Napisane oryginalnie przez [Fpp]ZimZum
jednak jestes idealem
No coz dla roznych ludzi rozne rzeczy sa idealne 
Akurat znam paru takich, ktorzy ta ceche u kobiety uwazaja za zla dlatego wpisalam to w wady
Napisane oryginalnie przez oxygen
oki doki saari to jaka chcesz ocene ?
'Daleko poza skala' 
A tak serio to taka na jaka zasluguje - jesli gadam glupio to moze byc nawet 1 .. nie obraze sie tylko bede wiedziec, ze trzeba poprawic jakosc postow 
Napisane oryginalnie przez [FPP]sarmac
1 A może by tak jeszcze panią zatrudnić w fpp.pl?
2 To zależy co za tą ocenę dostaniemy
3 Na razie stronka się nie otwiera . Chyba coś z serwerem, może do rana będzie OK.
1 - Jezeli chcielibyscie i uwazacie, ze na cos sie moge przydac to ja z wielka checia zawsze pomoge Lubie byc przydatna 
2 - A czego byscie chcieli w zamian za 'Daleko poza skala'
3 - Mam nadzieje, ze Twoja przegladarka obsluguje ramki ...niestety nie jest jeszcze strona przerobiona na tabelki... przerabialam juz raz ale niestety dysk mi padl i musze to od nowa zrobic
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
1 takich dziewczyn przydaloby sie w swiatku FPP wiecej.
Khem, niekoniecznie fanek Q
2 No i trzeba dodac, ze masz niesamowity dar do rysowania, szczegolnie w mangowych klimach!
3Fajnie by bylo gdybys zdradzila conieco o tym jakiej muzy sluchasz...
1 - Nie nie nie Podoba mi sie bycie jedyna kobieta na boardzie 
Poza tym juz raz udowodnilam na innym boardzie jaka potrafie byc wstretna dla kobiet, ktore mi sie wciskaja w nmoje miejsce
Moze nie jest to dobry powod do chwalenia sie ale mialam juz z kobietami takimi problemy i teraz ogolnie za plcia piekna nie przepadam :/
2 - A ty masz zdolnosci w kierunku wazeliniarskim hehe
Nie uwazam zebym jakos wspaniale rysowala...znam ludzi ktorzy robia to tysiac razy lepiej ... poza tym mi wychodzi jeden obrazek na 20 
3 - DISCO POLO R00LEZ!!!!
A tak serio to was moze troche rozczaruje ale slucham wszystkiego wlacznie z Popem ( no bez tego disco polo ). Muzyka jakiej slucham zalezy od mojego nastroju - np. teraz mam swietny humor i slucham sobie Ann Lee - Voices Na dobry humor lubie ogolnie wszystko co melodyjne i wesole - np wlasnie pop i niektore techno. Z kolei jak mam chwile refleksji to lubie spokojna nastrojowa muzyke w stylu Linkin park - My December.
Nie moge wam powiedziec wprost czego slucham bo mam na kompie 3.6 GB najrozniejszych mp3. Mam dwie opery Andre Bocelli , mam dwie piosenki Ich Troje ... mam Offspring i Underworld oraz Future Sound of london... mam Madonne ale takze mam Black Sabbath jakies utwory. Mam modern talking, Melodie z Monkey Island ... i wiele wiele innych