Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Czy JO to gra niszowa?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Whisper*NSO*
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Niezły dowcip

No wiesz... Te 20-30fps mi starcza , nie jestem wymagajacy A ze niektorzy kupuja sobie komputery w "markiecie" i pozniej narzekaja to juz zupelnie nie moja sprawa...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-10-2004 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Whisper*NSO* Znajdź więcej post'ów przez  Whisper*NSO* Dodaj Whisper*NSO* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Whisper*NSO* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
przy okazji zapytam jakie, tak naprawdę, są wymagania sprzętowe tego tytułu?

A ja mam Athlon 2000+, 512 DDR (333), GF FX 5900 wszystko na full - i mi jeden pixcom powiedział na serverze ze jak mam mniej niz 30 - 40 fps to sie niekomfortowo gra, wiec wymiekłem i odinstalwałem)))))). Wole pocieszyc oko DOOM3 albo FarCry'em.

Old Post 04-10-2004 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Whisper*NSO*
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
A ja mam Athlon 2000+, 512 DDR (333), GF FX 5900 wszystko na full - i mi jeden pixcom powiedział na serverze ze jak mam mniej niz 30 - 40 fps to sie niekomfortowo gra, wiec wymiekłem i odinstalwałem)))))). Wole pocieszyc oko DOOM3 albo FarCry'em.

a ja mam wszystko na low/off i mi to wcale nie przeszkadza... grunt ze przeciwnika widac a po nowym update'cie mozna wylaczyc shadery co bardzo zwiekszylo liczbe fps...

Old Post 04-10-2004 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Whisper*NSO* Znajdź więcej post'ów przez  Whisper*NSO* Dodaj Whisper*NSO* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Whisper*NSO* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
legolas
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*
a ja mam wszystko na low/off i mi to wcale nie przeszkadza... grunt ze przeciwnika widac a po nowym update'cie mozna wylaczyc shadery co bardzo zwiekszylo liczbe fps...

Nie żartuj sobie kolego. Bieganie po szarej planszy i strzelanie do kwadratowych szarych figurek i jeszcze 20fps jest mało przyjemne

Old Post 04-10-2004 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

To i ja dożuce swoje 5 groszy.Ja mam PIV 2,4ghz 256mb ram GeForce440MX 64TV i gra całkiem chodzi. Nie wygląda najpiękniej, ale od BHD lepiej. Niestety mam pirata i przez net narazie grać nie moge

Załącznik: 5 groszy.jpg
Załącznik został 125 razy przeglądany.

Old Post 04-10-2004 14:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Whisper*NSO*
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Nie żartuj sobie kolego. Bieganie po szarej planszy i strzelanie do kwadratowych szarych figurek i jeszcze 20fps jest mało przyjemne

to sobie przestaw wszystko na low i zobacz co Ci pojawi na monitorze... jesli czegos nie widziales to o tym nie pisz...

Old Post 04-10-2004 15:11
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
to sobie przestaw wszystko na low i zobacz co Ci pojawi na monitorze... jesli czegos nie widziales to o tym nie pisz...

Ja wiem co sie pojawi...

...powiekszone BHD

Old Post 04-10-2004 15:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Post Yogasa dotyczył gry w klanie, a nie na serwie FFA

Post Yogasa który dotyczył gry w klanie był odpowiedzią na mój post w którym mówiłem o grze "solo" na serwerach. Ktoś się tu więc pogubił...

Old Post 04-10-2004 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
tmat? sa juz "czity" do JO?!

nie wiem, ale pewnie jakieś są. Teraz nie muszę sobie już tym zaprzątać głowy ponieważ od tego są ludzie z punkbustera i to teraz ich brocha za którą zresztą dostają kase.

Old Post 04-10-2004 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

1.

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
(...) Moim zdaniem grając „samemu” najważniejszą sprawą jest trafienie na dobry serwer. Nie chodzi mi tu bynajmniej o sprawy techniczne czy o ustawienia serwera, ale o ludzi którzy na tych serwerach grywają. Rozbija mnie na przykład jak widzę kilka osób tłoczących się w kolejce i czających się na „helikopter z rakietami (...)

2.

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
No właśnie tak to widzi osoba, która nie gra w zespole, a tylko patrzy z boku. Niestety, ale helikopter rakietowy, jest nieodzownym, a zarazem najlepszym(z racji siły ognia) wsparciem dla grupy atakującej(lub broniącej) z lądu. Grając w grupie na jednym ts-ie, jest pewien podział ról dla każdego gracza. Są medycy, snajperzy, piloci itd.

3.

quote:
No tak, tylko że jak na 20 grających w drużynie 6-7 walczy o helikopter, to kto ma bronić lub atakować ???

4.

quote:
Post Yogasa dotyczył gry w klanie, a nie na serwie FFA

5.

quote:
Post Yogasa który dotyczył gry w klanie był odpowiedzią na mój post w którym mówiłem o grze "solo" na serwerach. Ktoś się tu więc pogubił...

rotfl

Old Post 04-10-2004 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

quote:

No wlasnie, jak ktos chce to gra !!!!!!!!

Old Post 04-10-2004 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
1.

2.

3.

4.

5.

rotfl

Jeżeli czegoś tu nie zrozumiałes to mogę przeprowadzić dla Ciebie krótką anlizę.

Old Post 04-10-2004 16:15
Jaro(PL)
Goldmember

tylko spokój mi tu w moim topiku
jeśli ktoś potrzebuje analizy to niech spada do laboratorium analitycznego i niech tam odda moc do analizy

Old Post 04-10-2004 17:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

wracając do tematu, to jak na dłoni widać , że JO odsłania braki hardwarowe polskiej sceny FPP <lol>

Old Post 04-10-2004 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Whisper*NSO*
Skilled (Knight)

quote:
wracając do tematu, to jak na dłoni widać , że JO odsłania braki hardwarowe polskiej sceny FPP <lol>

to tez...ale takze odslania to , ze niektorzy jak nie maja 60 fps , grafiki w wysokiej rozdzielczosci z detalami na max to odechciewa im sie grac... taki slomiany zapal polskich graczy

Old Post 04-10-2004 18:00
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
No tak, tylko że jak na 20 grających w drużynie 6-7 walczy o helikopter, to kto ma bronić lub atakować ???

Masz racje, ale z tych 20 graczy, z danego klanu jest np.8 osób. Pozostali są niezrzeszeni i dlatego taki mętlik. Ciągnąc dalej wygląda to tak, że generalnie gramy swoim teamem, a reszta nam albo pomaga, lub też niestety czasami przeszkadza. Mimo wszystko staramy grac grupą.

Old Post 04-10-2004 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
to tez...ale takze odslania to , ze niektorzy jak nie maja 60 fps , grafiki w wysokiej rozdzielczosci z detalami na max to odechciewa im sie grac... taki slomiany zapal polskich graczy

Ale gra z wszystkimi opcjami na low jest bez sensu.

Old Post 04-10-2004 18:26
legolas
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Ale gra z wszystkimi opcjami na low jest bez sensu.

No dokładnie.
Biegnąc z M60 nie zauważysz otaczającej przyrody, motylków, biedronek itp

Old Post 04-10-2004 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

ech 60 fps , grafika na maksa!, jaka była pierwsza sieciowa gra FPP na PC

Old Post 04-10-2004 19:27
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
No dokładnie.

i tego Panie drgającego, gorącego powietrza

Old Post 04-10-2004 19:28
Radzioo(PL)
Guest

quote:
i tego Panie drgającego, gorącego powietrza

A rzeczywiście robi wrażonko

Old Post 04-10-2004 22:10
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
No dokładnie.

lol

http://pc.gamespy.com/pc/joint-ops-...n/554159p1.html

link do opisu JO:Escalation w gamespy'u, jest o moskitach

thx to amok

Old Post 06-10-2004 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:30.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions