Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > Wiek vs Quake #
Ile masz lat graczu Quake'a 2
You do not have permission to vote on this poll.
mniej niz 15 6 10.53%
15-16 13 22.81%
17-18 16 28.07%
19-20 14 24.56%
21 i wiecej 8 14.04%
W sumie: 57 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

a kto tu mowi o lepszej grafce oczywiscie ze cieszy oko ale nie o to chodzi chodzi przedewszystkim o miodnosc bo dla mnie np unreal jaka by mial grafe i tak nie rozlozy wolfa na low detail no i ja w q3 jak gram to tez mam na low ale jak gram na 2 kompie po sieci z kumplami

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-03-2002 14:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

PaRoWa^^ - no przeciez ja pisalem, ze dzieci ktore ledwo dostaly kompa...
ja tak jak Ty, w tym wieku tez mialem kompa i podobnie kolo 14 juz dawno walila mnie grafa i bajery

Old Post 25-03-2002 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Przeciez grafika i bajery to drugorzedna sprawa w kazdej grze multiplayer ... liczy sie grywalnosc a nie ladne wybuchy na pol ekranu albo textury 512x512 ktore i tak kazdy rasowy gracz zamienia na bardzo ladne 2x2 gll_max_size 2 :>

Old Post 26-03-2002 00:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
podobnie kolo 14 juz dawno walila mnie grafa i bajery

to tak jak ja wprawdzie gra na picmip -1 nie jest zbyt przyjemna ale poza tym to wylaczylem wszystko co sie dalo

Old Post 26-03-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Dokladnie wlasnie dlatego jak chce pograc w settlersow to gram w 1, w jakies fpp na singlu to wybieram dooma,
jak w jakas strategie to gram w civilization2, ufo, x-com, lub jagged alliance. Quake 2 calkowicie rozni sie od q1 i mi bardziej pasuje q2 (chociaz pogrywam czasami w qw i uwazam ze tez jest wypas) Q3 jako proba polaczenia q1 i q2 nie jest dobry, bo jesli polaczymy dwie zupelnie odmmienne rzeczy to powstanie kiszka. Mielem kiedys w LANie kolesi lat 14-17 i na pytanie czy gramy w q2 odpowiadali, ze nie bo tam jest brzydka grafika. Dobrze ze sa wyjatki, ale one tylko potwierdzaja regule. Kiedys gdy gry nie przynosily takich dochodow jak teraz, tworcy lepiej przykladali sie do gier, umieszczali tam swa dusze, jak artysta w swe dzielo ( ale lolowe porownanie), dlatego obecnie sceptycznie patrze na nowosci, chociaz zdazaja sie perelki warte uwagi.

Old Post 12-04-2002 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Gizmo
hmm cs nie jest najgorszy ale po q2 cs nie wystarcza, cs jest strasznie wolny i gosc ktory gra w q2 ok rok rozwala wiekszosc cs`owcow po 3 dniach gry... ta gra jest banalna, dlatego wole q2

No w sumie masz racje - w q2 rakiety pedza jak szalone
No offense. Just joke.

Old Post 25-04-2002 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

No w sumie masz racje - w q2 rakiety pedza jak szalone
No offense. Just joke.

Jaki tam joke. Masz clakowita racje. W qw albo takim q3 rakiety sa takie slamazarne, ze nawet jak jestes bardzo blisko przeciwnika to da sie ich uniknac.

Old Post 25-04-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez astral

Jaki tam joke. Masz clakowita racje. W qw albo takim q3 rakiety sa takie slamazarne, ze nawet jak jestes bardzo blisko przeciwnika to da sie ich uniknac.

Inaczej ma sie sprawa w q2 - tutaj nie trzeba nawet tej rakiety unikac i tak wybuchnie zanim do mnie doleci

Old Post 25-04-2002 09:58
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:21.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions