No jesli tak bardzo chcesz...
quote: Napisane oryginalnie przez juzef
postaraj sie byc intyligetny
eee...yyyy....nie umiem...poza tym za dlugo slowo, wiec go nie rozumiem.....
quote: i nie wpieraj we mnie ze liga ma ssac cukierki jesli probujesz cos takiego mi wmowic ..........
ja nic nie wpieram ani nie wmawiam, jedynie wyrazam wlasne zdanie, do czego mam prawo.
quote: yhm do administracji to nasz zlotousty emwu wypowie sie co to by on a czego by on
troche bez ladu i skladu to twoje zdanie. Generalnie chodzi mi o zbytnie mieszanie sie adminow w sama gre - nagminne kopanie, banowanie, cenzura. Dajcie ludziom grac, po co bawic sie w jakichs obroncow moralnosci - ja sam przeklenstw nie uzywam, ale gdzie sie nie obejrze to przeklenstwa slysze, wiec sie czlowiek przyzwyczaja totez nie wiem po co liga tak ostro to kontroluje.
quote: pisalem do ciebie nie raczyles sie zglosic niebede do ciebie jechal i na kolanch blagal
zglosilem sie, ale ty nie raczyles powiedziec czym mialbym sie zajac konkretnie, wiec widocznie pomoc nie byla wam jednak potrzebna.
quote: tak zajecie byl bardzo zajmujace jesli tak duzo sie znasz na administracji
a czy ja to powiedzialem? Conieco wiem, ale zastrzezenia zglaszam z pozycji uzytkownika, a nie administratora.quote: to lepiej wylacz wysylanie hearbreake do master serverow wyszukiwarek do gier bo ten twoj serverk pyku pyku widac dokladnie
LOL! I tym mnie wlasnie rozsmieszyles! Ja sobie stawiam serwerek dla zabawy, nawet nie dedykowany - z buldogiem sobie zwiedzalismy nowe mapki, a ty sie czepiasz nie wiem o co. Urazilo cie to, ze serwer jest widoczny czy jak? ROTFL quote: a ciebie na nim rowniez niewaznie ze sobie wpiszesz w nicka uwm|Ks
Sorka, czyli wg ciebie mam sie ukrywac jak stawiam serwer? Moze mam sie jeszcze tlumaczyc, ze sobie ksywke zmieniam, co? nie badz smieszny...quote: Gram niewazne ze ludzie do ciebie pisza nawet chyba dzwonia (nie wiem czy to do ciebie)
Nie wiem teraz o czym mowisz... O spotkaniu czy jak? Bo jesli o tym, to juz mowilem, ze zajety bylem. A do mnie nikt nie dzwonil quote: jak sie ma kogos w d... to sie go ma niemusisz sie tlumaczyc wystarczy powiedziec niechcialo mi sie
o co ci chodzi?? czemu niby mialem kogos w d... ??? Mam cie przepraszac na kolanach, ze nie bylem na spotkaniu?? Nie zamierzam sie tlumaczyc, juz mowilem - bylem zajety, wiec nie wiem czemu ty taka afere z tego robisz.
|