Sensitivity jest to opcja, którą każdy powinien sobie ustawić według indywidualnych predyspozycji. Dla mnie to nic dziwnego, że ktoś gra na sensie 22 albo 2, jednemu pasuje wysoka czułość, drugiemu niska i tak poprostu jest. To, że np. fatal gra na sensie 3 to nie znaczy, że ja też tak muszę grać. Mój qumpel gra na czułości 22 i mouseaccel 3, gra dobrze, robi fajne tricki, widocznie czuje się pewniej grając na takiej czułości. Czasy, w których wszyscy grali na jak najmniejszym sensie minęły, teraz każdy gra tak, jak jest mu lepiej. Z toczącej się dyskusji wnioskuję, że pewne osoby chcą sobie ustawić czułość myszki na taką, na jakiej gra większość (może się mylę), co jest moim zdaniem dużym błędem. Chcąc sobie poprawić aima nie wystarczy tylko zmienić sobie sensitivity, są jeszcze takie opcje jak: mouseaccel, m_pitch i m_yaw od których też dużo zależy. Dla mnie największe znaczenie ma dobre ustawienie sobie tych opcji i jeśli dojdziemy do wniosku, że dobrze nam się gra to pozostają nam długie treningi bo najważniejsze jest OGRANIE.
Życzę powodzenia i dobrych wyborów wszystkim, którzy zamierzają zmienić sobie sensitivity :p

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|