Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > BIć czy Nie BIĆ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

heh Polski czy swiata to może nie ale podwurka napewno

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-01-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no to jest temacik dla mnie
co co mnie znaja wiedza jak bardzo nienawidze "ubranych inaczej" i jak bardzo ich tepie
jako ze mam ku temu i predyspozycje fizyczne jak i doswiadczenie zaden dres w moim miescie nie wychyla sie zanadto naprawde czasem chcialbym sie sklonowac i pomoc tym wszystkim ludziom ktorzy sa okradani przez tych s*****synow
nie raz zdarzalo mi sie pomagac przytpadkowo napotkanym osobom. ale to za malo. zeby zwalczyc ta plage trzeba czegos wiecej np. ustawy o zwalczaniu dresiarstwa

Old Post 16-01-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
no to jest temacik dla mnie
co co mnie znaja wiedza jak bardzo nienawidze "ubranych inaczej" i jak bardzo ich tepie
jako ze mam ku temu i predyspozycje fizyczne jak i doswiadczenie zaden dres w moim miescie nie wychyla sie zanadto naprawde czasem chcialbym sie sklonowac i pomoc tym wszystkim ludziom ktorzy sa okradani przez tych s*****synow
nie raz zdarzalo mi sie pomagac przytpadkowo napotkanym osobom. ale to za malo. zeby zwalczyc ta plage trzeba czegos wiecej np. ustawy o zwalczaniu dresiarstwa

hej to przylec do mnie i oboje se polecimi do Sówałk z qmplami oczywiscie,ponoc słyszałem że tam jest dużo złych dresów

Old Post 16-01-2002 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Zawsze zdarzy się jakaś ekstramalna sytuacja - bez wyjścia. Bo chyba mi nie powiesz, że jak jesteś na całej ulicy tylko ty, 5 gości krojących i 1 krojony to jest to normalne? Może na pustyni tak, ale nie w mieście. I nie wyjeżdżaj mi zaraz z tekstem typu "a co jeśli to było w nocy?".
Chodzi mi o to, że w większości takie drobne rozboje dokonywane są w biały dzień i jest mnóstwo ludzi dookoła, tylko każdy uważa, że lepiej się nie wtrącać.

Ale nie zawsze moge sie domyślyć, ze ktoś tu kogoś okrada.....bo przecierz jak takie łobuzy kogoś zastraszą to ten moze oddać kase bez sprzeciwu..... i jak bym cos takiego widział to moge se pomyslec ze qmple sie na pivo zrzucają .... no ale jak 4 gosci szarpie jakies dzieciaka to juz sie mogo domyslić o co chodzi......ale wtedy sam jak pisałem nie zainterweniuje. I co mam zrobić....moge rzeczywiście krzyknąć zeby go zostawili jesli np. w poblirzu jest duzo ludzi (moge miec nadzieje ze mi nic nie zrobią ) no ale przecierz nie podejde to kogos i nie powiem: ej ty tak kogos biją idziemy mu pomoc...!" Musiałbym być z qmplami.....
Więc jest jakies rozwiązanie, ale co jesli w otoczeniu wielu ludzi krzykne zeby kogos tam zostaewili a jeden podejdzie i mnie bobije???? bo jesli otoczenie nie zareagowało wtedy to dlaczego miałoby zareagowac w moim przypadku???
Jest conajwyzej szansa ze jesli zoaczą, ze ja sie odwazyłem sie im przeciwstawic o inni poojdą moim slade. Ale wątpie w to.....
A poza tym co zrobie jak mnie pooźniej tacy spotkają: "ej to ten ktoory sie plooł, chodźce go skroimy"......no ale jak juz chyba pisałem mnie sie nie zdarzyło widzieć (a przynajmniej o tym nie wiedziałem) jak komus kradną kase czy komoore.....

Old Post 16-01-2002 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
wiekszosc z was ma gowniane pojecie o dresach...znaci jakiegos? czy tylko jak was zaczepia akurat dresiarze to zaczynacie **********c na nich? nie macie prawa o nich mowic na przykladzie wybryku kilku glupich debili.....rownie dobrze mogl to byc sk8 czy ktos inny....fakt duzo kolezkow w dresach szuka latwego zarobku czy kilku frajerow....kase na tym mozna zrobic...ale nie sa to dresiarze...nie zachowuja sie tak jak oni...mozecie wierzyc albo nie ale dresiarze maja swoje zasady i przynajmniej ja i moi qmple nie zaczepimy nikogo na ulicy jezeli sobie wczesnie na to w jakis sposob nie zasluzyl...

a Ty |SUN| Cali jestes dla mnie zerem za ten text i sam bym ci chetnie najebal jakbym cie spotkal

eot dla mnie bo wiekszosc z was nie ma pojecia o czym mowi

heh, wlasnie dlatego uzywalem slowa smierdziel a nie dresiarz ... znam paru dresiarzy ktorzy sa naprawde w porzadku. a ci ktorzy sie czepiaja o dwa zeta na wino to zwykly margines ...

gg oxygen

Old Post 16-01-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
wiekszosc z was ma gowniane pojecie o dresach...znaci jakiegos? czy tylko jak was zaczepia akurat dresiarze to zaczynacie **********c na nich? nie macie prawa o nich mowic na przykladzie wybryku kilku glupich debili.....rownie dobrze mogl to byc sk8 czy ktos inny....fakt duzo kolezkow w dresach szuka latwego zarobku czy kilku frajerow....kase na tym mozna zrobic...ale nie sa to dresiarze...nie zachowuja sie tak jak oni...mozecie wierzyc albo nie ale dresiarze maja swoje zasady i przynajmniej ja i moi qmple nie zaczepimy nikogo na ulicy jezeli sobie wczesnie na to w jakis sposob nie zasluzyl...

a Ty |SUN| Cali jestes dla mnie zerem za ten text i sam bym ci chetnie najebal jakbym cie spotkal

eot dla mnie bo wiekszosc z was nie ma pojecia o czym mowi

Chyba nikt tu nie mowie o dresach w sensie ludzi ubierajacych sie w dresy, tylko o "dresach" kolesiach, ktorzy napierda.laja, kradna, pija w bramach (hmm..:> ) itp. Tutaj nie ma znaczenia w czym chodzi ubrany taki pacjent... moze se lazic z dzinsach i skorze, wygladac jak pseudo-skate czy pseudo-kibic. Po prostu w naszym kraju przyjelo sie takich ludzi nazywac "dresami", bo chyba wiekszosc z nich lazi w takich uniformach:>. Co nie znaczy, ze jak sobie wyjde w dresie na boisko to jestem "dresem". Takze oxygen zluzuj... respekt dla kazdego prawego czlowieka chodzacego w dresie.

Old Post 16-01-2002 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
"wiekszosc z was ma gowniane pojecie o dresach..."
mozesz mi wiec powiedziec czym roznicie sie od zwyklych ludzi poza noszeniem dresow chodzeniem na silownie i mecze...?
jakas ideologia?

prawdziwi przyjaciele ktorzy moga zrobic dla siebie nawzajem bardzo duzo i spedzaja razem duzo czasu...wlasnie dlatego przybywam z nimi bo dresiarze szanuja siebie nawzajem....czy mozesz to powiedziec o innych ludziach?inni daza po trupach do celu poswiecajac innych zeby osiagnac sukces, mam znajomych w kazdej subkulturze prawie...i wiem jacy sa....

Old Post 16-01-2002 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
I zapomniałeś Ogo dodać, że to nie jest już zastraszone społeczeństwo, tylko zastraszone społeczeństwo niewolników na własne życzenie.

to spoleczenstwo srajacych w gacie gownianych wypierdkow ktorzy troszcza sie tylko o wlasna dupe...

Old Post 16-01-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
hmm... ja wiem czy nie doprowadzi...
a btw tram, mowisz ze jak jest 1 czy 2 to die do nich dowalasz
Ja nie startuje nawet jak jest 1 o glowe nizszy

omg, a zrozumiales to co pisalem? NIGDY nie wyskakuje pierwszy z dymem, do kogokolwiek. ale ejsli ktos ma cos do mnie to zasady sie zmieniaja...

Old Post 16-01-2002 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

hmm jeśli ktoś był kilka razy zaczepiony przez akórat dresów, to chyba ma prawo by ta "subkultura" się komuś źle "kojarzyła". A w naszym pięknym kraju, musisz to przyznać, człowiek który przechadza się po ulicy "w stroju sportowym" wielu kojarzy się tylko z jednym. I Oxy nie możesz mieć do nas żalu za to co piszemy tylko do akórat tych osobników którzy sprawili że słowo "dresiarz" stało się synonimem pewnych niepochlebnych określeń... przemyśl to

taa jezeli bedziecie pisac o nich...ale qfa jak widze takie texty caliego akurat ze kazdego kolesia w dresie w morde to normalnie mnie trzepie...jak mozna byc tak po******m debilem?

Old Post 16-01-2002 23:40
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
i na holere gosciowi w mwieku takim co ja?dla sms'ów? na holere i jeszcze taką kase za to placo,tylu juz mnie namawiało na kupno komury a ja za każdym razem odmawiałem.

jak zaczniesz sie uganiac za dziewczynkami to ci sie sprzyda
oczywiscie pod warunkiem ze z domu czesto wychodzisz

Old Post 16-01-2002 23:44
oxygen
new challenger

quote:

no wiesz jak nas zaczepiają dresiarze to co musimy sobie mówic: o spoko zaczepili mnie dostałem w *******,okradli mnie ale to nic bo wszyscy tacy niesą.To nic niezmienia pobił mnie dresiarz i tyle a takich dresiarzy którzy by nieszukali zaczepki jeszcze naprawde niewiedziałem tylko jak dotąd słyszałem na tym boardzie od oxy'ego.

nie...ale rownie dobrze moglibyc to tak samo skejci....czytaj uwaznie nie oczerniaj wszystkich dresiarzy bo nie wszyscy sa tacy...to samo tyczy sie sketow

Old Post 16-01-2002 23:48
oxygen
new challenger

quote:
yoshi.thod:mnie też jakos niezaczepiają bo już paru dostało odemnie i qmpli w morde.Niewiem już czemu żaden mnie niezaczepia nawet jak jestem sam bez kolegów...hmmm dziwne

ile oni mieli lat? 10?

Old Post 16-01-2002 23:50
MLS
Strange one

Heh... Gdyby wszystkie dresy zachowywaly sie tak jak Ty (oxygen) i Twoi kumple, to zylo by sie latwiej

Old Post 17-01-2002 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

Chyba nikt tu nie mowie o dresach w sensie ludzi ubierajacych sie w dresy, tylko o "dresach" kolesiach, ktorzy napierda.laja, kradna, pija w bramach (hmm..:> ) itp. Tutaj nie ma znaczenia w czym chodzi ubrany taki pacjent... moze se lazic z dzinsach i skorze, wygladac jak pseudo-skate czy pseudo-kibic. Po prostu w naszym kraju przyjelo sie takich ludzi nazywac "dresami", bo chyba wiekszosc z nich lazi w takich uniformach:>. Co nie znaczy, ze jak sobie wyjde w dresie na boisko to jestem "dresem". Takze oxygen zluzuj... respekt dla kazdego prawego czlowieka chodzacego w dresie.

Ja nawet w swoich wypowiedziach nie miałem na myśli dresów - dresów i dresów - nie dresów.
To są moje poglądy na temat wszystkich dopuszczających się drobnych rozbojów i ja takich nazywam łobuzami lub autocenzura

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 17-01-2002 08:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

co to za pier-dolenie ze "ja sie ine poznam czy kogos kroja"
przecierz to WIDAC i SLYCHAC:/
i wiecie co macie zrobic w takiej sytuacji?

mam dla was kilka rad:

otoz sytuacja ktorej bylem swiadkiem:
jade w pociagu - kilku nawalonych dresiarzy zaczepia dziewczyne ktora wyraznie nie ma ochoty na ich towarzystwo - sa natarczywi i chamscy. kiedy sprawy przybieraja niebezpieczny obrot postanawiam wtracic sie i rozpedzic cholote. ale znalazl sie ktos sprytniejszy. pewnien kolo podchodzi do mnie i mowi:
- prosze pana moze pomozemy tej dziewczynie. ona potrzebuje pomocy a ja sam nie dam im rady.
a ja oczywiscie ze sie zgadzam.
podchodzimy do nastepnego pasarzera.
i wiecie co?
wszyscy zgodzili sie pomoc!!!! jednak ludzie maja jeszcze troche serca...

wyobrazacie sobie mine tych idiotow gdy nagle podchodzi do nich grupa wspolpasarzerow:>
wyrzucilismy ich z pociagu i byl spokoj
wiec nie mowcie mi ze nic nie da sie zrobic

zawsze jest ktos kto chce pomoc ale brak mu odwagi

a jezeli akurat nie ma nikogo w poblizu a widzisz ze jakis biedny kolo jest krojony na chama przez kilku kolesi to wszystko spoczywa w twoich rekach

najlepiej wtedy szybko podbiec do gosci walnac jednego z kopa z rpzbiegu w plery, nastepnego w brzuch itd.
zlap poszkodowanego wrzasnij uciekaj i... spier.dalajcie najszybciej jak sie da
w wiekszosci przypadkow jesli miales odpowiednie wejscie to zanim dresiki sie pozbieraja wy bedziecie juz daleko daleko...

any quastions?

Old Post 17-01-2002 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

ja mam 1 pytanie... jakie wyjscie maja anemicy (nie bierz tego doslownie) jak np. ja? pomoc to raczej nie moge chociaz bym chcial

Old Post 17-01-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

anemicy? a dokladniej?
na czym polega twoj problem?

Old Post 17-01-2002 12:33
yoshi.thod
Guest

quote:
anemicy? a dokladniej?
na czym polega twoj problem?

Przypuszczam, ze Weirdo jest nie-za-duzy :S
A ja jestem pacyfista wiec bujek nie wszczynam, ale metoda w pociagu misie podoba bo zawsze bronie slabszych ;>

Old Post 17-01-2002 12:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:

...
najlepiej wtedy szybko podbiec do gosci walnac jednego z kopa z rpzbiegu w plery, nastepnego w brzuch itd.
w wiekszosci przypadkow jesli miales odpowiednie wejscie to zanim dresiki sie pozbieraja wy bedziecie juz daleko daleko...

any quastions?

No! Everything is absolutely clear

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 17-01-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:

ile oni mieli lat? 10?

heh 10 wiecej co ja,ale ja też mam qmpli co tyle mają latek

Old Post 17-01-2002 13:51
ereaser
Mr. self destuct

quote:

nie...ale rownie dobrze moglibyc to tak samo skejci....czytaj uwaznie nie oczerniaj wszystkich dresiarzy bo nie wszyscy sa tacy...to samo tyczy sie sketow

heh no wiesz w tym problem że znam skejtów i z tego co widze to spox goscie ale ja niejestem skejtem,no i widzisz teraz ja gadam że niewszyscy skejci to bałwany a ty to samo wałkujesz o dresach.Z tego wynika że każdy człowiek czy to skejcior czy dres czy nawet tam jakis biznesmen,są rużni i każdy sie inaczej zachowuje niezależnie do jakiej subkultury należy,moim zdanie to wygląda tak

Old Post 17-01-2002 13:58
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

Przypuszczam, ze Weirdo jest nie-za-duzy :S

nie tyle nie-za-duzy (180 cm wzrostu) co nie-posiadajacy miesni no, prawie

Old Post 17-01-2002 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Weirdo

nie tyle nie-za-duzy (180 cm wzrostu) co nie-posiadajacy miesni no, prawie

Ja mam 187 i chodzilem na silownie pol roku wiec razcej nie mam problemow. Poza tym raczej zawsze po moim big sity poruszam sie s kumplami.

Old Post 17-01-2002 14:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:

jesli taka sytuacja jak opisałem to widać....ale jak widze trzech kolesi gadających ( bo jesli ten napadnięty sie nie broni) to skąd amm wiedzieć...??? ale jesli bym widizła wyraźnie, ze co nie tego bo ci dwaj kopią leżącego to chyba bym sie postarał cos wykombinować......ale ja miezkam w spokojniejszej częsci wawy i nie zdazyło mi sie widzieć jak kogos biją.....

Old Post 17-01-2002 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:

mam dla was kilka rad:

otoz sytuacja ktorej bylem swiadkiem:
jade w pociagu - kilku nawalonych dresiarzy zaczepia dziewczyne ktora wyraznie nie ma ochoty na ich towarzystwo - sa natarczywi i chamscy. kiedy sprawy przybieraja niebezpieczny obrot postanawiam wtracic sie i rozpedzic cholote. ale znalazl sie ktos sprytniejszy. pewnien kolo podchodzi do mnie i mowi:
- prosze pana moze pomozemy tej dziewczynie. ona potrzebuje pomocy a ja sam nie dam im rady.
a ja oczywiscie ze sie zgadzam.
podchodzimy do nastepnego pasarzera.
i wiecie co?
wszyscy zgodzili sie pomoc!!!! jednak ludzie maja jeszcze troche serca...

wyobrazacie sobie mine tych idiotow gdy nagle podchodzi do nich grupa wspolpasarzerow:>
wyrzucilismy ich z pociagu i byl spokoj
wiec nie mowcie mi ze nic nie da sie zrobic

zawsze jest ktos kto chce pomoc ale brak mu odwagi

a jezeli akurat nie ma nikogo w poblizu a widzisz ze jakis biedny kolo jest krojony na chama przez kilku kolesi to wszystko spoczywa w twoich rekach

any quastions?

To ty jeszcze miałeś szczeście że spotkałeś takich ludzi jak pierd.oleni dresiarze mnie okradali nikt nawet się nie zainteresował co się dzieje nie tak .
A czy dresiarze mają serce chyba nie bo miałem 120 zł na koncert i tłumacze im że mi śa potrzebne te piniądze na koncert a czy chociarz zrozumiel nie zabrali bo co im tam . Kolejnym przykładem jest to że koleżanke okradli z nowiutkiego tel. kom. za 1200 zl no cóż to chyba jest normalne w naszym kraju a ty oxogen przyjedzi może do wawy a poznasz zdanie tych co nie nawidzą dresów i zobaczysz ile ich się znajdzie co 2 kolege okradł dres .
miałem też nie miła sprawe z dresami wracałem z gralni (kiedyś) z kolegą (kolega jest mulatem ) i co się stało pobili mnie i go to jest kolejnym przykładem czemu należy tępić takie osobniki Bo to chyba nazywa się rasizm i uprzedzenie...

Old Post 17-01-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
i uprzedzenie...

w sumie to my też jesteśmy uprzedzeni do "panów w sportowym ubraniu", a rasizm to zupełnie inny też wielki temat/problem.

Old Post 17-01-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

w sumie to my też jesteśmy uprzedzeni do "panów w sportowym ubraniu", a rasizm to zupełnie inny też wielki temat/problem.

Heh fakt, razcej kazdy wawiak (mam brata w stolicy) jest uprzedzony do panow a oryginalnych ciuchach ze stadionu X-lecia i faktycznie rasizm to zupelnie inny topic, poniewaz rasizm jest przewaznie (przynajmniej w polsce bo w USA to calkiem inny HardCore) bezpodstawny a uprzedzenie do abibas'ow tak :S

Old Post 17-01-2002 16:53
MaslaV
koduję bezwzrokowo

właśnie się zastanawiam jak to jest, czy w różnych miastach polskich jest różny stosunek (np. bardzo odmienny).

Old Post 17-01-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

raczej tak, u mnie (zeszuf) nie ma jakiejs takiej odczuwalnej niecheci do dresiarzy, nawet sa calkiem spokojni mimo, ze mieszkam kolo najwiekszego skupiska skinow chyba a bywam zcesto takze w miejscach innych skupisk i innych subkult00r ...

Old Post 17-01-2002 17:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:53.    Strony (8): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions