Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Cs 1.4
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Re: Wez sie opanuj!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR

Zaix....czy jest sens w nabijaniu sobie bez sensownych postow....
Co widze jakas wypowiedz napisana przez ciebie to sklada sie ona z 3-4 slow zupelnie nie na temat..........wezcie sie opanujcie!!!!!!!!!!!

Identycznie hucker..........................

podgor palo nie mialem do czynienia z klawiatora przez 5 dni i chcialem sobie cos napisac i nie moz ze moje wypowiedzi sa bez sensu

GG 1667903

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-01-2002 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
grey
Training (Enforcer)

MoH

Zagrajcie w Medal of Honor. Ja zagrałem w pirata, wersja zza oceanu i... bomba. O ile singiel to taka arcade bzdurka, choć wciągająca, o tyle multi jest boski. Mapki są dużo większe, skradanie, odgłosy, atmosfera zagrożenia. Chociaż grałem w czwórkę, więc było nas mało i głównie bawiliśmy się podchody. Ale naprawdę, na przykład mapka Stalingrad. Kilka budynków czteropiętrowych. Dziry w ścianach i podłogach, powybijane szyby. Klatki schodowe, balkony, NIESAMOWITE. Albo francuskie miasteczko, wąskie uliczki, snajperzy w lekko uchylonych okiennicach, naprawdę skuteczne granaty. Naprawdę warto zobaczyć. Później włączyliśmy CS po lanie i... buuuu. Z tego pinktu widzenia to arcadówka
Obecnie muszę zobaczyć Urban Terror, mod do Quake'a III, jest tam zmęczenie i ogromna ilość lokacji trafień, coś czego brakuje w CS.

Pozdrawiam

Old Post 05-02-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil grey Kliknij tutaj by wysłać e-maila do grey Znajdź więcej post'ów przez  grey Dodaj grey do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać grey prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker
ja osobicie chcialbym ale to bardzo zeby doszly jakies bronie bo juz troche nudzi mi sie ak47 i m4 chcialbym czyms inny moc wymiatac... no i to wytracanie szybkosci przy skoku moze to i zda egzamin a jak nie to mozliwe ze nei ebdzeimy meili juz takiej wladzy nad postacia w locie jaka jest dotychczas. Skiny moglyby sie nie zmieniac bo to znow od nowa sie przyzwyczajac troche syf.
takie ejst moej zdanie czekam na odpowidzi...

Taaa... skiny niech zostana, mi sie podaobaj, a co do nowych giwer Hmm... ja bym bym za czyms co wyglada jak zut nozem

GG: 1201520

Old Post 05-02-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

a widzial ktos ten film o CS 1.4 ktory byl gdzies w newsach na c-s.pl??? Chetnie bym sam obejzal ale 100MB ssania mnie troche odstraszylo...

Old Post 05-02-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
a widzial ktos ten film o CS 1.4 ktory byl gdzies w newsach na c-s.pl??? Chetnie bym sam obejzal ale 100MB ssania mnie troche odstraszylo...

biedactwo...

Old Post 05-02-2002 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Widzieliscie jakie para ma skupienie ?? 50 strzalow w jedno miejsce LOL

Old Post 05-02-2002 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
Widzieliscie jakie para ma skupienie ?? 50 strzalow w jedno miejsce LOL

w koncu ckm bedzie robil sieke jak ckm

Old Post 05-02-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

z ta para to wedlug mnie fatalna sprawa!
ech! jesli tam sa takie kule jak w M4, to juz Para jest skuteczniejsza przy swojej sszybkostrzelnosci ...

Old Post 05-02-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
z ta para to wedlug mnie fatalna sprawa!
ech! jesli tam sa takie kule jak w M4, to juz Para jest skuteczniejsza przy swojej sszybkostrzelnosci ...

..biedactow...

Old Post 06-02-2002 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Para r0z0rz! To jest bardzo bardzo zajebista bron, ale nie kazdy umie ja wykorzystac jak nalezy A zalujcie HE HE EH

Old Post 06-02-2002 13:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

Przyznam sie ze ja juz sie nie moge doczekac... znow zaczne grac w CS tak jak dawniej bo narazie to gram malo...

Old Post 18-02-2002 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Przyznam sie ze ja juz sie nie moge doczekac... znow zaczne grac w CS tak jak dawniej bo narazie to gram malo...

czyli 4-5 ?

Old Post 18-02-2002 17:10
DeStRuCt0r
Guest

quote:

Ty zamiast grac w cs to bierz sie za kobiete swoja ...

Old Post 18-02-2002 19:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mierzej
Skilled (Knight)

Przede wszystkim więcej taktyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozna by zaplanowac jakąś taką fazę przed misją w której wybiera się dowódcę i plan działania. Oczywiście pociąga to za sobą konieczność powstania większych, zmodernizowanych map. Ze zwykłej strzelanki zrobiło by się dynamiczniejszego ala-flashpoint. Ale i tak OFP rządzi!!!!!!!!!!

Old Post 18-02-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mierzej Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mierzej Znajdź więcej post'ów przez  Mierzej Dodaj Mierzej do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mierzej prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mierzej
Przede wszystkim więcej taktyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozna by zaplanowac jakąś taką fazę przed misją w której wybiera się dowódcę i plan działania. Oczywiście pociąga to za sobą konieczność powstania większych, zmodernizowanych map. Ze zwykłej strzelanki zrobiło by się dynamiczniejszego ala-flashpoint. Ale i tak OFP rządzi!!!!!!!!!!

Co ty wiesz o grach fpp??????????????????

Old Post 19-02-2002 12:07
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
(...) zeby zniknal kalach, z ktorego nie umiem strzelac (...)

jush nie chce zeby kalach zniknal ) jush sie nauczylem z niego strzelac i zaczynam go doceniac

Old Post 25-02-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bOleK
I am the great Cornholio!

ja bym chcial zeby zniknelo awp, bo w ogole z niego nie zabijam a za to czesto gine

Old Post 26-02-2002 07:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOleK Znajdź więcej post'ów przez  bOleK Dodaj bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez bOleK
ja bym chcial zeby zniknelo awp, bo w ogole z niego nie zabijam a za to czesto gine

avp to zajebista broń !

czy ty wogule z czegoś strzelać potrafisz ?

Old Post 26-02-2002 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

A pozatym tak gadamy o tym wszystkim...jestesmy tacy madrzy ble.ble.ble wiec niech ktorys z was zrobi taka gre bo ja naprzyklad nie czuje sie na silach a podejrzewam ze wy tez..

Ciach

Fire Arms tam masz wiekszosc tych rzeczy

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Old Post 26-02-2002 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]TombStone
Rusher :)

Dla tych co nieczytaja cs.pl to zacytuje wam pewna wypowiedz :

S'14 | Asymilatorr
A co do zmian w 1.4 - bedzie podobnie do jednej ze starych bet. Fworyzowane strzealnie z croucha bo:

jump - +90% recoil
strafe/movement - + ok. 50% recoil
stanie - normalny recoil
Crouch - zmniejsza recoil znacznie

Wiec teraz lecisz , widzisz, kucasz i dopiero strzelasz

Old Post 26-02-2002 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]TombStone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]TombStone Znajdź więcej post'ów przez  [STER]TombStone Dodaj [STER]TombStone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]TombStone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

wg, mnie powinni w 1.4 zmienić a przynajmniej ograniczyć PING. tzn. mogą wymyslić np. inną metodę, albo zminejszyć ilośc przekazywanych przez net danychh....... CHYBA

Mam nadzieję, że to nie pójdzie w stronę SUPERgrafiki i kijowej grywalności......

Poza tym powinni dodać DUZO DUŻO nowych broni.....bo teraz to lamka MI SIĘ NUDZI......

A poza tym co???? No może np. rozkładanie broni np. Snajperki ciężkiej (jakiejś nowej) i CKMa.. to by zmniejszyło Recoil itd... COŚ JAK W DODzie ????

I dopracowanie pojazdów..

MAPY

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 26-02-2002 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:

hmm.. zle prawish... awp to zajebista bron, chociaz najlepszy z niej nie jestem.. tylko wqrza mnie opinia, ze jak ktos sobie kupi AWueMke, to od razu kamper.. w wiekszosci razy tak jest... ale niektozy kupia dobry pistolet i tylko oslaniaja tyly, a nie kampia..

Old Post 26-02-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Niektorzy...
Inni tylko kampia niestety

Old Post 26-02-2002 15:19
Al Fitto
Great Judge

W sumie to broń jest Ok.. niestety ja nie umiem .. I w sumie itak bym nie używał. - traktuję jak ostatnią deskę ratunku jak już inaczej poprostu nie ma siły...

Ale czy i was nie wqurza to, że jak tylko się gdzieś wyjdzie i zobaczy kucniętego gracza... DOSTAJE SIĘ KULKĘ W ŁEB......

To prawda nie zawsze AWP to kamperstwa, ale BARDZO ŻADKO niestety.. moim zdaniem kamperstwo jest poprostu łatwiejsze trochę od Action Rushów

Old Post 26-02-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bOleK
I am the great Cornholio!

quote:
Napisane oryginalnie przez BoHeN

avp to zajebista broń !

czy ty wogule z czegoś strzelać potrafisz ?

taaa, z glocka ci w leb :-)

Old Post 26-02-2002 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOleK Znajdź więcej post'ów przez  bOleK Dodaj bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Mi się 1.3 podoba, mogłoby być lepiej, ale nie jest źle. Zawsze to będzie super grywalna gierka, czy odejdą jakieś bronie, dojdą nowe czy wprowadzą utrudnienia. Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić . Pozdrawiam.

Old Post 26-02-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

quote:

taaa, z glocka ci w leb :-)

ja ci z kozika w heda

Old Post 27-02-2002 09:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

A ja wam na raz z ryby albo "bejsbola".. hahha

Old Post 27-02-2002 11:55
BoHeN
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
A ja wam na raz z ryby albo "bejsbola".. hahha

a ja ci z kopa w krok

he he eh

Old Post 27-02-2002 12:18
Al Fitto
Great Judge

Ej tylko bez takich bo ten kanał zaczyna się robić juz totalnie odkręcony i abstrackcyjny...

A mi chodziło o to, że są takie Skiny do noża poprostu....

Old Post 27-02-2002 19:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:59.    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions