quote:Napisane oryginalnie przez Infinite kurcze! ja gram codziennie kilkanascie dueli i jakos caly czas baty dostaje!!! widoczny wzrost skilla po kilku miesiacach meczenia online na maxa... oto moje zdanie!!!!
moje zdanie jest takie:
na necie strasznie wolno skil wzrasta (lagi i wogole) ale za to jakies lan party jest cooool :)
nie lubie cpm3:-\
to jeb*** kamperska mapa!!!!!!!
wystarczy stac przy ra i jush wygrales
nienawidze jej!!!
wszyscy mnie tam kroja bo ja nie lubie stac w miejscu
quote:Napisane oryginalnie przez Infinite nie lubie cpm3:-\
to jeb*** kamperska mapa!!!!!!!
wystarczy stac przy ra i jush wygrales
nienawidze jej!!!
wszyscy mnie tam kroja bo ja nie lubie stac w miejscu
oooooooo Infinite masz u mnie minus jak stad do wiecznosci
quote:Napisane oryginalnie przez Infinite wg mnie cpm3 jes spierdo**** na max!!!!!
tylko kamp!!!!!
nie chodzi o okampowanie tylko o taktyczne pilnowanie/odbijanie RA a nie tylko o skila i szybkosc jak na cpm1a...
cpm1a imho sux...ale i tak lubie na niej pograc
pozatym przy jednej to nawet kot zdechnie...
wiec grajcie na innych mapkach !
oxy: mam wielkie problemy z zalogowaniem sie (zreszta nie tylko ja - czyt. reset borad w topicu flower power w pogawedkach). mam nadieje ze sie to szybko zmieni bo troche lipa z tym
quote:Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m ja sie czasi przez 4h wbijam i nic
a mi sie wbija od razu (1-2 sek)
ale to pewnie dlatego ze mam lacze za granice spoko...a tepsie swiatlowody pod wroclawiem siadly...i cos sie z netem im *****...:)
dobrze bo tpsa sux...
IMHO CPMa to porażka ,widowiskowa porażka of coz ale brak standartu dla mnie. Wszyscy powinni grać w jeden mod albo w orginał. Co do zejścia q3 myślę (!) że urban terror jak się pełna wersja pojawi będzie ożywieniem dla q3. I tej wersji będę się trzymał
aaa....... i bym zapomniał q3 schodzi też przez Nas !!!
ilu ma orginał q3 ? po co Id (inne firmy też) ma robić rewolucję FPP skoro dla polaków orginały nie istnieją?
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.