, żebym się mylił...
Ale powracając do tematu. Myślisz, że w JO nie będą grali ludzie z BHD? Myślisz, że zapomną o twoich "zasługach"?
A co bedzie, jak do przedstawicieli Cenegi zgłoszą się Admini Polskiej Strefy BHD z prośbą o pomoc w organizacji zjazdu miłośników tej gry??? Tylko nie mów, że to był twój autoryzowany pomysł, bo jeszcze ciebie nie znałem, to juz na ten temat rozmawiałem np. z Miłym.