Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Reprezetnacja Polski w ClanBase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
eMWu
Wesoły Salceson

juzef: tak, pewnie, nic z polska scena sof nie mamy wspolnego.
jestesmy z mozambiku i gramy zazwyczaj tylko w szachy.
Dalej nie wiem czemu widzisz problem, jesli ktos tymczasowo wyjechal z Polski - czy to znaczy, ze nie jest juz Polakiem? ten smiech na sali to chyba jest dla ciebie...

qqryq: to prosze bardzo, organizuj eliminacje, zalatwiaj serwer na jakies wybory do reprezentacji. Mysle, ze bez problemu moznaby sie w tej sprawie dogadac.
Mahmud zrobil wszystko zgodnie z regulami clanbase, a ze nikt poza nim sie tym turniejem nie interesowal i jako jedyny zglosil sie na kapitana (dzieki niemu w ogole jakas reprezentacja istnieje !!) to chyba nie jego wina.

Ale dobrze, juz ustaliliscie, ze nie uznajecie nas jako waszych reprezentantow i to rozumiem.
Wiec jesli ma ktos jakies pomysl na eliminacje i jest w stanie je zorganizowac np. do piatku to nie widze przeszkod.
Jak juz mowilem chetnie ustapie miejsca w meczu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-11-2002 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eMWu Znajdź więcej post'ów przez  eMWu Dodaj eMWu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eMWu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez eMWu
juzef: tak, pewnie, nic z polska scena sof nie mamy wspolnego.
jestesmy z mozambiku i gramy zazwyczaj tylko w szachy.
Dalej nie wiem czemu widzisz problem, jesli ktos tymczasowo wyjechal z Polski - czy to znaczy, ze nie jest juz Polakiem? ten smiech na sali to chyba jest dla ciebie...

hmm wiesz emwu wlasciwie to powinienes sie w takim razie wybrac do mozambiku hmm wybacz ale doktorek nie jest chyba zbyt popularna osoba w polsce i na polskiej scenie kontaktu z graczami ma 0 i zaklada reprezentacji a do tego jest kapitanem jesli ty nie widzisz w tym nic smiesznego to nie powinienes mieszkac na cmentarzu
hmm eliminacje mozna bylo zorganizowac starzylo by z kilkoma klanami i administratorami serverow w polsce pogadac trudne coz dla szanownego pana kapitana straszliwie szanowny pan kapitan czyta forum ale nie raczy sie odezwac jak to juz ktos zauwazyl
emwu nie musisz bronic osoby ktora ma cie konkretnie w .... powazaniu
jesli ty tego nie odczuwasz to coz byc moze w stosunku do ciebie pan doktor taki nie jest za to jest taki w stosunku do wiekszosci albo i wszystkich graczy polskich poprostu na nich LEJE coz tak bywa
i nic na to czlowiek czasem nie poradzi smieszy mnie jednak twoje podejscie rowniez ale to jest twoj problem
pozdrawiam

Old Post 12-11-2002 02:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eMWu
Wesoły Salceson

ehh, nie chce mi sie wiecej spierac, bo by to trwalo pewnie z miesiac
a gwoli scislosci to na cmentarzu nie mieszkam (??) i zadnego problemu nie mam (??)
nara

Old Post 12-11-2002 02:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eMWu Znajdź więcej post'ów przez  eMWu Dodaj eMWu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eMWu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez eMWu
ehh, nie chce mi sie wiecej spierac, bo by to trwalo pewnie z miesiac

cywilizowani ludzie nazywaja to czasem wymiana argumetow czasem bywa tak ze w przypadku ich braku lepiej sie nie odzywac
pozdrawiam

Old Post 12-11-2002 04:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eMWu
Wesoły Salceson

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
cywilizowani ludzie nazywaja to czasem wymiana argumetow

no rzeczywiscie, bo slowa "spierac" to uzywaja jedynie żule spod budki z piwem...
quote:
czasem bywa tak ze w przypadku ich braku lepiej sie nie odzywac

czego dla dobra ogolu serdecznie Tobie zycze.

jak dla mnie EOT, swoje zdanie wyrazilem

Old Post 12-11-2002 08:32
Ogór
Pozdrawiam

Hmmmm obydwoje macie troche racji ale poco śie dalej spierać mam propozycje.Zróbcie liste 20 najlepszych graczy na naszej scenie i wyodrębnijcie z 20 Rep Pol, a gdzie sprawdzić te 20 osób na Lidze i bedzie lussss a Szwedzi i Angole pójdą z torbami Co wy na to ??

Old Post 12-11-2002 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Propozycja równie ciekawa co mało orginalna
Od początku właśnie o coś takiego chodziło - wyłonienie najlepszych graczy na drodze sensownych eliminacji.
Ale ponieważ zacietrzewienie zarówno z jednej jak i z drógiej strony osiągnęło już poziom graniczący z absurdem to i tak nic z tego nie będzie.
Doszliśmy bowiem do poziomu chodnika, gdzie ludzie plują sobie po twarzach (na szczęście to tylko przenośnia ). Jakakolwiek dyskusja została zastąpiona czepianiem się adwersarzy i wyliczaniem sobie słówek.
Trochę to dziwne zważywszy na przekrój wiekowy dyskutantów, ich pretensje do posiadanego poziomu intelektualnego, wykształcenie, a co najciekawsze deklarowanie "współtworzenia sceny sof2 w polsce".
To może zamiast jechać po sobie jak po burych sukach zaczniecie rzeczową dyskusję? Może nad pewnymi faktami trzeba przejść do porządku dziennego? Tego że doktorek zaczął tworzyć ten dziwny twór nie da się anulować, może trzeba po prostu dalej pomóc mu prowadzić to w kierunku "reprezentacji POLSKICH graczy SOF"? Takiej reprezentacji która będzie pokazywała najwyższy poziom w Polsce i która skopie tyłki szwedom, anglikom i japońcom, czy komu tak skopać je trzeba ....
Rozumiem że argumentem przeciwko takiemu rozwiązaniu jest całkowity brak odzewu ze strony wzmiankowanego DoktoraM ... no cóż widać jest to osoba tak zajęta że trzeba się kontaktować przez pośredników, ale to też chyba da się załatwić.

No i to by było na tyle idealistycznych , iddylicznych i utopijnych mżonek .... bo i tak gdzie 2 polaków tam 5 opini i wy nigdy nie dojdziecie do porozumienia !!!. Bo aby się porozumieć potrzebne jest kilka elementów. Choćby w pewnym stopniu zbieżne cele ... a tu pomimo deklaracji takich celów , jakoś nie widze kopromisu ....

Old Post 12-11-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

ot KuLLa dobrze prawi, co sie stało to sie nieodstanie a sytuacja nie jest czarno biała tylko szara jak tło tego forum (u mnie przynajmniej ). troche winy lezy po obu stonach, może po jednej troche więcej ale dyskusja/spieranie/kłutnia/awantura kto zawinił bardziej nas do niczego nie doprowadzi. trzeba przełknąć fakt że nie wszystko jest tak jak byc powinno i zrobić coś żeby było lepiej a nie obwiniać sie wzajemnie do usr... śmierci. juzef dysponujesz przecież ligą... zaproponuj jakiś termin na eliminacje do klanu czy coś takiego, ustalcie liste najlepszych graczy i wybierzcie z nich reprezentacje. ja wiem że kłutnia jest zapisana w naszych polskich genach ale moze czas coś zmienić...

Old Post 12-11-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

aha i jeszcze jedno ten mahmud... fajnie że jest polakiem i wogóle extra że jednak zgłosił naszą reprezentacje do CB (skoro nie było komu), nie jest to może pierwszoplanowa postać naszej sceny sof, trudno, za to tu nie biją (a może ) ale w tej chwili stał się osobą publiczną a użąd CL reprezentacji to jednak też jakies obowiązki i naprawde nie pojmuje dlaczego nie moze pojawić sie osobiście na tym forum i powiedzieć co i jak zamierza... admini fpp, przyznać się ! założyliście jakieś bany na IP z francji ?

Old Post 12-11-2002 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Blade może powiedz Doktorowi zeby śie pojawił na Forum (mam pare pytań) i może pokazał by śie na Lidze (chyba ze śie boii dostać )

Old Post 12-11-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
b7ade
...Silent Killer...

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Blade może powiedz Doktorowi zeby śie pojawił na Forum (mam pare pytań) i może pokazał by śie na Lidze (chyba ze śie boii dostać )

Doktor czytal raz forum i juz wiecej sie nie pokazywal bo on nie chce czytac bzdur wypisywanych przez ludzi. Jak chcesz cos powiedziec to doc siedzi na IRCU serwer Quakenet kanal #sof2.polishteam . A na lidze nie ma obowiazku sie pokazywac i jak nie chce to nie musi. Doctor PrzyzwyczaiB sie do poziomu graczy na swiatowym poziomie i to mu odpowiada. Najczesciej mozna go spotkac na SOF2-Europe gfdzie jest adminem

Old Post 12-11-2002 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:

Doktor czytal raz forum i juz wiecej sie nie pokazywal bo on nie chce czytac bzdur wypisywanych przez ludzi. Jak chcesz cos powiedziec to doc siedzi na IRCU serwer Quakenet kanal #sof2.polishteam . A na lidze nie ma obowiazku sie pokazywac i jak nie chce to nie musi. Doctor PrzyzwyczaiB sie do poziomu graczy na swiatowym poziomie i to mu odpowiada. Najczesciej mozna go spotkac na SOF2-Europe gfdzie jest adminem

ni no heavy lol jak to czytam... blade moze mi jeszcze powiesz ze nasze lekkie oburzenie jest bezpodstawne? i moze jesli sam doktorek jest przyzwyczajony do graczy na "swiatowym" poziomie to moze jednak wie jak sie tam wylania reprezentacje narodu... fakt zloiliscie tylki portugalii ale to ni swiadczy ze ni ma moze lepszych od was u nas... sorki mnie to smieszy i takie gadanie jest dla mnie wymigiwaniem sie od czegos co sam sie wplatal...

Old Post 12-11-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez b7ade

Ohhhhh.... pokornie błagamy o przebaczenie. Widać nasze wątłe głosy musiały wzbużyć Jego Zajefajność Mastaha i jego pokorne sługi ....
Blade - przeczytaj to co napisałeś, potem jeszcze raz a potem zastanów się ... chciałeś obrazić polskich graczy? chciałeś pokazać masterstwo Doca? czy może chciałeś się ośmieszyć ?
JAk już pisałem jestem za spokojnym porozumieniem , ale to co przywaliłeś jest po prostu .... żenujące

Old Post 12-11-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

co prawda, to prawda, D M nie reprezentuje klanu X tylko nas wszystkich i jest to jego obowiązkiem informowanie i ew. konsultacja swoich posunięć z polskimi graczami. Ja mam zaś wreażenie że on ma nas gdzieś... bo obecnia, tak teoretycznie... gdyby zrobic jakieś głosowanie wśród polskich graczy czy D M powinien dalej być liderem rep. to wynik był by raczej dla niego niekożystny... i co wtedy ? czy miałby prawo dalej być liderem ? ... a może olał by takie głosowanie bo nie będzie sie zniżał do naszego poziomu nie wiem jak wy ale ja sie czuje lekko obrazony

Old Post 13-11-2002 00:21
juzef
goraczka krwotoczna

dobra hehe jak mowilem ze smiech na sali to niektorzy sie ze mna nie chcieli zgodzic jak mowilem ze doktorek strzela olewke rowniez jak widac nie tylko ja mam takie wrazenie
mnie moze sobie doktorek olewac do bolu no to juz moj problem czy sie bede z nim lubil czy nie ale lew poruszyl dosc istotny problem ze gosc sobie olewa wszystkich graczy w polsce

skoro uwaza ze powypisywane na tym forum sa bzdury prosze bardzo tu obowiazuje wolnosc slowa moze wszystko sprostowac

niech wyjasni nam w jakim powazaniu ma osoby odwiedzajace to forum

w jakim powazaniu ma osoby grajace w polsce

niech wyjasni nam jakimz to jest mastachem i jak wymiata wystarczy sie pokazac na POLSKIM serverze podobno chcial tworzyc polska reprezentacje

niech nam pokaze jak jak dobrze zna graczy POLSKICH

sorka chlopaki ale moze do cholery by sie wypowiedzial a nie was przysyla (CHYBA WIECIE JAK TO WYGLADA I JAK WY W TEJ ROLI WYGLADACIE)

pozdrawiam

Old Post 13-11-2002 00:38
Ogór
Pozdrawiam

Hmmm. Blade robisz z tego D_M jakiegoś Macho old schoola i mówisz ze kolo niechce odwiedzać forum bo ....... bez komentarza moze powiesz ze to co tu piszemy to bzdury tylko klnąc umiemy wyzywać może ten cały D_M pokaże śie na boardzie i zmuśi zeby coś napisać nie jesteśmy Cywilizowanymi Ludzmi (chyba) można śie dowiedzieć kto Reprezentuje Polske A JAK NIE TO NIE WKU**** MNIE TO ZE KTOS ŚIE PODSZYWA POD REP POLSKI I GRA NA CB I Z NIE KAPUSTY I PIETRUSZKI NAZYWA SIE REP POLSKI LUDZIE PLIZ ILE RAZY MAM POWTARZAC ZALÓŻCIE KLAN POLSKA ITO WSZTKO a nie wciskajcie kitów jaki ten D_M jest taki dobry i niechce mu śie wchodzic na Lige. WG mnie teraz na Lidze jest wyzszy poziom niz na zachodnich serwerach (of koz zalezy to od ludzi grających a jest paru naprawde dobrych) zastanówcie śie tzw Rep Polski niemoże byc zreprezontowana przez byle kogo (sorx) musi Reprezentować Polaków naszą scene .........(czy taka scena istnieje ?)

LoL

Acha i SOF2 Europe to jest jakiś zajefajny trudny serwer ze Liga jest gorsza hmm...i don't think so

Edytowane przez Ogór dnia 13-11-2002 o godz. 09:35

Old Post 13-11-2002 07:42
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:

Acha i SOF2 Europe to jest jakiś zajefajny trudny serwer ze Liga jest gorsza hmm...i don't think so

I znowu muszę się po częsci zgodzić z przedmówcą
Z góry zaznaczam że nie wiem jak na sof2 europe jest zawsze... wiem jak było kiedy tam byłem. Akurat chciałem zagrać z D_M (popatrzeć jak człowiek gra, jak adminuje, możen nawet pogadać po polsku, oczywiście jeśli WielkiCłowiek zechciałby gadać z NędznąLameriadą czyli mną ) Niestety widać się rozmineliśmy ponieważ DM rozłączył się zaraz po tym jak mi się udało połączyć szkoda ... riiillliii szkoda
Muszę przyznać że poziom był wysoki ... ale... no właśnie ale: wysoki poziom reprezentowało kilku graczy. Reszta była średnia. Całkiem sporo TK (hhehe tylko -1 punkt za TK ), sporo gości którzy bezmyślnie kampili te same miejsca, snajperzy bez osłony pleców .... no w sumie to taki standard serwerów na których akurat jest wolna gra, a nie mecz klanowy ...

ps. niestety nie ma screena (po reinstalce dopiero teraz odtwarzam swój config )

Old Post 13-11-2002 14:37
b7ade
...Silent Killer...

heh troche zle mnie zrozumieliscie (a moze i dobrze (LOL))
Dobra nie umiem pisac i juz lepeij bedzie jak sie nie bede wypowiadac.
NARA

PS. no ale bede czytac dlaej te "bzdury". Poprostu jak nie gadaliscie z nim ani nie graliscie a co dopiero mowic o graniu przeciwko np. Reprezentacji Niemiec, czy klanem FreeX(chyba najlepszym na swiecie) to nie mozecie wiedziec niczego! O

Old Post 13-11-2002 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

A z clanem GoD grałeś Blade słyszałem ze najlepszy na świecie (niby skąd mam wiedzieć jaki clan jest najlepszy a może ja jestem najlepszy ....... niewiadomo )

Old Post 13-11-2002 19:40
Atari
Elite (Fiend)

>mialem przyjemnosc z Machmudem i wydaje mi sie wporzadku
>B7ade nie zniechecaj sie i tak nas malo jest
>mamy problemy z rep. przeciez nie tylko w sofie jest rep pol zobaczcie jak to zrobili w cs'ie
jak juz wszyscy wiemy dalismy du*y nie zapisujac rep pol jako scena sofa pol czy czym tam jestesmy z fpp.pl i portalem , liga to my tworzymy scene sofa a zrobilismy takiego lol'a :zawstydzony:
>rozmawialem z Machmudem i to nie jest tak jak tu pisza czlonkowie rep pol nie bede sie wypowiadal za niego zeby nie robic tego samego bledu ale Machmud chcial dobrze zebral polakow ktorych znal kazal im dobrac sobie najlepszych graczy polskich i tutaj byl blad moze niedopatrzenie i pare osob nieznalazlo miejsca w rep pol poniewaz (nicka nie wymienie) niedobral z nieznanych powodow paru naprawde dobrych playerow
> co do eliminacji do rep pol
kazdy widzi jak kto gra eliminacje sa zbedne mi sie wydaje (penie zle lol) ze to kapitan wybiera playerow z ktorymi gra mu sie dobrze i tu jest podstawowy feler ..jak Machmud moze to wiedziec skoro z(prawie) nikim z pol nie gral ale zglosic sie kazdy moze wiec ta sparawa jest wyjasnina kto sie interesuje scena sofa a nie tylko graniem 24/h czyta forum i czuje sie na silach wysyla maila
> co do postu B7ade'a moze cos przekrecil ,Machmud mi powiedzial ze nie napisze na forum bo niechce sie klucic z nikim moze jak wszyscy pokazemy poziom(heh) to sie wkoncu pokaze
>wiem ze nie odkrywam ameryki tym postem

Old Post 13-11-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
[Bmoze jak wszyscy pokazemy poziom(heh) to sie wkoncu pokaze
[/B]

uwaga uwaga a teraz pokaze poziom oto on :

--------------------------------------------------------

prawda ze ladna pozioma kreska?)) moze teraz sie nam pokaze pan DM ?

Old Post 13-11-2002 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

tak w bardzo ladny graficzny sposob pokazales nam swoj poziom bravo

Old Post 13-11-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
tak w bardzo ladny graficzny sposob pokazales nam swoj poziom bravo

hmm jesli dla ciebie poziom wyglada inaczej to hmmm chyba cos ni tak? a to poprotstu byla mala wstawka humorystyczna do topicu w ktorym panuje lipa.. panowie ni ma dalej sie co spierac o to jak gra dm skoro on sam ni raczy sie do nas odzywac to jego sprawa ale niech sie ni podpisuje za nas wszystkich...

Old Post 13-11-2002 21:42
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
>mialem przyjemnosc z Machmudem i wydaje mi sie wporzadku
>B7ade nie zniechecaj sie i tak nas malo jest
>mamy problemy z rep. przeciez nie tylko w sofie jest rep pol zobaczcie jak to zrobili w cs'ie
jak juz wszyscy wiemy dalismy du*y nie zapisujac rep pol jako scena sofa pol czy czym tam jestesmy z fpp.pl i portalem , liga to my tworzymy scene sofa a zrobilismy takiego lol'a :zawstydzony:
>rozmawialem z Machmudem i to nie jest tak jak tu pisza czlonkowie rep pol nie bede sie wypowiadal za niego zeby nie robic tego samego bledu ale Machmud chcial dobrze zebral polakow ktorych znal kazal im dobrac sobie najlepszych graczy polskich i tutaj byl blad moze niedopatrzenie i pare osob nieznalazlo miejsca w rep pol poniewaz (nicka nie wymienie) niedobral z nieznanych powodow paru naprawde dobrych playerow
> co do eliminacji do rep pol
kazdy widzi jak kto gra eliminacje sa zbedne mi sie wydaje (penie zle lol) ze to kapitan wybiera playerow z ktorymi gra mu sie dobrze i tu jest podstawowy feler ..jak Machmud moze to wiedziec skoro z(prawie) nikim z pol nie gral ale zglosic sie kazdy moze wiec ta sparawa jest wyjasnina kto sie interesuje scena sofa a nie tylko graniem 24/h czyta forum i czuje sie na silach wysyla maila
> co do postu B7ade'a moze cos przekrecil ,Machmud mi powiedzial ze nie napisze na forum bo niechce sie klucic z nikim moze jak wszyscy pokazemy poziom(heh) to sie wkoncu pokaze
>wiem ze nie odkrywam ameryki tym postem

dobra to my jestesmy winni ze zaopisal rep pol gosciu ktory nie ma nic wspolnego ze scena polskiego sof

tak z tego wynika ze piesek doktorka ktorego nicka nie wymieniles jest winny ze w reprezentacji nie ma roeprezentacji tylko paru znajomkow

tak to do szanownego pana kapitana trzeba sie zglosic hmm to dobre gracze maja szukac reprezentacji i do tego musza byc zainteresowani polska scena tylko jedynie pan kapitan nie musi

yhmm pen kapitan musi zabaczy poziom maluczkich ahaa sorka ale lepiej niech pan kapitan pokaze swoj poziom nie tylko tu na scenie ale rowniez na serverach polskich bo jak narazie to nic nie pokazal i prawie zaden gracz na serverach polskich nie wie co to za osoba ciekawe wyjatkowo

zgadzam sie z glanem ze DM jest osoba ktora nie ma nic wspolnego ze scena polska GOSCIU ZALOZYL KLAN O NAZWIE REPREZENTACJA POLSKI i to wszystko nic dodac nic ujac
pozdrawiam

Old Post 14-11-2002 01:27
whitelion
...

ej.... ale przecież nikt go tu niezje, ani na serverze liga (tzn. tam to go akurat zabiją ale to inna para kaloszy ). koleś nie zrobił przecież czegoś złego w koncu. jasne że chciał (mam nadzieje) i chce dobrze tylko teraz trzeba to pociągnąć we właściwą stronę a dotego pan D M powinien zaistnieć na polskiej scenie sofa albo tym czymś co tu sie kręci po kontach... albo sie zacznie pojawiać publicznie, w taki czy inny sposób albo naprawde nie może być mowy żeby był dalej liderem tej reprezentacji... bo tak jak juz pisałem jeżeli będzie tak że większość osób nie będzie go widziała na tej pozycji (głównie pewnie z niedoinformowania i nie wiedzy - najlepszy przykład to ta historia z jego narodowością) to sorki ale mamy tu chyba jakąs demokracje i nikt nie może sobie przywłaszczać wbrew woli ogółu takich dóbr narodowych jak nazw kraju itd. bo kto mu dał do tego prawo ? CB ? a może to tak jest że kto pierwszy ten lepszy

Old Post 14-11-2002 02:32
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez whitelion
ej.... ale przecież nikt go tu niezje, ani na serverze liga (tzn. tam to go akurat zabiją

lion widze w tym zdaniu grozbe
no coz co tu duzo gadac pan DM ma w powazaniu graczy polskich czy to nam sie podoba czy tez nie
jak ladnie ktos ty stwierdzil gosciu przeczytal i nawet nie raczyl odpowiedziec sprostowac cokolwiek
najwidoczniej nie potrafi sobie poradzic z obowiazkami osoby ktora chce prowadzic cos co mialo by byc rep pol
najwyrazniej jest osoba ktora chciala stworzyc klan z graczami polskimi a nie rep polski
nie oszukujmy sie poprostu to jest klan o nazwie reprezentacja polski tylko i wylacznie jak moze reprezentowac scene polska osoba ktora nie gra w polsce nie pokazuje sie na scenie polskiej i wogule nie ma nic wspolnego ze scena polska a do tego wszystkiego jest kapitanem druzyny

zastanawia mnie to w jaki sposob pan DM wpadl na pomysl stworzenia klanu rep pol domysly mozna snuc dlugo ale powstrzymam sie od tego bowiem nie bede jak to niektorzy mowili oskarzal bezpodstawnie

dodam tylko ze byly juz w polsce osoby ktore zakladaly cos co sie mialo nazywac reprezentacja polski mam nadzieje ze DM nie jest taka osoba jak te o ktorych mowie chociaz z jego dotychczasowego zachowania mozna by wysnuc rozne wnioski

pozdrawiam

Old Post 14-11-2002 04:49
Atari
Elite (Fiend)

grrr

tylko gadac potraficie tworzycie scene sofa a zapomnieliscie zapisac reprezentacji do cb tacy wspaniali jestescie a nikt na ten pomysl nie wpadl gdyby nie Machmud gadalibysmy teraz o tym czy sa z nas lamy czy nie (sa) jestem wdzieczny Machmudowi za to ze reprezentuje nas w CB robi to dobrze trenuje che cos pokazac a wy??
wspaniali znawcy tematu
niech sie pokaze?
i po co wy sie pokazujecie i ch*ja robicie
moze sam nie jestem lepszy ale ja nic nie robie bo nic nie umiem
mam to gdzies chyba pojde w slady B7ade zrobie nawet wiecej .. ide pograc w cs'a
suxujecie mi sofa
mam prze*ebane w budzie jutro wywiadowka brat mnie wk*rwia nadworze jest zimno i ch*jowo wiec jestem usprawiedliwiony ze wszystkiego nara :////

Old Post 14-11-2002 08:39
Ogór
Pozdrawiam

Graj w CS'a bo w SoF2 Lamisz a na dworze nie jest wcale zimno 12 stopni jak na Jesien nie dołuj śie będzie cool a ze masz pały w budzie hmmm......wyłącz kompa i śie ucz

Old Post 14-11-2002 11:22
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Graj w CS'a bo w SoF2 Lamisz a na dworze nie jest wcale zimno 12 stopni jak na Jesien nie dołuj śie będzie cool a ze masz pały w budzie hmmm......wyłącz kompa i śie ucz

straszne mieszkacie w 1 domu a porozumiewacie sie za pomoca boarda
ogor brat sie nie zgadza z twoim zdaniem przeprowadz pacyfikacjie czasem pomaga (najgorasze ze sie nie zgadza z moim zdaniem hehe
atari jak narazie to my bidaki staramy sie rozbujac polska scene sof2 hmm my bidaki skolowalismy 2 serverki (przynajmiej narazie a pewnie bedzie wiecej) na ktore kazda osoba z polski moze wejsc przy jakims w miare normalnym pingu (moze sam to zrobilem ale nie robilem tego we wlasnym imieniu ) my biedaki pomagamy graczom w razie problemow my biedaki odpowiadamy na czasami malo intyligentne pytania graczy fakt nic nie robimy masz racje do tego wogule nie znamy polskich graczy wlasnie pewnie dlatego nikt nie wie na polskiej scenie kto to ebola niewiedzacym wyjasnie ze to najpaskudniejszy najwredniejszy najochydniejszy najbardziej nielubiany administrator serverow niestety ten wredny typ nie wiadomo dlaczego prawie na kazdym polskim serverze ma uprawnienia admina i mimo ze wedlug niektorych wcale sie nie zna na tym ustawia sporo serverow do sof
fakt ch.uja robie
pozdrawiam

Old Post 14-11-2002 12:14
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Re: grrr

quote:
tylko gadac potraficie tworzycie scene sofa a zapomnieliscie zapisac reprezentacji do cb tacy wspaniali jestescie a nikt na ten pomysl nie wpadl gdyby nie Machmud gadalibysmy teraz o tym czy sa z nas lamy czy nie (sa) jestem wdzieczny Machmudowi za to ze reprezentuje nas w CB robi to dobrze trenuje che cos pokazac a wy??

tu fakt zlamilismy ze nie czytamy strony clanbase i nie wiedzielismy nic o tym turnieju... przeoczylismy i nie zorganizowalismy nic sami.. i tutaj thx dla DM, ale to i tak ni usprawiedliwia dalej jego poczynan...

quote:

i po co wy sie pokazujecie i ch*ja robicie

yhym nic nie robimy .. dopra... chcesz naprawde zobaczyc co to nic? mamy zrobic przerwe w prowadzeniu kazdego z serwisow o sofie? portal? fpp? liga do konca ni ma byc zrobiona?
juzef ma przestac adminowac serwer ligowy?
masz racje.. nie staramy sie wogole ani palcem ruszyc dla was...

Old Post 14-11-2002 14:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:13.    Strony (8): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions