Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > stracilem sens zycia :(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Thumbs up

Taaaaa!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-11-2001 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
A do tego przytuli i powie ze napewno bedzie lepiej
Zawsze to powtarzam

I za to was kochamy

Old Post 05-11-2001 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No to zeby byc fair :

My was za to ze jestescie tacy dla nas milusi i za to, ze tak lubicie nam pomagac ( mowie to generalnie o sobie ale chyba inne kobiety by sie ze mna zgodzily )...oraz za to ze jestescie przy nas kiedy tego potrzebujemy

Old Post 05-11-2001 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

to sie slodko zrobilo... tego... a ja znow zjechalem na dol

to chyba tak w kolko bedzie... cholera, jhebana karuzela... ja juz ni chce do lunaparku, ja chce do domu

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 05-11-2001 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
A do tego przytuli i powie ze napewno bedzie lepiej
Zawsze to powtarzam

I dlatego wszyscy tak Cie lubia....

Old Post 05-11-2001 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
to chyba tak w kolko bedzie... cholera, jhebana karuzela... ja juz ni chce do lunaparku, ja chce do domu

Slodko jest i fajnie...ale czy przeczytales nasze rady i zastosowales sie do nich? Naprawde sprobuj na jakis czasdac sobie ze wszystkim spokoj .. pomysl co lubisz robic i zrob to ...
Bedzie lepiej!!

Old Post 05-11-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jar0d
ludzik

czy bedzie lepiej ? ... hmm..... tego sie nie dowiesz poki nie sprobujesz...w sumie to chyba nic do stracenia nie masz...
a tak swoja droga to z porad, ktore tu sa zamieszczone to osobiscie polecam pogawedke z 'osobnikiem plci pieknej'...znaczy kobieta ale tak w cztery oczka nie przez necik...w sumie tez mozna ale tak oczko w okczo lepiej dziala....pogawedka, a moze cos wiecej....warto sprobowac....mnie pomogl wlasnie ten wariant wiec moze i tobie przyniesie chodz chwilowy wzlot formy i napelni twa dusze radoscia....

Old Post 05-11-2001 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jar0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jar0d Znajdź więcej post'ów przez  Jar0d Dodaj Jar0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jar0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

spoko, spoko, juz mi lepiej ale hustawki to mam, szczegolnie jak z budy wroce to doluje... a Jar0d... ja wiem... tylko nie ma okazji... a nie pojde sie zwierzac pierwszej lepszej z baru w pubie... jak bedzie okazja... moze juz nie dlugo... narazie musze przetrwac ten tydzien... byle do piatku... jeszcze 3 sprawdziany przede mna

BTW 2 Saari: wyslij mi tego screena co ci sie HEL krzaczy...

Old Post 05-11-2001 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jar0d
ludzik

quote:
... a nie pojde sie zwierzac pierwszej lepszej z baru w pubie...

w sumie racja... dzis jedna kolezanka, zreszta bardzo sympatyczna, powiedziala mi ze czasem lepiej pogadac, zwierzyc sie zupelnie obcej osobie, ktora powiedzmy malo o nas wie tak do konca, gdyz ona w sumie patrzy na to z boku, ma do tego i nas te pewnien dystans, powie to co czuje...o ile jest osoba szczera oczywiscie... a nie bedzie na sile wmawiac ze bedzie lepiej, jutro tez jest dzien i tego typu teksty... generalnie cos w tym jest

Old Post 05-11-2001 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jar0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jar0d Znajdź więcej post'ów przez  Jar0d Dodaj Jar0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jar0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Tesh mam takie 'DOLY', ze nic mi sie nic che, ale of course, pozniej to mija z czasem...

Old Post 06-11-2001 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
BTW 2 Saari: wyslij mi tego screena co ci sie HEL krzaczy...

Yyyyy.....??? Nie rozumiem....

Old Post 06-11-2001 14:00
ZimZum
Nieśmialy abstynent

zeby nie bylo za slodko, teraz ja powiem co powiem

otoz mam dola, bo mojege najlepszego qmpla chca ze szkoly wywalic :-/
bo mu kiepsko z matmy idziei go wychowawca nie lubi :-/

Old Post 06-11-2001 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:

Yyyyy.....??? Nie rozumiem....

no... flyonhel.prv.pl - w ksiedze gosci mowilas ze cos nie wyglada... co?

a ty DziamDziam... dolujesz... zycze szczescia kumplowi, gupia sytua, jak to juz mowiona. nie ma co radzic - bedzie lepiej itp... zobaczy sie co bedzie... chyba go nie wyrzuca w srodku roku

Old Post 06-11-2001 17:41
Venotom
twardy_chomik

Każdy człowiek jest oddzielnym życiem i jeśli sam nie może sobie poradzić z problemami to albo jest słaby i zgodnie z prawem doboru naturalnego umrze niedługo, ale jest tak aspołeczny, że przez resztę ludności czuje się nieakceptowany.

Old Post 07-11-2001 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Re: stracilem sens zycia :(

quote:
''I'm a loser baby so why don't you kill me...''

taki mam tera stan... nie widze potrzeby zycia, nie wiem po co... no po prostu wszystko nie ma sensu... nie chce mi sie uczyc, a wlasciwie tylko dzieki temu cos tam osiagne... nie chce mi sie uczyc ani w szkole, ani przy kompie - php, xml, hackerstwo... to powstaje w mojej glowie ze juz to umiem, ale przeciez nie umiem i mi sie nie chce nauczyc... nic mi sie nie chce... jestem zmeczony zyciem... najchetniej zasnalbym na dluzszy czas... albo i dluzej... nie wiem co mi jest... co mi jest? jestem zdziwiony swiatem, jego regulami, tym jak ludzie reaguja, zachowuja sie, jacy sa... tacy... inni ode mnie, nie rozumieja mnie to raz, szczegolnie starsi... a kumple... kumpelki... nie moge z nimi pogadac na glebsze tematy niz voda i imprezy... tzn pewno by sie znalaz ktos... ale tera nikt nie ma czasu... szkola pochlania... a ja juz nie moge... nie widze wokol siebie potencjalnej osoby ktora bym kochal... dziewczyny znaczy sie... nie widze... chyba... chociaz... moze... w kazdym razie jakis dol mnie zlapal... co mi jest? dlaczego wszystko dookola takie dziwne jest? i dlaczego mam takie abstrakcyjne myslenie - widze wszechswiat, widze smierc, widze co potem... za duzo widze i za duzo wiem... to mnie meczy... ja juz nie chce... ja juz nic nie moge... chociaz wiem ze jestem w stanie... paradox... takie moje zycie... paradox... Jezzuu... help... co mi jest, powiecie mi???

Am I a loser, baby?

nie martw sie 1_Al!EN_0 taki stan jaki opisales przezywam juz kolo 2-3 miesiecu nie nie wiem czy cie to pocieszy ale jakos udaje mi sie z tym zyc poprostu sie przyzwyczailem do takiego defa.Zycie ma wtedy wprawdzie tylko ciemne strony, nie widzi sie jasnych ale nic nie jest doskonale w koncu...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 07-11-2001 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

to nie pocieszajace... ja nie chce... miec takiego stanu... to lipne... ja chce... ja chce dziewczyne i koniec szkoly i dobre imprezy... a tu takie zapie.rdalanie co dzien na 8.00... chodze jak poltrup...

Old Post 07-11-2001 20:38
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Hueh...
U mnie to wyglada tak. Od dluzszego czasu jestem w podobnym stanie (bedzie chyba kolo roku, o ile nie dluzej). Co jakis czas sie polepsza,ale potem jest jeszcze gozej.
Najgorsze jest to ze jak robie muzyke to niemam wtedy zadnych pomyslow, ani tzw. wenny tworczej. Kiedys mi wyszlo pare zreczy bedac bardzo zdolowanym i w sumie fajne to bylo, ale teraz tak sie patrze i nic nie moge stworzyc, wymyslic itp. To samo sie tyczy gier i filmow - od dluzszego czasu juz w nic nie gram i nie ogladam nic. O cvzytaniu ksiazek juz nie wspomne, niemam na to ochoty. Nauka - nic nie mowie...
Niemam na nic checi, nawet na gitarze niechce mi sie juz grac, tak jak chcialo mi sie kiedys...
Wogule wszystko sie wali. Ale jakos sie do tego przyzwyczailem - codzienosc itp... Nic ciekawego.

Old Post 07-11-2001 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Mnie raczej nastraja taki defekt do myslenia podajze tydzien temu nic mi nie wychodzilo wszyscy na mnie lali, nie sluchali wrocilem ze szkoly o 16 siedzialem w pokoju przy muzie do 24 i zapisalem kolo 60 stron przemyslen, rymow...ale faktycznie taki stan nie jest dobry dla psychiki olewa sie praktycznie wszystko imprezy przyjaciol nie ma sie na nic ostatnio mialem taki czarny hoomorek mialem sie z kolezanka spotkac i isc do kina ale doszedlem do wniosku ze nie potrzebuje nikogo przyjaciol kolezanek rodziny ze jestem samowystarczalny ze nie musze z nikim rozmawiac ehhh...nie chce nawet o tym mowic...tragedia:-/

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 07-11-2001 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Ja nauczylem sie miec prawie zawsze dobry humorek i jakos ciagne. Hueh... Samowystarczalny - mam cos podobnego, ale ja stwierdzilem ze nie potrzebuje nikogo, ze przez cale zycie bede sam itp... Nie spisuje juz przemyslen, ani rymow, ani wierszow. Jak w okolicach pazdziernika robilem pozadek w szafce i wyjelem te wszystkie kartki, karteczki itp i zaczelem to czytac to mi sie zachcialo i wywalilem wszystko.

Old Post 07-11-2001 21:21
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
to nie pocieszajace... ja nie chce... miec takiego stanu... to lipne... ja chce... ja chce dziewczyne i koniec szkoly i dobre imprezy... a tu takie zapie.rdalanie co dzien na 8.00... chodze jak poltrup...

pociesze cie: niektorzy maja na 7:30 i wstaja o 6

Old Post 07-11-2001 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Jak w okolicach pazdziernika robilem pozadek w szafce i wyjelem te wszystkie kartki, karteczki itp i zaczelem to czytac to mi sie zachcialo i wywalilem wszystko.

ja mam cos dokladnie odwrotnego... ostatnio przylookalem poczatek mojego cyverstory... i takiego dlugiego ryma co niedlugo na HELu bedzie... i teraz nie moge czegos takiego napisac... tamto mialo glebie... a teraz.. eh... szkoda gadac

Old Post 08-11-2001 12:38
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo

pociesze cie: niektorzy maja na 7:30 i wstaja o 6

ja to bym tylko na 7 chcial miec, a nie na 10 czy nawet na 12 i w domu o 18 byc

\/

Old Post 08-11-2001 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

ja to bym tylko na 7 chcial miec, a nie na 10 czy nawet na 12 i w domu o 18 byc

o 18 tez koncze

Old Post 08-11-2001 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

chyba nie ta tematyka.
Chodzi mi oto, ze Lem bardzo rosadnie podejmuje te problemy.
Czesto w sposob satryczny, czy wrecz groteskowy

Tak!! Sam psheczyt@łem spor0 książek Lema i uwaRZam RZe są zajebiste, a sam Lem miał cz@s3m ciekawe pomysły

Old Post 15-11-2001 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Unhappy

quote:

Nie martw si nie jeste sam. Ro zumiem o co ci chodzi, no ale niestety ci nie pomoge bo sam mam podobne problemy i tesh mnie wszystko wkór**a. Ale jako to nedzne życie idzie (pomagam se CS'em ), a co bedzie dalej...?

Old Post 15-11-2001 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Unhappy

W tym momencie niemam ochoty nic na ten temat mowic. Mam dola jak jasna cholera... i tyle...

Old Post 15-11-2001 22:23
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
W tym momencie niemam ochoty nic na ten temat mowic. Mam dola jak jasna cholera... i tyle...

giBBeR: glowa do gury..... jutro tesh jest dzien i bedzie lepiej

BTW. Sniezki zadza

Old Post 15-11-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

chcecie mi poprawic humorek?

masowo wpisujcie sie do ksiegi gosci na http://www.flyonhel.prv.pl

a ogolnie to dziwne ze wszyscy maja doly... cholera, moze to taki wiek ?? :confuesed:

Old Post 16-11-2001 19:39
Soltom
Training (Enforcer)

Ruszaj ciałem, a smutki prysną precz.

Old Post 16-11-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Soltom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Soltom Znajdź więcej post'ów przez  Soltom Dodaj Soltom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Soltom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Mnie to wszystko i praktycznie wszhyscy denerwujom. Nawet w domu (w sumie to przede wszystkim) nie mam spokoju, w szkole jest czasem ql, ale jak się zaczną sprawdziany itp. to jest masakra, stres i wogle. Ale jush nauczyłem się większoćś rzeczu denerujących mnie olewac (szczegulnie moją siostere, zrezygnowałem z dyskutowania z nią jakieś 2 lata temu, ona się ciągle czepia, drze i wogle, pewnie to znacie, a ja ją po prostu olewa i nie zwracam na nią uwagi bo to głupia pipa ).

Old Post 18-11-2001 15:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:14.    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions