Hmm... jakis czas temu sam na takie cos patrzylem przychylnie... Teraz jednak nie wiem za bardzo co o tym wszystkim myslec. Z jednej strony ciekawie to moze wygladac, ale po ostatnich zmianach na q3.fpp.pl stwierdzilem, ze nie ma sensu czegos takiego robic, bo IMHO juz jest.
U nas newsy ze sceny sa aktualnie tematyka dominujaca, Lucas odwala dobra robote piszac "shorty" o modach, mapach, etc. Reszta sie glownie koncentruje na scenie. Moze IMO troche minusem jest fakt, ze spoza ekipy jedyna osoba ktora ma kolumne jest Krogoth, co wg mnie totalnie spala caly ten pomysl. Wiecej osob powinno miec taka kolumne... No, ale coz....
A sprawa wyglada tak, ze w sumie nie jestem pewien co do tego czy ludzie ze sceny np. CS chcieliby czytac o scenie Q3 i vice versa. Wszyscy maja swoje wyprofilowane serwisy i jest ok.
Co do stanu polskiej sceny to za wiele sie nie zmieni dopoku nie zmieni sie mentalnosc polakow... czyli sobie poczekamy gdzies 2-3 pokolenia... Jesli dobrze to rozegramy... (w co watpie).
quote: tylko czekamy... tak do twojej wiadomosci... q3.fpp.pl mialo 40000 (slownie czterdziesci tysiecy) odwiedzin dziennie
hmm 40.000 dziennie? To niezle, bo kiedys ktos z fpp mi mowil [cos jak rok temu] ze maja 3.000 w danym momencie, wiec gratuluje takiego skoku w gore [troche ironii] choc nie przecze ze tak byc moze/moglo
Podejrzewam, ze chodzi tu o najwyzszy rekord, ktory stuknal podczas turnieju Slizg2. A tak normalnie to pewnie jest cos kolo wlasnie 3000.
quote: Jednak chodzi o to ze q3fpp i q3wp nie rozwijaja i watpie zeby kiedykolwiek rozwinely granie online w naszym kraju.
No jednak cos mi sie wydaje, ze q3.fpp.pl sie stara... Vide dawna pomoc przy CGL'u (cgl.fpp.pl) i aktualnie f2f, ktora bedzie totalna rewolucja w polskim graniu ze wzgledu na zaproszenie zagranicznych klanow. I sponsorzy tez jacys beda... Rozmowy trwaja.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|