Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > UT w Krakowie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

eee

pędź mazur klocu, sobota dla mnie tez jest srednia
bo ide na impreze chyba
to sie okaze jutro
ale skoro sobota do o 50% szanse maleja ze tam bede ... z fredem wlacznie :/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-09-2002 01:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez mazoor
nie ******* ! http://q3arena.gry.wp.pl/board

jedyny board

Mazur, na razie zgłosiłem Twoje posty do moderatora.
Być może on uzna, że Ci się należy BAN na tego boarda.

idź stad sobie już, dobrze?

Old Post 05-09-2002 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

yoł papoozko

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

Pabuga jedziesz na zjazd do kraka?????

Old Post 05-09-2002 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: yoł papoozko

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"

Pabuga jedziesz na zjazd do kraka?????

trochę mi głupio, ale niespecjalnie
w piątek pracuję 8-20, zaś w sobotę 20-8 (rano w niedzielę kończę). i nijak nie mam z kim się zamienić.
insza sprawa, gdyby zjazd był w niedzielę - to byście się odemnie nie opędzili

Old Post 05-09-2002 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

no wlasnie *********** bo robisz tutaj taki burdel ez sie nie da...

Old Post 05-09-2002 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

zle wiesci

Z powodu malej ilosci ludzi ktorzy moga w sobote, zjazd przesuwamy w czasie. Na razie nie wiem na kiedy. Proponujcie terminy.
Wszystkich ktorzy sie zglosili przepraszam.
Co sie odwlecze to nie uciecze.

Old Post 05-09-2002 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: zle wiesci

quote:
Napisane oryginalnie przez AnImAtE

Co sie odwlecze to nie uciecze.

CO MA WISIEĆ NIE UTONIE))))

Old Post 05-09-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

:/

nie mozna tego tak zostawic! przesunmy go na za tydzien moze?ale kurde ten piatek bylby lepszejszy bo nie ma zadnego dluzszego weekendu, ja moglbym za tydzien na 100%(tak zreszta jak mialo byc w piatek w tym tygodniu bo przyjechalbym) w szkole dalej looz, takze urwany piatek i sobota nie powoduja strat, z osob ktore znam i chialbym tam zobaczyc to : animate , papug, psycho, qc(my lof ) z fredem jade guri, a co do reszty to nie wiem bo sie zabardzo nei wypowiadali heh kurde wezcie sie do qpy i ugadajmy cos na bank....

Old Post 05-09-2002 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

new termin

Jak dla mnie bomba. Przyszly piatek komu NIE pasuje?
Papuga juz sie nie wymawiaj praca tylko przyjezdzaj
Jak reszta?

Animate

Old Post 05-09-2002 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ja maniak komputerowy z okularami blady pryszczaty majacy 4 dziewczyny na czacie, mowiacy do kolegow cze all, nie wychodzacy z domu chyba ze do szkoly by rozmawiac o grach na przerwach w tym momencie uronilem lze z mojego zepsutego przez komputer oka poniewaz oto stal sie cud i za tydzien pojedziemy sie spotkac by grac i rozmwiac o grach cala boza noc... oto ja Fred powiadam... ZEKLEM

Old Post 05-09-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Unhappy lipa:(

Szkoda ja jooz nie moge sie doczekac ANIMAte powiedz ile osoob chciało jechac kto sie zgłosił??

Old Post 05-09-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
+Dugi+
Skilled (Knight)

Talking przyszly piatek - OK

dobra, w tej chwili mi tez pasuje. mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni. proponuje tylko nieco inna niz na zlocie w sosnowcu organizacje spotkac sie wczesniej (kto nie bedzie mogl - trudno). posiedziec bez kompow, pogadac, wypic pifko (czy jak tam FrD woli winko ) a dopiero poznym wieczorkiem zamelinowac sie w kafeji (wszyscy sa zajeci graniem i raczej niewiele sie rozmawia). to taka moja propozycja...
pozdro

Old Post 05-09-2002 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil +Dugi+ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do +Dugi+ Znajdź więcej post'ów przez  +Dugi+ Dodaj +Dugi+ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać +Dugi+ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Re: przyszly piatek - OK

quote:
Napisane oryginalnie przez +Dugi+
dobra, w tej chwili mi tez pasuje. mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni. proponuje tylko nieco inna niz na zlocie w sosnowcu organizacje spotkac sie wczesniej (kto nie bedzie mogl - trudno). posiedziec bez kompow, pogadac, wypic pifko (czy jak tam FrD woli winko ) a dopiero poznym wieczorkiem zamelinowac sie w kafeji (wszyscy sa zajeci graniem i raczej niewiele sie rozmawia). to taka moja propozycja...
pozdro

No spoko dłoogi masz dobry pomysł to na przykład zaczyna sie o 22.00 to gdzies o 20.30 mozna sie spodkac i sąsc gdzies na plantach i walnoć browca .A tak pozatym przydało by sie zawiadomic tych graczy ktoozy mieszkaja w kraku np. Bierni z ANT jest z Prokocimia (chyba) MAXIM nic too ez nie pisze ze jedzie on z huty tpo pewnie napewno ,Angus .Poker.

Old Post 05-09-2002 23:29
MaxiM
r3surrected

Talking WAZUUUP

To ja, Le Clerc. hehe
Jasne ze w przyszly weekend moge byc, dowiedzialem sie troche pozno ale lepiej pozno niz wcale. Mieszkam nie dosc ze w krakowie to jak juz Monar wspomnial - w Nowej Hucie, czyli z tego co wiem o rzut beretem od ewentualnego Cafee )))
Nareszcie prawdziwy zjazd w Kraku, czekam z zapartym stolcem by zobaczyc wasze przyszczate geby i pstryknac jakies fotosy

Old Post 06-09-2002 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Talking HeHe

Jesli ktos mysli ze ta fotka po lewej to tylko montarz to powinien zobaczyc jak swieca mi oczy o takiej porze (4:47) HeHe, chyba juz pojde spac ...

Old Post 06-09-2002 03:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

...

Pomysl Dugiego jest bardzo dobry.
Tak zrobimy.

Na nocke w ta sobote zglosilo sie okolo 10 osob.

Kafeja ktora wynajmiemy ma 19 statnowisk, a minimum jakiego potrzebujemy to 15. Z tego co widze zapowiada sie ze to minimum osiagniemy z latwoscia.

Animate

Old Post 06-09-2002 14:25
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Re: ...

quote:
Napisane oryginalnie przez AnImAtE
Pomysl Dugiego jest bardzo dobry.
Tak zrobimy.

Na nocke w ta sobote zglosilo sie okolo 10 osob.

Kafeja ktora wynajmiemy ma 19 statnowisk, a minimum jakiego potrzebujemy to 15. Z tego co widze zapowiada sie ze to minimum osiagniemy z latwoscia.

Animate

Ja jooz odrazu moowie że zamawiam 3 miejsca dla
MONAR'a, ZBIG'a ,CYC'a thx bendzie lightowo

Old Post 06-09-2002 21:18
AnImAtE
Skilled (Animate)

error

Nie wiem czy to tylko u mnie sie objawia, ale z zewnatrz ten temat u mnie wyglada na niemodyfikowany od ostatniego posta papugi... Pisze ze jest 63 odpowiedzi. Przypadkiem kliknalem i sie okazalo ze sa nowe posty. Co jest?

Old Post 07-09-2002 01:16
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Noi jooz jest paroo

bzn monar
bzn zbig
bzn buzo
ct cycu
ant buczo
ant berni
pnm devil
kolega devila
pain animate
sg maxim

/\
|
Noi jooz sie troche uzbierało nie zwlekac zglaszajcie sie.http://www.comnet.net.pl/<<macie too opis Cafeiki jaki sprzent utp. ja proponooje pierwsi co sie zgłosili biąra 1ghz i 19 monitor hhehe

Edytowane przez Monar"bzn" dnia 07-09-2002 o godz. 01:30

Old Post 07-09-2002 01:16
AnImAtE
Skilled (Animate)

c.d.

no i przy kazdej probie wyslania posta wyskakuje blad boarda...

Old Post 07-09-2002 01:17
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ja z Pawlem na pewno bede mozecie cos tam zamowic chociaz jak bedzie malo miejsc zawsze mozna pic i cheerleaderowac

Old Post 07-09-2002 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Talking Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
ja z Pawlem na pewno bede mozecie cos tam zamowic chociaz jak bedzie malo miejsc zawsze mozna pic i cheerleaderowac

Zawsze mozna grac na zmiane, a im wiecej ludzi tym weselej

Old Post 07-09-2002 13:58
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ta weselej...
-ty juz 2 razy zginales teraz moja kolej
-#$@$ jeszcze jedna runda
-ejj to ja mialem teraz grac - podlacze tylko moja mysz
- TRZASK - poznaj moj tulipan

Old Post 07-09-2002 22:12
Monar"bzn"
Thug Life

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
ta weselej...
-ty juz 2 razy zginales teraz moja kolej
-#$@$ jeszcze jedna runda
-ejj to ja mialem teraz grac - podlacze tylko moja mysz
- TRZASK - poznaj moj tulipan

Hehehe no tez tak moze byc ale aczej kazdy bendzie miał swooj bez wymiany

Old Post 07-09-2002 22:26
p0p4j
...

ja tez che jechac moze bede... na 50% tak na 50% nie ja chce na nocke! zglosilem post do starych

Old Post 07-09-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Wink lol

quote:
Napisane oryginalnie przez p0p4j
ja tez che jechac moze bede... na 50% tak na 50% nie ja chce na nocke! zglosilem post do starych

Popajq moosisz jechac bendzie nas wtedy 5 z bzn

Old Post 07-09-2002 23:54
Avalone
...

mnie starzy nie kca poscic doi kraka bo za daleko ( ble ble do krakowa ble ble zadaleko ble ble wiesz co sie w pociagach teraz dzieje ble ble)

Old Post 08-09-2002 06:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"

Popajq moosisz jechac bendzie nas wtedy 5 z bzn

Kto z bZn bedzie jeszcze?

Old Post 08-09-2002 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
mnie starzy nie kca poscic doi kraka bo za daleko ( ble ble do krakowa ble ble zadaleko ble ble wiesz co sie w pociagach teraz dzieje ble ble)

co sie teraz dzieje w pociagach?

Old Post 08-09-2002 10:16
+Dugi+
Skilled (Knight)

Talking

f pociongah gfalca!!!!!!!!!!

Old Post 08-09-2002 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil +Dugi+ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do +Dugi+ Znajdź więcej post'ów przez  +Dugi+ Dodaj +Dugi+ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać +Dugi+ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:02.    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions