Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > coolnet to gówniane gówno
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: jest gdzie grac

quote:
Do mp3 najlepszy jest audiogalaxy a jako program p2p do wszystkiego irect connect!!!

to jest Twoje zdanie i w demokratycznym kraju masz do niego prawo. Ba, nawet masz prawo je glosno wyrazic Inna sprawa, czy ktos sie nim zainteresuje - swoimi wypowiedziami raczej zrazasz ludzi do siebie

BTW - a kto powiedzil ze sciagam MP3?
Ja slucham digitallyimported, i zrzucam go jednoczesnie na dysk - powstaja wspaniale, 200megowe pliki, ktore potem przerzucam z pracy do domku

Kazaa mi sluzy do filmow ... tego, no do filmow

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-04-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Re: Re: Re: Re: jest gdzie grac

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

to jest Twoje zdanie i w demokratycznym kraju masz do niego prawo. Ba, nawet masz prawo je glosno wyrazic Inna sprawa, czy ktos sie nim zainteresuje - swoimi wypowiedziami raczej zrazasz ludzi do siebie

Kurd3e no ludzie nie denerwujcie mnie!!! Przeciez ja nikomu nie kaze tego uzywac, nikomu nic nie rozkazuje, tylko powidzailem tak stanowczo gdyz przetestowalem te i inne programy i uwazam ze wlasnie audiogalaxy i direct connect sa najlepsze!!! Tylko wyrazam swoje zdanie i chcialem tym zacheci innych do kozystania z tych programow!!! A ty juz moja normalna wypowiedz przeradzasz w cos calkiem innego i piszesz ze tym zrzazam do siebie ludzi!!! Potem przeczyta to 30 osob i se pomysla : skoro PAPUGA tak powiedzial tzn ze ten kmb007 to jest debil!!!!!

Nic juz na tym boardzie nie moge powiedziec bo wszystko przeceiiko mnie sie obraca!!!
Jak chcesz mnie przeprosic to moj num gg:2262758!!!
hehe zartuje!!)))

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 13-04-2002 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Coolnet is dead

No to się doigraliśmy, nie ma Qlneta, ma 9999 pinga :(
Cała wiara tłucze się na snajpie, tłum taki że głowy lecą (dosłownie heady idą po respawnie teamu), strach się bać...

PS.Prośbę mam, ja po instalce systemu jestem a goopi goopek nie zapisałem sobie adresów, a dajcież mnie i podobnym mi njubaskom namiary na inne serwery UT :)
Takie znam teraz, lekko licząc czterech mi brakuje.Thx.
Sniper 213.77.1.28:27966
@UPC 81.18.192.8:27963
Cyberkill 213.134.172.177:27960
Coolnet 217.8.168.234:27960

Old Post 15-04-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Coolnet is dead

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
No to się doigraliśmy, nie ma Qlneta, ma 9999 pinga
Cała wiara tłucze się na snajpie, tłum taki że głowy lecą (dosłownie heady idą po respawnie teamu), strach się bać...

PS.Prośbę mam, ja po instalce systemu jestem a goopi goopek nie zapisałem sobie adresów, a dajcież mnie i podobnym mi njubaskom namiary na inne serwery UT
Takie znam teraz, lekko licząc czterech mi brakuje.Thx.
Sniper 213.77.1.28:27966
@UPC 81.18.192.8:27963
Cyberkill 213.134.172.177:27960
Coolnet 217.8.168.234:27960

Snajper - snajper.pl:27966 - łatwiejszy sposób
Atmosfera - atmosfera.pl:27965
Atmosfera KlanWars - atmosfera.pl:27970
*Av* ClanServer - 217.96.2.194:27960
debianek - 62.179.6.118:27960

Old Post 15-04-2002 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Coolnet is dead

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Snajper - snajper.pl:27966 - łatwiejszy sposób :)
Atmosfera - atmosfera.pl:27965
Atmosfera KlanWars - atmosfera.pl:27970
*Av* ClanServer - 217.96.2.194:27960
debianek - 62.179.6.118:27960

Dzięki wielkie, a spod The-All-Seeing-Eye ten sposób też zadziała?
Zresztą sprawdzę :)

8lo0dq co jest grane, bo nie kumam, atmosfery mało że mają 9999 to jeszcze jako servy RTCW sie zgłaszają !!!
Zdrada, gore nam, gore ...
A prostszy sposób działa też w TASE :)

Edytowane przez panNA dnia 15-04-2002 o godz. 20:58

Old Post 15-04-2002 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Exclamation Re: Coolnet is dead

quote:
No to się doigraliśmy, nie ma Qlneta, ma 9999 pinga

heh, nasz SecurityTeam czegos sie tam doszukal
mieli go zdownowac na krotko (gora dwie godziny) a jesli tyle czasu lezy, to.... Chyba szybciej ruszy coolnet2.
Ciekawe kto bedzie pierwszy na nim jutro wieczorem / w nocy?
Robimy zaklady?

Old Post 15-04-2002 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Coolnet is dead

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

heh, nasz SecurityTeam czegos sie tam doszukal :(
mieli go zdownowac na krotko (gora dwie godziny) a jesli tyle czasu lezy, to.... :( Chyba szybciej ruszy coolnet2.
Ciekawe kto bedzie pierwszy na nim jutro wieczorem / w nocy?
Robimy zaklady? :P

O której ?Noc to lubię ... ale adressa u mienja niet :(

Old Post 15-04-2002 23:19
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Coolnet is dead

quote:
O której ?Noc to lubię ... ale adressa u mienja niet

hehe i w tym wlasnie lezy haczyk
bo nikt jeszcze nie wie jaki bedzie mial IP, ani nikt (nawet ja) nie zna godziny, kiedy go odpale. ale na pewno dzis w nocy - o ile moi koledzy wykonali to, co do nich nalezy.

to co - nikt chetny do zakladow? publicznych?

Old Post 16-04-2002 12:36
Siekiera
Skilled (Knight)

Talking

podobno ktoś tu nabija posty głupimi postami więc ja mam też post. oto on: głupi post

Old Post 26-04-2002 02:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Siekiera
podobno ktoś tu nabija posty głupimi postami więc ja mam też post. oto on: głupi post

Nabija posty głupimi postami lol !

Old Post 26-04-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Hmm....ja chcialbym tylko zapytac co jest zlego w nabijaniu postow... ? hmm...niech kazdy sobie pisze co chce najwyzej wyjdzie na idiote albo dostanie bana na boardzie..

Old Post 26-04-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Hmm....ja chcialbym tylko zapytac co jest zlego w nabijaniu postow... ? hmm...niech kazdy sobie pisze co chce najwyzej wyjdzie na idiote albo dostanie bana na boardzie..

no tak.. małe piwo jak wejde na idiote(o przepraszam już schodze) ale gdybym dostał bana to kto by takie głupie posty pisał? a tak to ludziom jest weselej i wogóle...<-------- to dopiero byl głupi post

Old Post 26-04-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

<------

Old Post 26-04-2002 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

śniezq ale to przeszkadza, bo ludzie chcą przeczytać chyba coś ciekawego, a nie jakiś głupi post napisany przez kogoś w celu zwiększenia liczby przy nicku ...

Old Post 26-04-2002 20:37
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

a dlamnie qlnet jest ok zmieniłem zdanie co do facioof z zagranicy
dzisiaj poznałem kilku gości z belgii jeden to rox snajper a przy okazji można sie angielskiego poduczyć

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 26-04-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

Pierwszy raz słysze że ut uczy angielskiego! a co do niemców i tych innych to i tak polacy są lepsi(imho) np. w snajperkach mi nawet dobrze idziesam wiesh opticala w rushowaniu to w polsce imho rządzi z 10 osub, serio i połowa z nich to r3, w dT 8lood i w Av nasz kochany misio, fatal, pwael Niebierzcie tego do serca ehh co wy na to żeby zroibć reprezentacje polski? chodzi mi o 20 osobową załoge!DD wtedy bym się zmieścił, a może i nie

GrEaTEyE

Old Post 27-04-2002 07:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Pierwszy raz słysze że ut uczy angielskiego! a co do niemców i tych innych to i tak polacy są lepsi(imho) np. w snajperkach mi nawet dobrze idziesam wiesh opticala w rushowaniu to w polsce imho rządzi z 10 osub, serio i połowa z nich to r3, w dT 8lood i w Av nasz kochany misio, fatal, pwael Niebierzcie tego do serca ehh co wy na to żeby zroibć reprezentacje polski? chodzi mi o 20 osobową załoge!DD wtedy bym się zmieścił, a może i nie

No racja, gdyby tak odnowić skaład dawnego PRO, o nowych dobrych zawodników, którzy są w tym czasie najlepsi w PL, potrenować kilka razy, to może byśmy coś zdziałali, bo w każdym klanie jest co najmiej 3 świetnych graczy, jak by ich połączyć w jeden NATIONAL TEAM to napewno by coś z tego wyszło ...

Old Post 27-04-2002 08:16
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

No racja, gdyby tak odnowić skaład dawnego PRO, o nowych dobrych zawodników, którzy są w tym czasie najlepsi w PL, potrenować kilka razy, to może byśmy coś zdziałali, bo w każdym klanie jest co najmiej 3 świetnych graczy, jak by ich połączyć w jeden NATIONAL TEAM to napewno by coś z tego wyszło ...

a gdzie miało by grać te PRO ?????

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 27-04-2002 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

a gdzie miało by grać te PRO ?????

NAprzykład w ladderze ...

Old Post 27-04-2002 14:49
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

;D

w ladderze CB(czyt. klan bejs) qlowo by było, 8lood ja myśle żeby stworzyć nawet 2 teamy pro.pl, czyli chodzi mi tutaj, jeden team z zawalistymi 3 snajperami i 2 rushownikami i z 5 załogową rezerwą,a drugi to 2 zawalistych sniperów i 3 rusherów co ty na to? bo mi pasi. Dlatego sniperke trenuje

GrEaTEyE

Old Post 27-04-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: ;D

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
w ladderze CB(czyt. klan bejs) qlowo by było, 8lood ja myśle żeby stworzyć nawet 2 teamy pro.pl, czyli chodzi mi tutaj, jeden team z zawalistymi 3 snajperami i 2 rushownikami i z 5 załogową rezerwą,a drugi to 2 zawalistych sniperów i 3 rusherów co ty na to? bo mi pasi. Dlatego sniperke trenuje

Hmm to jak ? Odświeżamy PRO.PL ?

Old Post 27-04-2002 15:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions