Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > no to nas zrobili [neostrada]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

spike + dreamer: kompleks malego fiuta?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-09-2004 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez dreamer
ee moje 10mbit/1mbit bez zadnych limitow satysfakcjonowuje mnie w 100%

a pozostale 200 osob z lana tez? :>

Old Post 01-09-2004 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreamer
genes, memes, scene

niestety ja nie mieszkam w takim szarym panstwu jakim jest polska

Old Post 01-09-2004 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreamer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreamer Znajdź więcej post'ów przez  dreamer Dodaj dreamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Mam. Ale wykombinowali...

Bedzie vat 22%. Na nowa neo tepsa wezmie na siebie, a stare bedzie bulic....

Old Post 01-09-2004 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez dreamer
niestety ja nie mieszkam w takim szarym panstwu jakim jest polska

"all ur base are belong to us"?

Old Post 01-09-2004 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
"all ur base are belong to us"?

hihi
si
anyway, u mnie sie zaczyna cos jebac z pingami
70% lossa :S

Old Post 01-09-2004 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

z tymi pingami u mnie jes ok, ale karta gfx tak straszna ze ET zacina sie jak ruski mikser

a neo bylo dobre do 1.09... transferowe eldorado skonczylo sie rownie nagle jak zaczelo... witamy znow w Polsce, towarzysze

Old Post 01-09-2004 23:56
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

neo gejo!
a ja sie chcialem przesiadac.. pfff

Old Post 02-09-2004 02:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Hihihi.
A ja od października na 512(8-24)/768(0-8) przesiąde się

Old Post 02-09-2004 07:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Hihihi.
A ja od października na 512(8-24)/768(0-8) przesiąde się

symetryczne?

Old Post 02-09-2004 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
symetryczne?

ano.

Old Post 02-09-2004 11:10
weirdo
kontemplator bytu

quote:
ano.

jak z limitami? ile zamierzasz placic?

Old Post 02-09-2004 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
jak z limitami? ile zamierzasz placic?

ni ma.
85zł i ssasz ile wlezie

Old Post 02-09-2004 13:37
weirdo
kontemplator bytu

quote:
ni ma.
85zł i ssasz ile wlezie

:o

Old Post 02-09-2004 16:04
LD
Ich bin Danziger

ale to jakas osiedlowka o_O

Old Post 02-09-2004 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

kto ma nowa neo+ i juz mu sie limicik skonczyl?

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 02-09-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Pewnie jak mu sie skonczyl limit to nie odpowie Bo z predkoscia 32kbps to se na tego boarda moze wchodzic wieki. I jesli jeszcze dodatkowo telezlodzieje spieprzyli sprawe tak jak chello (ze te 32 kbps trwa przez pierwsze sciagniete 100 kb a potem dupa) to prawdopodobnie dowiemy sie w przyszlym miesiacu ;-D

Old Post 02-09-2004 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Pewnie jak mu sie skonczyl limit to nie odpowie Bo z predkoscia 32kbps to se na tego boarda moze wchodzic wieki. I jesli jeszcze dodatkowo telezlodzieje spieprzyli sprawe tak jak chello (ze te 32 kbps trwa przez pierwsze sciagniete 100 kb a potem dupa) to prawdopodobnie dowiemy sie w przyszlym miesiacu ;-D

ciekawe co do mnie rozmawiasz kto ma chello?

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 02-09-2004 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

a nie mozna sie ubiegac o reklamacje w chello, skoro po pierwszych 100 kb wszystko pada? ja bym sie z nimi procesowal, gdyby byla taka koniecznosc

Old Post 02-09-2004 18:17
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
ciekawe co do mnie rozmawiasz

Pytales
quote:

kto ma nowa neo+ i juz mu sie limicik skonczyl?

To ja odpowiedzialem

quote:
kto ma chello?

Ja mam tulup tez , i Cali oraz cala rzesza kwakomaniakow 3 czy tez starych wolfiarzy jak zdazylem wyniuchac Kiedys na rtcw byl nawet topic chello vs. aster

A czy mozna reklamacje zglaszacz z powodu tych 100 kb. Od 1 wrzesnia nie Nowy regulamin
Wczesniej mozna bylo tylko ze ja dopiero po 3 latach przekroczylem (dwa miesiace temu) ten limit 15 GB GG chodzilo, www tez (ale tylko opera - bez obrazkow ), irc nieprobowalem , poczta to przez n!kuriera, staremy outluk nie dal rady

PS.
Co bedzie 6 wrzesnia w tvn? Kolejna reklama w stylu Heyah: nikt nic nie wie o co chodzi :|

Old Post 02-09-2004 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Po przekroczeniu limitu w chello siada cale sciaganie z okreslonych portow, z okreslonych innych jest bez zmian.

WWW dziala jak na modemie 32kbps ale dziala i da rade po refreshach. z P2P sciaganie ~2kb/s

GG dziala, IRC dziala, UO działa. Q3 dziala tak samo z pingiem 20-30ms.
Co ciekawe upload jest bez zmian.

Old Post 02-09-2004 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
Po przekroczeniu limitu w chello siada cale sciaganie z okreslonych portow, z okreslonych innych jest bez zmian.

WWW dziala jak na modemie 32kbps ale dziala i da rade po refreshach. z P2P sciaganie ~2kb/s

GG dziala, IRC dziala, UO działa. Q3 dziala tak samo z pingiem 20-30ms.
Co ciekawe upload jest bez zmian.

No refresh obowiazkowy ale.........
Mi z p2p nic nie sciagalo (DC) a w ET nie moglem wejsc na zaden server mimo ze w All-Seeing Eye widzialem niski ping (tudziez w menu gry) Outlook staremu nie dzialal...... nie mogl sciagnac poczty a w wiadomosciach (co widzielsimy przez www) byly zalaczniki kilkuset kb. Zreszta probowalem sciagnac ten zalacznik (wielkosc kilkuset KB cos kolo 700 kb dajmy na to) przez operke czy ie ale... nie dalo sie nawet z refreshem

Ogolnie lipa^2

Old Post 02-09-2004 18:44
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Pytales

To ja odpowiedzialem

o to tutaj chodzi przeciez

quote:
PS.Co bedzie 6 wrzesnia w tvn? Kolejna reklama w stylu Heyah: nikt nic nie wie o co chodzi :|

nowa ramówka oraz
[pocontek cytata]Fakty: Jak zapewnił Edward Miszczak, od 6 września program będzie miał nową oprawę, scenografię i supernowoczesny sprzęt - m.in., jak wyraził się Miszczak, "latające kamery". [/ kuniec cytata]

Do you want to know more??

Old Post 02-09-2004 19:03
rcube
KOSZ

quote:
o to tutaj chodzi przeciez

nowa ramówka oraz
[pocontek cytata]Fakty: Jak zapewnił Edward Miszczak, od 6 września program będzie miał nową oprawę, scenografię i supernowoczesny sprzęt - m.in., jak wyraził się Miszczak, "latające kamery". [/ kuniec cytata]

Do you want to know more??

Jak mozesz to napisz cos jeszcze

Old Post 02-09-2004 19:08
AlieneK
KOSZ

A ja mam ACN 512k i nie narzekam :>
Jak coś ssam popularnego z torrenta to mam ~60kb/s, nie mam limitów, a ojciec płaci abonament za net (za 2 kompy), za TV i telefon siakies 170PLN.
Pingi mam przyzwoite.... no zależy w co gram i gdzie.

Old Post 02-09-2004 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

bo to nie chodzi o providera wlasciwie tylko o klienta. rkosc jest to taki gosc, ktorego generalnie trudno zadowolic (pamietam jak trul dupe z powodu monita soniaka trinitrona ).

Old Post 02-09-2004 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
bo to nie chodzi o providera wlasciwie tylko o klienta. rkosc jest to taki gosc, ktorego generalnie trudno zadowolic (pamietam jak trul dupe z powodu monita soniaka trinitrona ).

A ponoc to ja jestem marudny...

Old Post 02-09-2004 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
A ponoc to ja jestem marudny...

Nie. Ty jesteś magister prawa. :>

Old Post 03-09-2004 07:39
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
A ja mam ACN 512k i nie narzekam :>
Jak coś ssam popularnego z torrenta to mam ~60kb/s,

malo

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
nie mam limitów, a ojciec płaci abonament za net (za 2 kompy), za TV i telefon siakies 170PLN.
Pingi mam przyzwoite.... no zależy w co gram i gdzie.

Czyli ktory masz pakiet ???
http://www.aster.pl/it_pakiety.shtml

Nie widze tam 512kbps. I czy te 512 kbps jest na cala siec ?
A ten pakiet Twoj Dom bylby prawie idealny gdyby chociaz zamist tych 256 bylo wlasnie 512.
Bo na zagranicznych hub'ach z tego co wiem to se nie posciagasz z predkoscia 768 kbps
Cos tam bizon wspominal o http://www.wix.net.pl/vxb/w/ Ja popytalem sasiadow, podobno o polnocy i w nocy ladny transferek ale ja kompa na noc nie zostawiam
Szkoda ze Twoj swiat nie jest tanszy o jakies 50 zeta

Old Post 03-09-2004 09:15
t0d
Elite (Fiend)

po co mam pisac wiecej - tutaj masz duzo:
http://www.wirtualnemedia.pl/index1...d_podrubryki=22

wiecej ot tvn'ie:

http://wirtualnemedia.pl/index1.php...d_podrubryki=22
-------------------------------------------------------

a teraz do tematu: Informacja Polskiej Izby Informatyki i Telekomunikacji w sprawie cen dostępu do Internetu

http://www.piit.org.pl/poj_news.xml?art_id=2001119 - ciekawe rzeczy

Edytowane przez t0d dnia 03-09-2004 o godz. 11:44

Old Post 03-09-2004 09:48
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:50.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions