Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Mam dosyc tej bandy idiotow. g'bye!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
nie zapisalem sie, nic o niej nie wiem :/

Wyslij mi sie na maila to podesle Ci adres listy.....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-07-2001 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

ale to dopiero za dwa tygodnie, za 10 godzin wyjezdzam z wrocka i wracam najwczesniej 5 sierpnia

juz powlutku mowie PAPA ziomalom z boarda :>

Old Post 24-07-2001 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
ale to dopiero za dwa tygodnie, za 10 godzin wyjezdzam z wrocka i wracam najwczesniej 5 sierpnia

Pap blo... chlip! pap i dowidzenia =]. Baw sie dobrze i nie zapij na smierc

Old Post 24-07-2001 10:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:

Kurde bele wybaw sie ile wlezie a potem obszerna recenzje rzuc na boarda. No i wypij i za mnie deczko =]

Baw sie dobrze =]

Old Post 24-07-2001 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No, tak, jak powiedział bLADE - nie zapij się na śmierć I baw się dobrze.

Old Post 24-07-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

chlip, dzieki chlopaki, naprawde sie wzruszylem

badzcie tego pewni iz zrobie tam odpowiednia borute w imieniu fpp.pl i innych "organizacji" z ktorymi jestem zwiazany

Old Post 24-07-2001 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
chlip, dzieki chlopaki, naprawde sie wzruszylem

badzcie tego pewni iz zrobie tam odpowiednia borute w imieniu fpp.pl i innych "organizacji" z ktorymi jestem zwiazany

Jestem wzruszony :figer:

Old Post 25-07-2001 08:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Ekh... ten tego, ja sem back... Po wygranej bitwie z mocami złego Mizugi Epidiaskopa udało mi się przebrnąć przez mroczne knieje i dotrzeć do Zaginionych Wrót. W pewnym momencie wyskoczyli na mnie żołnieże Pana Zniszczenia - największego złoczyńcy w całym wszechświecie, ale ich także pokonałem. Zrobiłem tak - Ciach, Siup, Świst, Crash itp. itd. i było po sprawie. Po otwarciu Wrót Doszedł do mnie swąd palonej gumy. W oka mgnieniu podjeżdżał do mnie dziwny powóz. Udało mi się zauważyć że zaprzęgiem kieruje sam Pan Zniszczenia - największy złoczyńca w całym wszechświecie. W ostatniej chwili udało mi się uskoczyć na bok i ostatkiem sił wbić moją klinge w ozjuszonego byka który to ciagnął powóz. Z byka jakby zaczęło zchodzić powietrze i opadł na przednie kopyta. Pan Zniszczenia - największy złoczyńca w całym wszechświecie oburzyl się na mnie i zeskoczył w moją stronę przy czym zrobił w powietrzu salto do tyłu i wyjął z nikąd rakietnicę. Gdy już wylądował spytał się mnie czy mi to czegoś nie przypomina. Niestety nie wiedziałem o co mu chodziło i naparłem na niego moją klingą chcąc mu ją wbić prosto w krtań. Niestety strzelił sobie pod nogi i wzbił się ponad moją głowę. Niestety będąc rozpędzony nie byłem w stanie nic zrobić. Nim się spostrzegłem w moją stronę jeciała rakieta. Cudem udało mi sie jej uniknąć, lecz wybuch odrzucił mnie w górę w stronę Pana Zniszczenia - największego złoczyńcy w całym wszechświecie. Nie miałem mojej broni, ani siły by móc coś zrobić, więc bezradny oczekiwalem na nadchodzący koniec. Lecz Pan Zniszczenia - największy złoczyńca w całym wszechświecie zamiast mnie zabić, złapał mnie pod bok i powiedział:
- WOJOWNIKU, ZAPĘDZAJĄC SIE W TEN GĘSTY JAS W POSZUKIWANIU ZAGINIONYCH WRÓT ZAPOMNIAŁEŚ O RZECZY BARDZO WAŻNEJ DLA CIEBIE I WIELU INNYCH OSÓB - zdziwiony całym zajściem nie miałem już siły nic mówić i tylko przytaknąłem mu nie wiedząc dokładnie o co mu chodzi - WOJOWNIKU, KIEDY OSTATNI RAZ ODWIEDZIŁEŚ FPP.PL??? - w tym momencie zrozumiałem że był on uważany za największego złoczyńcę w całym wszechświecie, a w rzeczywistości był tylko pionkiem w całej tej grze. Dowiedziałem sie od niego że pieczę nad wszystkim sprawują MODERATORZY. Jakież było moje zdziwienie gdy dowiedziałem się (...) i wszyscy żyli długo i szczęśliwie!!!

Old Post 25-07-2001 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Kurde bele! Ale fajnowe opowiadanko... a jednak jest ktos kto podziela moj kust na pisanie opowiadan =]

Old Post 25-07-2001 11:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ekhm. Fajne fajne. Coprawde giBBeR masz tendencje do nagminnego powtarzania pewnych wyrazow, co kluje w oczy, ale jako calos opowiadanko jest fajne.

Eeee a czmu nie powiedziales mi ze costakiego sie szykuje. Wpadlbym rozpier duche bym zrobil i sie kurde bele zabawil =]

Old Post 25-07-2001 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Wink

Te wyrazy powtarzajace były walnięte specjalnie, by nadać temu bezsensowną składnię. Pioczątkowo chciałem trochę to rozwinąć i napisać większy stek bzdur, ale mój czas był ograniczony i wszystkie konnteksty zostawiłem w spokoju.

Ps. bLADE - jak tam książka. khykhy

Old Post 26-07-2001 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

lolik gibby. Wymiatasz!

Old Post 28-07-2001 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Cool

Joł Słip!!! Nawet nie zauważyłem kiedy wróciłeś!!!

Old Post 28-07-2001 19:04
poLaq
poLaq :)

Re: Mam dosyc tej bandy idiotow. g'bye!

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
Zaczalem ten topic zeby zwrocic uwage wszystkich na to co od pewnego czasu dzieje sie na baordzie FPP. Mamy tu coraz wiecej dzieciakow, ktorym zalezy tylko na ilosci postow. Zakladaja mnostwo idiotycznych topicow (vide: Quake 2) tylko po to zeby im licznik postow skakal wciaz w gore. O poziomie intelektualnym i kulturalnym tych gowniarzy nie bede sie wypowiadal, nie wymienie tez ich xywek (bo i tak wszyscy pewnie domyslaja sie o kogo chodzi). Jesli tak bardzo chca miec mnostwo postow, to ja z checia rozdam im te swoje niecale 500. Byleby tylko dojrzeli i przestali denerwowac powaznych ludzi na tym boardzie, ktorym zalezy na dyskusji na poziomie. Coraz mniej mamy tu topic'ow w ktorych mozna naprawde sie wykazac, podyskutowac z fajnymi ludzmi, a coraz wiecej mamy topicow typu "hmm..." "ziele sex i szybkie samochody a moja wspaniala forma w q3", "gdzie podzial sie moj nocnik?" itp. Zaloba...

Apeluje wiec do ludzi ktorzy maja tutaj wladze. Zajmijcie sie ta banda wyrostkow. Wprowadzcie ograniczenia, aktywacje z potwierdzeniem (jak np. na Fajnym Boardzie Q2 www.ubb2.prv.pl), dajcie bany, cokolwiek co powstrzyma fale idiotyzmu w tym, badz co badz, wspanialym miejscu.

Od dzisiaj, az do momentu kiedy ten board bedzie znowu dobrym forum dyskusyjnym, a nie przedszkolem dla nabijaczy postow, rezygnuje z duskucji na jakimkolwiek topic'u. Mozna mnie znalezc na ww. Fajnym Boardzie.

Na koniec: greetz dla ludzi ktorzy IMHO najbardziej przyczynili sie do rozwoju boarda i do jego ogolnie wysokiego poziomu... pozdro dla Ogo, SweepeRa, Raptora, Gibbera, oxygena, ZimZuma, Maslava, xen0ma, DisposableHero, Shoolera i calej reszty fajnych ludzi ( S4ilor )

Extra powiedziane trzeba tępić lamerstwo,cheaty i inne takie bajesry i no normalnie masz świetą racje poinni wyrzucac lub upominac takich ludzi prywatnymi wiadomościami

Old Post 02-08-2001 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil poLaq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do poLaq Znajdź więcej post'ów przez  poLaq Dodaj poLaq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać poLaq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

staaaaary!!! ale ty masz refleks!!!

Old Post 03-08-2001 02:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Przespał koleś... albo mu się nie kciało czytać tematu....

Old Post 03-08-2001 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Przespał koleś... albo mu się nie kciało czytać tematu....

No... prosilbym o nie odgrzewanie tematow z ponad 2 tyg....

Old Post 03-08-2001 22:14
oxygen
new challenger

dlaczego nie?
skoro nie zostaly zamkniete
to mozna na nich pisac
jezeli wam sie nie chce zamykac to juz wasza strata

Old Post 04-08-2001 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Zamknąć? Oczekuje konkretnej odpowiedzi.

Old Post 04-08-2001 00:48
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
dlaczego nie?
skoro nie zostaly zamkniete
to mozna na nich pisac
jezeli wam sie nie chce zamykac to juz wasza strata

Dobre - ok - sie wycofuje. Dobry argument.

Sprawa wyglada tak, ze zamykamy tylko to co drazliwe i to na prosbe uzytkownikow.

Old Post 04-08-2001 09:15
oxygen
new challenger

eheheheh
wiem LucaSq...
zarcilem tylko

Old Post 04-08-2001 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Zamknąć? Oczekuje konkretnej odpowiedzi.

OGO, co ty qrde taki chetny do zamykania wszystkiego jestes?

Old Post 04-08-2001 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Zamknąć to można budę sprzedającą alkochol bez koncesji...
a temat można zakończyć...

Old Post 04-08-2001 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Zamknąć to można budę sprzedającą alkochol bez koncesji...
a temat można zakończyć...

Kurcze - srode wakacji a tu ludzie blyszcza inteligencja

Old Post 04-08-2001 22:33
OGO
niema mnie

tramwaj już wrócił, a ostatnie wypowiedzi są conajmniej sensu pozbawione więc z czystym sumieniem mogę zamknać ten temat.

Old Post 05-08-2001 12:44
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:02.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions