Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Qfa sam syf
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
no czy syf to ja niewiem ale zarejestrowałem sie tu dosc niedawno i już powoli zaczynam sie nudzic,a pamietam że niedawno gadałem jak sie tutaj ciekawie gada

czy ty to nie przypadkiem dawny taz15?
pamietam koles tez nazwany lamerem...a teraz o wiele gorsi ludzie sa....(diodak to o tobie)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-01-2002 23:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

czy ty to nie przypadkiem dawny taz15?
pamietam koles tez nazwany lamerem...a teraz o wiele gorsi ludzie sa....(diodak to o tobie)

ha tak taz chodzi do tej samej klasy co ja to muj qmpel ale że jest lamerem to ja bym w to bardzo wątpił bo gosciu dawno już opanował php pascala i powoli już konczy c++,naprawde gosciu niemało(wspominałem że pracuje w linux'ie?) zna sie na kompach,nie jest tam jakims masterem ale lamerem też nie jest to moge saswiadczyc
lamer to ja raczej jestem porównaniu z nim

Old Post 10-01-2002 06:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

tyle że w qłeja to on dostaje (no może dostanie)po dupie

Old Post 10-01-2002 06:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

No i znowu rozmowa zmienia sie w... gowno ? :/
O lamierach i hakierach juz topic jeden jest wiec po co nastpny psuc ?

Old Post 10-01-2002 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Zacznijmy od natychmiastowego usuwania durnych topicow - moderatorow powinno byc wiecej aby mogli kontrolowac sytuacje na boardzie i jak juz mowilam - jeden glupi topic - ostrzezenie... drugi ...wylotka...

Obrazliwe, nawolujace do bezsensownej klotni, debilne teksty tez powinny byc w podoby sposob traktowane...

Nie starajmy sie na sile wprowadzic jednej zmiany ktora zrobi z boarda cudo - zmiany trzeba wprowadzac powoli i spokojnie - inaczej sie nie da... albo bedziemy robic cokolwiek albo siedziec w miejscu i plakac ze lamerstwo sie szerzy ....

To powinni poczytac sobie inni! Poprostu nic dodac, nic ujac. Gdyby sie dalo ocenke dac to *****. Co do moderatorow to powinno ich byc stanowczo wiecej (jest chyba 2), gdyz taka ilosc jak teraz to smiech. Mysle tez, ze sytuacja na boradzie ma chyba po trochu zwiazek z tym, co dzieje sie aktualnie na poszczegolnych serwisach.

Old Post 10-01-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez d00min
O lamierach i hakierach juz topic jeden jest wiec po co nastpny psuc ?

Żeczywiscie sorki zapomniałem sie

Old Post 10-01-2002 13:02
sxl
Want some?

quote:
Najlatwiej odejsc i powiedziec - bawcie sie z tym problemem sami... nie lepiej cos naprawic?

Saari ale wez pod uwage to ze ja w Q3 juz nie gram, lecz wylacznie w UT, a tamten board wyglada podobnie...

Btw, i tak mam malo czasu wiec nie wyrobie na obu boardach na raz...

EDIT: oxy, widzisz, sam robisz to na co tak bluzgales bardzo... To nie ma zadnego sensu :/

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Edytowane przez sxl dnia 10-01-2002 o godz. 15:04

Old Post 10-01-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:

ha tak taz chodzi do tej samej klasy co ja to muj qmpel ale że jest lamerem to ja bym w to bardzo wątpił bo gosciu dawno już opanował php pascala i powoli już konczy c++,naprawde gosciu niemało(wspominałem że pracuje w linux'ie?) zna sie na kompach,nie jest tam jakims masterem ale lamerem też nie jest to moge saswiadczyc
lamer to ja raczej jestem porównaniu z nim

co mnie wali jakie on kursy opanowal? na boardzie akurat to wszystkich wali...byl lamerem bo zachowywal sie po lamersku i tyle...

Old Post 10-01-2002 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

saari popieram...

Old Post 10-01-2002 14:59
ereaser
Mr. self destuct

quote:

co mnie wali jakie on kursy opanowal? na boardzie akurat to wszystkich wali...byl lamerem bo zachowywal sie po lamersku i tyle...

dobra sorry ale co ty sie wqrwiasz? bez przesady facet tylko powiedziałem a ty od razu z mordą wyskakujesz wyluzuj stary

Old Post 10-01-2002 15:04
killertowa
Elite (Fiend)

quote:

dobra sorry ale co ty sie wqrwiasz? bez przesady facet tylko powiedziałem a ty od razu z mordą wyskakujesz wyluzuj stary

właśnie oxy jest jak dotąd wyluzowany w swoich komentarzach
ale żeby o tym wiedzieć to trzeba się trochę jego postów naczytać

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 10-01-2002 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:

no lol....ja wyskoczylem z czyms na ciebie czy na niego? powoiedzialem tylko ze mnie i napewno innych gowno obchodzi jakie ktos tam ukonczyl kursy skoro zachowuje sie jak lamer...a ty tez mnie juz zaczynasz denerwowac....

killertowa: znasz mnie juz.... dobrze ze chociarz Ty to widzisz

Old Post 10-01-2002 15:44
{z}BobeK
Guest

Angry

powturze slowa dOOmina:
O lamierach i hakierach...

Old Post 10-01-2002 16:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:

no lol....ja wyskoczylem z czyms na ciebie czy na niego? powoiedzialem tylko ze mnie i napewno innych gowno obchodzi jakie ktos tam ukonczyl kursy skoro zachowuje sie jak lamer...a ty tez mnie juz zaczynasz denerwowac....

killertowa: znasz mnie juz.... dobrze ze chociarz Ty to widzisz

Oxy hehe, rzeczywiscie Twoj ton wypowiedzi jest totalnie luzacki.

Widac ze topic nadaje sie tylko do zamkniecia?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-01-2002 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nie!

Topic jest wazny tylko trzeba przestac w nim glupoty gadac i skupic sie na konkretach ...

Po pierwsze - niech ktos przyniesie tu jakiegos moderatora zeby to poczytal i powiedzial czy moja propozycja jest mozliwa do zrealizowania czy wola nic nie robic...

Old Post 10-01-2002 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

quote:
Zacznijmy od natychmiastowego usuwania durnych topicow - moderatorow powinno byc wiecej aby mogli kontrolowac sytuacje na boardzie i jak juz mowilam - jeden glupi topic - ostrzezenie... drugi ...wylotka...

Obrazliwe, nawolujace do bezsensownej klotni, debilne teksty tez powinny byc w podoby sposob traktowane...

Nie starajmy sie na sile wprowadzic jednej zmiany ktora zrobi z boarda cudo - zmiany trzeba wprowadzac powoli i spokojnie - inaczej sie nie da... albo bedziemy robic cokolwiek albo siedziec w miejscu i plakac ze lamerstwo sie szerzy ....

Mówisz jak polityk albo kobieta grubo po 20
JESTEM nowy ale uwarzam ze głópie texty to mogą sie zdarzac kazdemu wienc nie powinny byc karane pozatym nikt nie jest doskonały a co do topiców to sie zgadzam wiem ze troche przeginam ale zawsze można sie poprawic

Old Post 10-01-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diodak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diodak Znajdź więcej post'ów przez  Diodak Dodaj Diodak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diodak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

dobrze, a teraz wez wiaderko i grabki idz juz do piaskownicy sie pobawic z rowiesnikami...

Old Post 10-01-2002 19:27
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
dobrze, a teraz wez wiaderko i grabki idz juz do piaskownicy sie pobawic z rowiesnikami...

Tylko nie rozwal zamku z piasku oxygena

Old Post 10-01-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Diodak
1 - Mówisz jak polityk albo kobieta grubo po 20

2 - JESTEM nowy ale uwarzam ze głópie texty moga sie zdarzyc kazdemu

1 - Mam juz prawie 20 dziecko, ale chyba kazdy na tym boardzie wie, ze potrafie byc bardzo szalona, a na powaznie mowie jak sie mnie wqrzy albo jak cos jest zle i trzeba cos z tym zrobic... a jebiacy sie przez glupie teksty board jest wlasnie taka sytuacja.

2 - Moga ale bez jaj... Rozni tu ludzie bywali i bywaja i mowia czasem rzeczy tak glupie ze czlowiek z tego sie smieje - ale to jest zabawne... a glupota ktora ty przedstawiasz nawet smieszna nie jest..

Old Post 10-01-2002 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:

a skąd ja mam wiedziec na kogo wyskoczyłes?
niewiem jak on sie zachowywał tutaj na boardzieale jesli lamersko to jego sprawa nigdy bym sie niezebrał na odwage żeby mu to powiedziec w oczy bo by już mnie koledzy o*******ili a tutaj aż sie dziwie że lamerem go nazywano
DOBRA TERAZ JUŻ ANI JEDNEGO POSCIKA O LAMERAH NA TYM TOPICU NIENABIJE BO NAPRAWDE JUŻ DOSC NASMIECIŁEM TUTAJ SORX.

Old Post 10-01-2002 20:13
Diodak
Skilled (Knight)

quote:

BAWIE sie :z wami

Old Post 10-01-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diodak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diodak Znajdź więcej post'ów przez  Diodak Dodaj Diodak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diodak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

quote:

... a glupota ktora ty przedstawiasz nawet smieszna nie jest..

KAZDEGO smieszy cos innego
Ej powiem ci jedno taki jetsem i nie mam zamiaru zmieniac sie bo paru zupełnie mi obojętnych ludzi ma cos do mnie zmienie sie jak uznam to za stosowne np taki bobek wymawia mi ze zrobiłem wiencej postów w 1 tdzien niz on w 2 totalna głupota jak mu sie nie podoba to niech sam zacznie pisac to tez bendzie miał mówisz głupota a popatrz co sie dzieje np. na topicu o piosenkach były 4 odpowiedzi związane z tematem a reszta to prywatne pogaduszki i mi mówią ze nie mówie sensownie ktos tam zauwazył dobrze ze połowa boarda by wyleciała za pisanie głupot i to jest prawda a ty saaari wcale nie jestes taka swienta

Old Post 10-01-2002 21:38
sxl
Want some?

quote:

KAZDEGO smieszy cos innego
Ej powiem ci jedno taki jetsem i nie mam zamiaru zmieniac sie bo paru zupełnie mi obojętnych ludzi ma cos do mnie zmienie sie jak uznam to za stosowne np taki bobek wymawia mi ze zrobiłem wiencej postów w 1 tdzien niz on w 2 totalna głupota jak mu sie nie podoba to niech sam zacznie pisac to tez bendzie miał mówisz głupota a popatrz co sie dzieje np. na topicu o piosenkach były 4 odpowiedzi związane z tematem a reszta to prywatne pogaduszki i mi mówią ze nie mówie sensownie ktos tam zauwazył dobrze ze połowa boarda by wyleciała za pisanie głupot i to jest prawda a ty saaari wcale nie jestes taka swienta

Stary, ale ty pieprzysz od rzeczy. Nacpales sie tym piaskiem?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-01-2002 21:54
oxygen
new challenger

jakbys nie zauwazyl to jest board o q3 a nie o piosenkach...
a ze jestes taki glupi to juz nie moja wina nie chcesz sie zmieniac? nie to nie...my tu nie chcemy takich burakow jak ty wiec *********** jesli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac jak i one....stare przyslowie pomysl nad nim zanim znowu cos glupiego napiszesz....

Old Post 10-01-2002 21:54
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
a ty saaari wcale nie jestes taka swienta

Lol a czy ja mowie ze jestem?
Poza tym troche szacunku - naucz sie pisac xywe zanim jej uzyjesz..

Btw - skoro ludzie Cie nie obchodza to po co tu siedzisz? ani nic madrego nie piszesz ani nie jestes zwiazany z ludzmi - nie rozumiem co tu jeszcze robisz...chyba tylko lubisz szkodzic

Old Post 10-01-2002 21:55
Nexus6
Master (Spawn)

Jak to sie mowi? Wyrwac chwasta? Czy jakos tak. Za duzo filmow sie naogladalem
peace

Old Post 10-01-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

EOT

Jest po 24 - wlansie wrocilem z imprezy i nie wiem o co chodiz - ale jest cos o nabijaniu i moderatorach...

Old Post 10-01-2002 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:34.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions