Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > anime
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (9): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
eunuch
facet bez iai

"Talk about Naruto 86=BAN". Pozostaje czekac.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-06-2004 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eunuch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eunuch Znajdź więcej post'ów przez  eunuch Dodaj eunuch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eunuch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
ktos wie co jest w morde z rilisami naruto anbu&aone? wtf od dwoch tyogodni ponad nie ma nowego epa? inne fansuby maja juz 87 nawet wypuszczony a a&a stanelo na 85 i sie nie rusza. :/

bo anbu&aone nie robi juz rilisow do Naruto pisalo na www.narutochaos.com -> a tak btw to stad zassysam naruto metoda Direct Download :p

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 12-06-2004 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eunuch
facet bez iai

Ze strony ANBU:
Saturday, June 12th, 2004 [16:59:46PM -0500]
New Release
Okay, okay...it's what you guys have all been waiting for...all you narutards at least. The next installment of your favorite anime is now avaliable. Naruto 86 is out.

Dam ci rade, nie czytaj newsow i komentarzy ze stron typu narutochaos.com.

Old Post 13-06-2004 00:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eunuch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eunuch Znajdź więcej post'ów przez  eunuch Dodaj eunuch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eunuch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

06-13 . 00:03 Naruto 86 ANBU & AonE 172.9 Mb. 1898 3367 Details no i jest juz na bittorencie

Old Post 13-06-2004 06:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

ano, wykrakalem w pore.

Old Post 13-06-2004 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

co to za anime masz Cali animowany w podpisie?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 13-06-2004 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Azumanga Daioh ... :J

Old Post 13-06-2004 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Wczoraj o 10 na TVP2 lecial Pincess Mononoke

miło sie ogladało jak zreszta wszystko Miyazakiego

Old Post 13-06-2004 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
co to za anime masz Cali animowany w podpisie?

Azumanga?

Old Post 13-06-2004 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

dobra. widze, ze kilkoro ludzi tutaj wie co to naruto tak wiec moge chyba zadac takie pytanko, ktore imo miesci sie w zakresie tematycznym.

macie jakies teorie na temat tego, kim jest obito?

wiemy napewno tylko, ze to kumpel kakashiego, i ze zmarlo sie chopakowi. i tyle z faktow.

ja tam wyznaje taka teorie:
obito to kumpel kakasiego z grupy sennin. byl on z klanu uchiha i zginal podczas wojny ninj(ow?). w trakcie tej wojny kakasi stracil oko (stad blizna z gory na dol) i dostal sheringana wlasnie od obito (ot, taki prezent zdechlaka ). stad faworyzowanie sauske przez kakashiego. ponadto jakby ktos myslal, ze obito to kobieta moze byc, to dodam, ze jest to dosc popularne japonskie imie meskie (chociaz w animkach nigdy nic nie wiadomo ). wydaje mi sie to najlogiczniejsza teoria.

to tylko teoria, a czas pokaze (mam nadzieje ). w filmie ponoc ma byc duuuza dygresja na temat przeszlosci kakashiego, z tego co na forach pisza ludzie.

Old Post 13-06-2004 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eunuch
facet bez iai

Wedlug mnie jest to kobieta. Jesli chcesz suchych faktow poszperaj strony, kiedys widzialem sporo informacji opartych na mandze na narutoguide.com (jedna z najstarszych), ale teraz maja cosik nieteges z domena.
Jedno jest pewnie, nie chce spoilerow z mangi :>

Old Post 13-06-2004 22:02
[FPP]krzysiek
w's'kendo

devadasy

raczej malo popularne anime... a troche szkoda. generalnie mocno bazuje na nge. mozna takze znalesc alementy z i wish u were here oraz vandread. po pierwszym epie mialem niezly niesmak. nie moglem sie oprzec mysli, ze jest to tania podroba nge. drugi odcinek juz nieco pozytywniej nastawil mnie do filmu, wiele ciekawych pomyslow. trzeci, ostatni ep ponownie jednak wrocil mi mysl, ze jest to jakas parodia nge. kreska slaba, za malo bohaterow, niektrzy jak pani doktur musili robic za dwie role, pani doktor z nge i pani major/opiekunki. byly tez pozytywy, jak forma pilotowania w parach pojazdem. moim zdaniem ciekawsza niz w nge. ale generalnie jakos nie moge sie przekonac do wizji cytuje "sexyualnego napedu" mechow w tym filmie. w dodatku gdy fabula zaczyna sie milo komplikowac i zaczyna robic sie ciekawie, seria sie konczy. :/ trudno mi wyczuc. czy film ten mial byc parodia nge, jesli tak to musze pogratulowac tworca, czy powaznym dzielem, moze konkurencyjnym do nge, jesli tak to wspolczuje amatorszczyzny. ale chyba jest to poprostu proba podlaczenia sie do sukcesu nge by zarobic troche floty malym nakladem pracy i kreatywnosci.

Old Post 17-06-2004 00:34
[FPP]krzysiek
w's'kendo

plastic little

do tej pory nie wiem co ma wspolnego tytul z tym animkiem. typowe dzielo lat 80'tych niczym jakos mnie nie zachwycilo. przypominalo kreska i koncepcja record of loddoss war, tyle ze dzialo sie w przyszlosci i pod woda glownie. do tego trwalo zaledwie 40 minut. ogolnie znowu jakas tania parodia od kolegi a0. wez ty wreszcie zaciagnij gto albo berserka, ja wiem, ze takie anime lat 80'tych to fajny underground no ale bez przesady. mam nadzieje, ze gundam i bubblegum mi to wynagrodzi.

Old Post 18-06-2004 00:04
alienzero
KOSZ

lol mi sie te 80 lata jakos dobrze oglada wiec na bubbleguma i gunbustera nie licz bo to tez taki styl

gto bedzie, narazie bc tokyo 2040 lezy na hdd i za duzo zajmuje

ogolne przeslanie tych animkow ktore dostales: "kicz znow w modzie"

Old Post 18-06-2004 08:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

zle mnie zrozumiales, nie mowie, ze anime z lat 80'tych jest chalowe, tylko, ze te dwa konkretne byly biedne. pierwszy bo za duzo zerznal imo z nge a drugi bo byl poprostu komiczny, w dodatku za krotki. :/

gunbuster

kolejny anime lat 80'tych. tym razem jakis konkretny bogu dzieki. gdyby tylko nie te ostatnie 2 epy, ktore znniszczyly zajebisty klimat to by bylo juz wogole miodzio. koncepcja podobna jak w voices of a distant stars. wlasciwie taka sama, co troche mnie zasmucilo, ze rezyser voices, ktorego tak sobie cenilem za to dzielo nie odkryl nic nowego tylko zerznal klime gunbustera, troche ja wzbogacajac o watek milosny co akurat zrobilo dobrze tej ovie. tak wiec zdecydowanie najwiekszym atutem gunbustera jest widocznosc uplywu czasu. wlasciwie to z tylu anime, ktore widzialem to jeszcze tylko w dwoch pamietam tak dobrze widoczny uplyw czasu. jeden to voices of a distant stars wlasnie a drugi to dragon ball. walki kosmiczne tez byly fajne, poki nie pojawil sie tytuluowy gundam, wtedy zrobilo sie zenadowo. anime to napewno nalezy ogladac z przymruzeniem oka, jako ze lamie z 99% zasad wspolczesnej fizyki, ale mi to jakos akurat nie przeszkadzalo. no i jeden fakt, ktory mnie bawil caly czas, to ze ta big sister caly czas do tego swojego kochanka zwracala sie "coach'ie". ciekwe czy w lozku tez tak do niego wolala. a jak juz jestem przy tym temacie, to jakos zwrocilo ma uwage, ze zajebisty hentai mozna by zrobic na podstawie relacji coach'a i jego opiekunek (a mial ich sporo ).

Old Post 18-06-2004 12:55
Lesio
KOSZ

Macross Zero - Wlasnie sobie ogladnalem 4 epy (piaty, ostatni jeszcze nie wyszedl) i jak dla mnie poprostu wypas. Ciekawa i tajemnicza historia, szybka akcja, troche milosci, no i mechy Poloczenia mecha z mysliwcem osobiscie bardzo przypadlo mi do gustu. Walki sa naprzwde dynamiczne i dopracowane. Dosyc duzo jest tu grafiki komputerowej, ale w polaczeniu z ladna kreska, calosc wypadla swietnie. Niestety bedzie tego tylko 5 epizodow.
Ogolnie goroco polecam.

Old Post 19-06-2004 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

bubblegum crisis

polecam wszystkim goraco! swietna klima. cos jakby robocop pierwszy polaczony z maiami vice. te lata 80'te wreszcie daja sie poczuc. do tego ta muza i fryzury puszyste i bary. imo genialne. to jesli tyczy sie klimy. kreacja suitow glownych boahaterek juz nieco bardziej komiczna. scenariusz malo spojny. znaczy nie mogli sie jakby zdecydowac w tych 8 epach czy robic wszystkie spojne ze soba czy moze kazdy traktujacy o odddzielnym zadaniu i poszli na kompromis. 3 pierwsze epy bardzo spojne, milo sie oglada a reszta rozchrzaniona jakas taka jak cieple kluski. :/ do tego ten ostatni epizod, ktory wogole jest z bani jakis taki. przywyklem do schematu, ze w ostatnim epie powinien byc jakis boss, najtrudniejszy przeciwnik a nie jakas lamka, ktora debiutuje na arenie terrorystycznej. ale tego animka powinno sie obejrzec wlasnie dla klimy, ktora imo genialna. radze, tylko dopasc jakas dobra wersje. ja mialem rozdzialke nie taka niska bo 512x400 ale jak potem obejrzalem bubblegum crash w 640x480 no to widac roznice. btw. z pierwszego epa bubblegum crash juz widze, ze bedzie slabszy. :/ mniej dynamiki, glownie za sprawa tego samego co ro******o imo dynamike w gits:sac czyli: zbyt pastelowe kolory, za malo kontrastow, za malo konturow, przez co obraz wyglada jak mocno zblurowany no i wszystko jakby w zwolnionym tempie, za malo chaotyczne. w dodatku smaczki zwalone (komendant pipowaty, nie to co fajny gruby murzynek z bg crisis , z leona zrobili pizde do kwadratu, juz nawet nie jest czarujacy :/, pozmieniali glosy co najbardziej slychac na niekorzysc u priss, priss zrobila sie jakas za bardzo mamuskowata, za malo w niej tego rockowego czadu lat 8-'tych ) no ale jeszcze 2 epy przedemna, moze sie to jakos rozkreci.

Old Post 24-06-2004 00:49
[FPP]Fausto

Cholera ale jestem w plecy :> No ale: udalo mi sie obejrzec Ninja Scroll :J

Moim zdaniem calkiem mile, jesli nie najlepsze z tych "ninja-like". Feudalna japonia, w mozliwosciach samurajow kryja sie nadludzkie sztuczki, motywy z roznych legend, sredni watek milosny, krotkie sceny walki, ale ogolnie fajnie sie ogladalo. 8/10

Old Post 24-06-2004 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hmmm... dawno tu nie zagladalam a nie chce mi sie wszystkiego przegladac wiec mozliwe ze ktos juz cos o tym napisal, moze nawet ja

Jungle wa itsumo Hale nochi Guu - jedno z bardziej walnietych anime jakie widzialam To co gdzies indziej nie przejdzie- tutaj jest calkowicie normalne. Z totalnej tragedii przechodzimy nagle w jakis glupi gag, nastroj jest zmienny podobnie jak pogoda (najbardziej kocham te momenty gdy jest piekna sloneczna pogoda, bohater sie zalamie i w tym momencie zaczyna tak konkretnie lac )

Pretty Guardian Sailor Moon - Moze to nie anime ale jego wersja filmowa. koniecznie trzeba zobaczyc - taka chala ze przebija miejscami nawet Power Rangers

Old Post 24-06-2004 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Jungle wa itsumo Hale nochi Guu

Imho do bani. Autorzy tej serii powinni sie uczyc od ludzi, co sa odpowiedzialni za "courage, the cowardly dog".

Old Post 24-06-2004 21:55
[FPP]krzysiek
w's'kendo

bubblegum crash

tak jak myslalem. zdupczyli klime. :/ nic ciekawego ten anime nie ma do zaoferowania. probowali podsumowac przynajmniej glowny watek z bg crisis, ktory jest animem o zakonczeniu otwartym, wlasciwie wogole nie ma zakonczenia. ale nawet to im srednio wyszlo, naciaganie jakos. no zobaczymy jeszcze niedlugo co ma do zaoferowania bubblegum tokyo 2040 ale nie spodziewam sie za wiele.

Old Post 25-06-2004 12:19
[FPP]Fausto

W koncu oblukalem:

Pet shop of horrors

Po tytule myslalem ze za wiele spodziewac sie nie mozna. A jednak, 4-epowe TV, bardzo mile moim zdaniem. Kreske srednio lubie, ale za to cala reszta jest bardzo dobra. Przede wszystkim anime przesycone mistycyzmem i orientalizmem. Po drugie wnikliwe podejscie do ludzkiej psychiki, konsekwencji zyczenia, i refleksje nad ulomnoscia tych cech charakteru, ktore uwazamy w ludziach za najlepsze. No w skrocie mi to sie bardzo podobalo. Minusem jest minimalne powiazanie epizodow, brak mniej wiecej zakonczenia [chociaz kwestia "their ruler has just descended, welcome, your highness" troche miazdzy i daje pewien obraz zakonczenia]. 9/10!

Old Post 27-06-2004 01:59
[FPP]krzysiek
w's'kendo

no coosh, wiedzialem ze ci sie spodoba. ja planuje w najblizszym czasie zassac yugo the negotiator, blame! logs, space adventure cobra i geobreeders. szkoda tylko, ze ostatnio cierpie na kompletny brak czasu ale na animki zawsze sie ta godzinka dziennie znajdzie.

Old Post 27-06-2004 23:57
driada
Veteran (Ogre)

a ja dopiero teraz obejrzałam cowboy beebop, pełnometrażowego. baaardzo mi sie podobał. szczególnie muzyka. niech to cholera, ten dziki jazzik.... orgia zmysłów - wizualnie świetny, słucha się swietnie, fabuła niezła.

Old Post 28-06-2004 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

kite - dwuepowa wersja chyba bez niczego wycietego. no coz, podobno hentai, ale jednak nie za bardzo. rownie dobrze 'scen' moglo by nie byc, chociaz wlasciwie sa osia tego animka, bo glownie z ich powodu wszystko sie dzieje [vide koniec]. fabula krotka ale tresciwa i wszystko ladnie trzyma sie kupy . roznych watkow po trochu, moze nawet na dluzszy film - ale wtedy spojnosc moglaby byc zachwiana... noi zakonczenie - nie wiem czy to przez to ze ostatnio wciaz jakies marne zakonczenia ogladam - to w kite wydalo mi sie niemalze perfekcyjne... calkiem zaskakujace polecam... sawa strzela lepiej od armitage, nie mowiac o zrecznych jajokickach... a to podobno 'tylko' hentai

Old Post 28-06-2004 18:18
[FPP]Fausto

hehe, imho bardzo srednie jest kite, ale zakonczenie miazga :>

Old Post 28-06-2004 22:31
Cali

Ultra Maniac Ogladał ktos moze Saari czarodziejka ? autorzy stwierdzili ze zrobioa cos na podstawie tego anime i wyszlo nawet nawet ,w pewnych momentach seria wydaje sie mdla i wogle ale nawet polecam obejzec

Old Post 29-06-2004 14:05
Cali

Nie wiecie co sie stalo ? wieksosc serwerow bt padla :/ WTF ?!

Old Post 02-07-2004 10:40
weirdo
kontemplator bytu

torrent.org.pl (chyba) dziala...

zreszta, torrenty sa tylko do 0-day crapow... zazwyczaj szukam czegos, co ma wiecej niz pare miesiecy i ed2k wydaje sie byc wtedy najodpowiedniejszy

(a moze nie padlo, tylko Tobie za duzo wycieli? )

you accept (reject, respect);

Old Post 02-07-2004 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

torrenty kiedys na poczatku byly w animach tylko do nowych serii. teraz grupy fansuberskie coraz czesciej podejmuja sie rilisowania starych dobrych animow, vide gundam. sa rowniez torrenty starych rilisow vide psychlo anime. wiekszosc rzeczy z edk czy dc mozna juz znalesc na torrentach (mowie o anime).

Old Post 02-07-2004 23:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:50.    Strony (9): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions