Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > PSBHD to nowa liga ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
josephine
:D

quote:
Napisane oryginalnie przez herun[GAL]
Nie pierwszy i nie ostatni taki przypał się znalazł. Koło zostało już opatentowane na licencji freeware.

:-D

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-06-2004 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil josephine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do josephine Znajdź więcej post'ów przez  josephine Dodaj josephine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać josephine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Oczywiście nie chodziło o siano. Nie zarobiłem na PLK ani grosza, a wręcz przeciwnie.
Z PLK jak juz wspomniałem od samego początku chodziło o stworzenie coś w rodzaju polskiej CB, a do tego potrzeba wielu sponsorów i dlatego o tym nie zapominam i o tym wspomniałem.

To tę kwestie mamy wyjaśnioną.
Zręcznie unikasz jednak odpowiedzi na inne, intrygujące mnie(i nie tylko) pytanie;

Napisane oryginalnie przez Yogas

Nie odpowiedziałeś jeszcze na pytanie; masz licencje, czy patent na lige PLK? Pytam tylko z ciekawości.

W twoim regulaminie PLK cały czas pisałeś "Admini LIGI"

np.

2. Termin, do którego można przysyłać zgłoszenia, jest każdorazowo ogłaszany przez Adminów Ligi.

5. Nazwa klanu i tag klanowy podlegają kontroli Adminów Ligi.

itd...

Ciekawe, kim byli admini ligi, jak sam mówisz o sobie, że tylko ty byłeś adminem???

quote:
Co do zlotu to oczywiście że możesz sie zgłosic do Cenegi i zorganizowac taki zlot. Ja od początku zająłem się organizacja turnieju, który początkowo miał byc zlotem BHD, ale po osobistej rozmowie z decydentem w Cenedze stiwerdziliśmy że będzie to typowy turniej JO z nawiązaniem do BHD.

Tu troszeczkę odbiegasz od prawdy. Zawsze i wszędzie, bylo mówione i pisane, że jest to zjazd miłośników BHD lub popularnie nazwany zlotem "Mostowiczów". Co wchodzic miało w program imprezy, pisałeś już wcześniej.

quote:
Cenega od samego początku była za typowym turniejem JO (chyba zdajesz sobie sprawe dlaczego), który zorganizowany zostanie, a zamiast nawiązania do sceny BHD będzie nawiązanie do młodziutkiej jeszcze sceny JO.

Jest to rzeczą chyba dla wszystkich zrozumiałą, że chodzi o promocje nowego produktu, ale o jakiej scenie JO mówisz? Takowej jeszcze nie ma. Nie liczysz chyba DEMO??? Wersja beta jest tylko dostępna, dla wybrańców, którzy mają przyzwolenie z NovaLogic. Czy to znaczy, że cała masa ludzi związana z BHD,nie liczy się dla Cenegi??? Kupili DF BHD i won!? Mi osobiscie nie chce się w to wierzyć. Przecież jesteśmy potencjalnymi kupcami nowej gry(której jeszcze nie ma).

quote:
Yogas jeżeli uda sie jeszcze coś "wyszarpać" od Cenegi to jestem jak najbardziej za, bo sam starałem sie wyciągnąć dla sceny jak najwięcej i jeżeli by sie udało to byłoby naprawde bardzo dobrze.

Ja osobiście się tam nie wybieram, ale myśle, że tą sprawą i przyszłego zjazdu, zainteresują się wszystkie Polskie Klany BHD.

quote:
Zastanowić sie nalezy tylko czy jeżeli coraz to nowe osoby zaczną się tam zgłaszać, to czy cokolwiek z tego "wyszarpanego" uda się zatrzymac dla graczy.

Jeśli MY jako PSBHD będziemy zainteresowani rozmowami z Cenegą, to zapewniam cię, że tylko z myślą o graczach, a nie dla swoich profitów. W tej chwili przyszedł mi przez głowe pomysł; czy Cenega, nie mogła by udostępnić serwera publicznego np. do nowej gry JO, bo z Mostu raczej nikt nie zrezygnuje. Jest juz na Polskim Rynku Internetowym kilka firm, które oferują wynajęcie serwera.

Tak na koniec mam jeszcze jedno pytanie;

Co się stanie z nagrodami o które to, toczono takie wielkie boje na scenie PLK???

Old Post 09-06-2004 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:

Co się stanie z nagrodami o które to toczono takie wielkie boje na scenie PLK???

się przyłączę kurczowo pytając o moją koszulkę

Old Post 09-06-2004 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
się przyłączę kurczowo pytając o moją koszulkę

A sio Lame! a kysz!!!

Old Post 09-06-2004 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
A sio Lame! a kysz!!!

tera to sio, tak? poczekaj aż będę Wam stawiał serwer na mecz to osiołka weźmiecie na plecy

Old Post 09-06-2004 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
tera to sio, tak? poczekaj aż będę Wam stawiał serwer na mecz to osiołka weźmiecie na plecy

No dobra, przepraszam Sam Ci zrobie na drutach

Old Post 09-06-2004 15:12
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
No dobra, przepraszam Sam Ci zrobie na drutach

poproszę w szwedzkie wzory

Old Post 09-06-2004 15:17
Radzioo(PL)
Guest

Co do koszulki to mam w szafie wolne miejsce ....

Old Post 09-06-2004 15:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Co do koszulki to mam w szafie wolne miejsce ....

Zapomniałeś o ""

Old Post 09-06-2004 15:31
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Zręcznie unikasz jednak odpowiedzi na inne, intrygujące mnie(i nie tylko) pytanie;

Nie odpowiedziałeś jeszcze na pytanie; masz licencje, czy patent na lige PLK? Pytam tylko z ciekawości.

W twoim regulaminie PLK cały czas pisałeś "Admini LIGI"

np.

2. Termin, do którego można przysyłać zgłoszenia, jest każdorazowo ogłaszany przez Adminów Ligi.

5. Nazwa klanu i tag klanowy podlegają kontroli Adminów Ligi.

itd...

Ciekawe, kim byli admini ligi, jak sam mówisz o sobie, że tylko ty byłeś adminem???

Na pytanie o licencje juz odpowiedziałem i brzmiała ona NIE. Co do pozosałych pytań to myslę że światło na tą sprawe rzuci Ci mój post który umieszcze w topiku o nowym regulaminie jak znajde troszke więcej czasu.

quote:

Tu troszeczkę odbiegasz od prawdy. Zawsze i wszędzie, bylo mówione i pisane, że jest to zjazd miłośników BHD lub popularnie nazwany zlotem "Mostowiczów". Co wchodzic miało w program imprezy, pisałeś już wcześniej. Jest to rzeczą chyba dla wszystkich zrozumiałą, że chodzi o promocje nowego produktu, ale o jakiej scenie JO mówisz? Takowej jeszcze nie ma. Nie liczysz chyba DEMO??? Wersja beta jest tylko dostępna, dla wybrańców, którzy mają przyzwolenie z NovaLogic. Czy to znaczy, że cała masa ludzi związana z BHD,nie liczy się dla Cenegi??? Kupili DF BHD i won!? Mi osobiscie nie chce się w to wierzyć. Przecież jesteśmy potencjalnymi kupcami nowej gry(której jeszcze nie ma).

Nie odbiegam od prawdy. To że nazywało by sie to zlot mostowiczów czy zlot BHD nie ma żadnego znaczenia. W mediach i tak nazywałoby sie to turniejem JO. Cenege od samego początku interesowała tak naprawdę tylko kwestia JO. Nie będę się wdawał w szczegóły, ale musiałem sie sporo nagimnastykować, aby do turnieju lanowego przemycić scene BHD i połaczyc to wszystko z PLK. To był warunek i nie ma sie co dziwic Cenedze że zależy im na swoim produkcie, który docelowo ma konkurowac z BF. Nie informowałem o tych niuansach bo i po co. Nikogo by to nie interesowało, bo przecież tak naprawde liczy sie tylko efekt końcowy.
Oczywiście gracze sceny BHD są potencjalnymi klientami ich kolejnego produktu, ale obiektywnie na to patrząc nie są to klienci którzy mieliby wypełnić po brzegi skarbiec Cenegi. Nie mówię tego złośliwie bo sam jestem członkiem tej sceny więc mówię również o sobie, ale choćby mizerny sukces sprzedaży dodatku TS pokazuje jak niewielki jest to procent potencjalnych klientów.
Nie twierdze że jestem świety, ale gdyby ktoś z Cenegi zajrzał na to forum i poczytał posty w których podawane sa linki do ich najnowszego produktu to mocno zastanowiliby sie czy warto jakiekolwiek pieniądze wydawać na promocje wśród tej niezbyt licznej sceny i do tego mocno "zemulowanej".

quote:

Ja osobiście się tam nie wybieram, ale myśle, że tą sprawą i przyszłego zjazdu, zainteresują się wszystkie Polskie Klany BHD.

Myslę że ostatnio było zbyt gorąco aby podejmować w tej kwestii jakieś wiążące decyzje.

quote:

Jeśli MY jako PSBHD będziemy zainteresowani rozmowami z Cenegą, to zapewniam cię, że tylko z myślą o graczach, a nie dla swoich profitów. W tej chwili przyszedł mi przez głowe pomysł; czy Cenega, nie mogła by udostępnić serwera publicznego np. do nowej gry JO, bo z Mostu raczej nikt nie zrezygnuje. Jest juz na Polskim Rynku Internetowym kilka firm, które oferują wynajęcie serwera.

Tak na koniec mam jeszcze jedno pytanie;

Co się stanie z nagrodami o które to, toczono takie wielkie boje na scenie PLK???

Pomysł z serwerem był już w Cenedze przeze mnie wałkowany i uzalezniony jest od tego ile pieniedzy Nova przeznaczy na promocje gry na rynkach środkowo-wschodnich.
Nagrody z PLK zasilą listę nagród na turnieju JO.

Old Post 09-06-2004 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Nagrody z PLK zasilą listę nagród na turnieju JO.

Dziękuję w imieniu wszystkich, którym się te nagrody należą - bo ukończyli sesję. eot.

Old Post 09-06-2004 20:27
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Dziękuję w imieniu wszystkich, którym się te nagrody należą - bo ukończyli sesję. eot.

No niestety mój pomysł z rozdysponowaniem nagród wedle wyników pierwszej sesji został zadeptany...

Old Post 09-06-2004 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Krótko mówiąc .... lepiej jak nic nie powiem.

Old Post 09-06-2004 20:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Krótko mówiąc .... lepiej jak nic nie powiem.

Krótko mówiąc ...lepiej powiem jak powtórze.
No niestety mój pomysł z rozdysponowaniem nagród wedle wyników pierwszej sesji został zadeptany...

Old Post 09-06-2004 20:33
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

Jak to napisałeś, jest to tylko twój pomysł, a nagrody za grę, miały dostać klany , które w tą grę grały. Znowu zastosowałeś styl "dyktatorski" nie licząc się wogóle ze zdaniem ogółu. Mi akurat to te nagrody wiszą jak kilo kitu, ale wiem, że duża część ludzi liczyła na to, że za swój wkład w gre, czy jak kto woli w zwycięstwo, je dostanie. Niestety twoje musi być na wierzchu... Z nikim i niczym sie nie liczysz. Nie dziw sie więc, że ludzie mają do ciebie pretensje i wieszają na tobie psy. Co dalej z danym tematem będzie? Tego jeszcze nie wiem, ale moim zdaniem powinieneś jeszcze raz wszystko przemyśleć.

Old Post 09-06-2004 22:09
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Krótko mówiąc ...lepiej powiem jak powtórze.

I nici z koszulek.To może tą pluszową zabawke którą tak cały czas miętolisz?

Old Post 09-06-2004 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Jak to napisałeś, jest to tylko twój pomysł, a nagrody za grę, miały dostać klany , które w tą grę grały. Znowu zastosowałeś styl "dyktatorski" nie licząc się wogóle ze zdaniem ogółu. Mi akurat to te nagrody wiszą jak kilo kitu, ale wiem, że duża część ludzi liczyła na to, że za swój wkład w gre, czy jak kto woli w zwycięstwo, je dostanie. Niestety twoje musi być na wierzchu... Z nikim i niczym sie nie liczysz. Nie dziw sie więc, że ludzie mają do ciebie pretensje i wieszają na tobie psy. Co dalej z danym tematem będzie? Tego jeszcze nie wiem, ale moim zdaniem powinieneś jeszcze raz wszystko przemyśleć.

Pomijając zaczepki powiem tak:
Myslę że nie tylko ja powinienem wszystko przemysleć...

Old Post 09-06-2004 22:22
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Pomijając zaczepki powiem tak:
Myslę że nie tylko ja powinienem wszystko przemysleć...

Źle mnie odebrałeś. Ja nie szukam żadnej zaczepki. Chyba już ich starczy. Ja poprostu proszę cię o przemyślenie swojej niepodważalnej decyzji, bo mi akurat (tak jak to pisałem wcześniej) wcale na tych płytach, czy koszulkach itp. nie zależy. Chodzi mi tylko o graczy, którzy włożyli w te rozgrywki troche serca i swojego czasu.

Old Post 09-06-2004 22:30
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
I nici z koszulek.To może tą pluszową zabawke którą tak cały czas miętolisz?

" "

Old Post 10-06-2004 08:37
Rufus
Veteran (Ogre)

Talking

Czy mi sie zdaje, czy forum zaczyna byc "normalne".

Old Post 10-06-2004 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus

Zdaje Ci sie

Old Post 10-06-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Źle mnie odebrałeś. Ja nie szukam żadnej zaczepki. Chyba już ich starczy. Ja poprostu proszę cię o przemyślenie swojej niepodważalnej decyzji, bo mi akurat (tak jak to pisałem wcześniej) wcale na tych płytach, czy koszulkach itp. nie zależy. Chodzi mi tylko o graczy, którzy włożyli w te rozgrywki troche serca i swojego czasu.

Widze, że na wyżej opisane rzeczy nie mam szans uzyskać od ciebie odpowiedzi.

Old Post 10-06-2004 21:11
Kris o poranq
Pamparampam

Witka.
Nie grałem w PLK ale gram już w PSBHD. Byłeś organizatorem Ligi i niezorientowałeś się że istniejemy (.PL.).
Wiem, że jestem nie w temacie ale czytając to wszytko mogę powiedzieć tylko jedno:
TO JEST GRA ! A Ty jeteś smutny facet.

Old Post 17-06-2004 02:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kris o poranq Znajdź więcej post'ów przez  Kris o poranq Dodaj Kris o poranq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kris o poranq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
josephine
:D

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus

Chyba tak...wreszcie!!!

Old Post 18-06-2004 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil josephine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do josephine Znajdź więcej post'ów przez  josephine Dodaj josephine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać josephine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
~sfora~ ABU
Guest

A tak jeszcze się zapytam.
-Kiedy ta liga się rozpocznie ??
-Może się już nie rozpoczeła a ja o niczym nie wiem ??
I takie pozaprogramowe pytanko.
-Do czego doprowadziła ta dyskusja ?? Mi się zdaje że do niczego.

Old Post 23-06-2004 13:07
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ~sfora~ ABU
A tak jeszcze się zapytam.
-Kiedy ta liga się rozpocznie ??
-Może się już nie rozpoczeła a ja o niczym nie wiem ??

A o to koleżko, to spytaj swojego admina

Old Post 23-06-2004 17:46
~sfora~ ABU
Guest

quote:
A o to koleżko, to spytaj swojego admina

Nie pomyślałem o tym

Old Post 23-06-2004 18:09
Yogas
Elite (Fiend)

Exclamation

Stronka już jest, ale jeszcze nieuzupełniona. W miare możliwości, szybko sie ja uzupełni

http://polskastrefa.bhd.pl

Pozdrawiam

ps. podziekowania dla Chestera

Old Post 24-06-2004 22:55
Z3B
Training (Enforcer)

nie rozumiem po co ta cala dyskusja. bez wzgledu na argumenty jakie sie przytoczy, tmat zdania nie zmieni, tylko bedzie sie w kolko powtarzal.
kolejny temat zdominowany przez tmat

Old Post 25-06-2004 01:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Z3B Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Z3B Znajdź więcej post'ów przez  Z3B Dodaj Z3B do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Z3B prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Stronka już jest, ale jeszcze nieuzupełniona. W miare możliwości, szybko sie ja uzupełni

http://polskastrefa.bhd.pl

Pozdrawiam

ps. podziekowania dla Chestera

A gdzie regulamin ?

Old Post 25-06-2004 05:23
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:19.    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions