Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Po co chodzimy do szkoly?
Chodzisz do szkoly poniewaz
You do not have permission to vote on this poll.
Chce byc madry 3 11.11%
Chce miec dobre wyksztalcenie 12 44.44%
Chce miec tylko ten papierek zwany swiadectwem 5 18.52%
Nie chce ale musze 2 7.41%
Poniewaz jest fajnie 1 3.70%
Zeby spotkac sie ze znajomymi i posmiac sie z nauczycieli 4 14.81%
W sumie: 27 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Re: Nothing else to say

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Tylko powiedz mi OGO, dlaczego pisales, ze sie wezmiesz albo za mnie albo za Raptora, na ircu mowiles, ze "mi sie tez oberwie", kiedy nioe zauwazylem w twoich slowach za wielu glosow sprzeciwu. Chyba nawet praktycznie zadnych. W sumie to ubrales nasze slowa w co innego i dodales pare swoich fraz. I wydaje mi sie, ze chyba lepiej to ujales...

Sluchaj na poczatku zabralem sie za [FPP]Raptor`a i czytam i czytam i dodaje swoje co jest "troche" sprzeczne z tym co on napisal. I nie czytalem Twojego jeszcze, bo myslalem ze tez cos poprawiac bende, a tu takie zaskoczenie, ano Twoje poglady sa podobne do tych wygloszonych przezemnie i nie wymagaja riposty, tylko dodania paru szczegolikow uzupelniajacych wypowiedz. =] To mnie mile zaskoczylo.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-07-2001 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
OGO,SweepeR i Raptor swietna dyskusje prowadza...

Dzieki stary za uznanie, o to wlasnie chodzi na tym boardzie, o dyskusje inteligentne na powazne czasem bardziej czasem nmiej tematy =]

Old Post 02-07-2001 09:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tak....a nie robienie sobie (za przeproszeniem) jaj, jak to niektorzy...dyskusja faktycznie fajna...ale nie mam czasu sie jej przygladac...poniewaz mam maloi czasu na czytanie boarda...ale kiedys jak znajde wiecej przeczytam wywody waszej trojki

Old Post 02-07-2001 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Raptor: Co do lizania dupy, to nie zawsze , chociaż u nas jest taki jeden wypadek ( piwa nawet nie umie pić ). Do mnie nauczycielie sie zwracają, bo wiedzą że nikt nie zrobi im tego ( nie wszystkiego równie dobrze (chodzi o sprawy komputerowe) . Więc mam plusy u nauczycieli, lepsze oceny. To także ma zwiąwiązek z wchodzeniem w dupe, ale tym nie jest.
OGO: Kreatywość jest potrzebna. Trzeba szybko wykreować dlaczego nie ma się pracy domowej .

Old Post 02-07-2001 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

bisonek to co podalem to tylko niektore przyklady, kombinowanie z praca domowa, i czemu jej nie mamy to chyba gdzies napisalem, w ogole to wsztystkie te pojecia dane z pierwszego postu [FPP]Raptor`a przewijaja sie i wspolgraja ze soba wzajemnie sie uzupelniajac. =] Ale dzieki za dodanie tego =]

Old Post 02-07-2001 10:06
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Runda III bedzie krotka i podsumujaca.

Widac, ze kazdy z nas ma swoja ideologie. W kilku zdaniach moja wyglada nastepujaco: uczysz sie podstawowych rzeczy. To co jest dla ciebie interesuje to musisz sie do tego z jak najwieksza starannoscia przylozyc poniwaz lubisz to robic i byc moze kiedys to bedzie twoj sposob na zycie. Reszta jest poboczna. Jednak bardzo jest wazne jest to by zdawac sobie sprawe (wiedziec) z tego co tobie sie przyda a co nie - i to jest pewnego rodzaju utrudnienie (ale zajebiscie ekscytujace i zmuszajace do myslenia). Swiat zmienia sie bardzo szybko i moze sie okazac, ze to co lubisz robic (oczywiscie nie robic rzeczy w stylu: lubie zabijac, lubie palic trawe itp) za kilka lat moze juz byc w ogole nieaktualne. Z drugiej strony moze tak byc ze to co robiles w szkole takze nie bedzie przydatne (brak jakichkolwiek reform poteguje tego rodzaju myslenie). Dlatego wole wybrac pierwszy sposob i dostrzegac samemu co mi sie przyda a co nie. Szkola jest dla mnie pewnego rodzaju przeszkoda. Czerpie jedynie z niej to co jest najwazniejsze i to co uwazam za przydatne (nie mam zamiaru sie uczyc tego co zostalo mi narzucone przez system szkolnictwa). Nie uwazam ze szkola jest niepotrzebna, ale wymaga zmian. Zdecydowanie podoba mi sie taka ideologia i mimo ze kazdy cos od siebie dodal to na razie nie mam zamiaru jej zmieniac

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 02-07-2001 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Hmm... o ile dobrze zauwazylem, to reforma szkolnictwa wlasnie jest wprowadzana... Was juz nie dotyczy, ale ja ide na samym czele i doswiadczam tego - eksperymentuja na mnie. Na pewno ten system szkolnictwa, ktory bedzie teraz bedzie lepszy niz ten co wlasnie sie konczy, ale czy bedzie wystarczajaco lepszy? Tego nie wiem. Na pewno nie bedzie na tyle dobry, zeby moc go porownywac ze szkolami np. w Anglii, ale spowodowane to tez jest tym, ze PL jest bidnym krajem

Old Post 02-07-2001 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Trzeba rozgraniczyc dwie sprawy, to co ucza i jak ucza nauczyciele, czyli sam sposob przekazywania wiedzy, a nauka zycia jaka kazdy przechodzi w szkole. Nauka zycia sama sie rozwija i nie trzeba zmian, bo jest to dynamiczne i zawsze aktualne co do "czasow" w jakich ma miejsce, natomiast sposob przekazywania wiedzy przez nauczycieli powinien ulec zmianie. Zmiany te sa wprowadzane powoli, efekty tych zmian zobaczymy dopiero za kilka lat. Uczniowie teraz sa krolikami doswiadczalnymi, na podstawie tego co sie z nimi bendzie dzialo i ich reakcjami oraz reakcjami nauczycieli zmiany benda korygowane. Trzeba bendzie poczekac troche na efekty i wspolczuje teraz uczniom.

=]

Old Post 02-07-2001 13:34
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

I zyli dlugo i szczesliwie

Teraz moze opowiemy sobie kto ma jakie ocenki i z czego ?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 02-07-2001 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Uzyteczny przemiot: P.O. Uczą tam ( przynajmniej mnie uczyli ) jak się zachowywać w sytuacjach zagożenia życia, pierwsza pomoc i taki stuff. Niby nie przydatne, ale może się przydać.
Przydatna jest taże dział 'Prąd elektryczny' w fizyce.
Raptor - Dobrze mówisz. Sami dokonujemy wyboru, co potrzebujemy a co nie.
SweepeR : Mnie ta reforma dotyczy. :/
Zadłem do 3 klasy i teraz będe napewno nową mature pisał.
Ale z tego co mówią mi znajomi nauczciele, to ta maturka jest lol i rotfl.

Old Post 02-07-2001 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Raptor - może Ty zacznij... Dobra, ja powiem :
polski - 4
matma - 3
niemiecki - 4
angielski - 6 ()
biologia - 3
fizyka - 4
chemia - 4 (a wychodziło mi 2 )
historia - 4
w-f - 5 (a miał mi dupek 6 dać! )
religia - 3 ()
sztuka - 4
zachowanie - poprawne (ledwo )
wos (wiedza o społeczeństwie) - 6 ()
technika - 5
Jeszcze jeden przedmot mi został, nie pamiętam, co. Jak sobie przypomnę, napiszę

Old Post 03-07-2001 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ja powiem tylko tyle, ze mam srednia 5.0

Old Post 04-07-2001 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

heh...no cush widac po tobie sweep ze sie zajmujesz na codzien nauka...

moja srednia to jakies 3.0

Old Post 04-07-2001 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

to moze podawajcie w jakich klasach
2ga klasa LO - srednia 4.92

Old Post 04-07-2001 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

heh...a ja nie powiem w jakiej jestem...bo jak widze same kujony tutaj

Old Post 04-07-2001 21:36
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Ja powiem tylko tyle, ze mam srednia 5.0

Ja jestem w 2 gim. Średnia - 4,28

Old Post 05-07-2001 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Noz sie zdenerwuje... ostatnia odpowiedz 05-07-2001 15:43 .... kto glosuje w tych starych tematach?

Old Post 26-02-2006 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

nie wiem - ale w dziale q3 też ktoś wywalił ankietke sprzed 5 lat

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 26-02-2006 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

o, a ja nie brałem udziału w tej ankiecie ;D

Old Post 26-02-2006 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

A dla mnie juz za pozno juz nie chodze do szkoly...

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 27-02-2006 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Saari; niema tego zlego Wkoncu, przypadkiem, dowiedzialem sie w jakim miescie siedzi Rap Tylko 154 miles (about 3 hours 30 mins) odemnie...

Old Post 27-02-2006 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Noz sie zdenerwuje... ostatnia odpowiedz 05-07-2001 15:43 .... kto glosuje w tych starych tematach?
you don't need to preach, all the time.

you accept (reject, respect);

Old Post 28-02-2006 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:12.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions