Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Serwer z nowymi mapami
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
d1x
Skilled (Knight)

hmmmm oki podaj IP
i jeszcze jedno
1.29h , 099v , weaponrespawn 5, fastrail 1
oki?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-08-2001 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d1x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d1x Znajdź więcej post'ów przez  d1x Dodaj d1x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d1x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez d1x
hmmmm oki podaj IP
i jeszcze jedno
1.29h , 099v , weaponrespawn 5, fastrail 1
oki?

Yoo! podam gadugadu tak bedzie bezpieczniej IP podam tobie jak sie odezwiesz. Wedy sie wszsystko ustawi (mapaki1 i 2) cpm pasuje. Odezwij sie tylko - jestm do poniedzialku. Powiem tylko, ze prawie nieznam tych mapek z cpma, ale luz. Potem zagramy tez na vq3.

NaRa

Old Post 11-08-2001 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

hiehei zapomnialem numer podac 1004007 - tak bedzie lepiej

Old Post 11-08-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fr4gM4n
the Cursed

Re: Serwer z nowymi mapami

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda [Qnet]
Yoo! All - 1 post

Brakuje mi serwera (Polskiego), ktory zapodawalby niestandardowe mapki np:chronic, ztn, meatpaki i inne. Ludzie przydalaby sie stronka, dla takiego serwa (glosy na mapki i te ktore maja najwiecej pkt. pojawiaja sie na serwie). Nudzi mi sie juz standard . Jak ktos ma mozliwosc postawienia, to niech da znac (ja mam tylko sdi). Co sadzicie na ten temat?

Naracia - kepassa kielbasa

Co do tej stronki to wpadlem na ten pomysl gdzies 5 miesiecy temu :pp zrobilem ja juz dawno tylko niewrzucilem na serwa (niechcialo mi sie pisac newsow i niemialem czasu zabardzo). Jak ktos by pomagal w recencjach mapek itp. to wrzucimy str. z gazim na ftpka slizgu

Old Post 11-08-2001 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fr4gM4n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fr4gM4n Znajdź więcej post'ów przez  Fr4gM4n Dodaj Fr4gM4n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fr4gM4n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fr4gM4n
the Cursed

ofkoz jesli gazi sie zgodzi

Old Post 11-08-2001 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fr4gM4n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fr4gM4n Znajdź więcej post'ów przez  Fr4gM4n Dodaj Fr4gM4n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fr4gM4n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Re: Re: Serwer z nowymi mapami

quote:
Napisane oryginalnie przez Fr4gM4n

Co do tej stronki to wpadlem na ten pomysl gdzies 5 miesiecy temu :pp zrobilem ja juz dawno tylko niewrzucilem na serwa (niechcialo mi sie pisac newsow i niemialem czasu zabardzo). Jak ktos by pomagal w recencjach mapek itp. to wrzucimy str. z gazim na ftpka slizgu

Yoo! zglaszam sie do recenzowania mapek!. Moge sie tym zajac od 29 Sierpnia (wtedy wracam z wakacji). Mam tylko nadzieje, ze tych mapek bedzie okolo 20 a nie 3000 ochascie . Oczywiscie jestem za postawieniem serwera vq3.

Powod jest prosy cpm wychodzi tak czesto, ze nie wszystcy moga grac .Przyklad moje problemy z wejsciem na serwer slizgu. Proponowalbym tez postawienie go na 1.17. Tem serwer jak narazie to stefa mazen, ale byloby fajnie gdyby ktos takowy postawil. Cpma oki, ale wiele osob szuka vq3 .

Oki oto moja odp. i skromne zdanie

Old Post 11-08-2001 18:11
Lucas
esports.pl

Re: Re: Re: Serwer z nowymi mapami

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda [Qnet]

Yoo! zglaszam sie do recenzowania mapek!. Moge sie tym zajac od 29 Sierpnia (wtedy wracam z wakacji). Mam tylko nadzieje, ze tych mapek bedzie okolo 20 a nie 3000 ochascie . Oczywiscie jestem za postawieniem serwera vq3.

Powod jest prosy cpm wychodzi tak czesto, ze nie wszystcy moga grac .Przyklad moje problemy z wejsciem na serwer slizgu. Proponowalbym tez postawienie go na 1.17. Tem serwer jak narazie to stefa mazen, ale byloby fajnie gdyby ktos takowy postawil. Cpma oki, ale wiele osob szuka vq3 .

Oki oto moja odp. i skromne zdanie

A jak prosilem aby recenzowal u mnie to nie chcial

Old Post 11-08-2001 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Re: Re: Re: Re: Serwer z nowymi mapami

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

A jak prosilem aby recenzowal u mnie to nie chcial

LucaS wtedy tych map byloby 3000 ochnascie

Old Post 12-08-2001 00:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:49.    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions