Re: Mam dosyc tej bandy idiotow. g'bye!
quote: Napisane oryginalnie przez tramwaj
Zaczalem ten topic zeby zwrocic uwage wszystkich na to co od pewnego czasu dzieje sie na baordzie FPP. Mamy tu coraz wiecej dzieciakow, ktorym zalezy tylko na ilosci postow. Zakladaja mnostwo idiotycznych topicow (vide: Quake 2) tylko po to zeby im licznik postow skakal wciaz w gore. O poziomie intelektualnym i kulturalnym tych gowniarzy nie bede sie wypowiadal, nie wymienie tez ich xywek (bo i tak wszyscy pewnie domyslaja sie o kogo chodzi). Jesli tak bardzo chca miec mnostwo postow, to ja z checia rozdam im te swoje niecale 500. Byleby tylko dojrzeli i przestali denerwowac powaznych ludzi na tym boardzie, ktorym zalezy na dyskusji na poziomie. Coraz mniej mamy tu topic'ow w ktorych mozna naprawde sie wykazac, podyskutowac z fajnymi ludzmi, a coraz wiecej mamy topicow typu "hmm..." "ziele sex i szybkie samochody a moja wspaniala forma w q3", "gdzie podzial sie moj nocnik?" itp. Zaloba...
Apeluje wiec do ludzi ktorzy maja tutaj wladze. Zajmijcie sie ta banda wyrostkow. Wprowadzcie ograniczenia, aktywacje z potwierdzeniem (jak np. na Fajnym Boardzie Q2 www.ubb2.prv.pl), dajcie bany, cokolwiek co powstrzyma fale idiotyzmu w tym, badz co badz, wspanialym miejscu.
Od dzisiaj, az do momentu kiedy ten board bedzie znowu dobrym forum dyskusyjnym, a nie przedszkolem dla nabijaczy postow, rezygnuje z duskucji na jakimkolwiek topic'u. Mozna mnie znalezc na ww. Fajnym Boardzie.
Na koniec: greetz dla ludzi ktorzy IMHO najbardziej przyczynili sie do rozwoju boarda i do jego ogolnie wysokiego poziomu... pozdro dla Ogo, SweepeRa, Raptora, Gibbera, oxygena, ZimZuma, Maslava, xen0ma, DisposableHero, Shoolera i calej reszty fajnych ludzi ( S4ilor )
Extra powiedziane trzeba tępić lamerstwo,cheaty i inne takie bajesry i no normalnie masz świetą racje poinni wyrzucac lub upominac takich ludzi prywatnymi wiadomościami 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|