Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Polska Liga - Informacje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[BK]Pioter
Tanczacy z Granatami :]

Re: Re: Zle sie dzieje

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

wiemy .... ale to odbiera duzo przyjemnosci z robienia mapki ... to jest sztuka zrobic cos ladnego a tacy sobie wszystko powylaczaja i....

Saari nie placz,zcesc z nas doceni twoja zabawe ze swiatelkami bo nei jada na verteksie
A planujesz jakas mapke do wolfa?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-01-2002 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]Pioter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]Pioter Znajdź więcej post'ów przez  [BK]Pioter Dodaj [BK]Pioter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]Pioter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jak tylko znajde troche czasu to czemu nie? Tylko na razie to ja mam studia i wyscig szczurow po zaliczenia

Old Post 09-01-2002 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

RULEZ !

Nie noooo , przeczytałem ten topik od dechy do dechy ... rulezuje totalnie Czysta metafizyka

Old Post 09-01-2002 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Aha...
To chyba trzeba napisac taki pkt regulaminu :

Skoro liga ma wylonic najlepszy team, a potrzebne do tego sa usrednione choc warunki walki, musi byc jakis odnosnik, rowne szanse etc to podstawa wszelkich zawodow, pkt X brzmi, goraco zalecane jest uzywanie VERTEX ON, gdyz wiekszosc tego uzywa, tu sciagniesz SKIN PACK RED/GREE+Yellow Heads. To powinno sprawic ze bedziecie wszyscy mieli podobne szanse. Dodatkowo uzyj tych ustawien mcmipy, txt rozne. Prawdopodobnie wraz ze zmianami walki otrzymasz tez instrukcje jak : uzywac broni pod woda, nieskonczonej liczy granatow i widziec przeciwnika przez sciany... etc etc. bedziemy wam pomagac wyrownac szanse w miare rozwoju sytuacji. GOOD LUCK.

albo pkt Y: uzywaj dowolnych ustawien gry.

Zalosne, nara, wylaczam sie z tego topika

nara

tylko jeszcze powiedz mi jak masz zamiar skontrolowac to jak kto gra, bo moim zdaniem nie ma szans tego zrobic, oczywiscie mozna sie umowic i wierzyc na slowo ze wszyscy zagraja na jakis tam ustawieniach....ale nie kazdemu mozan wierzyc na slowo

i wlasnie napisalem ze i tak kazdy zagra jak bedzie chcial, nawet z pakami podmieniajacymi skiny kolesi na zieloniutkie i wszelkimi innymi pomocami ktorych nie da sie wykryc.....
mozna tylko miec nadzieje ze wiekszosc zagra normalnie bez rzadnych *******ek majacych pomoc im wygrac.....ja sobie bez tego poradze

Old Post 10-01-2002 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
Zawsze sie znajdzie ktoś co coś będzie kombinował i na to nigdy nie znajdzie się rada bo po prostu są gracze o "gracze"

Tak ale pomysl co by sie dzialo gdyby w menu byla opcja "CHEAT ENABLE - GOD MODE ON etc." ile osob siegnelo by po takie rozwiazanie twierdzac ze w takim razie to nie jest Cheat ??? Napewno duzo . Dlatego pewne ograniczenia SA KONIECZNE . ( jak ten buster czy jak to sie zwie ) -> Nie bede sie chwalil po raz setny jaki mam FPS ale mimo tego gram na LIGHTMAP i to nie dlatego ze chce byc cieniasem nie mogacym trafic w glowe ani ze jestem ortodoxem przywiazanym do urojonych wartosci ...nie pozwolny by PRZYZWYCZAJNIA Z INNYCH GIER PRZEWAZYLY NAD ZDROWYM ROZSADKIEM ! Amen .

Old Post 10-01-2002 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Oki ehhh poprzedni moj text dotyczyl 40 postow wstecz wiec teraz podsumowanie bo tej dlugiej lekturze . Wiec na skali
<Zoltan ------------------X--- DarkXeno >

Ustawiam sie jednak tam gdzie X . Wiadomo jak to jest . Mam slabego kompa ale chce byc uczciwy 100% i aby nikt mi nic nie zarzucal . Ustosunkowujac sie do tego co powiedzial Xenocide place pewna kara za to ze pcham sie do Wolfa majac cienki sprzet . Ta kara jest czesta gra przy ok.4 klatkach na sec. Jak pamietem Zoltan mowil cos o 20 FPS to szczena mi opadla ... przy 10 FPS to juz moge circle strafing , wymiatac , w glowe celowac i.t.p jest juz megaplynnie i nic wiecej nie potrzebuje . 20 FPS to sie zdarza jak testuje mapki w samotnosci . Nie zamierzam stosowac wymowek i usprawiedliwac sie . Gdy stalem raz pod brideg obok axisa ( a bylem aliant ) i dopiero po kilku sekundach uswiadomilem sobie ze jestesmy z odmiennych teamow to wiem ze wszystko jest OK i odrazu poprawia mi sie humor . Gdy celuja w goscia na pol-slepo bo go nie widac tez mam poczucie sprawiedliwosc . Gdy zaszyty w ciemnym rogu nagle dostaje idealnego headshota z thomsona to klne pod nosem , wzdycham i naciskam spacje ...

Old Post 10-01-2002 13:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
[...] Gdy stalem raz pod brideg obok axisa ( a bylem aliant ) i dopiero po kilku sekundach uswiadomilem sobie ze jestesmy z odmiennych teamow to wiem ze wszystko jest OK i odrazu poprawia mi sie humor . Gdy celuja w goscia na pol-slepo bo go nie widac tez mam poczucie sprawiedliwosc . Gdy zaszyty w ciemnym rogu nagle dostaje idealnego headshota z thomsona to klne pod nosem , wzdycham i naciskam spacje ...

Tak racja. Wlasnie o tym gadalismy z Przecinkiem sobie. Normalnie czasem nawet nie wiem kto i kiedy mnie zabil, jak sobie stoje w cieniu za slupem gdzies. Gdyby ten vertex mial chociaz w miejscu cieni na lajtmapie, ciemniejsze textury, zeby postac nie byla tak widoczna... albo bylo cos oprocz vertexa poprawiajacego ilosc fps, ale nie dajacego tak duzych roznic w stosunku do swiatel. Niestety nic nie ma i trzeba sie pogodzic z tym co mamy.
Moze jak bedzie sponsoring w lidze to vertexowcy powygrywaja jakies super sprzeciki i sie przesiada na lajtmape . Byloby super.

Old Post 10-01-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Czy byla juz mowa o TNT w miejscach takich jak np Radar na mapce Base! Moim zdaniem powinien byc zakaz podkladania TNT przy obj ktore musi wysadzic przeciwnik bo to psuje zabawe!

Przepraszam jak juz byl tutaj poruszany ten temat ale jest pozno i nie chce mi sie czytac wszystkich postow od poczatku chce mi sie spac!

Old Post 10-01-2002 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
Czy byla juz mowa o TNT w miejscach takich jak np Radar na mapce Base! Moim zdaniem powinien byc zakaz podkladania TNT przy obj ktore musi wysadzic przeciwnik bo to psuje zabawe![...]

W sensie jak na base niemcy podkladaja dynamit dla zmyly, zeby przeciwnik myslal ze juz tam sobie lezy ich ladunek i zaraz wszystko wybuchnie w *****? Hmmm... czemu ma byc zabronione. Taka taktyka po prostu, a jak myslisz to i tak podlozysz ladunek bo ich nigdy dosc.

Old Post 10-01-2002 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no tak ale np jak juz 3 niemieckich inz podlozy 3 TNT w odstepach dajmy na to 6-7sek to nie wiem czy bedzie ci tak wesolo jak uda ci sie oczyscic teren wokol radarka i bedziesz musial czekac az TNT wybuchna! A druga sprawa to moim zdaniem to jest blad programistow - powinno sie dac TNT rozwalic wlasny obj!

Old Post 11-01-2002 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
(...) Jak pamietem Zoltan mowil cos o 20 FPS to szczena mi opadla ... przy 10 FPS to juz moge circle strafing , wymiatac , w glowe celowac i.t.p jest juz megaplynnie i nic wiecej nie potrzebuje . 20 FPS to sie zdarza jak testuje mapki w samotnosci (...)

W szoku jestem. Ja jestem freakiem wizualnym i esteta wzrokowym i zawsze staram sie miec wszystkie ustawienia graficzne na max. Ale jezeli chodzi o fps'y to zawsze sa one argumentem by przyciac troche grafike. Osobiscie nie wyobrazam sobie gry ponizej 40-50 fps'ow. Nie wiem czy zdajesz sobie, Przecin, sprawe ze fps'y wplywaja dosc mocno na ping. FPS+PING=SKUTECZNOSC. To nie ulega zadnej kwestii. W q3 ten problem byl wyzylowany az do granic, kazdy cial detale zeby tylko wiecej klatek uzyskac. Byly tez niektore triki (skakanie na niektore polki), ktore nie udawaly (w kazdym razie - nie zawsze) sie jak ping schodzil ponizej 100 (!). Wiekszosc konkretnych graczy uwaza (slusznie) ze 60 fps'ow to optymalna dopuszczalna liczba klatek. Przecin obetnij sobie ile mozesz grafike i zobacz jak sie gra na wiekszej ilosci klatek - zapewniam cie ze zostaniesz przy tych ustawieniach mimo brzydkiej grafiki i mniejszej widzialnosci.
Pzdr.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 11-01-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
[...] A druga sprawa to moim zdaniem to jest blad programistow - powinno sie dac TNT rozwalic wlasny obj!

Z tym sie zgadzam. Faktycznie to jest niezla bzdura ze swoim dynamitem sie nie da. Pamietam ze w pierwszym tescie bylo inaczej, ale pozniej juz zmienili... ciekawe czemu?

Old Post 11-01-2002 13:29
Zoltan
Warrior (Scrag)

Przecinek - bez urazy - ale gra z 10fps to czysty sadomasochizm

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 11-01-2002 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

ludziska .. dajcie spokoj
jest jak jest i tego nie zmienicie, albo okroicie przyszla lige z kilku naprawde cennych graczy :/
niestety trzeba bedzie byc liberalnym, i hmm .. troche zaufac
jak by nie patrzec wiekszosc z nas jest dorosla, wiec tak sie zachowujmy
ja przez 3 miesiace sie bujalem zeby kupic sensowna grafike do komputera drugiego zeby junioor tez grac mogl
pojechalem na gielde, za 250pln kupilem creature GF(ddr)
dziala, chodzi plynnie, koszt nie byl duzy
niestety niektorych naprawde nie stac, bo kupna karty jest rownowazne np. z 3miesiecznym odcieciem od sieci .. a bardzo czesto sama karta nie zalatwi poprawnej wydajnosci :/
wiec moze by tak tegez .. nei wiem
jakies deklaracje?
po prostu niech kazdy bioracy udzial w lidze, w nowym watku na forum umiesci swoj konfig (piXoko) - raczej podstawowe parametry
z oswiadczeniem ze takiego sprzetu uzywa, konfig rtcw jest taki a taki (trzeba dopracowac ktore opcje nas interesuja - juz wiemy ze lightmap=?)...
i jesli gramy z klanem [jakikolwiek-pl] wiemy ze taktyke nalezy ciut naciagnac, bo maja dwoch zawodnikow, ktorzy beda widziec w ciemnosciach
jedyne co mi sie nasuwa .. to niestety ale jesli ktos gra z Mauserem/PanzerFaustem powinno sie od niego _wymagac_
lightmapa :/
sorry, ale przy vortexie na takim mp_assault, allies na "blankach" zdejuja cie jak tylko sie ruszysz ze spawnpoint :/
axis to samo maja u siebie ...
z innymi bronmi jest lepiej, bo maja za duzy rozrzut i na TAKA odleglosc strzelanie do kogokolwiek troche mija sie z celem
jest jeszcze problem z AirStrike u LT (ten z lornetki), bo tak samo mozna go odpalic przez cala mape, ale chyab mozna odpuscic, bo jakby nie patrzec ma to SPORE opoznienie, i na dokladke celnosc tego ostrzalu jest ... dosc srednia (znaczy sie rozrzut straszliwy

wszystko co tu napisalem to takie tam .. wieczorne wypociny przepracowanego czlowieka

raz kolejny prosze - dogadajcie sie
lige chcemy, dobrych graczy chcemy .. wiec kompromisy byc musza

zycze szczescia w negocjacjach i pozdrawiam

Oferma powered by TwinFakin'Nvidia's Ge-Forces with lightmap enabled

Old Post 12-01-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

No spoko. Juz chyba doszlismy do jakis wnioskow i opcje dostepne w wolfie z options uznajemy za full legal... czyli vertex tez. Nie ma co chyba dalej tego ciagnac, bo to jest jedyna opcja, ktora moze wszystkich pogodzic.

PS: Pozdrowienia dla wszystkich, korzy po powyzszej dyskusji, przelaczaja sobie lajtmape na vertex... bo nie ma wyboru... :>. Powodzenia!

Old Post 13-01-2002 00:00
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez oferma
[...]z innymi bronmi jest lepiej, bo maja za duzy rozrzut i na TAKA odleglosc strzelanie do kogokolwiek troche mija sie z celem
[...]

a MP40 "Snipa Killa" ?..przeciez z tej broni sie snajpow kosi krotka seria przy kucnieciu!!!

PS. Pozdry Paulinus milo wiedziez ze to Ty...
...i pozdry od Madzi

Old Post 13-01-2002 04:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

a MP40 "Snipa Killa" ?..przeciez z tej broni sie snajpow kosi krotka seria przy kucnieciu!!!

PS. Pozdry Paulinus milo wiedziez ze to Ty...
...i pozdry od Madzi

Noo skoro zakonczyly sie debaty o vertexie powracam

MP40- Shiro lepiej nie kucaj celujac w snipa jesli on celuje w ciebie- moja dobra rada mimo zalet MP40. Bron bardzo celno o czym pisalem tu juz nie raz, nawet ankietkem zrobilem Shiro czyzbym cie przekonal przy okazji ostatnich testow do MP40?

Jednak thompson na srednim i krotkim dystansie jest lepszy, i wybacza wiecej bledow w celowaniu, kazda bron ma + i -. Thomp w praktyce szybciej zmiata przeciwnika mam ciagle wrazenie na bliskim dystansie. MP40 za to ruluje jak trzeba kucnac i zdjac goscia przez pol lotniska na assaulcie.

Co do samej ligi, to wypowiem sie teraz jako czlonek FPP, nie poison. Najlepszym wyjsciem bedzie poczekanie na PB, tymbardziej ze ma zaimplementowane to w CSku bylo dodatkiem na poczatek czyli- robi skriny na kompie goscia tak jak on widzi. ma mnostwo nowych spraw z pilnowanie serwa etc. czy na nim walkow nie ma czasem i manipulacji. Wystarczy poczytac wywiad na wolfiex o tym. Moje zdanie, do ktorego sadze przekonam reszte organizator ligi pod egida fpp= czekac na PB, zalatwi wiekszsc kwesti, klanow bedzie wiecej i grac sie bedzie lepiej, Nie ma sie co spieszyc za cene jakosc i uczciwosci w lidze.

MP40 Smukle,Celne i Mordercze.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 13-01-2002 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:

Co do samej ligi, to wypowiem sie teraz jako czlonek FPP, nie poison. Najlepszym wyjsciem bedzie poczekanie na PB, tymbardziej ze ma zaimplementowane to w CSku bylo dodatkiem na poczatek czyli- robi skriny na kompie goscia tak jak on widzi. ma mnostwo nowych spraw z pilnowanie serwa etc. czy na nim walkow nie ma czasem i manipulacji. Wystarczy poczytac wywiad na wolfiex o tym. Moje zdanie, do ktorego sadze przekonam reszte organizator ligi pod egida fpp= czekac na PB, zalatwi wiekszsc kwesti, klanow bedzie wiecej i grac sie bedzie lepiej, Nie ma sie co spieszyc za cene jakosc i uczciwosci w lidze.

Szkoda.. juz myslalem ze po sesyjce zacznie sie mila rozpierducha . Ale popieram w calej rozciaglosci.
Btw. kiedy planowo ma sie pokazac ten PB?

Old Post 13-01-2002 17:05
Zaitsev
Zajec

quote:

Shiro czyzbym cie przekonal przy okazji ostatnich testow do MP40?

no baaaaaaaa

Old Post 14-01-2002 00:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Kto to wie,,, problem jest taki, nic ID nie mowi ze w 1.1 ma byc PB, sadze ze raczej by sie juz tym chwalili. Wiec PB bedzie nie wczesnije niz z nowy patchem 1.2.... moze bedzie szybko specjalnie po to... PB bedzie zintegrowane z gra wiec wyjdzie w patchu. Z ciekawszych rzeczy oprocz juz znanych z CSa, bedzie pilnowac serwa, zeby ustawienia byly fair dla 2 drozyn. Zeby nie mieszac w nich podczas gry juz trwajacej, itp. Dla mnie bardzo istotnym tez jest fakt ze w PB mozna rejestrowac tagi klanowe. I wszyscy ktorzy nie beda podani a wejda na serw z tagiem kradzionym, zaraz zostana wykryci Dla mnie to istotne bo juz podmianke mialem heeh.

C4 do zobaczenia na meczu za 2weeks

Old Post 14-01-2002 03:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Exclamation Itz cooming itz cooooming

Polish RTCW League (jesli wiem to taka jest nazwa ostateczna) nadchodzi wielkimi krokami przy stuku wojskowych butow To klany ida na wojne do ostatniego naboju, ostatniej kropli krwii. Przed nami slycac odglosy zacietej i straszliwej bitwy . Jeki konajacych zmieszane z hukiem artyleri i wolaniami o pomoc, powietrze wypelnione echem wystrzalow... Czas bochaterow nadchodzi . It'z cooming

Przyblizony termin ligi to ok 2-3 tygodni. Prace nad strona juz trwaja. Jako ze klanow nie mamy za duzo mysle ze zapisy skroocimy to niezbednego minimum. Jesli liczba klanow utrzyma sie w przedziale ok 10-12 zagramy w trybie :kazdy z kazdym i pozniej playoffy. Nikt nie zna jeszcze regulaminow oprocz ekipy go piszacej. Informacje o lidze/regulaminie zostaja w FPP i zaden team ich nie pozna wczesniej. POISON tez. Gwarantuje to. Wszystko co wiadomo narazie publicznie o przepisach znajdziecie w postach kolumy cougara nasza liga na rtcw.fpp.pl i tutaj na boardzie w tym topiku.

Zycze wszystkim owocnych przygotowan do rozgrywek.

Pozdrawiam

Old Post 30-01-2002 14:20
DarkXenocide
Prezes Poison

W tej chwili oceniam ze liga wystartuje w PT - 15 Lutego. Spieszymy sie jak mozemy. Byc moze czas ulegnie skrooceniu. Ale napewno nie wydluzeniu.

Tak wiec powtorze nieoficjalny termin staru JUZ rozgrywek to 15 Luty , zapisy znacznie wczesniej.

Przy okazji prosze o kandydatury na Sedziow po 2 z kazdego klanu najlepiej. Z gory dziekuje za wspolprace.

Jesli macie kontakt a wiem ze macie choc posredni. Poinformujcie adminow zeby zglaszali chec wspolpracy w zakresie udostepnienia serwer na rozgrywki ligowe. Warunek dobre pingi i zastosowanie konfig serwa dostarczonej przez organizatorow na czas meczow ligowych.

Panie i panowie, trenujcie bo czasu juz malo

Old Post 01-02-2002 17:12
BadIdea
Profi

Lightbulb

quote:
no tak ale np jak juz 3 niemieckich inz podlozy 3 TNT w odstepach dajmy na to 6-7sek to nie wiem czy bedzie ci tak wesolo jak uda ci sie oczyscic teren wokol radarka i bedziesz musial czekac az TNT wybuchna! A druga sprawa to moim zdaniem to jest blad programistow - powinno sie dac TNT rozwalic wlasny obj!

Nie to nie jest blad:)
Zrobiono to specjalnie... jesli robisz mapke.. i wstawiasz tam obiekt do wysadzenia...zaznaczasz opcje...
tylko dla allies/axis/ dla obu stron

W tescie 1 rzeczywiscie niemcy mogli wysadzic mur.
Dzieki temu wielokrotnie gra tracila sens... bo aliesi przylaczali sie na 1 zycie do axis zeby spokojnie wywalic sciane od wewnatrz... to bylo bledem.

W tescie 1 wystarczylu rzucic dynamit i juz po zabawie...
Teraz wyobrazcie sobie jakakolwiek gre multi... masakra... drop&forget. Gra stracila by sens...

Bledem jest natomiast odebranie mozliwosci ustawienia czasu zapalnika. 30 sec...? :(
W tescie 1 mozna bylo ustawiac od 30 sec w gore...np na 2 minuty... i montowac akcje .... typu: za dwie minuty wywali dynamit w warrom - wtedy wchodzimy po papiery...
Ok to tyle.

Old Post 02-02-2002 01:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Nie wiem cos mi sie chyba wali czesci postow nie widze new chyba W kazdym razie all info bedzie na www ligowej czyli :

http://prl.fpp.pl

Old Post 03-02-2002 19:17
Zaitsev
Zajec

???

Ja ma takie zapytanie:
1..wiem ze liga ma sie rozpoczac 15 lutego....no wiec musz byc jakies godziny rzgrywek....a czy wzieta pod uwage zostala mysl ze nie wszyscy sie ucza i popoludnia maja wolny czas...np ja pracuje i dopiero mam po 19.00 czas wolny...takich osobnikuf jest pewno jeszcze sporo

Old Post 04-02-2002 04:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Re: ???

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Ja ma takie zapytanie:
1..wiem ze liga ma sie rozpoczac 15 lutego....no wiec musz byc jakies godziny rzgrywek....a czy wzieta pod uwage zostala mysl ze nie wszyscy sie ucza i popoludnia maja wolny czas...np ja pracuje i dopiero mam po 19.00 czas wolny...takich osobnikuf jest pewno jeszcze sporo

wydaje mi sie ze timy beda ustalaly miedzy soba kiedy graja...tzn tak by bylo najlogiczniej

Old Post 04-02-2002 04:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Re: Re: ???

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

wydaje mi sie ze timy beda ustalaly miedzy soba kiedy graja...tzn tak by bylo najlogiczniej

No, ja mam taka nadzieje!

Old Post 04-02-2002 06:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

dla jednych zabrzmi te pytanie logicznie dla innych pewnie naiwnie i smiesznie: podstawowe pytanie- LIGA bedzie rozgrywania na serverach z cdkeyem?
wiecie ile osob ma org.? Moze sie myle i wszyscy prawdziwi gracze bedacy fanami tej gry juz dawno ja sobie kupili taaaa to jednak nie prawda. Czyli zero sponsoringu. Osobiscie wstyd mi z lekka grac posiadajac org. w pirackiej lidze. A moze sie jak zwyle myle i czepiam i powinnismy grac w lidze bo innej nie ma (na razie) i nie wnikac w takie sprawy, przeciez oni wiedza co robia nie? no i w gazecie o nich bylo... lol
Organizujecie lige, to juz za 2 tyg ma ruszyc, powstaje site, temat ligi byl juz rozkrecany w listopadzie, co niektorzy chcieli ruszyc z liga jeszcze w grudniu-na poczatku stycznia lol. Ten i nastepny czas moze jednak poswiecic na promocje tej gry , moze zorganizowac jakies znizki itp. Niby choinka juz byla ale wiekszosc starszych graczy to nie rusza, ich portwele groszem nie smierdza.
pees: moge byc sedzia tzn zglaszam swoja kandydature hehe
pees2: ale jaja

Old Post 04-02-2002 07:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Servy beda odpowiednio przyjazne dla grajacych.

Szczeg wiadome o lidze napisalem przez pomylke w MAX LIVES topiku bo tam zaczalem odpowiadac iiii polecialo.

Poczytajcie i te wasze pytania o godziny gry juz maja tam odp sorr czytalem topik max lives pierwszy hehe

Old Post 04-02-2002 10:24
Zaitsev
Zajec

Talking

Tzn zebym sie dowiedzal szczegolowa na temat ligi co i jak to musze przeczytac caly topik Max Lives???? Troche mi sie nie che bo tam jest tego odgroma.......

Old Post 06-02-2002 03:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:22.    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions