Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Podkładki Everglide'a
Czy byłbyś zainteresowany kupnem podkładki Everglide ?
Ta ankieta została zakończona.
tak 5 22.73%
raczej tak 2 9.09%
jakby cena była na poziomie ok. 100zl to tak 2 9.09%
nie 13 59.09%
W sumie: 22 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Tam dziennie sa pisane setki topicow, teraz juz nic nie znajde

No jak ty nie znajdziesz, a orientujesz sie co tam jest - to ja tym bardziej...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-01-2003 06:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MateoMartinezz
Guest

Jako że wspomniano mnie w tym lub innym temacie, chciałbym się wypowiedzieć na temat podkładek Everglide'a. Jestem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem podkładek Everglide Giganta Optical (przeźroczysta) oraz Giganta z logo Q3 (czarna). Obydwie są dość sporych rozmiarów i na niektórych biurkach jest problem z ich komfortowym umiejscowieniem, są po prostu duże. Wracając do opinii na temat każdej z nich.

Giganta Optical do myszek optycznych jest z twardego plastiku o wysokości około o,5 cm (niektórym to przeszkadza ), ma pięc gumowych guzioli na dole, dzięki czemu nie przesuwa sie po żadnej powierzchni (hihihih czasami jest problem żeby ją podczas gry przesunąć, leży jak przyklejona). Plastik z którego jest zrobiona jest przeźroczysty w wtopionymi kawałeczkami srebrnej folii co znacznie poprawia czułość myszy (sygnał z czujnika się b.dobrze w tym odbija). Dodatkowo na wygodne wcięcie na nadgarstek, co bardzo ułatwia grę i nie męczy ręki przy takiej wysokości podkładki. Powierzchnia podkadki jest lekko chropowata, co może być pewnym dyskomfortem, lecz po pewnym czasie jakoś nie zwraca się na to uwagi. Co by tu jednak nie pisano, to ślizgi mojej myszy na niej się nie ścierają i nadal, po pół roku użytkowania mam je w idealnym stanie.

Druga z posiadanych przez mnie podkładek jest tych samych wymiarów i walorów co Optical, różni się jedynie tym że jest zrobiona z czarnego plastiku i ma wydrukowane logo Q3 (dla ciekawskich na filmie Q3Rulezzz 2 widać ją przez chwilkę na początku filmu). Podczas korzystania z myszy optycznej nie zauważyłem jakichkolwiek problemów z czułością i pracą mojej myszy (A4Tech WOP35 PU na USB).

Z dodatkowymi pytaniami prosze się zgłaszać do mnie na ORGa bo tu nie za często zaglądam lub GG641929.

Aha, podkładki zamówiłem tutaj

Old Post 24-01-2003 14:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Ja nawet nie bede mowil na czym ja gram bo malo kogo z powodu ceny namowie na zakup

mow mow mow ! ciekaw jestem co jest takie drogie?

GG 1090334

Old Post 24-01-2003 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Skoro ktos nie wie co mu moze dac droga podkladka jak giganta to mu nic nie pomoze ;P

Denerwuja mnie wypowiedzi osob co na niej nigdy nie graly i zachwalaja swoje szmacianki lub inne badziewia by fellowes etc.

Imo przesiasc sie z taniego szmelcu na ta podkladke to jak zamienic a4techa kulkowego na np. logi dual opt. albo ie 3.0
Myszka to tylko polowa zapewniajaca dobra precyzje - druga jest podkladka.

Old Post 24-01-2003 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Pajda
Denerwuja mnie wypowiedzi osob co na niej nigdy nie graly i zachwalaja swoje szmacianki lub inne badziewia by fellowes etc.

No dobra... Ale szmacianka kosztuje 2 zl - a rasowa podkladka 100 - czyli 50x drozej...

Zas a4tech kosztuje powiedzmy 50 zl a Dual 200 - czyli tylko 4 razy drozej...

Chyba rachunek jest oczywisty...

Old Post 24-01-2003 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Ja korzystalem z a4techow za 10zl kiedys ;P

A roznica w cenie ladnie ukazuje roznice w jakosci i zapewnianej precyzji/kontroli :P

A wiecie, ze np. w czechach nawet najslabsi gracze maja takie podkladki ? Tzn. ut i q3 bo csowcy grali na czym popadnie ;) Juz nie wspominajac na czym gra swiatowa czolowka :P

Old Post 24-01-2003 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
A roznica w cenie ladnie ukazuje roznice w jakosci i zapewnianej precyzji/kontroli

Tak??? 50 razy lepiej bedzie mi sie gralo... ROTFL

Zawsze nalezy liczyc stosunek kosztow do zysku. A w wypadku tych podklade jest on bardzo kiepski... Mozna osiagnac slabszy, ale zadawalajacy efekt (szmacianka) - za znacznie mniejsz koszt...

Old Post 24-01-2003 23:20
Pajda
Warrior (Scrag)

Po sprobowaniu takiej podkladki nie da sie powiedziec pozniej, ze jakas szmacianka zapewnia "zadowalajacy" efekt. Sproboj.

Old Post 25-01-2003 01:32
Lucas
esports.pl

quote:
Po sprobowaniu takiej podkladki nie da sie powiedziec pozniej, ze jakas szmacianka zapewnia "zadowalajacy" efekt. Sproboj.

Nie za taka cene....

Old Post 25-01-2003 07:32
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;/

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Nie za taka cene....

NO ja tez w pewnym momencie myslalem zeby sobie cos takiego qpic. Ale kurde pozniej sie okaze ze albo mi sie cos niespodoba, albo zle mi sie bedzie na tym gralo i ponad 100 zeta w bloto :/ Wole se to odlozyc na nowego proca

Old Post 25-01-2003 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

co do everglidow.. to zauwazylem ze jakos na tych podkladkach slidery sie scieraja 5 razy szybciej niz na szmaciankach.. wiec przezucilem sie na szmacianke..

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 27-01-2003 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

ej mam do sprzedania everglida za 40 zeta w dobrym stanie(dwu stronny)

jak cos to pisac na maila

Old Post 27-01-2003 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Sorry, ze odswierzam stary topic, mam nadzieje ze nie wkurzylem zbytnio moderatora... A wiec wracaja do tematu mam dwie sprawy:

1. Jak sie maja podkladki everglide`a do innych firmowych (np. fUnc sUrface 1030)
2. Wiekszosc podklade giganta nie dziala z optykami, przynajmniej tak zapewnia producent. Interesuje mnie podkladka do MX500 a mam do wyboru tylko te:
Alienware
Delta Force
Black
Blue
White
Everquest
Razer
Tribes2
Unreal
na ktorej powinien dzilac najlepiej? Slyszalem ze na jednokolorowych optyki chodza lepiej, od czego to zalezy?

Old Post 01-04-2003 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

...

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol

na ktorej powinien dzilac najlepiej? Slyszalem ze na jednokolorowych optyki chodza lepiej, od czego to zalezy?

Wszystko zalezy raczej od jakosci skanera czy tej kamery co jest zainstalowana w myszce. Mysle ze z mx500 nie powinno byc klopotow z roznokolorowymi podkladkami jako ze tam jest najnowsza technologia. NA temat podkladek "pro" sie nie wypowiem bo nie mam czegos takiego

Old Post 01-04-2003 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:18.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions