quote: Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Jeden durny post narobił więcej złej krwi w tym środowisku niż 100 cheaterów, pogromców wykluwaczy itp razem wziętych. Jeden wyciągnął wtyczkę z gniazdka , drugi mu na priv nawrzucał , potem przeprosił. Powinno wystarczyć ?!.
Ale gdzie tam, plemienna moralność nakazuje w takich przypadkach publicznie rozdzierać szaty i odwet do 10 pokolenia włącznie.Żenada. Mniejsza o to, ba ta gra i tak pomału się wypala.
Żenadą mój drogi tendencyjny kolego jest to, że to właśnie Ty rozdzierasz szaty. Ja tylko umieściłem posta w którym udowodniłem że macie wyjątkowego chama w klanie. To wszystko. Zdaje sobie sprawe że bardzo Cię boli że takiej klasy chama to nie Ty nam objawiłeś, ale cóż, tak czasami bywa. Nie doprawiaj do tego ideologi o moralności plemiennej bo tak na prawde cham jest chamem nie ważne do jakiego klanu przynależy. Jeszcze niedawno kpiliście z innych, teraz inni kpią z Was, a być moze jutro jakiś członek naszego klanu wyskoczy z podobnym idiotyzmem co Wasz kolega. Czasami mój kolego zamiast szukać na zachodnich serwerach, co miałes w zwyczaju, wystarczy spojrzec na własne podwórko. To tyle. Nie będe sie juz wiecej rozpisywał, bo śmieszy i męczy mnie sytuacja gdzie próbuje sie zwalić wine nie na osobe która zachowuje sie jak "normalny inaczej", ale na osobe która to ujawniła (jak żywo przypomina mi sie sprawa Rywina gdzie adwokaci Rywina chcieli udowodnić, że to nie Rywin jest winny tego że złozył korupcyjna propozycje, ale że to Michnik jest kanalią bo bezczelnie przestepce Rywina nagrał na magnetofon). Panowie, wiecej dystansu do siebie i troszeczke pokory. Nic wiecej od Was nie oczekuje.
Acha i co z Waszą konsekwencją http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1073482874
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|