Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Filmy lubiane i nielubiane
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

... do kompletu brakuje jeszcze tylko rozmow kontrolowanych i co mi zrobisz jak mnie zlapiesz... ten drugi film jest moim favorytem w walce o korone dla najlepszej polskiej komedii

"W Ameryce? Tam jest i nierówność społeczna, i trusty i kartele, i wszechobecna władza kapitału. Ale tam, jak ktoś kogoś gania samochodem, to oba dymają tak, że aż kurz idzie! Amerykański. A tu..."

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-02-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Chlopaki nie placza to naprawde swiety film, nawet texty i dialogi sa swietne.
"Nie bedziesz dzwonila do bylych fagasow z mojej komory bejbe"

Old Post 11-02-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
venom
Skilled (Knight)

Moje ulubione to:
- Top Secret
- trylogia Gwiezdnych Wojen (bez Epizodu I)
- Zółtodzioby / Halfbaked
- 12 małp
- Akira
- Ghost in the Shell
jeszcze kilka np: Matrix, Dogma, "odmóżdzacze"

Old Post 11-02-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil venom Znajdź więcej post'ów przez  venom Dodaj venom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać venom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
Chlopaki nie placza to naprawde swiety film, nawet texty i dialogi sa swietne.
"Nie bedziesz dzwonila do bylych fagasow z mojej komory bejbe"

Z "Chlopaki nie..." najlepszym textem bylo:
"Moj ojciec jest kroolem sedesoow a to wysoko postawiona poprzeczka."

Co sie zas tyczy filmoow to do poprzedniego tygodnia myslalem ze cala trylogia obcego mnie kreci, ale po obejzeniu wladcy pierscienia wymieklem zupelnie

Old Post 11-02-2002 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Sw ownz... Mam cala poprawiona edycje na VHS. =]]]]] Zajebioza... 6h fimu. =]

Old Post 11-02-2002 11:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

A widzieliscie Hydrozagadke ? Szkoda ze tak zadko puszczana w TV a jest tez paranoicznie smieszna As polskim supermenem

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 11-02-2002 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
venom
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion

Z "Chlopaki nie..." najlepszym textem bylo:
"Moj ojciec jest kroolem sedesoow a to wysoko postawiona poprzeczka."

IMHO text o Tonym Haliku

Old Post 11-02-2002 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil venom Znajdź więcej post'ów przez  venom Dodaj venom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać venom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

no i jeszcze nie wspomnaine nigdzie kusturicowe underground i arizona dream - za takie filmy naprawde duzo szacunku temu panu sie nalezy

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 11-02-2002 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
venom
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
no i jeszcze nie wspomnaine nigdzie kusturicowe underground i arizona dream - za takie filmy naprawde duzo szacunku temu panu sie nalezy

Jakiemu panu? Nie bardzo zajarzyłem ale Arizona (ten dokument) był fajny, a film z Duchovnym D. też był fajny. Jeszcze oglądałem Arizonę z jakimś kochanym urwisem ale to chyba nie o ten film chodzi.

Old Post 11-02-2002 14:02
{z}BobeK
Guest

chyba jeszcze nikt nie wspomnial o American Pie'ach ? naprawde kul film ... ale nie wypowiadam sie bo kazdego (narazie) kogo znam to muwil ze mu sie podobal...

Old Post 11-02-2002 16:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez venom

Jakiemu panu? Nie bardzo zajarzyłem ale Arizona (ten dokument) był fajny, a film z Duchovnym D. też był fajny. Jeszcze oglądałem Arizonę z jakimś kochanym urwisem ale to chyba nie o ten film chodzi.

serio nie wiesz, czy czlona ze mnie robisz ??
chodzi o underground (http://film.onet.pl/8069,film.html) z mirjana jokovic oraz arizona dream (http://film.onet.pl/7080,film.html) z johnym deepem i faye dunaway... jak ktos nie widzial to niech lepiej zobaczy, bo jest to lektura obowiazkowa

sxn | blog

Old Post 11-02-2002 19:20
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

Smile filmy

JA Proponuje tak:
MATRIX,POKemony (Zartowlem) , CZas apokalipsy , LOwca jeleni , szklana pulapka 1 2 3 , WLAdca PIErscieni , SHREk ,SCary movie1 ,KOD dostepu ,

Old Post 16-02-2002 08:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Tak sobie kiedys szykalem i nie moglem prawie niczego znalesc.
Czy ktos zna jakies adresy o Terminatorze 1/2/3

Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!

Old Post 16-02-2002 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Thumbs up

OK
Wczoraj widzialem olsztynskq premiere Wladcy... i szok.
Nie wiedzialem, ze bedzie az tak zayebisty. Prawdziwa rewelacja. ufffff nie potrafie wiecej powiedziec. Dla mnie numer 1.

Old Post 16-02-2002 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

szkoda ze z LOTR poszli na kompromis i wycieli/dodali kilka scen i watkow... np. na poczatku ta bitwa z sauronem - gdyby ja dali pozniej jako opowiesc ktora mowil ktos tam [juz zapomnialem, wlasnie od nowa czytam LOTR] to film by zyskal na tajemniczosci jak matrix - hooj by bylo wiadomo przez poczatek... poza tym jest zbyt doslowny...

generalnie bez ksiazki ani rusz do kina... ale ogolnie wymiata... obejrze go jeszcze raz i szkoda ze trzeba czekac az rok na nastepny...

a moje typy:
1. Matrix - najwiecej zmienil w moim zyci
2. Pulp Fiction
3. Showgirls - zrobily na mnie wrazenie relacje miedzy tymi tancerkami... obluda i zadza slawy
4. prawdopodobnie LOTR trylogia...
5. Pewnego razu w Chinach part I i II

... wiecej grzechow ni pamietam... a wiele bylo innych dobrych o ktorych zapomnialem... filmow znaczy sie...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 16-02-2002 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

jest tyle rewelacyjnych filmow ze bardzo ciezko ograniczyc sie do kilku...
mote typy to:

- wladca pierscieni (super jako film, przebija wszystkich efektami, ale jako ekranizacja ksiazki tragedia_
- prawie wszystkie filmy z jackie chanem (mam bardzo duzo i 9/10 wymiata - rewelacyjny humor polaczony z 'kulturalna' nawalanka)
- trylogia indiana jones (jakos mi sie bardzo podoba)
- matrix (tylko i wylacznie efekty, tak glupiej fabuly dawno nie widzialem)

mnostwo mnostwo innych tytulow ktore mogl bym wymienic i sa po prostu swietne, ale szkoda miejsca na kartce

Old Post 16-02-2002 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Talking

Wladca Pierscieni roxxxxxxxxxxx

Old Post 16-02-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

pare godzin temu ogladalem Hannibala i musze powiedziec, ze mimo iz nie byl taki dobry jak Milczenie owiec (inna aktorka zamiast Jodie Foster, buu) to jednak jestem pod wrazeniem...

wlasnie: czy ktokolwiek wspomnial tu o 'Milczeniu'? to, jakby nie patrzec, juz klasyka...

Old Post 16-02-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

Hannibal to bylo wielkie guwno... tak w trailerach wyglondalo mi na kul film ale po oglondnieciu stwierdzilem ze jest super ... nudny a milczenie ofiec nie wiem nawet czy oglondalem

a co do LOTR to mi sie podobal ... moze za duzo gadali... przynudzali itp. ale ogulnie moze z tego powodu przeczytam ksionzki... chociaz na ogul tego nie robie

Old Post 16-02-2002 21:19
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
Hannibal to bylo wielkie guwno... tak w trailerach wyglondalo mi na kul film ale po oglondnieciu stwierdzilem ze jest super ... nudny

bo nie ogladales uwaznie ale to trudny film, jak bedziesz duzy to zrozumiesz

Old Post 16-02-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

No ja tez uwazam ze Hannibal to taka amerykanska tandeta... ten patent ze zjadaniem mozgu... niezle sie ubawilem.

Matrix ma gloopiq fabule? Moze nie zalapales o co chodzi...

Tez lubie filmy z Jackiem Chanem... sq zabawne. Moglbys sypnqc co ciekawszymi tytulami?

generalnie bez ksiazki ani rusz do kina...

Eee nie rozumiem... ja jeszcze nie przeczytalem, a film widzialem (jest GENIALNY) i wszystko rozumialem. Podobal mi sie taki jaki byl. Generalnie balrog i troll byly the best. No i aktorstwo tego typka co gral Legolasa mi sie podobalo . Ja musze miec ten film na plytach! ehhh jeszcze jestem w szoku...

Old Post 16-02-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

jak przeczytasz ksiazke zobaczysz czego nie zrozumiales... i o czym nawet nie miales pojecia... film sie ni umywa, ksiazka i tak rzadzi... LOTR znaczy sie zeby nie bylo nieporozumien... czy my mowimy o tym samym?

Old Post 16-02-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja właśnie wróciłem z "Władcy pierścieni:drużyna pierścienia".....
film fajny chociarz nie aż tak jak mi sie wydawało......ale polecam...głupie zakończenie ale wogle to jest nieźle...Najlepsze są oczywiście sceny walki itp. Ale miałęm fajną akcje.....idąc do kina znalazłem 4 dychy (z czego 2 oddałem qmplom).... Ale niestety siedziałem w 2 rzędzie w multikinie....nie bardzo sie dało objąć ekran....

Old Post 16-02-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

a ja mam takie pytanko AlieneK... co to u cholery jest na twoim avatarze?

Old Post 16-02-2002 22:48
AlieneK
KOSZ

haha...kolejny......
juz ci mówie.....a raczej looknij w załącznik.....wszystko wyjaśni sie samo

Old Post 16-02-2002 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Wlasnie zobaczylem Mulholland Drive. Podobalo mi sie ale za cholere nie wiem o co chodzilo. Jest tu ktos kto zrozumial ten film?

Old Post 17-02-2002 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

RatRace- polecam - szczegolnie scene kiedy blondynka (nie pamietam imienia ) smiglowcem goni swojego chlopaka

Old Post 17-02-2002 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
an_ge
Guest

w RR najlepsza scena IMO to ta pseudohitlerowska.
reszta -albo przesadzona, albo przeciętna.

...i nigdzie nie napisano, że "przy realizacji filmu nie ucierpiało żadne zwierzę"....

ktoś powrócił do 'starszego kina' wymieniając Indiana Jones'a (cool, naprawdę super filmy), więc ja też...Star Wars (te najstarsze 3, tj.)

Old Post 17-02-2002 08:58
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Ja nie przeczytalem LOTR bo balem sie, zeby nie poruwnywac filmu do ksiqzki jak wielu qmpli. Mowiq: film fajny naprawde, ale szkoda, ze tego nie bylo czy tamtego. Dlatego wyjqtkowo postanowilem przeczytac ksiqzke po obejrzeniu filmu i nie zaluje. Bo po prostu film byl dla mnie idealny.

A najlepsze sq filmy kultowe jak wlasnie IJ (niedawno sciqgnqlem kazaq) ale ide w zaklad, ze ekranizacja trylogii Tolkiena za jakis czas bedzie traktowana jako najwiekszsy film w historii kina.

Old Post 17-02-2002 09:32
Hakan
Elite (Fiend)

A moze by tak poczekac jeszcze 2 lata i ogladnac wszystkie 3 czesci LOTR za jednym zamachem, 9 godzin non stop to bylaby sesja

Old Post 17-02-2002 09:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:09.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions