"A moze tos gra na DZOJSTIKU to by bylo niewaskie doswiadczenie he he"
Ta - qmpel mi kiedyś powiedział, że w efpepy mu się najlepiej gra na joyu... Ale to było jakiś czas temu - miejcie dla niego wyrozumiałość . Chociaż? Jakby tak małego analoga do poruszania się używać (takiego jak przy automacie)? No nie, ale co wtedy z klawiszami funkcyjnymi .
Inny qmpel powiedział, że nieźle młóci w Q - jak usłyszałem, że gra na strzałkach (tzn. bez mychy)... To powiedziałem, że go rozwalę On mówił, że nie mogę tego wiedzieć. Więc pytam się go: "Jak Ty będziesh do góry celował???" a on: "Normalnie!!! Na klawie: pg up i pg dwn ".
Cóż - tak to jest jak się nie ma dostępu do netu . Ale oboje są całkiem normalni - i zmienili na szczęście swoje przokonania .
"pamietam jak gralem na kierownicy z kolega w FIFE
to bylo jazda, biegi to byly do przyspieszania, hamulec to do tylu, gaz do przodu, skret w lewo to w lewo itp. a stzal jakims guzikiem na kierownicy...ah pamietam to jakby bylo wczoraj!"
No to też macie troche grządke zaoraną . Pamiętam jak się cieszyłem, że moge w NHL zagrać na myszce (jedna ręka sie połamała i w gips mi ją zalepili ).