quote: Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
no wiec widze ze gadacie o nuczym... to ja se lookne moja nowa sygna... wha do u thin?
Not bad 
a poza tym co do postow nabijania - wg mnie na pocatku czlowiek chce nabis se szybko min 100 bo to lyso i lamersko wyglada... 5 postow... albo 25... no ja tak mialem na poczatku, ale nie nabijalem chamsko, ale chcialem...
Heh. masz racje na poczatku ludzie sa nie w temacie. Wezmy takiego mnie. Nie nabijalem na poczatku "specjalnie glupot". Po prostu nie umialem nic innego pisac :S czego wynikiem bylo to ze - fakt mialem po miesiacu 100 postow, ale z drugiej strony moja ocena wynosila 1,26 (o ile sie nie myle ) A teraz sami widzicie ze sie uczlowieczylem 
a teraz jak patrze na ludzi co maja 25 a nawet 50 to biore ich za nowych i nie specjalnie powaznie tratkuje... i chyba dlatego ten board nie moze sie rozwinac.. bo ogolnie wszyscy starzy maja taka reakcje na nowych... a nowi nie sa jeszcze w temacie... i byc moze dlatego sie sybie atmosfera... ale to tylko domniemania...
Heh. Dla mnie ludzie ponizej 100-120 postow sa "nowi", poniewaz daza oni (ktostam to jush pisal niepamietam kto ) do "...magicznej setki, ktora pozwala na ocenianie board'owcow i tematow..." ale imho z czasem tych 10 czy 20 postow po st0wie to przechodzi. I wtedy dopiero ci ludzie patrza i widza ze ciutke zjechali sobie opinie, ale ofkoz mozna to odpracowac [odrobisz w polu ] ale to nie znaczy ze "nowych" traktuje gorzej czy cos. Moze czasem rzuce zartem ale nigdy [raczej] nie mam nic zlego na mysli. Sa wyjatki, bo czasem po pierwszych 20-tu postach poznac lame - lamy smierdza na kilometr (moze to brzmiec obrazliwie, ale mam na mysli tylko 2 osoby z czego jedna ma jusz +b )
Atmosfera jest jaka jest bo jest szkola to jest mho. innej nie mam 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|