Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > stracilem sens zycia :(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Alien , jarod i Majkiel - sluchajcie.. kazdy ma w zyciu dni gorsze i lepsze... postarajcie sie odprezyc poki trwa dlugi weekend, poogladajcie jakies filmy .. poczytajcie ksiazki.. robcie to co lubicie. Jezeli to nie pomoze i dalej bedziecie sie zle czuc - postarajcie sie wylapac to co wam nie pasuje w obecnym zyciu i zmienic to.. mam nadzieje ze wszystko sie polepszy i znow bedzie dobrze...

dokladnie, najlepiej to wogule wyskoczyc gdzies z kolesiami na (albo lepiej na kilka ) pogadac, posmiac sie, pobawic, a samo przejdzie (i taniej niz psychiatra wyjdzie )

\/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-11-2001 02:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

cala nadzieja w waszych przyjaciolach , napewno nie jestescie dla nich obojetni....
pojdzcie razem do kina , na party czy do pubu , a moze pogadajcie szczerze przy kuflu browara , znajdziecie ciekawe tematy , pomysly , ambicje...

Old Post 03-11-2001 04:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

i to by bylo na tyle

Old Post 03-11-2001 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Eh, życie to nie jakieś anime...

Old Post 03-11-2001 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom

a ja sie nie zgodze
nie mam zamiaru wszystkiego traktowac serio, bo bym od tego psychiatry nie wyszedl wogole

Trzeba do wszystkiego podchodzi z przymrozeniem oka

Old Post 03-11-2001 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Ale tak jak powiedzial Zim - nie mozna wszystkiego traktowac serio i wszystkim sie przejmowac - znam takich loodzi i wiem ze na dobre to im nie wychodzi!

Old Post 03-11-2001 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

A zes wybral porownanie..widac malo wiesz o anime
Sa tam takie dla dzieci jak puszczaja w TV ale sa tez bardzo powazne dla starszych ludzi.. trzeba najpierw dowiecdziec sie cos niecos w temacie a potem sie wypowiadac

Old Post 03-11-2001 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

fiu fiu
chyba ktos uderzylw czuly punkt

Old Post 03-11-2001 12:51
Venotom
twardy_chomik

Proszę o zamknięcie tego topicu. Za bardzo ochodzimy od tematu.

Old Post 03-11-2001 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

bez przesady misiek
tak latwo sie nas nie pzbedziesz

Old Post 03-11-2001 13:05
ya.
neony oslepiaja mnie

"stracilem sens zycia "

-wszystko sie zmienia gdy poznasz ja...
gdy cala szkole siedzenie przed kompem czy wypady z kumplami bedzie ci wypelnialo czekanie na spotkanie wlasnie z nia...
gdy chociaz najmniejszy usmiech na jej twarzy bedzie w stanie wyciagnac cie z najgorszego dola
...wszytko sie zmieni bo bedziesz naprawde mial dla kogo zyc...
tak mysle
narazie... staraj sie BYC jak najbardziej po swojemu staraj sie robic to na co masz ochote i zyc jak masz ochote... nie ograniczajac sie tym calym syfem do okola...

moje refleksje po dwoch nie przespanych nockach... yo gibber

Old Post 03-11-2001 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jar0d
ludzik

no no
ladnie tego natrzaskalisci

milo widziec ze mozna liczyc na kilka milych slow w chwilach niezbyt ciekawego nastroju....

co do psychologa to raczej niemilo mi sie to kojarzy i raczej wole w samotnosci przezywac swe male dramaty i tragedie niz uderzyc do takiego czlowieka, nie zrozumcie mnie zle, nic nie mam przeciw psychologom bo to tez ludzie tacy jak ja ale obawiam sie ze traktuja to jedynie jako zawod, profesje i czasem moge sie stac jedynie bezimiennym pacjetem, ktory posrednio zywi jedgo rodzine.... a to raczej mi nie odpowiada, zreszta nie jestem tak do konca pewien czy ten czlowiek potrafi poradzic sobie z wlasnymi probelmami a co dopiero mowic o moich....

kumple i kumpelki, oczywiscie tez, to juz lepsze wyjscie, oni znaja mnie i mniej wiecej wiedza co moze poprawic mi humor, tylko pytam na jak dlugo... chwile, dwie...bo w koncu to i tak wroci.....piwko rowniez pomaga ale gdy siedzi sie i patrzy jak bombelki ulatuja podziwiajac jego zlocista barwe i wspaniala piane, a wokolo ludzie ktorych sie zna, ktorzy mowia wciaz o tych samych rzeczach, podejmuja znow te same lub podobne tematy, to czlowiek -tu mowie o sobie- zaczynna oczuwac znudzenie tym wszystkim, pustka wdziera sie do serca, umyslu powoli obejmujac swym dzianiem cale cialo....

jednak najgorsze jest to ze powoli ta pusta, zly humor zaczyna zataczac coraz to wieksze kregi i w efekcie dotyka ludzi bedacych w moim towarzystwie... a tego naprawde nie lubie....wiec, by nie przytlaczac innych lepiej przezyc to samemu, niezaprzatajac glowy ludziom na ktorych mi zalezy, oni i tak maja dosc zmartwien, nie potrzbne sa im moje problem......

ehh......

dobra koniec juz z dolowaniem siebie i innych przy okazji...trzeba sie bawic, korzystac z zycie poki jest, bo nie wiadomo kiedy sie skonczy.....

Old Post 03-11-2001 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jar0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jar0d Znajdź więcej post'ów przez  Jar0d Dodaj Jar0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jar0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
"stracilem sens zycia "

-wszystko sie zmienia gdy poznasz ja...
gdy cala szkole siedzenie przed kompem czy wypady z kumplami bedzie ci wypelnialo czekanie na spotkanie wlasnie z nia...
gdy chociaz najmniejszy usmiech na jej twarzy bedzie w stanie wyciagnac cie z najgorszego dola
...wszytko sie zmieni bo bedziesz naprawde mial dla kogo zyc...
tak mysle
narazie... staraj sie BYC jak najbardziej po swojemu staraj sie robic to na co masz ochote i zyc jak masz ochote... nie ograniczajac sie tym calym syfem do okola...

moje refleksje po dwoch nie przespanych nockach... yo gibber

nevermind

Old Post 03-11-2001 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

good idea

czytam teraz ''Silamrilliona''... zajebioza... od Iluvatara az do trylogi chyba... narazie jestem na legendzie o Beren i Luthien i o silmarilliach... qll... zara spadam... wykapie sie, poleze i poczytam przy nirvanie MTV unplugged a w pon pojde do dziewy ktora chyba kocham i bedzie dobrze... najwyzej cos sie spiepszy, ale hooj z tym... w koncu mam was... i saari... najwspanialsza

i'm a loser baby so why don't you kill me...?

teee...opisane przez ciebie objawy sa zajebiscie doloojace, sam takie mam od jakiegos czasu. Nic nie podnieca, nie napawa entuzjazmem [z netem, q]I[.itp] na czele. Nawet to ze skonczyly sie problemy z kasa nie dziala na mnie- juz dawno moge qpic P IV a nawet zeta nie wydalem- to tesh o czyms swiadczy...qfa nie mam ochoty na NIC...popadamy w rutyne- to nas dobija...tak w ogole jak pamietam z LO to sie nazywa dekadentyzm...

A silmarilion z JRR rzadza po prostu...won z jakims wiedzminem
Wlasnie gdzies wyczytalem ze premiera w polsce wyprawy bedzie dopiero w lutym...q.rwa, why ?!?

dylemat czy leciec po pirata czy czekac do lutego...

Old Post 03-11-2001 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Ventom: ja juz cos kiedys o zamykaniu topciow mowilem, nie bede do tego wracal ale jesli by jakis mod sie ciebie posluchal to chyba by mnie cos jheblo... bez urazy, ale board nie po to jest zeby konczyc gadki ktore czasem odlatuja od watku...

ya: foocken good opinion... tylko najpierw musze JA miec... a narazie sie na to nie zanosi...

Neo: WP bedzie u nas pozniej bo premiera w stanach jest na gwiazdke a u nas wszystko pozniej jest... mamy dupnych dystrybutorow... ale ja tam czekam... nic nie zastapi duzego ekranu, nawet plazma flat i tego dzwieku ok. 80 db... full stereo, dolby surround itp bajery... atlantic rzadzi... i dosyc wygodne fotele...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 03-11-2001 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Neo: WP bedzie u nas pozniej bo premiera w stanach jest na gwiazdke a u nas wszystko pozniej jest... mamy dupnych dystrybutorow... ale ja tam czekam... nic nie zastapi duzego ekranu, nawet plazma flat i tego dzwieku ok. 80 db... full stereo, dolby surround itp bajery... atlantic rzadzi... i dosyc wygodne fotele... [/B]

yup ale jak sobie pomysle o tym jak w kinie sie dd oglada filmy
szeleszczenie papierkami, glupie komentarze...wszystko **** traci urok

Old Post 03-11-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

jutro chyba ide na jakies plastelinowe bajki do kina w stylu Wsieklych Gaci

Old Post 03-11-2001 21:24
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

YA zgadzam sie z toba, ale dodam cos od siebie... Poprostu trzeba byc soba, nie szukaj niczego na sile, po paru(nasntu) dniach gorszych znajdziesz cos, co Cie zainteresuje. Ja z poczatku zajelem sie gitara, potem ksiazkami i jeszcze czyms, az wkoncu zaczelem sie bawic muzykowaniem na kompie. Co jakis czas beda Ci sie wszystkie zainteresowania nudzic, ale tylko po to, by znalesc sobie nastepne i pozniej znow powrocic do pierwszych. Lubie sobie czasami cos porysowac, niby to takie "dziecinne" ale mam pzy tym frajde i wogule. Nie poddawaj sie tak latwo. O dziwo w takich chwilach uwielbiam psychodeliczna muze, muze dolujaca, mnie ona podnosi na duchu, no i rozmowa z przyjacielem. Na szczescie mam sie komu zwierzyc.

Old Post 03-11-2001 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jar0d
ludzik

znalazlem

niewiem jak dlugo potrwa ten stan ale w tym momencie wrocilem z pewnego miejsca i chyba poprawilem sobie humor na pare ladnych dni,moze nawet tydzien
moj dzisiejszy zloty srodek to : kobieta, panowie i panie oczyiscie tez co prawda juz ktos o tym mowil ale chce mu przyznac racje...kobiety rulez ..... wiec do baru i zdobywac jak nasi ojcowie, dziadkowie i pradziatkowie i wogule... tymczasem...

Old Post 04-11-2001 04:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jar0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jar0d Znajdź więcej post'ów przez  Jar0d Dodaj Jar0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jar0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: znalazlem

Dopiero chwycilem ten topic i wnioske z dyskusji jeden:

jak ktos czuje potrzebe pogadania z kims idzie do kumpla/li albo psychologa. Oba rozwiazania sa dobre, ale czasem kumpel nie chce slychac, a psycholog musi (bo mu placimy za to).

Niektorzy zas nie lubia sie uzewnetrzniac i rozwiazuja swoje problemy w smotnosci. Czy to dobrze - kazdy ma to co lubi i nie mozna zmuszac na sile...

Old Post 04-11-2001 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: Re: znalazlem

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Dopiero chwycilem ten topic i wnioske z dyskusji jeden:

jak ktos czuje potrzebe pogadania z kims idzie do kumpla/li albo psychologa. Oba rozwiazania sa dobre, ale czasem kumpel nie chce slychac, a psycholog musi (bo mu placimy za to).

ale rady qmpla beda bardziej od serca...

Old Post 04-11-2001 13:02
yebisu
litl'o alcoholic

Lightbulb

taaak...
rady przyjaciou sa bardziej szczere...
tyle ze czasem nie sa az takie dobre....
tzn. wynikaja z dobrych przesuanek ale czasem nie doprowadzaja do lepszego stanu...
nalezy wyposrodkowac...
w zyciu kazdego z nas bliska osoba jest bardzo wazna...
to ona nam pomaga i doradza w najciezszej nawet sytuacji....
kazdy powinien miec taka osobe...

Old Post 04-11-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re: Re: znalazlem

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

ale rady qmpla beda bardziej od serca...

Trzeba najpierw takiego miec...

Old Post 04-11-2001 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

no lucas ma racje... w sumie nie specjalnie mam goscia ktory moze i mnie wyslucha.. ale nie pomoze... nikt mi nie pomoze z kumpli... kumpele.. moze troszeczke... samotnik jestem... wyalienowany w tch sprawach... ducha... taki juz jestem... no wiec co mam robic?

BTW: to moj 300 post... yeah.. keep on running... keep on high... that one day u gonna understand... uu yeah.. im gonna be ur man wzielo mnie

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 04-11-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

BTW: to moj 300 post... yeah.. keep on running... keep on high... that one day u gonna understand... uu yeah.. im gonna be ur man wzielo mnie

pomyslmy dlaczego
because I got high

Old Post 04-11-2001 22:08
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Re: Re: znalazlem

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
czasem kumpel nie chce slychac, a psycholog musi (bo mu placimy za to)

No nie wiem .. jakos bym sie niezbyt czula pocieszona jakbym wiedziala ze tak naprawde czlowieka ktory mnie slucha nic nie obchodze..ze w czasie rozmowy ze mna o moich problemach mysli tylko o tym by juz skonczyl sie jego dzien pracy by mogl wrocic do zony i dzieci.. Uwazam iz na ludzkich uczuciach nie powinno sie zarabiac, sa na to zbyt cenne... gdyby wszyscy psycholodzy byli z powolania to wszystko byloby fajnie a tak nie jest. Nie mowie tez ze psychologow nie powinno byc bo przeciez wielu ludzi ich potrzebuje i korzystaja z ich pomocy.. po prostu mowie ze sama bym do takiego nie poszla..to tylko i wylacznie moja opinia..a tak w ogole to juz spie..mialam dzien pelen emocji i jestem strasznie zmeczona .. dobranoc wszystkim

Old Post 04-11-2001 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re: Re: znalazlem

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

No nie wiem .. jakos bym sie niezbyt czula pocieszona jakbym wiedziala ze tak naprawde czlowieka ktory mnie slucha nic nie obchodze..
[ciach]

Nie Slonko - to nie tak. Jak bedzie odwala sprawe i nam nie pomorze - sprawa jest oczywista - zmieniamy na innego. Na tym polega kapitalizm. Na na rynku psychologów robi sie ciasno... juz niedlugo zostana Ci, ktorym praca zalezy.....

Old Post 05-11-2001 06:59
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Tak czy inaczej wole isc do kumpla (choc raczej z kolezankami mi sie lepiej rozmawia) niz do psychologa!

Old Post 05-11-2001 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Tak czy inaczej wole isc do kumpla (choc raczej z kolezankami mi sie lepiej rozmawia) niz do psychologa!

ano fakt, kobieta lepiej wyslucha

Old Post 05-11-2001 11:27
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A do tego przytuli i powie ze napewno bedzie lepiej
Zawsze to powtarzam

Old Post 05-11-2001 13:17
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:12.    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions