Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Reprezetnacja Polski w ClanBase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
ebola [...] ten wredny typ

Co tu dużo pisać:
To jaaa tyyyyyp nie pokorny !!!

Noooo, a poza tym to nie po to siedze tyle czasu przed kompem żeby ktoś mówił że nic nie robie .... do takich stwierdzeń są upoważnieni tylko moi rodzice (ew. kobieta )

ps. Atari --> jeśli masz przewalone w szkole to napisz zjakich przedmiotów i czego konkretnie ci brakuje. ... pare tych szkół się skończyło to i kursy korespondencyjne można prowadźić

Pozdrrofki

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-11-2002 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

...hmmm korepetycje ?

juzef no właśnie.... jak ty to robisz że wszędzie adminem jesteś ? :| ja też tak chce jak będziesz miał za dużo tych serverów i będziesz chciał jakis wyrzucić to daj znać

Old Post 14-11-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Cool

Juzef zostaniesz moim kumplem masz w tyki na każdym Polski serwerze może zawsze przed startem gry na Lidze podrzucisz mi aimbota i 100 pkt i dotego swinie która stoi na uszach no i jescze drzwi do lasu pliz Admin

Old Post 14-11-2002 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

korki :)

Dobra ... jak zobaczyłem z czego miałbym te korki dawać to wymiękłem ... ja myślałem, że to jakiś normalny przedmiot ... wychowanie seksualne, WF czy jakiś inny sensowny
A tu takie rzeczy .... normalnie matematyka czy inna fizyka , a może nawet informatyka !!! O Zgrozo !!!
Jeśli takie są skutki reformy edukacji to ja dziękuję ...
No bo przecież wiadomo że to na humaniźmie świat się opiera, a tu młodym ludziom takie rzeczy do głów napychają ... wstyd !! To ja sie nie dziwię że ci młodzi ludzie wyładowują się grając w krwawe gry, zamiast wyładować się na WF czy W.Sex

Old Post 14-11-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

hmm powiedizlem ze na wiekszosci chyab serverow na fullowych to wszystkich ktore stja caly czas bo tylko liga stoi
jak to sie robi poprostu piszesz maila do wlasciwej osoby we wlasciwym czasie najlepiej jesli sie reprezentuje jakas grupe graczy chce cos porzytecznego zrobic i zna sie czlowiek na ustawieniach servera
lionchcesz byc administratorem serverow zaden problem liga potrzebuje sedziow/administratorow spelnic trzeba pewne wymagania opinia umiejetnosci czas etyka gry przestrzeganie zasad ligi narazie co prawda adminow jest sporo ale pewnie przyjdzie momet ze nie bedzie sie mial kto zajac kolejnym 24 h na dobe
pozdrawiam
ps ogor chcesz bota nie ma sprawy dorzuce wallhacka tylko nie wiem gdzie na tym pograsz
swini i calej reszty nie moge ci zalatwic bo nie mam

Old Post 14-11-2002 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez whitelion
...hmmm korepetycje ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Kulla

Dobra ... jak zobaczyłem z czego miałbym te korki dawać to wymiękłem ... ja myślałem, że to jakiś normalny przedmiot ... wychowanie seksualne, WF czy jakiś inny sensowny
A tu takie rzeczy .... normalnie matematyka czy inna fizyka , a może nawet informatyka !!! O Zgrozo !!!

eee to chyba da sie jakos wytlumaczyc ja moge matme tlumacyc i fize tez.. to zalezy co z fizy.. wkoncu chce z tego zdawac tera maturke z tego ) matma i fiza kombo )

Old Post 14-11-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ja moge matme tlumacyc i fize tez.. to zalezy co z fizy.. wkoncu chce z tego zdawac tera maturke z tego ) matma i fiza kombo )

O rety! Ja wiedziałem że większość graczy jest perwesyjna, ale żeby w takim stopniu ?

No, a serio to widać że nawet wyedukowany z nas zestaw. I nawet skłonni do pomocy

=> Ogur... to ty nie wiesz ze dostaniesz żeliwne gacie i podwójny pancerz? Po co ci aimbot skoro i tak nikt ci nie podskoczy bo nie da rady A drzwi do lasu to mam, ale musiałbyś wpaść do mnie na działke

Old Post 14-11-2002 21:35
whitelion
...

tak też myślałem... . a propos adminowania, bardzo chętnie chciałbym coś zrobic w końcu społecznie bo tak tylko gadam i gadam. opinia - chyba mam nie najgorszą, umiejętności - 3 rok informatyki na PW, więc hcyba z serverem sofa sobie poradze , czas - zazwyczaj w większości statów jestem w ścisłej czołówce co do czasu spędzanego na grze, etyka - no cóż praktycznie nie przeklinam i jestem obrzydliwie uczciwy a co do gry to nie mam w zwyczaju robienia rzeczy uznanych za "niepożądane" . grać tez jako tako potrafie może nie zawsze to widać ale w końcu sK to nie byle klan i byle kogo nie przyjmują więc jęśli będziecie kogoś szukali to bardzo chętnie.

Old Post 14-11-2002 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

ogór fizyka ci sie nie podoba, matma ? najlepsze przedmioty może informatyka jeszcze ? łosz ty pouczył bys sie na studiach fizyki i matmy to byś zmienił zdanie... wżyciu mi sie tak dobrze nie spało jak na wykładach z fizy

Old Post 14-11-2002 21:46
Ogór
Pozdrawiam

A drzwi do lasu to mam, ale musiałbyś wpaść do mnie na działke

Heh Kulla drzwi do lasu to juz zamówiłem u pewniego pana z siwą brodą i czerwonym kubraczku powiedział ze podrzuci mi je w Grudniu....ale potrzebuje małpki i kataryniarza (chcem wygrać idola) pan z śiwą brodą powiedział ze niema takich rzeczy na magazynie, więc apeluje jak ktoś ma małpke i katarzyniaraz (możgą być używane) prosze dać mi znać.

Korepetycje hmm nienawidze Matematyki Fizyki i innych przedmiotów ścisłych może ktoś da mi korepetycje (szczególnie z Maty) a wzaman dam korki z gry w SoF2

Reprezentacja Poslki w CB lol

Old Post 15-11-2002 09:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Hmmm... z małpką to będzie mały problem - możesz takową nabyć w każdym monopolowym (choć jako osoba niepełnoletnia możesz być zmuszony poprosić o przysługę jakiegoś lumpa ).
Z kataryniażem ... widziałem takiego na starówce - trzebaby wymysleć jakiś plan jak go zwabić do samochodu i "unieprzytomnić" Może nie dać się skusic na cukierki bo to starszy facet
Ale w sumie to życzenia masz nawet łatwe ... bo jakbyś sobie zarzyczył no przykład ....
Żywopłot!!!
albo co gorsza
Drugi żywopłot!!!
to mogłoby być ciężko i pewnie usłyszałbyś w odpowiedzi NI !

Old Post 15-11-2002 11:11
juzef
goraczka krwotoczna

hmm jak bedziesz mial taka malpke o ktorej kula mowi to sadze ze i kataryniarz sie znajdzie
proponowal bym ci raczej innego rodzaju malpe znajdziesz ten gatunek na serverach polskich czasem po dlugich poszukiwaniach z takiej malpy moze byc nawet trochy porzytku bo moze ci sluzyc jako ruchomy cel do treningoff musisz ja czasem tylko zmusic do biegania
co do kataryniarza to hmm starowka to dobry pomysl sadze ze w przypadku w ktorym twoj wymarzony kataryniarz moglby stawiac opor gdybys mu zaproponowal udanie sie we wskazanym przez ciebie kierunku moglbys uzyc delikatnej persfazji przy uzyciu AK74 tudziez innego ustrojstwa typu MP5 M4 lub innych
pozdrawiam

Old Post 15-11-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
w przypadku w ktorym twoj wymarzony kataryniarz moglby stawiac opor gdybys mu zaproponowal udanie sie we wskazanym przez ciebie kierunku moglbys uzyc delikatnej persfazji przy uzyciu AK74 tudziez innego ustrojstwa typu MP5 M4 lub innych

no tak... a ja naiwny chciałem go kusić cukierkami

Old Post 15-11-2002 12:57
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
no tak... a ja naiwny chciałem go kusić cukierkami

no coz to typowo polskie lapowka jak cie zatrzyma policjant to co nie bede placil mandatu dam lapowke to kataryniarzowi tez
ja reprezentuje nieco inny poglad przeba persfadowac prowadzic dialog dyskutowac uzywac argumetow
a nie lapowa i chodz
pozdrawiam

Old Post 15-11-2002 13:11
Ogór
Pozdrawiam

Ale zaraz zaraz chłopcy o czym my tu mieliśmy rozmawiać o małpkach katryniarzach...........czy o Rep Polski a co do małpki to już jedną skombinowałem ma na imie Atari i wystarczy mały Make up (małpa jest ładniejsza od niego) i będzie całkiem niezły Orangutan tylko jerscze tresura (kto ma w domu bicz i stalowe kajdany)

A tak wygląda Atari (sorx zdjęcie sprzed 4 lat)

Old Post 15-11-2002 14:12
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Ale zaraz zaraz chłopcy o czym my tu mieliśmy rozmawiać o małpkach katryniarzach...........czy o Rep Polski

hmm fakt rozumiem jak bysmy gadali o dupeczkach ale o malpach i kataryniarzach to juz wogule
prawda jest taka ze w sumie nie ma co gadac o rep pol bo to nie rep pol tylko klan o takiej nazwie i powtarzanie tego sie mija z celem
pozdrawiam

Old Post 15-11-2002 14:20
Ogór
Pozdrawiam

First Person Perspective

Juzef o dupeczkach qurde dziewczyny są gorące i jedynie ona (moja niunia) może mnie oderwać od kompa ma naprawde wielką MOC

Old Post 15-11-2002 16:32
b7ade
...Silent Killer...

No chlopaki jeszce 6 postow i pobijemy rekord. board.sof.fpp.pl nie przezywal jeszce bardziej buzliwej dyskusji tylko temat "co chciecie zobaczyc na sof.fpp.pl" ma wlansie te 6 postow wiecej. NO chlopaki PISAC pisac! bo rekord trzeba pobiC a z tej gadki o kataryniarzach to ja nic nie rozumiem

Old Post 16-11-2002 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

małpki to mnie raczej nie kręcą ale o dupeczkach to by.... ten, tego... eggghhmmm... można pogadać

Old Post 16-11-2002 20:08
KuLLa
Jason Bourne [PL]

A ja właśnie dzić byłem z kobietą na starówce i widziałem kataryniarza ... co prawda nie miał małpki i nie chciał się skusić na cukierki, ale był i grał Ogur - to jak chcesz go odebrać? Przyjedziesz osobiście czy posłać pocztą kurierską ?

Old Post 16-11-2002 20:32
Ogór
Pozdrawiam

Qrde no kataryniarza juz mam jescze orangutan musze skończyć do Zoo ( próbowałem kręcić z Papciem Chmielem ale Tytus jest na wakacjach w Afryce)

Old Post 16-11-2002 20:58
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
[...] próbowałem kręcić z Papciem Chmielem [...]

No o takie rzeczy to Cie nie posądzałem To jest starszy człowiek, a ty go chcesz zmolestować i niecnie wykorzystać ... wstyd !!

Old Post 16-11-2002 21:01
Ogór
Pozdrawiam

quote:
No o takie rzeczy to Cie nie posądzałem To jest starszy człowiek, a ty go chcesz zmolestować i niecnie wykorzystać ... wstyd !!

No Kulla chyba twoim przodkiem był Sherlock Holmes rozgryzłeś moją małą tajemniece ale wiesz nikomu ani słowa wolał bym aby zostało to międzynami bo jak by śie w moim mieście dowiedzieli to by mi chate spalili

Edytowane przez Ogór dnia 16-11-2002 o godz. 21:33

Old Post 16-11-2002 21:19
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh nu normalne ... po ilustach tam postach temat schodzi na inne tematy.. ale wiecie ten z maupkami troche chyba ma jednak do nasej reprezentacji

Old Post 16-11-2002 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
b7ade
...Silent Killer...

NO chlopaki dobra robota moj pots jest 114 a to oznacza ze MAMY NOWY REKORD. GJ chlopaki naprawde jestem wam wdzieczny za wszystkie te poczieszenia i wiare w nasz team - REP.polski

Old Post 16-11-2002 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
A ja właśnie dzić byłem z kobietą na starówce i widziałem kataryniarza ... co prawda nie miał małpki i nie chciał się skusić na cukierki, ale był i grał Ogur - to jak chcesz go odebrać? Przyjedziesz osobiście czy posłać pocztą kurierską ?

a mowilem zebys wziol trochy sprzetu i pogadal z nim
sadze ze jak bys mu pokazal malpke to by poszedl z toba
skonczcie te gadke o malpach i kataryniarzch widze ze macie jakies dziwne zboczenia ja tu proponuje rozmowoe na jakis sensowny temat a tu hmm .........
ogor chce krecic z papciem chmielem
kulla mimo obecnosci kobiety chce placic (co prawda cukierkami) kataryniarzowi hmm nie wiem za co moge sie tylko domyslic
pozdrawiam

Old Post 17-11-2002 01:05
Zaitsev
Zajec

Question ...

Hmmm widze ze sa tu bardzo interesujace tematy tylo nie wiem czy mam sie smiac czy plakac jak patrze na to...ale to norma jak nie ma o czym pisac...jeden cos walnie a reszta dzie w jego slady i robi sie zajebiscie interesujaco...panowie po ile wy macie lat??Lepiej zrobicie jak sie 2x zastanowicie czy jest sens odpowiadac na jakis idjotyczny post ktory jest nie na temat...albo wysylajcie sobie prywatne wiadomosci...

Old Post 17-11-2002 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

zajcew hmm z tego co wiem to w wiekszosci pelnoletni wrazie czego to napewno srednia wieku napewno jest powyzej 18 sadze ze powyzej 20 ale mniejsza z tym temat jest juz walkowany od dluzszego czasu trwa jedynie wymiana zdan na bardzo powazne tematy
OGOR chce wygrac idola wiec potrzebny jest mu kataryniarz i malpa
mi sie nudzi i podyskutowal bym o dupeczkach podobnie jak lion
glanowi sie znudzil rownierz temat reprezentacji i pogadal by tez ale jest moderatorem wiec nie bardzo moze i stara sie utrzymac wszystkich ktorzy odbiegaja od tematu
poprostu mozna sie jedynie posmiac z reprezentacji polski lub poplakac
ciagle smianie moze doprowadzic do smierci /smierc ze smiechu
nia ciagly placz nie ma nikt ochoty
wiec nie denerwuj sie bo nie ma czemu

na oslode zacytuje ci regulamin clan base
Clans and Players
pkt.6
Captains must have the nationality and be residents of their team's country. The supervisor can make an exception if there is no candidate who meets these requirements

zadziwiajacy ten kraj polska pomijam juz wszystko ale organizatorzy musieli zrobic wyjatek dla pana MD bo sie nie mogla znalezc inna osoba BIG LOL wlasnie z tego powodu ze nie moge sie powstrzymac ze smiechu jestem za tym zeby zmienic temat na dupeczki
lion niestety to prawda tylko kobieta jest w stanie wyciagnac mnie sprzed komputera no moze dobre duze zmine pivko
pozdrawiam

Old Post 17-11-2002 09:53
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
Hmmm widze ze sa tu bardzo interesujace tematy tylo nie wiem czy mam sie smiac czy plakac jak patrze na to...ale to norma jak nie ma o czym pisac...jeden cos walnie a reszta dzie w jego slady i robi sie zajebiscie interesujaco...panowie po ile wy macie lat??Lepiej zrobicie jak sie 2x zastanowicie czy jest sens odpowiadac na jakis idjotyczny post ktory jest nie na temat...albo wysylajcie sobie prywatne wiadomosci...

Hmm Ziatsev

1 A oczym mamy pisać na temat Rep Polski zosatło już wszytko napisane.
2 Mam 19 lat i pisze głupoty bo po kiego grzyba mam pisać 15x to samo o Rep Polski to banał.
3 2X śie zastanawiałem i doszłem do wniosku poco startować w Idolu, Bar jest lepszy ( poszukuje drzwiczek do motorynki wiadomośći przesyłać na maila)w Barze browara można śie napić.
4 Mysle ze temat Rep powienien juz śie skończyć nic nie zrobimy z bandą kretynów (nie wszyscy ) która podstawiła sie pod Rep Polski

Old Post 17-11-2002 10:31
KuLLa
Jason Bourne [PL]

A teraz poważna odpowiedź na poważny post Tow. Miguela.
W karzdej dyskusji przychodzi moment gdy... nie ma o czym gadać. Zbluzgaliśmy juz wszystkich, komu trzeba było daliśmy szpile, kogo trzebabyło pochwaliliśmy, a teraz przeszliśmy do tzw. wolnej dyskusji. Jak sądzę nasze wypowiedzi oddają absurd zaistniałej sytuacji. Uznaliśmy również że skoro szanowni członkowie Rep.Pol. zlali nas ostrym łukiem gotyckim to my również możemy sobie coś olać ... akurat ten wątek był pod ręką.
Ponieważ żadna z ważnych osób nie raczyła się do nas odezwać uznaliśmy że nie jesteśmy traktowani jako tzw. "środowisko opiniotwórcze", "sprzężenie zwrotne oddolne", czy choćby "głos zdrowego rozsądku" i jako tacy zaczęliśmy się zachowywać jakby nawet nam tego rozsądku zabrakło.
Jesli jesteś tak strasznie oburzony tym co się wyprawia w powyższym wątku, jeśli męczy to twoje sumienie i uporządkowany umysł, jeśli nie możesz koło tego przejść obojętnie ... nie stój, nie czekaj ... co robić? - napisz do moderatora.
Jestem skłonny przyznać się do błędów i złożyć samokrytykę w trzech różnobrzmiących egzemplażach ...
Ale jeśli nie masz ochoty na zamykanie topiku to proponuję abyś się przyłączył do naszej niewinnej dyskusji nad kataryniażem i jego losem z małpką. Może nikt poza nami już się nim nie przejmuje .... Mam nadzieję że wzruszyłem cię do łez, a jeśli nie to serce masz z kamienia
Jeśli ktoś będzie chciał napisać coś o reprezentacji to napewno to tutaj napisze ... a Twój post też nie jest zbytnio związany z tematem ....to było jakoś o żucaniu kamieni przez tych co ... cokolwiek
Pozdroofki i wielu fragów ( a pewnie zemsta Twoja dopadnie nas na serwerze )

Old Post 17-11-2002 13:36
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:07.    Strony (8): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions