Jesli chodzi o mnie to moje stanowisko w tej sprawie jest takie samo jak oficjalne stanowisko FPP.PL. Jak sama nazwa wskazuje FPP BOARD jest forum dyskusyjnym, do prowadzenia dyskusji, nie gadania o niczym (choc tytul tego podforum moze troche zmylac).
Kazdy z Was przy rejestracji na to forum zgodzil sie na ponizsze warunki:
quote: By clicking the Agree button, you warrant that you will not post any messages that are obscene, vulgar, sexually-orientated, hateful, threatening, or otherwise violative of any laws.
The owners of FPP BOARD have the right to remove, edit, move or close any thread for any reason.
Moderatorzy sa po to, aby utrzymac porzadek na forum. Jeden topic o uzywkach i alkoholu moze byc, ale bez przesady. Zreszta, te wszystkie slowa zostaly juz wypowiedziane.
Swego czasu OGO dostal bana za postowanie na boardzie rzeczy, ktore nie powinny sie tu znalezc. Porzadek musi byc. Jesli chcecie rozmawiac o uzywkach i prowadzic jakies niczego ciekawego nie wnoszace rozmowy to prosze bardzo, ale w jednym topicu. I na poziomie. Zrozumcie, ze FPP.PL jest oceniane takze za to co WY mowicie na naszym forum. Wiem, ze jest to troche bez sensu, ale coz my mozemy na to poradzic? A FPP.PL nie chce byc znane jako strona narkomanow, alkoholikow, itd., itp.
Zreszta, do takich rzeczy sa czaty. A board nie jest czatem...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|