Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Skąd taka nienawiść od gejów?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

niby dlaczego nie moge mowic o twojej mentalnosci po przeczytaniu twojego posta? chyba dales wystarczajacy popis, chociazby swoim stwierdzeniem 'moze bym mu nie wyjebal'

zepchnalbys najchetniej tych ludzi do getta, stojac na strazy wszystkiego co dobre i praworzadne

quote:
Powiem tak - owszem, czuje duza nienawisc do gejow, ale nie czepialbym sie ich, dopoki nie zaszliby mi za skore - wtedy, tak jak powiedzial Venotom na poczatku posta - zatluklbym drania bez litosci.

i kto tu jest niepowazny? skatowalbys geja, nawet zakladajac, ze 'przystawialby sie' do ciebie? hmpf

quote:
Tak jak mowi xen0m ( ), nie powinno byc zadnych akcji, programow w radiu & tv itd na ten temat - czyli tolerowanie biednych gejow, pokrzywdzonych przez bezlitosnych ludzi normalnej orientacji ...

damn right... mnie chodzi jedynie o to, ze przecietnych, nie szkodzacych nikomu, kochajacych sie gejow zepchnalbys na margines, moze kazalbys nosic im opaski tak jak zydom w czasie ii wojny swiatowej? zabronilbys im wstepu do parkow i kawiarni? na podstawie wlasnego widzimisie i subiektywnych kryteriow, co jest obrzydliwe a co nie gotow bylbys uwazac kogos za gorszy gatunek czlowieka?

you accept (reject, respect);

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-04-2003 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

z czysto teoterytcznej wiedzy to umiecie sie widac popisac - badzmy tolerancyjni itp itd...

z czysto teoterytcznej wiedzy to umiecie sie widac popisac - badzmy tolerancyjni itp itd...

problem: Wasz kolega jest gejem.... Spoko tolerujecie... a co jak ma zle dni? Jak chce sie przytulic do was w poszukiwaniu ciepla drugiej osoby? jak bedzie sie chcial wyplakac czy dostac buziaka...no bo przeciez jest odrzucony i nikt go nie kocha i potrzebuje czyjegos uczucia... przytulicie go?

Old Post 07-04-2003 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Nie wiem czy tutaj ironizujesz czy nie. Jesli tak to spoko i nie czytaj dalej.
Natomiast jesli nie to juz ci odpowiadam: Bylbym w stanie dla tekij osoby zrobic wszystko co nie konflitowaloby z moja wlasna tozsamoscia sexualna. Moge go pociaszac, etc ale go nie przytule (w sposob uczuciowy), nie pocaluje i nie przespie sie z nim. Nie wiem dla mnie to jest odpowiedz oczywiscta. Dla ciebie nie? I wcale mnie to nie czyni osoba nie tolerancyjna. Bo co ma niby tolerancja do przykladu, ktory podalas?

A teraz pare formalnosci, juz spokojnym tonem, skierowanych do Saari.
1) Jesli chcesz skonczyc rozmowe to ja nie widze zadnych przeszkod. Spoko jesli chodzi o mnie.
2) Nie traktuj tej wymiany zdan jako proby zmiany przezmnie twoich przekonan. Naprawde nie o to mi tutaj chodzi. Poprostu sadze, ze problem jest dosc ciekawy i warto sobie nieco porozmawiac na ten temat, tym bardziej ze sa to czysto teoretyczne rozmowy (co nie zmienia faktu, ze jak najbardziej z mojej strony szczere).
3) Jesli poczulas sie gdzies urazona, czy zdaje Ci sie, ze "naskakuje" na Twoja osobe to jest to pewnie nieporozumienie bo nigdzie w tej dyskusji nie mialem takiego celu.

Powyzsza wiadomosc tyczy sie tez innych ludzi, ktorzy moje wypowiedzi mogli odebrac jako polemike z ich wypowiedziami (aczkowliek nie widze nikogo takiego procz Saari ).

Tez chyba robie EOT (chyba, ze cos ciekawego jeszcze sie tu pojawi ).

Old Post 07-04-2003 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
Bylbym w stanie dla tekij osoby zrobic wszystko co nie konflitowaloby z moja wlasna tozsamoscia sexualna. Moge go pociaszac, etc ale go nie przytule (w sposob uczuciowy), nie pocaluje i nie przespie sie z nim. Nie wiem dla mnie to jest odpowiedz oczywiscta. Dla ciebie nie?

Niezbyt. Dla Ciebie to od razu sexualnosc? Nie chodzi mi przespanie sie... ale jak dziewczyna do ciebie przyjdzie to spokojnie ja przytulisza nawet nie majac nic sexualnego na mysli, dasz jej buziaka w czolko. Dlaczego nie zrobisz tak innej osobie ktora tez potrzebuje takiego odczucia?

Old Post 07-04-2003 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Pani specjalistko od angilskiego. Co znaczy slowo "sex"? Bo mnie sie zdaje, ze plec. Orisntacja sexualna = orientacja plciowa. Dlatego majac taka a nie inna wlasnie jestem sklonny przytulic sie do kolezanki a do kolegi nie bardzo (przynajmniej trzezwy ). No chyba teraz juz zadnego slowka nie bedziesz miala sie jak przyczepic (ale pewnie nie doceniam twojego talentu ).

Old Post 08-04-2003 01:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Jestem wredna konserwatywna swinia, ale nie zaakceptuje tego. I mam prawo miec wlasne zdanie. nie lubie politykow bo robia gnoj zamiast zajmowac sie panstwem, nie lubie wojen bo to ogolnie gnoj, nie lubie koscielnych ktorzy gadaja o rozpustach a potem robia rozne rzeczy w zaciszu plebanii i nie lubie homosow bo sa obrzydliwi. moja opinia i tak niczego nie zmieni. eot ?

EOT, bo i tak nic z niego gadania nie wyjdzie, a teraz to sie robi nudne ...

Old Post 08-04-2003 06:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

Nie czekaj , bo zaraz bedzie wojna ze ten napisal seks przez x specjalnie.
Naucz sie pisac albo poprawnie po Polsku "seksualna" albo zacytuj po angielsku "sexual identity" bo zrobiles gafe i jeszcze sie przypierdalasz ze ktos cie nie rozumie.

eod.

Old Post 08-04-2003 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

zamykamy...

Old Post 08-04-2003 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

quote:
Napisane oryginalnie przez glover
Naucz sie pisac albo poprawnie po Polsku...

Sam sie naucz pisac po polsku (zasady pisowni form przymiotnikowych od nazw wlasnych).

Old Post 08-04-2003 16:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:41.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions