Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > str. UrT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

panowie ja mialem na mysli bete 3.0

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-11-2002 08:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Thumbs up Supcio

Panowie, jest super moj temat ma juz 4 gwiastki!!! jest ql
kto był tym mistrzem i oseniał łądnie moj temat ?

Old Post 27-11-2002 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <[vp]>ToTem6 Znajdź więcej post'ów przez  <[vp]>ToTem6 Dodaj <[vp]>ToTem6 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Exclamation Re: Supcio

quote:
Napisane oryginalnie przez <[vp]>ToTem6
Panowie, jest super moj temat ma juz 4 gwiastki!!! jest ql
kto był tym mistrzem i oseniał łądnie moj temat ?

heeh totem nie wiem kto jest mistrzem, ale wiem komu powinienes postawic piwo za ta burzliwa debate.......AAA zostalem publiczna osoba, rozpoznawalna na serverach: " Ooo nabijacz postow".........te 4 gwiazdki sluznie naleza sie mnie, a jeszce was do sadu podam, za straty moralne!!!!!! :| hehe

Old Post 27-11-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PuMPeR
Początkujący

Talking Re: str. UrT

quote:
Napisane oryginalnie przez <[vp]>ToTem6
Czy jest jakaś Polska str. o UrT ale nie taka jak Ut.pl ze tylko newsy, kolumny tylko taka jaką była ut.xg.pl ; q3arena.wp.pl/ut
by można coś z tej str. ściągnąć

hehe to było tak dawno, aż ok 50 odpowiedzi wczesniej

Old Post 27-11-2002 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Lightbulb HAHA

UT.XG.PL ! DZIAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 28-11-2002 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <[vp]>ToTem6 Znajdź więcej post'ów przez  <[vp]>ToTem6 Dodaj <[vp]>ToTem6 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
loostro
Organizator Ligi

Talking Loool ToTem :D

spostrzegawczy buahaha
co do nowego designu ut.pl to ja wam moge zrobić
ramka dzieli strone na pół u góry macie wieeeelki BMP a w tle drugi wielki BMP a na dole 2 linijki textu :>
chcecie taki design? czy może poczkaciee ash MaJes będzie miał wenę twórzczą? =] ja tam wierzę że MajeS woli nam zrobić miłą niespodziankę pod choinke niż trąbić że robi nowy lay i w końcu go nie zrobić
więcej wiary ludzie! >8PPP

Old Post 01-12-2002 08:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Loool ToTem :D

quote:
Napisane oryginalnie przez loostro
więcej wiary ludzie! >8PPP

widzisz loostro......
nie wiem jak inni, ale ja osobiście to wierzę w MajeSa
wierzę już od czerwca chyba, że zrobi nowe, odlotowe ut.pl

wiem, że nawet się do tego parę razy na poważnie zabierał - ale zawsze coś_tam przeszkadzało.

tylko widać, że niewystarczająco wierzę - skoro nadal brak efektów tej mojej wiary

Old Post 01-12-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Re: Re: Loool ToTem :D

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
widzisz loostro......
nie wiem jak inni, ale ja osobiście to wierzę w MajeSa
wierzę już od czerwca chyba, że zrobi nowe, odlotowe ut.pl

wiem, że nawet się do tego parę razy na poważnie zabierał - ale zawsze coś_tam przeszkadzało.

tylko widać, że niewystarczająco wierzę - skoro nadal brak efektów tej mojej wiary

PAPUGa czlowieku małej wiary My powinnismy wszyscy wierzyc, myslec o tym, zeby jakas pozytywna Energie wysłać MaJeSowi, ktora dala by mu siłę do dalszej pracy. Chociaz tyle narazie dla niego zrobmy, pozniej bedzie zrzuta na chalupe i samochod

Old Post 01-12-2002 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
loostro
Organizator Ligi

papug to zwalaj się do mnie do chaty i budujemy ołtarz
on wzmocni naszom wiare
taki pomnik majesa =8D

Old Post 01-12-2002 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

quote:
papug to zwalaj się do mnie do chaty i budujemy ołtarz
on wzmocni naszom wiare
taki pomnik majesa =8D

PAPUGa pojdziesz bezemnie?
Ej no chlopaki, wezcie i mnie. Ja mam troche materiałow budowlanych, hmm no i posmyslow duzo I wogole ten pomnik/ołtarz bezemnie to dlugo nie wytrzyma. A przy okazji cos bysmy wypili? Jakas taka parapetowka po robocie? co?

Old Post 01-12-2002 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
A przy okazji cos bysmy wypili? Jakas taka parapetowka po robocie? co?

to może - zamiast roboty? za to większa parapetówka?
umówimy się, gdzie stoi budowla, gdzie jest ławka a gdzie rów (do uwalenia się potem nieprzytomnym) i będzie git?

Old Post 01-12-2002 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

quote:
budujemy ołtarz
on wzmocni naszom wiare

"proscie a bedzie Wam dane"

a tak swoja droga to co wam sie nie podoba w ut.pl (napiszcie cos to moze Majes uwzgledni kilka sugestii w swojej wizji NOWEGO WSPANIALEGO I NAJLEPSZEGO www.urbanterror.pl )

Old Post 02-12-2002 10:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

quote:
to może - zamiast roboty? za to większa parapetówka?
(

Tylko czekałem az to powiesz
Sam sie bałem, bo by wyszlo ze leniuch jestem i tylko o piciu mysle Tylko uwzgledniajac warunki pogodowe to bym znalazl jakas budowe z domem chociaz w stanie surowym

Old Post 02-12-2002 19:22
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Tylko czekałem az to powiesz
Sam sie bałem, bo by wyszlo ze leniuch jestem i tylko o piciu mysle Tylko uwzgledniajac warunki pogodowe to bym znalazl jakas budowe z domem chociaz w stanie surowym

możebyć i surowy - może i lepiej, bo gdy ktoś zechce się zaprzyjaźnić bliżej z kibelkiem, jak to było ostatnio to i sprzątania będzie mniej - chlust woda z wiadra i po sprawie

chociaż z drugiej strony - byle nie wiało i nie padało - trochę ciepła na tej budowie tez by się przydało

to: kiedy ta budowa będzie?

Old Post 02-12-2002 19:34
DEMON
bR ownz

quote:
możebyć i surowy - może i lepiej, bo gdy ktoś zechce się zaprzyjaźnić bliżej z kibelkiem, jak to było ostatnio to i sprzątania będzie mniej - chlust woda z wiadra i po sprawie

chociaż z drugiej strony - byle nie wiało i nie padało - trochę ciepła na tej budowie tez by się przydało

to: kiedy ta budowa będzie?

No nie wiem to u Ciebie podobno cos buduja? Hehehehe.

Old Post 02-12-2002 22:20
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
No nie wiem to u Ciebie podobno cos buduja? Hehehehe.

to chyba oczywiste, że gdy już będzie, to zrobię parapetówkę
problem tylko w tym, że może to być w 2004

Old Post 03-12-2002 10:48
loostro
Organizator Ligi

teges demon jesteś gościem honorowym
Papug u mnie niedawno zbudowali kościół i niektóre jego części są jeszcze w stanie niepoświęconym żadną parapetwką ;D
a tak serio to papug to może u ciebie na chacie? bo ja już mam jeden pomnik (Leppera ) w domu po drugie tu som niezbyt warunki do oblewania (rodzinka :/) choć dwa kible są wogóle nie wiem o co wam chodzi z temperaturą u mnie jest ciepło tylko śnieg pada ale to nieważne bo zawsze są sposoby na rozgrzanie się pewnymi napojami lub sposobami (em jak to mooy odkryfczy kolega nazwał , na party do domu zaprosili parę panienek i sprawdzali czy tarcie rozgrzewa ;p) no ale ty zrobimy only-men's invited no niet?

Old Post 03-12-2002 20:14
loostro
Organizator Ligi

Thumbs up

btw: możemy zamiast budowac pobawić się w origami (o wiele łątwiejsze )

Old Post 03-12-2002 20:16
b0b3k
Guest

Talking ut.xg.pl eee

lepsze ale w budowie jest www.urbban-terror.xu.pl papuga udostepnil linki do filmow etc :> i newsy inne

Old Post 13-12-2002 09:53
Totem6
Master (Spawn)

Exclamation

Old Post 13-12-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:26.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions