Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Mplayer FAQ!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

No widzisz wraq ja zmieniam czesto, nie raz zamiast reloadowac magazynek zmieniam na pistol czy noz, poprostu doswiadczenia z innych gier przynosza przyzwyczajenia. Ze stena mozesz strzelac nawet ciagle zmieniajac na pistol bardzooo spowalniajac nagrzewanie sie itp. Z minigunem to nie gram, ale sie bawilem seria i pistol biegasz, zmieniasz seria i jest ok. Nikt mi po glowie nie skakal, kto bedzie chcial zostanie dziabniety w cochones nozem Wra mozesz byc pierwszy heh

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-11-2001 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Thumbs down

Spoko) Mozesz mi po...dzgac

Biorac pod uwage strefy: 2 straly w glowe czy twoje dzgniecia w tylek

U mnie nie chodzi zmiana broni dobrze :/
Mam wszystkie bronie itp podpiete pod klawisze...a i tak sie mixuje...
Bardzo czesto biegam ze swieca dymna... i nie moge zmienic na karabin... dopoki jej nie rzuce... a ona jesze nie naladowana... itp... wiec biegam bezbronny i nagi)

Old Post 20-11-2001 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea
Bardzo czesto biegam ze swieca dymna... i nie moge zmienic na karabin... dopoki jej nie rzuce... a ona jesze nie naladowana... itp... wiec biegam bezbronny i nagi)

rozumiem ze mozemy liczyc na screen tego do potd na rtcw.fpp.pl

Old Post 20-11-2001 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Hehehe nie tylko nie skrin Wra na golasa ...

yy to cos masz dziwnie z ta bronia, mi gladko chodzi,moze podbinduj pod inne klaw, cos to moze da. Moze jakiegos cyclera weapon sobie zrobiles itp to czesto sie tak objawia wlasnie.

Old Post 21-11-2001 07:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

FAQ KOMZ BAK

Jako ze temat lekko przysnal etc. Postanowilem sie tym zajac sam i tak oto powstało MP FAQ 1.0 znajdziecie je tu: [url]http://rtcw.fpp.pl/?pl:pages:show:362::/url] (w poradnikach).

Jesli macie jakies pomysly , korekty, uwagi, to smialo, w koncu razem tutaj je wymyslalismy.

PS: Szkoda ze Bad Idea przysnal przy tym FAQ, premiera tuz tuz a mial zrobic . Oj WrAq leniushq

FritzKrieg nadeslal juz swoj CFG moze pare osob pojdzie w jego slady to zrobimi FAQ o CFG

Edytowane przez DarkXenocide dnia 03-12-2001 o godz. 18:19

Old Post 03-12-2001 18:05
ThoT
[Poison]Clan member.

Smile

Czesto zaraz po rozpoczeciu nowej rundy kiedy LT rzuca ammo medica znajdzie sie zawsze taki jeden (pol biedy jak jeszcze medic) ktory zbierze dokladnie wszystkie, zostawiajac np. drugiego medica bez dodatkowego ammo (mozna chyba zostawic 1 paczke, to jest chyba gra zespolowa). A medic czyms strzelac tez musi

Old Post 04-12-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ThoT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ThoT Znajdź więcej post'ów przez  ThoT Dodaj ThoT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ThoT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez ThoT
Czesto zaraz po rozpoczeciu nowej rundy kiedy LT rzuca ammo medica znajdzie sie zawsze taki jeden (pol biedy jak jeszcze medic) ktory zbierze dokladnie wszystkie, zostawiajac np. drugiego medica bez dodatkowego ammo (mozna chyba zostawic 1 paczke, to jest chyba gra zespolowa). A medic czyms strzelac tez musi

Hehhe o tak dzis takiego mialem ciagle ja ktos mi podrzucil koles zbieral all, albo jak LT wysypywal na trasie to samo, az mu w plery po 2 kulki dawalem zeby matol pomyslal i nic

Old Post 04-12-2001 20:50
Sphere
Zjem cie

quote:
Napisane oryginalnie przez sud
Wiec jesli widzisz jakiegos biegnacego w strone muru (ja zawsze krzycze 'I'm an engineer' i 'Cover me!') to lec za nim i strzelaj.

hehehe ja już czasami wole nic nie mówić ... i tak jak rozbrajam to i tak wiele przypadków kończy sie airem od swojego ...
jeden taki (nicku litościwie nie wymienię)
woła od startu "we need a engineer" - ja mówię I'm a engineer, cover me ...
podkłądają, skaczemy, on też przeskoczył. rozbrajam, a on aira rzuca ... nie wiem co chciał zrobić, ale zabił mnie a on przeżył ...
ehh nie rozumiem takich ludzi ...

Old Post 04-12-2001 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Takiego człeka spotkać na serwie który wie co robi i gra timowo trudno spotkać (nie mówie tu o graczach klanowych bo oni wiedzą co i jak....ale są w nich też niejakie przypadki że popełniaja błędy tak głupie (dziś miałem okazje takich spotkać )
Ja mam zasade kiedy Lu... wywala paki z ammo zbieram tylko 2 paczki bo reszta zawsze sie komus przyda. Medyk ma główne zadanie "wskrzeszanie" i rozdawanie paczek"żywnościowych" a broń służy mu za tak zwanego bonusa=do samo obrony=
No ale nie zapominajmy że medyk tak jak ktoś już to powiedział potrafi nieźle namieszać w szeregach nieprzyjaciela.
Medyk jest niezbędny w "timie" tak wiec trzeba mu pomagać tak jak on pomaga np: tobie, czy też innym....
A bieganie z nożem (bo juz ammo mi sie skończyło i wołanie o AMMO!!! nic nie daje) i dźganie nieprzyjaciela konczy mi się w 60% moim zgonem

Old Post 04-12-2001 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation

Swego czasu jak nie grałem medykiem to ciorałem "solidem" z P-F.
Dobrym sposobem na Aliantóf jest wskoczenia na wyrwe w ściane (to dla Axis na mapie beach kiedy przy mórze pojawi sie żółte swiatełko(uprzednio trzeba zmienić na pistolecik,potem zmieniamy na P-F i bum.
Ja takim sposobem pozbywałem się paru Aliantóf a co najważniejsze to np: "elektryka z bombą" już medyk nie wskrzesi bo nie ma go jak ,bo kolo leży w cześciach
Taki kolo operujący dobrze P-F potrafi niezłą czystke zrobić u przeciwnika no a pozatym zbiera przy strzale paru kolesi naraz jak biegną w "kupie

Old Post 04-12-2001 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Swego czasu C4 bad idea zapoczatkowal FAQ i olal...
Wraq moze daj te komendy ktore przetlumaczyles to dodam, czy mam sam zrobic to od nowa?

Old Post 05-12-2001 02:30
Zaitsev
Zajec

First Person Perspective

No to albo sobie w kule leci albo nie ma czasu to proste jak drut

Edytowane przez Zaitsev dnia 07-12-2001 o godz. 05:17

Old Post 05-12-2001 04:17
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Medyk ma główne zadanie "wskrzeszanie" i rozdawanie paczek"żywnościowych" a broń służy mu za tak zwanego bonusa=do samo obrony=
No ale nie zapominajmy że medyk tak jak ktoś już to powiedział potrafi nieźle namieszać w szeregach nieprzyjaciela.

hmm...gram only medykiem..i dochodze do wniosku...ze medyk jest baaardzo dobrym w hmmm....mieszaniu w szeregach wroga...a szczegolnie na planszach z duza iloscia bajerow....(jak naprzyklad piwnice na mapie assault)....a dlaczego ?..dlatego ze cholernik ma regena i wystarczy dobrze sie chowac a energia rosnie Ci sama i nawet nie musisz zmieniac broni...wlasnie jednym warunkiem jest wylapanie 2-3 paczek z ammo...bo bez tego to se mozna

Old Post 07-12-2001 05:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:13.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions