Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Chiterstwo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
hmm z takimi wywodami to nie powinienes tu wyskakiwac no ale skoro juz zaczoles to ja ulatwie sprawe wszystkim chetnym

http://www.das-gute-c.de/aimbot.php

viola enjoy your ride lamazz

Nie chciało mi sie dyskutowac na temat cheatowania ale po obejrzeniu tak silnych argumentow musze stanowczo powiedziec - NIEEEEEEEEEEEE !!!!!!!

A tym ktorzy do tej pory jeszcze nie przejżeli na oczy, tym do których nie docieraja powyższe argumenta zycze z calego serca SMACZNEGO i MIŁYCH SNÓW !!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-05-2002 07:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
hmm z takimi wywodami to nie powinienes tu wyskakiwac no ale skoro juz zaczoles to ja ulatwie sprawe wszystkim chetnym

http://www.das-gute-c.de/aimbot.php

viola enjoy your ride lamazz

I to jest przestroga, dla tych wszystkich którzy chitują, chcą chitować lub będą chitować: Tak będzie cie wyglądać od chitowania...

IRCnet: #polishlegion

Old Post 16-05-2002 08:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Ponownie sprobowalem szukac tego aimbota do wolfa znalazlem pelno aimbotow do cs hl ale zadnego do rtcw ale po godzince szukania na google weszlem na stronke gdzie znajdowal sie aimbot dla rtcw oraz multum innych gadzetow takich jak kolorowe skiny (nie dzialaja sa dla serwerow z 1.1 ) byl tez wallhack i inne bajerki sciagnolem aimbota weszlem na serwer i odziwo mnie nie wywalilo pogralem z 10 min i nic zadnej reakcji pb albo nie byl wlaczony albo nie wykryl bota nie mialem skinow wiec nie jestem pewny czy on dziala Na stronce byly wszystkie czity do prawie wszystkich gier typu fpp jest tez forum gdzie pisze jak i co ominac Wiec czity istnieja strasznie mnie to zabolalo ze cos takiego jest mam nadziej ze w pl nikt nie czituje Stronki nie podam nie bede pomagal przyszlym czitermanom znalazlem takze pod rasowany cfg co przerabia wolfa na wolfa 3D tak to mniej wiecej wygladalo i tez go przetestowalem ale ogulnie to straszna kaszana wyjebalem go

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 16-05-2002 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

ehhe lol - teraz wszyscy beda szukac aimbotow

Old Post 16-05-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Ja chcialem spr czy takowe istnieja bo aimbotach do cs i q3 wiedzialem

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 16-05-2002 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

WIDAC ZA MALO PATRZYLI W OKO PROROKA

Old Post 16-05-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

no dobra hehe smiszne ale jest cus takiego :

http://www.multiplayercheats.de/

Nie bede cheaterom ulatwial dostepu do ich FTP'a ale mozna tam znalesc Aimboty , Wallhacka a takze mniejsze "cheatki"

jak np. zabezpieczenie przed kickiem , flamer w wodzie , airstrike exploit , unlimitited ammo itp ( skrypty ) .

To tak w celu zlikwidowania zabobonu jakoby cheaty do wolfa nie istnialy .

Trash

Old Post 18-05-2002 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Ehhhh - polowa ludu mysli ,ze nie ma citow - jasne! - to do cs tez nie ma

Old Post 18-05-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Mam nadzieje , ze jestes zadowolony przecinek - teraz to wszyscy zaczna citowac
Ehhhhhhhhh - po co dawales ten adres !!!
Mam nadzieje , ze nie bedzie w RTCW sie dzialo jak w cs...
Tam codziennie nowy cheat wylazi , polowa graczy cheatuje itp
Ten nasz pb nic nie robi - w cs nie dziala , w rtcw nie dziala - eh - moze jakis cooool anty cheat powstanie?

Old Post 18-05-2002 11:56
MAr-n
PROwokator

Ta zaniedlugo dojdzie do tego ze bedziemy mogli grac tylko na podstawowych mapach bo pb nie wpusci bo pomysli ze to czit nie mozna bedzie miec zadnych bindow w cfg bo to bedzie czit i zrobi sie kupa
Ja tez mam stronke z czitami lepsza niz ta ktora zamiescil przecinek ale jej nie umieszcze

(...)

Old Post 18-05-2002 12:47
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Ja nigdy nie cheatowałem i nie bede To jest tylko Gra
Aha nawet nie wiem jak aimbot wyglada nie interesuj mnie to w singlu troszke w gry Cheatuje ale tylko jak jakas gre przejde D to lubie sie pobawic np.StarCraft

Old Post 18-05-2002 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Ej ja nie po to zakadalem ten topic, cobyscie a gwalt szukali czitow w necie
Wyjdzie jeszcze na to ze propaguje idee cziterstwa

Old Post 18-05-2002 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Ja też jeszcze nie czitowałem. W żadnej grze, NEVER, nawet ani jednego kodu w starkrafcie w herosach, NIC I NIE ZAMIERZAM !!!
Ho ho jak pomyślę jak mnie na open battle net ogrywały cziterskie lamy ale ja mężnie wytrzymałem i teraz mogę się przed Wami pochwalić że na drugie imie mi UCZCIWOŚĆ

Old Post 18-05-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan
Ja też jeszcze nie czitowałem. W żadnej grze, NEVER, nawet ani jednego kodu w starkrafcie w herosach, NIC I NIE ZAMIERZAM !!!
Ho ho jak pomyślę jak mnie na open battle net ogrywały cziterskie lamy ale ja mężnie wytrzymałem i teraz mogę się przed Wami pochwalić że na drugie imie mi UCZCIWOŚĆ

Hehehehehe ... taaa chodąca świętość...
jak umrzesz pierwszy to wystąpię o Twoją beatyfikację

Old Post 18-05-2002 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Powiem tak zanim grałem w RTCW to byłem w klanie AZM (Diablo2)
To nie dało sie grac z powodu czitersów
Poszlismy wiec na BN kupiłem se specjalnie orginała i 2 miesiące pozniej juz duplikowali przedmioty i cheaterstwo na maxa
Cheaterstwo sux !!
Lepiej pograc normalnie

Old Post 19-05-2002 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Jestem za cziterom nie!! Nie ma to jak miec swiadomosc ze sie zdobywa te fragi bez kodow ze sie ma swoje umiejetnosci i potrafi sie grac
Ale i tak ta gadka niczego nie zmieni bo jezeli ktos czituje to bedzie czitowal dalej i na pewno sie nie zmieni chyba ze to znajomy z miasta to wtedy mozna takiemu klijentowi jebnac bombke w maske i walnac formata ze by sie palant oduczyl

(...)

Old Post 19-05-2002 14:59
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Dobra wiemy , nikt tutaj nie czituje i jestem nawet sklonny w to uwierzyc ale swiadomosc instnienia takich dopalaczy powoduje ze kazdy lepszy moze byc uznany za cheatera .

Jak ktos gra w klanie w ktorym ktos cheatuje powinien odrazu narobic obciachu / zamiescic info blablabla , odejsc z tego klanu.

Trash

Old Post 19-05-2002 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

jak to nikt nie czituje ja czituje juz nie raz trafilem z PF'a jakiemus kolesiowi prosto pomiedzy oczy myslicie ze to przypadek?? NIE!! poprostu jestem zajebisty fiu fiu a ile razy zabilem z PF'a 5 za jednym strzalem

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 19-05-2002 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Wszystko o kant dupy rozbic heeh

Bo jak klan moze w sumie odpowiadac za swojego goscia? w praktyce to niemozliwe... jako CL staram sie jak moge ale w sumie to moge tylko mowic i przegladac skriny z PB itp jak obserwowac ze speca. Bo nikt nie wie co komu na kompie siedzi i nie bedzie wiedziec, wiec mozna sie spodziewac coraz liczniejszych burd o cheaty jak w innych grach,,,,,,

Nie zapominajcie jednak wtedy ze sadzi sie jednostke jesli sie ma dowody,,, np cool demo a nie cale klany bo to klasyczny proceder, ktory nie raz widzialem na innych scenach...

Ja bym ogolnie wyciszyl temat, az serio kogos nie zlapie sie na cheacie za reke, bo tak tylko sie rozplenia pomowienia i posadzenia..

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 19-05-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

DX przeciez wszyscy wiemy ze masz chlodnice do Venoma

Racja kant dupy wszystko warte jeszcze troche i sie zrobi 2 CS z czitami na maxa bo od mowienia do grania z czitami droga chyba niezbyt daleka...

Old Post 22-05-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:59.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions