Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Pytania i odpowiedzi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Koodzik daj no jakisik skrypcik lub skrypciki do demek bo wiem że coś tam masz w produkcji potrzebuje takie co to można sobie na pauzie wędrować po mapce.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-08-2002 03:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

www.utscripts.net ja uzywam tylko do obrania kamera... ale pauza hmmm, od tego byla komenda /freeze albo np timescale 0.1 :>

Old Post 17-08-2002 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Arrow

do all clan on the world !!!
dlaczego nikt z polsikch klanow nichce mnie wziac ??
sa 2 mozliwosci......no 3
-za slaby (to sie zgodze w niektorych przypadkach)
-zachowanie (no comment )
-te 2 mozliwosci
prosze serio !!

Old Post 17-08-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
do all clan on the world !!!
dlaczego nikt z polsikch klanow nichce mnie wziac ??
sa 2 mozliwosci......no 3
-za slaby (to sie zgodze w niektorych przypadkach)
-zachowanie (no comment )
-te 2 mozliwosci
prosze serio !!

E tam Silver spoko jesteś jak by to tylko ode mnie zależało to bym cie wzioł do v3 ale nie tak łatwo jest wkroczyć w szeregi v3,apropo co z filmem-robimy?????

Old Post 18-08-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

E tam Silver spoko jesteś jak by to tylko ode mnie zależało to bym cie wzioł do v3 ale nie tak łatwo jest wkroczyć w szeregi v3,apropo co z filmem-robimy?????

robimy film trzeba tylko poczekac a zreszta jak chcesz mozemuy kreci a ja tylko moge w kaffe akcje nagrywac bo lacze we wresniu beda zmienial sdi heh ale spox thx psycho za poparcie ps jeden film nakrecilem skoski na uptpwon ale niewiem jak sie bulletproffa obsluguje :/
paietajcie sluchajcie
Papa rocha Loosing my mind !!!

Old Post 18-08-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
InTelli
Guest

InTelli & SilveR

1 MOJ POST TYCZY SIE MNIE I SILVERA MOWIE Z GORY ZE TO 2 ROZNE OSOBY JESTEM JEGO CIOTECZNYM BRATEM .WYPOWIADAM SIE Tu 1 I CHYBA OSTATNI RAZ ZA SKOMPLIKOWANE TO DLA MNIE :/ peaCE

Old Post 18-08-2002 16:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

PYTANIE:

Chcem sie was spytac co musze zrobić żebym niemiałtakiego głupiego zjawiska: Connectuje sie na server, pokazują jush mi się gracze i stop cały komp sie wiecha....cio to może być?

GrEaTEyE

Old Post 19-08-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: PYTANIE:

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Chcem sie was spytac co musze zrobić żebym niemiałtakiego głupiego zjawiska: Connectuje sie na server, pokazują jush mi się gracze i stop cały komp sie wiecha....cio to może być?

Nie będe ci pisał dlaczego tak się dzieje bo już była kiedyś mowa o tym,to nie twoja wina i wszyscy tak mają nie tylko ty no może prócz mnie jak startuje ze SCSI,jedyne co ci mogę doradzić to wyłączenie przywracania systemu i wywalenie jak najwięcej śmieci z dysku systemowego i najlepiej jak zaczynasz grać powyłączaj wszystkie niepotrzebne aplikacje startowe takie jak antyvir, outlock,msn i bóg jeden wie co tam jeszcze masz w autorunie,to w dużym stopniu pomaga dokładnie nie wiem gdzie jest problem ale od 2.4 tak się dzieje jak startuje z dysku zwykłego 7200rpm to raz na 10 też mi się zwiesi SCSI jest o niebo szybszy to wtedy nie mam tego problemu ale zrób to co mówiłem to pomoże w bardzo dużym stopniu-sprawdzone

Edytowane przez Psycho dnia 24-08-2002 o godz. 01:51

Old Post 19-08-2002 15:17
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmm

to sie zaczeło dzia jak zainstalowałem winampa 3.0 czy to możliwe?

GrEaTEyE

Old Post 19-08-2002 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: hmmmm

quote:
to sie zaczeło dzia jak zainstalowałem winampa 3.0 czy to możliwe?

WinAmp wrzuca jakiegoś Agenta do autoruna i w to miejsce obok zegarka, może on ci bruździ, i ma jeszcze przy instalce pytanko, czy wolno mu cię skanować albo podobnie;)

Old Post 19-08-2002 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Rozwiązywanie problemów z autorunem:)

Macie taki mały ale za to łatwy i zrozumiały dla każdego a bardzo pomocny.Śmiało instalować i decydujecie sami co zostanie w starcie a co nie,GE nie musiałeś odinstalowywać winampa3 bo dwójka też ma agęta,wystarczy że go wyłączysz,zresztą machnij se te programik prawie nic nie zajmuje a warto.

Old Post 20-08-2002 13:26
kood
just lame

Ktos sie pytal odnosnie 200Hz na porcie ps2 (pisalem o tym w dziale "mychy") i ze dzieki temu myszka mi chodzi plynniej i lepiej... no to programik ponizej macie... enjoy.

ps. zaznaczyc tylko "make default" a reszte olac... "mouserate" powinno prawidlowo pokazywac ok 140Hz przy ustawieniu na 200Hz...

Old Post 21-08-2002 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
One*Szot
Guest

Post Jakaś mala pomoc ??

Minimalne: >> xxx-xxx - granice pingu
set cl_maxpackets "15"
set cl_packetdup "0"
set snaps "10"
set rate "2500"
Modem 56k: >> xxx-xxx - granice pingu
set cl_maxpackets "30"
set cl_packetdup "1"
set snaps "20"
set rate "5000"
ISDN double i SDI/HIS: >> xxx-xxx - granice pingu
set cl_maxpackets "60"
set cl_packetdup "1"
set snaps "40"
set rate "12000"

Mam mam pingi 30 raz 400 raz 999.
Chcialem se zrobic 3 configi na jakies granice pingu. I prosze jesli ktos potrafi okreslic o jaki ping ma byc miwiecej przy kazdym zestawieniu ... - od - do granice pingu. Pleas ... !

Edytowane przez dnia 22-08-2002 o godz. 14:33

Old Post 22-08-2002 11:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Jakaś mala pomoc ??

quote:
Napisane oryginalnie przez One*Szot
Minimalne: >> xxx-xxx - granice pingu
set cl_maxpackets "15"
set cl_packetdup "0"
set snaps "10"
set rate "2500"
Modem 56k: >> xxx-xxx - granice pingu
set cl_maxpackets "30"
set cl_packetdup "1"
set snaps "20"
set rate "5000"
ISDN double i SDI/HIS: >> xxx-xxx - granice pingu
set cl_maxpackets "60"
set cl_packetdup "1"
set snaps "40"
set rate "12000"
LAN: >> xxx-xxx - granice pingu
set cl_maxpackets "100"
set cl_packetdup "0"
set snaps "40"
set rate "25000"

Mam lan ale co z tego jak raz mam ping 30 raz 400 raz 999.
Chcialem se zrobic 4 configi na jakies granice pingu. I prosze jesli ktos potrafi okreslic o jaki ping ma byc miwiecej przy kazdym zestawieniu ... - od - do granice pingu. Pleas ... !

ja Ci pomogę jedynie dla LANu
bo po takim połączeniu zwykre gram na killu
min piong na lanie, to 2ms a maksymalny - gdy przewalam filmy z kompa na komp - 30ms.

w internecie, przy połączeniu do coolnetu, contry - mam 20-70ms.
Połączenie E1, inaczej DSL. coś jakby pomiędzy SDI a LANem.

Old Post 22-08-2002 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Skrypt

Albo jestem slepy albo nie wiem sam ale jaki jest skrypt na to zeby mi sie zadarła babeczka "it's gonna blow" jak śmigne granatem???????????

Old Post 24-08-2002 02:26
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

tak jest

Psycho jest, musisz wpisac: /cg_radio 1
i dziala
P.S. Pomóżci mi, udostepnilem screena, powiedzcie co mam odznaczyc zeby dobrze bylo, tylko prosze serio

GrEaTEyE

Old Post 24-08-2002 09:14
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

sorry

zapomnialem o screenie...soz

GrEaTEyE

Old Post 24-08-2002 09:19
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: sorry

quote:
zapomnialem o screenie...soz

i co z tym screenem?????????????

Old Post 25-08-2002 17:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:12.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions