Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > BUG'i na mapach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
No wlasnie o to mi chodzi - ten sam problem mialam - a dobijanie mam w nosie jesli ma to byc kosztem tego ze zamiast poleciec swojego uleczyc trafie na alianta grrr...

Dark - jak sie zrespawnujesz na lezacym kolesiu to sie nie musisz wysadzac ... daj kursor w dol i skacz - po pewnym czasie powinienes sie uwolnic

Nie wiem wiercilem sie i nie bylo czasu runda leciala To siem wysadzilem zamiast /kill - bardziej dramatycznie granatem

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-02-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
No wlasnie o to mi chodzi - ten sam problem mialam - a dobijanie mam w nosie jesli ma to byc kosztem tego ze zamiast poleciec swojego uleczyc trafie na alianta grrr...

Dark - jak sie zrespawnujesz na lezacym kolesiu to sie nie musisz wysadzac ... daj kursor w dol i skacz - po pewnym czasie powinienes sie uwolnic

Ja tak mam zawsze i zaczalem to juz odbierac jako cos normalnego (aczkolwiek bardzo uciazliwego), czyli mowisz ze to bug? A moze jast na to jakas lata?

IRCnet: #polishlegion

Old Post 03-02-2002 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja to mialam na razie tylko raz... tak to zawsze mi pokazuje na kompasie tylko przyjaznych rannych - i tak powinno byc Imo.

Dark - nie jestem pewna ale za /kill masz chyba tylko -1 a za dramatyczny granat -3 ... ale jak juz mowilam nie jestem pewna bo takich rzeczy nie stosuje

Old Post 04-02-2002 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Ja to mialam na razie tylko raz... tak to zawsze mi pokazuje na kompasie tylko przyjaznych rannych - i tak powinno byc Imo.

Ja rozmawialem z kilkoma ludzmi od nas z klanu ( [TC] ) i wszyscy twierdza (ja oczywiscie tez), ze u nich na radarze widocznosc przeciwnych niedobitkow to cos normalnego...

Old Post 04-02-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

v51

dokladnie mam na dowod screena z takim bugiem troche to denerwuje bo czasami mam 8 strzykawek eheh zwariowac mozna bannera nie wlepiam i screena tesh bo nie umie

Old Post 04-02-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Red face

NO a ja dosc dawno odkrylem takiego malego robala zwanym BAGIEM na Depot u Axis (nie wiem czy juz zostal omowiny bo nie czytalem powyzej postuf)...ano chodzi mi tu o pewnien budynek tam gdzie sie Axis respawnuja podobne do jakiegos panelu kontrolego...tam znajduja sie szyby "zbrojrniowe".
Ano nie mozna je rozbic zadnym sposobem, nie mozna przez nie wrzucic do srodka granatuf....ale za to mozna przez te szyby zbrojone powystrzelac znajdujacych sie tam Axis (oczywiscie to do Aliantuf) Ten robal zwanym bagiem dziala w obydwie strony...

Old Post 05-02-2002 02:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nikramo
jedyny inteligentny

A czy mozliwosc wejscia na ten dach nie uwazacia bugiem ? Rzeby tam wejsc wystarczy tylko 2 ludzi, a o pozniejszych korzysciach nie musze mowic . Ale to zwykle kamperstwo

Old Post 05-02-2002 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nikramo Znajdź więcej post'ów przez  Nikramo Dodaj Nikramo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nikramo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
Napisane oryginalnie przez Nikramo
A czy mozliwosc wejscia na ten dach nie uwazacia bugiem ? Rzeby tam wejsc wystarczy tylko 2 ludzi, a o pozniejszych korzysciach nie musze mowic . Ale to zwykle kamperstwo

Nie nie uwazam ze mozliwosc wejscia na dach jest bagiem.....w wielu mapach panowie z ID akie miejsca porobili celowo czy tez nie celowo to ze tam mozna wejs to norma...no ale strzelac przez szyby zbrojone a nie muc ich rozbic to jest dopiero niezaplanowany bag

Old Post 05-02-2002 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT
Ja rozmawialem z kilkoma ludzmi od nas z klanu ( [TC] ) i wszyscy twierdza (ja oczywiscie tez), ze u nich na radarze widocznosc przeciwnych niedobitkow to cos normalnego...

No to nie wiem - ja to zauwazylam kilka dni temu, przedtem tego napewno nie bylo...

Moze by napisac do Id - to w koncu troche wqrzajace - az mysle o zmianie profesji

Old Post 05-02-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

O czym wy mowicie? Ja widze tylko strzykaweczki do cial swoich teammates i zadnych innych...

Old Post 06-02-2002 01:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez sud
O czym wy mowicie? Ja widze tylko strzykaweczki do cial swoich teammates i zadnych innych...

hehe a u mnie....
nie no na serio u mnie bylo tak czas jakis ze myslalem ze to normalne ze widac ikonki obu stron na radarze lol.
ale zachodzilem do glowy po co mi wrogie? hehe chyba zebym wiedzial gdzie dobijac rannych wroga
ale ostatnio mam ok niewiem moze dla tego ze od czasu powstania CW12 i tydzien przed jakos gram bedac przystosowanym do pure on czyli nie mam nic procz map (cholera blood paka i czerwonych medkitow troche zal)

Old Post 06-02-2002 02:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking

moze to wina tego pacza do wolfa 1.1 moze on usowa takie bagi albo je daje? kto to wie....sud masz ty tego pacza zainstalowanego???

Old Post 06-02-2002 02:40
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Mam nowe wiesci z placu boju

Medycy sprobujcie sobie zainstalowac tego patcha - 1.1
Ja teraz wrocilam dopiero do domu i u mnie na kompie jest super tak jak kiedys - ten problem widzialam na dwoch komputerach z dopiero co zainstalowanym wolfem wiec jest prawdopodobne zeten wlasnie patch 1.1 likwiduje problem strzykawek i kompasu

Old Post 06-02-2002 14:15
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Co do bugow, to ja ostatnio mialem nieprzyjemny "lot". Uleczyl mnie medyk, w wlasnie w tym momencie dostalem z PF'a, Lece sobie wiec do gory i mysle niezly odlot (he he he). A tu nagle bach o glebe i -1pkt.

Old Post 14-02-2002 14:54
Xaoo
[POISON]

Talking

quote:
Co do bugow, to ja ostatnio mialem nieprzyjemny "lot". Uleczyl mnie medyk, w wlasnie w tym momencie dostalem z PF'a, Lece sobie wiec do gory i mysle niezly odlot (he he he). A tu nagle bach o glebe i -1pkt.

to jest tak, ze jak podniesie cie medyk to przez chwile jestes niesmiertelny (ok 2 sec.) i w tym momencie jak dosteniesz wlasnie z PF'a lub granata to sobie lecisz
NIEDZIOWIEDZ lubi robic takie numery. pierw rzuca granat, next podnowsi rannego, pozniej granat robi boom, a poszkodowany ma loty zycia

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 14-02-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Ja mam nawet kilka bugow ciekawych:
1.(Raist mi pokazal - tak jakby co ) - no wiec kiedy sobie stoisz i flamerem ,,strzelasz'' i przytrzymasz ,,wychylanie sie'' to ammo do flamera praktycznie ci nie schodzi..
2.Takze sa czasem problemy z ustaleniem mojej aktualnej pozycji - np. siedze w ductsach na beach, mam malo ammo, hp i wogole i powiedzmy widze jak jakis medyk/lojt zlazi sobie po schodach i krzycze natychmiast: ,,ammo'' ; ,,medic'' a pokazuje ze jestem powiedzmy na plazy...ehh i musze pisac: ,,ej jestem w ducts potrzebuje ammo/apteczek, te komunikaty klamia wcale nie jestem na plazy...'' i w trakcie pisania na ogol ktos mi wrzuca granat z dolu lub wchodzi do kanalow i mnie kosi z mp40 (ofkorz gram alliesami)
Mialem jakis jeszcze bug ale w trakcie pisania zapomnialem - przypomne sobie to napisze

Old Post 14-02-2002 16:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez [VAL]Snoop...
Ja mam nawet kilka bugow ciekawych:
1.(Raist mi pokazal - tak jakby co ) - no wiec kiedy sobie stoisz i flamerem ,,strzelasz'' i przytrzymasz ,,wychylanie sie'' to ammo do flamera praktycznie ci nie schodzi..

ojojoj i teraz wszyscy beda uzywac jak takiego zobacze to zabije

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 14-02-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo

ojojoj i teraz wszyscy beda uzywac jak takiego zobacze to zabije

Nie no co ty lamy nie czytaja tego borda wiec raczej nie bedzie problemu a jezeli chodzi o lige to mozna to zawsze dopisac do regulaminu: zabrania sie robienia z miotaczem tego co napisal Snoop
Prawda jest taka ze mozna to wykorzystac tylko w waskich przejsciach, a szczegolnie w takich miejscach jak np drzwi przy warehouse na aswalcie - ale...ehh na wszystko jest rada
------------------------------------------------------------------------

I wlasnie sobie przypomnialem jeszcze jednego bug'a (na tescie 2 byl - jak na fullu nie wiem) : Grajac medykiem jak mialem 140 hp to wziolem granat, potrzymalem 5 sec i wybuchl mi w reku i... nie zginolem (zostalo 4hp i sie regenerowalo dalej - jak to medykiem). Hmm i niby nic w tym dziwnego bo w sumie kazda bron zabiera okreslona liczbe hp ale ciekawilo mnie to ze z powrotem mialem granat w reku...a jak wiadomo medyk ma 1 a on jusz wybuchl.. moze jakies wielorazowe wymyslili ale ja nic o tym nie wiedzialem

Edytowane przez dnia 14-02-2002 o godz. 19:10

Old Post 14-02-2002 17:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Dobra a teraz kubełek zimnej wody na zbyt gorące głowy , ten numer z mitaaczem nie całkiem działa tak jak trzeba, fakt ogień niby leci z mitacza ale ogień ten ma dziwną właściwość a mianowicie taką że nie podpala innych graczy. Jak ktoś nie daje wiary to niech sobie sprawdzi, efekt ala snoop niestety tylko ładnie wygląda ale nie daje wymiernych efektów i chyba dobrze bo ja bym się nie cieszył z kolejnego wolfowego trick'u .

Old Post 14-02-2002 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Talking

Hmm wiesz zoszysko ja tam nie sprawdzalem czy podpala czy nie ale niemniej jednak zawsze to jest bug Poza tym jak ktos widzi w przejsciu ogien to raczej w niego nie wchodzi (no bo skad ma wiedziec czy zabierze mu hp czy nie) i stara sie kombinowac z granatem lub z bazia...a wcale nie musi

Old Post 14-02-2002 19:14
Kwapi
Skilled (Knight)

Talking

No to goscie z miotaczami maja problem hehe w moich starciach taki jegomosc najczesciej ginie razem ze mna a tu zginie sam i po sprawie :-)

Old Post 15-02-2002 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kwapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kwapi Znajdź więcej post'ów przez  Kwapi Dodaj Kwapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kwapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blitz
Training (Enforcer)

Angry bug z granatem u L

No wiec faktycznie istnieje taki bug. Uzywajac lornetki L moze rzucac nieskonczenie wiele granatow w odstepach jednej sekundy. Mimo, ze jest to bug, w wielu swiatowych ligach traktowany jest jako cheat.
Jeszcze jeden bug, ktory nie ma istotnego znaczenia to punktacja. Czesto mialem tak, ze podkladam dynamit a kilka sekund po mnie robi to jeszcze jeden E. Moj oczywiscie wybucha pierwszy, ale punkty leca na jego konto. Troche to dziwne, nie uwazacie?

Old Post 22-02-2002 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blitz Znajdź więcej post'ów przez  Blitz Dodaj Blitz do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

bug z granatem zostal poprawiony przez patch 1.1 bylo w tym topicu nawet chyba

Old Post 22-02-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Question

sorry ppl, ale nie wiem o co chodzi- prawie za kazdym razem jak sie probuje podlaczyc pod jakas gre to mapa przestaje sie ladowac doslownie 3 milimetry przed koncem paska i nic juz sie dalej nie dzieje. Obojetnie jak dlugo czekam to nic sie nie dzieje i musze wychodzic.

wie tez moze ktos dlaczego za kazdym razem jak wchodze do wolfa mp to musze ostatnie 2 cyfry cdkeya dodawac?

thnx

aaahh i jeszcze jedno- darkxenocide- dlaczego tobie wolno miec taki duzy obrazek? ja moj musialem na taki mini rozmiar zmniejszyc

Old Post 22-02-2002 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Cool slizgawka

Sorki, jesli powtorze cos, co bylo tu juz napisane, ale nieprzypominam sobie czegos takiego, a przegladanie wszystkich maili z tego topica zajeloby tygodnie...

Rzecz dotyczy mapki Village. Obok kapliczki ktora trzeba wysadzic, jest taki murek z wyrwa, za ktorym jest zejscie do piwnicy. Zauwazylem, ze jesli wyskocze na ten murek, to jest tam rewelacyjna slizgawka, dzieki ktorej zamiast strzelac do siebie mozna sie swietnie bawic tak, jak kazdy to robil bedac dzeckiem

Old Post 01-03-2002 22:51
Xceed
prodigY

To nie BUG :)

quote:
Sorki, jesli powtorze cos, co bylo tu juz napisane, ale nieprzypominam sobie czegos takiego, a przegladanie wszystkich maili z tego topica zajeloby tygodnie...

Rzecz dotyczy mapki Village. Obok kapliczki ktora trzeba wysadzic, jest taki murek z wyrwa, za ktorym jest zejscie do piwnicy. Zauwazylem, ze jesli wyskocze na ten murek, to jest tam rewelacyjna slizgawka, dzieki ktorej zamiast strzelac do siebie mozna sie swietnie bawic tak, jak kazdy to robil bedac dzeckiem

To nie bug żaden - tak miało być . Serio

Old Post 02-03-2002 00:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

mnie najbardziej wqrza takie cuś ... chyba to zalezy od win xp, ale nie jestem pewien ... czasami po każdym strzale mi reloaduje (!) i właściwie jedyną radą jest ożywienie [przez meda, albo kolejny spawn (!) nie sądzicie, że to dziwne ?? ... i na dodatek mam tak dość często ...

Old Post 02-03-2002 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Re: To nie BUG :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed

To nie bug żaden - tak miało być . Serio

Tak??? To moze na Depocie powinna byc dluuuuuga zjezdzalnia, a na Base piaskownica

Old Post 02-03-2002 13:24
DarkXenocide
Prezes Poison

Inna sprawa ze 50% serwerow tych popularnych ma nadal ver 1.0.....

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 04-03-2002 02:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
sorry ppl, ale nie wiem o co chodzi- prawie za kazdym razem jak sie probuje podlaczyc pod jakas gre to mapa przestaje sie ladowac doslownie 3 milimetry przed koncem paska i nic juz sie dalej nie dzieje. Obojetnie jak dlugo czekam to nic sie nie dzieje i musze wychodzic.

JA doszedlem do tego ze chodzi o miejsce na dysku ze swap file`m windowsa. JAk jest za malo miejsca to mapka laduje sie wlasnie prawie do konca i... i nic tak zostaje po wsze czasy . Pomaga dopiero zwolnienie nieco miejsca na hdd.

Know your limits

Old Post 04-03-2002 07:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:14.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions