Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > beta 2.6
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

ta maxim...niemożna wybrac ale jak zalorzysz np. u Siebie serverek i wybierzesz tą mapke to możesz grac na niej normalnie Ble ide spac bo o 4 trzeba wstac

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-11-2002 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Angry Zlameta 2.6:/

Jezu przeklinam ten dzien na ktory tak mocno czekalem... zaraz po sciaqgnieciu 2.6 achow i ochow nie bylo konca kalach, doki, koles co sabie "red wins" itp. do czasu pierwszego zmierzenia sil na serverach....i tu zaplakalem mocno, bo jak nie plakac jak staruje na pingu 200-300, zeby po wkreceniu sie w mlyn dostac 999, i wiecej:/, czarny ekran to w ogole rox, ja rozumiem ze musi byc troszke realizmu, ale jak grany padaja kolo mnie to choroby marynarskiej dostaje, (przesada). No ale wszystko da sie zcierpiec dla ut, ale nie lagi:/ trwa to juz tydzien i mysle powoli ze trzeba powoli zapomniec o Ut bo lagi to problem nie do przejscia:/:/:/:/:/
A MIALO BYC TAK PIEKNIE

Old Post 14-11-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Zlameta 2.6:/

quote:
Napisane oryginalnie przez Hey_Dude_!
Jezu przeklinam ten dzien na ktory tak mocno czekalem... zaraz po sciaqgnieciu 2.6 achow i ochow nie bylo konca kalach, doki, koles co sabie "red wins" itp. do czasu pierwszego zmierzenia sil na serverach....i tu zaplakalem mocno, bo jak nie plakac jak staruje na pingu 200-300, zeby po wkreceniu sie w mlyn dostac 999, i wiecej:/, czarny ekran to w ogole rox, ja rozumiem ze musi byc troszke realizmu, ale jak grany padaja kolo mnie to choroby marynarskiej dostaje, (przesada). No ale wszystko da sie zcierpiec dla ut, ale nie lagi:/ trwa to juz tydzien i mysle powoli ze trzeba powoli zapomniec o Ut bo lagi to problem nie do przejscia:/:/:/:/:/
A MIALO BYC TAK PIEKNIE

zauważyłem w konsoli servera, że jakoś tak dziwnie:
wszyscy Ci, którzy narzekają na pingi, mają jakieś kłopoty ze swoją instalką punkbustera
www.evenbalance.com jakby ktoś nie znał adresu.

Old Post 14-11-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Leoric
catch me if you can

Papuga, ja mam od kilku dni problem z pingiem (non stop 999) ale z PB nie mam żadnych problemów. Dziwne jest to, że np. jak ściągam pliki to mam transfer taki jaki mialem kiedyś i mogłem grać a teraz nie mogę

Old Post 14-11-2002 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Leoric Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Leoric Dodaj -v3-Leoric do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Leoric prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehh

hey_dude hahahah śmieszy mnie ten twój tekst...mówisz ze lagów nieda sie przejsć:
1. graj w nocy
2. graj z samego rana
Ja mam lagi od 3 miesiecy bodajrze i zero poprawy...ale nadal gram!

GrEaTEyE

Old Post 14-11-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Exclamation Re: ehh

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
hey_dude hahahah śmieszy mnie ten twój tekst...mówisz ze lagów nieda sie przejsć:
1. graj w nocy
2. graj z samego rana
Ja mam lagi od 3 miesiecy bodajrze i zero poprawy...ale nadal gram!

No tak gr8, ale ja niestety nie mam przyjacielu 16 lat, mam troszke wiecej niestety musze chodzic do tak zwanej pracy niestety takie zycie a co do laga to probowalem o 22 godzinie, na 2.5 mialem ping o tej porze ok 60-100, teraz mam laga 999:/, sprobuje rady papugi, ale watpie, ostatnio gralem na jakims polaskim servie w 2.5 i lux ping gora 150.........

Old Post 14-11-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: ehh

quote:
ostatnio gralem na jakims polaskim servie w 2.5 i lux ping gora 150.........

to możesz sobie potestowac na killu - tam nadal (na razie) jest 2.5 na specjalne życzenie garstki cziterów

btw - PB jest updejtowany mniej więcej co 2 dni jak zauważyłem - to oznacza, że jeśli komuś nie działa to automatrycznie, będzie musial się zaprzyjaxnic ze stronką www.evenbalance.com czy chce czy nie chce (grać)

Old Post 15-11-2002 01:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Leoric
catch me if you can

:-))))))))))))))))))

Papuga jestem Ci baaaaaaaardzo wdzięczny. Nie miałem, żadnych problemów z PB, ale nawet na pustym servie 999 - wiec sciagnolem update i mam lepsze pingi niz na 2.5 Polecam wszystkim!

Old Post 15-11-2002 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Leoric Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Leoric Dodaj -v3-Leoric do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Leoric prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shadow.f
Ripek Cipek

ghmm ja tez sprubuje bo w dzien mam 400 a w nocy 60-100

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 15-11-2002 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

aaa

ja sie znowu wnerwiam...pb mi sie samo updejtuje...mam bindy joke. Mam inny prblem...od godziny 00:30 w nocy do 12:30(co raz lepiej, bo ostatnio tylko do 10) mam dobre pingi a potem LIPA jej TPSA jest pojebana!!!!!!!!!

GrEaTEyE

Old Post 15-11-2002 12:07
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Post jak narazie jest very niezle......

No i allach wysluchal mych prosb, dzisiaj pierwszy raz od tygodnia pogralem sobie w ut i to o niezlej godzinie bo ok. 18, co prawda nagle po ok godzinie gry zlagowalo mnie totalnie(all seeing eye pokazalo mi ze na wszystkich polskich servach mam ping 9999), ale juz mozna pograc . Very very thx papuga za twoja rade. Niech ci allach to w ........pingu wynagrodzi

Old Post 15-11-2002 17:36
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:P

SpoX...dla papugi ping odbry niepotrzebny, bo go ma
Jej moze i ja sie pomodle??? ehhh u mnie to niejest wina tego PB tylko powalonej TPSY!!!!!!1 psy...psy...psy...

GrEaTEyE

Old Post 15-11-2002 22:07
fragi
pif paf ratatata

Re: aaa

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
ja sie znowu wnerwiam...pb mi sie samo updejtuje...mam bindy joke. Mam inny prblem...od godziny 00:30 w nocy do 12:30(co raz lepiej, bo ostatnio tylko do 10) mam dobre pingi a potem LIPA jej TPSA jest pojebana!!!!!!!!!

mam to samo tylko ze do 10:00 lagi od 0:30, czasem w ogole nie przechodza

Old Post 16-11-2002 01:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

To chyba w tym topiku moj ostatni post....bo juz jest gut!! po tym jak zaczalem sam updatowac PB lagi sie zmniejszyly, choc poziomu 2.5 jeszcze nie osiagnely:/, ale grac sie da...Tylko pytanie no nie wiem do kogo moze do papuga--->> Dlaczego zrywaja sie polaczenia z servami, np. Snajper wszystko spox, gdy nagle wszyscy dostaja 9999 i klops>?? to wina ustawien servow, czy bug bety?

Old Post 20-11-2002 10:58
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
To chyba w tym topiku moj ostatni post....bo juz jest gut!! po tym jak zaczalem sam updatowac PB lagi sie zmniejszyly, choc poziomu 2.5 jeszcze nie osiagnely:/, ale grac sie da...Tylko pytanie no nie wiem do kogo moze do papuga--->> Dlaczego zrywaja sie polaczenia z servami, np. Snajper wszystko spox, gdy nagle wszyscy dostaja 9999 i klops>?? to wina ustawien servow, czy bug bety?

babol bety. poczytaj forum na ut.net w dziale server setup&administration - teraz topic zszedl ciut w zapomnienie - ale wszyscy admini czekaja na patcha od SIDa poprawiajacego stabilnosc serverow.

Old Post 20-11-2002 17:20
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:46.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions