A teraz poważna odpowiedź na poważny post Tow. Miguela.
W karzdej dyskusji przychodzi moment gdy... nie ma o czym gadać. Zbluzgaliśmy juz wszystkich, komu trzeba było daliśmy szpile, kogo trzebabyło pochwaliliśmy, a teraz przeszliśmy do tzw. wolnej dyskusji. Jak sądzę nasze wypowiedzi oddają absurd zaistniałej sytuacji. Uznaliśmy również że skoro szanowni członkowie Rep.Pol. zlali nas ostrym łukiem gotyckim to my również możemy sobie coś olać ... akurat ten wątek był pod ręką.
Ponieważ żadna z ważnych osób nie raczyła się do nas odezwać uznaliśmy że nie jesteśmy traktowani jako tzw. "środowisko opiniotwórcze", "sprzężenie zwrotne oddolne", czy choćby "głos zdrowego rozsądku" i jako tacy zaczęliśmy się zachowywać jakby nawet nam tego rozsądku zabrakło.
Jesli jesteś tak strasznie oburzony tym co się wyprawia w powyższym wątku, jeśli męczy to twoje sumienie i uporządkowany umysł, jeśli nie możesz koło tego przejść obojętnie ... nie stój, nie czekaj ... co robić? - napisz do moderatora.
Jestem skłonny przyznać się do błędów i złożyć samokrytykę w trzech różnobrzmiących egzemplażach ...
Ale jeśli nie masz ochoty na zamykanie topiku to proponuję abyś się przyłączył do naszej niewinnej dyskusji nad kataryniażem i jego losem z małpką. Może nikt poza nami już się nim nie przejmuje .... Mam nadzieję że wzruszyłem cię do łez, a jeśli nie to serce masz z kamienia 
Jeśli ktoś będzie chciał napisać coś o reprezentacji to napewno to tutaj napisze ... a Twój post też nie jest zbytnio związany z tematem ....to było jakoś o żucaniu kamieni przez tych co ... cokolwiek 
Pozdroofki i wielu fragów ( a pewnie zemsta Twoja dopadnie nas na serwerze )