ludziska .. dajcie spokoj
jest jak jest i tego nie zmienicie, albo okroicie przyszla lige z kilku naprawde cennych graczy :/
niestety trzeba bedzie byc liberalnym, i hmm .. troche zaufac
jak by nie patrzec wiekszosc z nas jest dorosla, wiec tak sie zachowujmy
ja przez 3 miesiace sie bujalem zeby kupic sensowna grafike do komputera drugiego zeby junioor tez grac mogl
pojechalem na gielde, za 250pln kupilem creature GF(ddr)
dziala, chodzi plynnie, koszt nie byl duzy
niestety niektorych naprawde nie stac, bo kupna karty jest rownowazne np. z 3miesiecznym odcieciem od sieci .. a bardzo czesto sama karta nie zalatwi poprawnej wydajnosci :/
wiec moze by tak tegez .. nei wiem
jakies deklaracje?
po prostu niech kazdy bioracy udzial w lidze, w nowym watku na forum umiesci swoj konfig (piXoko) - raczej podstawowe parametry
z oswiadczeniem ze takiego sprzetu uzywa, konfig rtcw jest taki a taki (trzeba dopracowac ktore opcje nas interesuja - juz wiemy ze lightmap=?)...
i jesli gramy z klanem [jakikolwiek-pl] wiemy ze taktyke nalezy ciut naciagnac, bo maja dwoch zawodnikow, ktorzy beda widziec w ciemnosciach 
jedyne co mi sie nasuwa .. to niestety ale jesli ktos gra z Mauserem/PanzerFaustem powinno sie od niego _wymagac_
lightmapa :/
sorry, ale przy vortexie na takim mp_assault, allies na "blankach" zdejuja cie jak tylko sie ruszysz ze spawnpoint :/
axis to samo maja u siebie ...
z innymi bronmi jest lepiej, bo maja za duzy rozrzut i na TAKA odleglosc strzelanie do kogokolwiek troche mija sie z celem
jest jeszcze problem z AirStrike u LT (ten z lornetki), bo tak samo mozna go odpalic przez cala mape, ale chyab mozna odpuscic, bo jakby nie patrzec ma to SPORE opoznienie, i na dokladke celnosc tego ostrzalu jest ... dosc srednia (znaczy sie rozrzut straszliwy 
wszystko co tu napisalem to takie tam .. wieczorne wypociny przepracowanego czlowieka
raz kolejny prosze - dogadajcie sie
lige chcemy, dobrych graczy chcemy .. wiec kompromisy byc musza
zycze szczescia w negocjacjach i pozdrawiam
Oferma powered by TwinFakin'Nvidia's Ge-Forces with lightmap enabled
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|