Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > bany na ligowym serwerze:O
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
no wiec tak
...
italy tez ma buga mozna skakac po dachach
dust to samo
....

nie uwazam tego za bugi mysle ze mapperzy zrobili to specjalnie i mi sie to podoba
imo towers & plant sux
subway italy dust canion sa wporzo
ps:
tez widze 3 strony
ale mam nadzieje ze po moim poscie sie to zmieni(na 4)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-12-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
....
ps:
tez widze 3 strony
ale mam nadzieje ze po moim poscie sie to zmieni(na 4)

jest jak mowie
ps:
tylko nie mowcie ze nabijam

Old Post 14-12-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
jest jak mowie
ps:

nabijasz i jeszcze do tego sciemniasz ze nie
aha w takim razie to nie bug ze jedna druzyna moze wskoczyc na dach bez problemu a druga nie rozumime atari jasne
pozdrawiam

Old Post 14-12-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
b7ade
...Silent Killer...

quote:
jest jak mowie
ps:

LOL a ja nadal 2 widze=] moze sobie gdzies ustawielm ze wicej postow na strone mi sie pokazuje=]

Old Post 14-12-2002 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
nabijasz i jeszcze do tego sciemniasz ze nie
aha w takim razie to nie bug ze jedna druzyna moze wskoczyc na dach bez problemu a druga nie rozumime atari jasne
pozdrawiam

Juzef jak wskoczysz na daszek nad dzwiami szybciej od mojego granata to powiem ze to bug
b7ade tak pewnie w opcjach namieszales

Old Post 14-12-2002 22:11
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Juzef jak wskoczysz na daszek nad dzwiami szybciej od mojego granata to powiem ze to bug
b7ade tak pewnie w opcjach namieszales

w czym widzisz problem ??
poza tym pamietaj ze nietylko ty masz granaty
pozdrawiam

Old Post 14-12-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

to ja niewiem w czym ty masz problem lazenie po dachach imo jest fajne

Old Post 15-12-2002 03:46
eMWu
Wesoły Salceson

quote:
emwu mam prosbe niewchodz na servery
Rzadko tam gram, a jesli gram to tylko dlatego, ze niektorzy ludzie z mego klanu tylko tam maja niski ping
quote:
i nie uczestnicz w rozgrywkach ligowych
Moj klan uczestniczy, totez ja sie podporzadkowuje
quote:
swoje zdnie zachowaj dla siebie
A to czemu? czy nie od wyrazania wlasnego zdania jest forum?
Bo jesli nie, to czemu swoje zdanie tu przytaczasz?
quote:
idz sobie gdzie indziej
Grywam gdzie indziej
quote:
niepodoba sie zrob sam cos lepszego
No sory, ale jak dostajesz zawalu przy kazdej krytyce to daleko nie zajdziesz. To wlasnie krytyka, a nie wychwalanie pomaga w rozwoju i ulepszaniu danej rzeczy.
Aha, i mam prosbe - uzywaj tzw "znakow interpunkcyjnych" - jest to bardzo przydatna rzecz i ulatwia czytanie. (ze juz nie wspomne o pisowni "nie" z roznymi czesciami mowy)

Old Post 15-12-2002 04:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eMWu Znajdź więcej post'ów przez  eMWu Dodaj eMWu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eMWu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez eMWu
liga ssie

popisales sie wybitna elokwecja niema to jak konstruktywna krytyka
chcesz sie w taki sposob wyrazac na serversze dziekuje niemusisz grac
skoro chcesz uczestniczyc w rozgrywkach niestety musisz sie podporzadkowac
co do znakow interpunkcyjnych proponuje poczytac trochy wiecej forum
pozdrawiam
ps
jesli masz cos konkretnego do wyrazenia to pisz odrazu kiedys zglosiles chec pomocy w lidze jednak skonczylo sie to tylko i wylacznie na pieknych slowkach

Old Post 15-12-2002 05:45
Ogór
Pozdrawiam

Hmmmmm eMWu wyluzój chłopaki zrobili kawał dobrej roboty załatwiając Lige nie powinieneś ich krytykować jak niechcesz grac na Lidze to niegraj dużo na świećie jest lepszych serwerów od Ligi.

A poczytałem ze było spotkanie w Wawie fajnie fajnie.

Old Post 15-12-2002 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
gazdziok sprawdze [/B]

To sprawdzaj . Zaden 'gazdziok'! . Dżozef . Wazny szczegol: nie nabijam .

Old Post 15-12-2002 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

sory gazdzik literoofka
no bylo fajnie nie wiem tylko czy ludzie tak mowia bo sie nieboja wyrazic odmiennego zdania
oczywiscie zlotousty emwu ktory mieszka byl zaproszony nieraczyl sie odezwac o ruszeniu sie nie wspominam
byl fajny zestaw fajnych ludzi spotkanko bylo niestety dla osob >18 saczylismy zloty bez'alkocholowy napoj
pozdrawiam

Old Post 15-12-2002 11:43
eMWu
Wesoły Salceson

quote:
popisales sie wybitna elokwecja niema to jak konstruktywna krytyka
elokwentna wypowiedz nie byla moim celem. Po prostu wyrazilem kilka moich uwag co do serwerow ligi w jednym slowie (aha, bo ja zastrzezenia mam jedynie do administracji serwerow - sama koncepcja rozgrywek ligowych jest ok)
quote:
chcesz sie w taki sposob wyrazac na serversze
ssieeeee ssssieeee SSIE - ojej jakie to straszne slowo!!! AAAAAA. Dodaj je lepiej do listy cenzurowanych... I jeszcze jak ktos powie na serwie "male dziecko ssie mleko z butelki" to od razu mu kopa i bana dozywotniego!!
quote:
dziekuje niemusisz grac
juz to mowiles...
quote:
skoro chcesz uczestniczyc w rozgrywkach niestety musisz sie podporzadkowac
a co ja zle robilem? w czym bylem niepodporzadkowany?
quote:
co do znakow interpunkcyjnych proponuje poczytac trochy wiecej forum
A co to za dziwna wymowka? Nie wiem co ma "trochy wiecej forum" do rzeczy...
quote:
jesli masz cos konkretnego do wyrazenia to pisz odrazu
irytuje mnie pare rzeczy na lidze, ale juz mi sie nie chce rozpisywac nad tym
quote:
kiedys zglosiles chec pomocy w lidze jednak skonczylo sie to tylko i wylacznie na pieknych slowkach
no tak, gdyz do konca nie wiedzialem w czym mialbym pomoc... od ciebie odpowiedzi na to nie dostalem, wiec nie zwalaj na mnie
quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Hmmmmm eMWu wyluzój chłopaki zrobili kawał dobrej roboty załatwiając Lige
Temu nie przecze - duzo graczy lubi ten serwer i dobrze.
quote:
nie powinieneś ich krytykować
a czemu? to jakis temat tabu?

quote:
oczywiscie zlotousty emwu ktory mieszka byl zaproszony nieraczyl sie odezwac o ruszeniu sie nie wspominam

Ojej, to straszne! ech ten zly i zlosliwy eMWu...
Po prostu zajety bylem. A na spotkaniach sofowych graczy kilka razy bylem (i chociaz przy piwie byly to wcale wiek >18 nie byl wymagany ), a jak ktos na ktores nie przyszedl to sensacji z tego nie robilem.

Old Post 15-12-2002 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eMWu Znajdź więcej post'ów przez  eMWu Dodaj eMWu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eMWu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Nie klocic sie tutaj. Jak chcecie to robic to na GG, IRC'u albo sobie nawet przesylajcie wiadomosci prywatne tylko nie tutaj. Te forum jest do kulturalnych rozmoof a nie do klocenia sie .

Old Post 15-12-2002 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Nie klocic sie tutaj. Jak chcecie to robic to na GG, IRC'u albo sobie nawet przesylajcie wiadomosci prywatne tylko nie tutaj. Te forum jest do kulturalnych rozmoof a nie do klocenia sie .

Gazdzik ciiiii
niech sie kluca fajnie jest
teraz kontra Juzefa

Old Post 15-12-2002 17:20
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Gazdzik ciiiii
niech sie kluca fajnie jest

Nie jest fajnie. Jak tak bardzo lubisz klotnie to sie mozesz klocic z Ogor'em w domu .

Old Post 15-12-2002 17:29
juzef
goraczka krwotoczna

emwu
K.K art. 185
postaraj sie byc intyligetny i nie wpieraj we mnie ze liga ma ssac cukierki jesli probujesz cos takiego mi wmowic ..........
yhm do administracji to nasz zlotousty emwu wypowie sie co to by on a czego by on
napisz konkretnie co ci sie niepodoba
pisalem do ciebie nie raczyles sie zglosic niebede do ciebie jechal i na kolanch blagal
tak zajecie byl bardzo zajmujace jesli tak duzo sie znasz na administracji to lepiej wylacz wysylanie hearbreake do master serverow wyszukiwarek do gier bo ten twoj serverk pyku pyku widac dokladnie a ciebie na nim rowniez niewaznie ze sobie wpiszesz w nicka uwm|Ks niewazne ze ludzie do ciebie pisza nawet chyba dzwonia (nie wiem czy to do ciebie) jak sie ma kogos w d... to sie go ma niemusisz sie tlumaczyc wystarczy powiedziec niechcialo mi sie
pozdrawiam

Old Post 15-12-2002 18:04
eMWu
Wesoły Salceson

O maj god!
nieee no, to ja juz nic nie pisze...
LOL

Old Post 15-12-2002 19:16
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez eMWu
O maj god!
nieee no, to ja juz nic nie pisze...
LOL

pisz pisz i krytykuj tylko z sensem wlazidupstwo nie ma sesu ale jesli krytykujesz to napisz chociaz co
pozdrawiam

Old Post 15-12-2002 19:25
eMWu
Wesoły Salceson

No jesli tak bardzo chcesz...

quote:
postaraj sie byc intyligetny
eee...yyyy....nie umiem...poza tym za dlugo slowo, wiec go nie rozumiem.....
quote:
i nie wpieraj we mnie ze liga ma ssac cukierki jesli probujesz cos takiego mi wmowic ..........
ja nic nie wpieram ani nie wmawiam, jedynie wyrazam wlasne zdanie, do czego mam prawo.
quote:
yhm do administracji to nasz zlotousty emwu wypowie sie co to by on a czego by on
troche bez ladu i skladu to twoje zdanie. Generalnie chodzi mi o zbytnie mieszanie sie adminow w sama gre - nagminne kopanie, banowanie, cenzura. Dajcie ludziom grac, po co bawic sie w jakichs obroncow moralnosci - ja sam przeklenstw nie uzywam, ale gdzie sie nie obejrze to przeklenstwa slysze, wiec sie czlowiek przyzwyczaja totez nie wiem po co liga tak ostro to kontroluje.
quote:
pisalem do ciebie nie raczyles sie zglosic niebede do ciebie jechal i na kolanch blagal
zglosilem sie, ale ty nie raczyles powiedziec czym mialbym sie zajac konkretnie, wiec widocznie pomoc nie byla wam jednak potrzebna.
quote:
tak zajecie byl bardzo zajmujace jesli tak duzo sie znasz na administracji
a czy ja to powiedzialem? Conieco wiem, ale zastrzezenia zglaszam z pozycji uzytkownika, a nie administratora.
quote:
to lepiej wylacz wysylanie hearbreake do master serverow wyszukiwarek do gier bo ten twoj serverk pyku pyku widac dokladnie
LOL! I tym mnie wlasnie rozsmieszyles! Ja sobie stawiam serwerek dla zabawy, nawet nie dedykowany - z buldogiem sobie zwiedzalismy nowe mapki, a ty sie czepiasz nie wiem o co. Urazilo cie to, ze serwer jest widoczny czy jak? ROTFL
quote:
a ciebie na nim rowniez niewaznie ze sobie wpiszesz w nicka uwm|Ks
Sorka, czyli wg ciebie mam sie ukrywac jak stawiam serwer? Moze mam sie jeszcze tlumaczyc, ze sobie ksywke zmieniam, co? nie badz smieszny...
quote:
Gram niewazne ze ludzie do ciebie pisza nawet chyba dzwonia (nie wiem czy to do ciebie)
Nie wiem teraz o czym mowisz... O spotkaniu czy jak? Bo jesli o tym, to juz mowilem, ze zajety bylem. A do mnie nikt nie dzwonil
quote:
jak sie ma kogos w d... to sie go ma niemusisz sie tlumaczyc wystarczy powiedziec niechcialo mi sie
o co ci chodzi?? czemu niby mialem kogos w d... ??? Mam cie przepraszac na kolanach, ze nie bylem na spotkaniu?? Nie zamierzam sie tlumaczyc, juz mowilem - bylem zajety, wiec nie wiem czemu ty taka afere z tego robisz.

Old Post 15-12-2002 19:47
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Angry

Dobra: zarty sie skonczyly. It's time to close this topic.

Old Post 15-12-2002 19:54
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:08.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions