Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > brunetki, blondynki - gdzie sa te dziewczynki?!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Git, stronka się otwiera .

Saari> całkiem nieźle oby tak dalej!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-09-2001 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
nie przejmuje sie, ale jak widze takie zachwyty "bo to kobieta" to mnie smiech ogarnia

wyobraz sobie sytuacje: przychodzi naprawde fajny kolo (facet) na board. czy wszyscy go tak obskakuja? na pewno nie

oczywiscie nie mam nic do Saari ;D

kto byl dla Ciebie takim fajnym facetem ?

Old Post 15-09-2001 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

kto byl dla Ciebie takim fajnym facetem ?

ty :p

happy?

Old Post 15-09-2001 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

ty :p

happy?

wiedzialem

Old Post 15-09-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

rotfl

Old Post 15-09-2001 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

1 Oo, a wiec nie jestes, dla mnie, juz doskonala dziewczyna [cale szczescie ]
2 baby, tylko faceci im w glowach, a z zazdrosci moglyby zrobic efrytynk
3 Niestety Ex00, moja diagnoza jest jednoznacza - mamy tu beznadziejny przypadek zapatrzenia w kult kfejka. A szkoda bo dziewczyna, dobrze sie zapowiadala na CS`anke...

1 - Czy to dlatego zauwazylam nagly spadek oceny mojej osoby
A tak serio ... coz... nie ma czegos takiego jak idealna kobieta tak samo jak nie ma idealnego faceta - zapomnij o tym ze znajdziesz kogos kto bedzie dla Ciebie idealny pod kazdym wzgledem - zawsze trzeba isc na jakis kompromis i im szybciej sie o tym przekonasz tym lepiej - ja juz sie na "idealach" sparzylam

2 - Qrcze bo sie wqrze ... Przepraszam bardzo ale czy ja kogos tu probuje poderwac czy cos, ze od razu takie wnioski sie nasuwaja? Przyszlam na boarda bo lubie sobie pogadac o tym co mnie interesuje a nie po to by miec wszystkich facetow dla siebie... A napisalam, ze nie chce innych kobiet poniewac juz jedna mialam kiedys na poprzednim boardzie.. ledwo wlazla a juz zaczela 'misiaczkowac' do wszystkich naokolo... Ja duzo rozumiem i toleruje ale kobiety czasem przesadzaja...

3 - I kolejna pochopna ocena w wykonaniu DEiMOss'a... Fakt - nie chwale CS ale nawet jeszcze nie gralam w ta gre a nie mam zwyczaju oceniac niczego zanim tego dobrze nie poznam - Tobie tez radze zaczac tak robic

quote:

1 wyobraz sobie sytuacje: przychodzi naprawde fajny kolo (facet) na board. czy wszyscy go tak obskakuja? na pewno nie
2 oczywiscie nie mam nic do Saari ;D

1 - Nie wiem jak ty sie na to zapatrujesz tramwaj ale IMHO bardziej naturalnym jest, ze sie podniecaja kobieta,a nie facetem, nie sadzisz?

2 - Jasne jasne ... teraz sie tlumacz ale mi i tak juz przykro

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
hihi...kwakara tez z niej niezla...wytresuje ja i bedzie was tu wszystkich gnoic...lol

Alez Ty we mnie wierzysz Oxy
Wobec czegos takiego chyba nie moge sie poddac

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00
To zalezy ile masz czasu Zreszta zglos sie do LucaS'a, no chyba ze wolisz co innego niz quaka 3 Na przyklad Hl, CS

Na razie mam jeszcze wakacje a od pazdziernika zobacze czy bede miec wystarczajaco czasu na to by wam pomagac Jak bede to spokojnie moge cos robic

Old Post 15-09-2001 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
nie przejmuje sie, ale jak widze takie zachwyty "bo to kobieta" to mnie smiech ogarnia

wyobraz sobie sytuacje: przychodzi naprawde fajny kolo (facet) na board. czy wszyscy go tak obskakuja? na pewno nie

przemawia przez ciebie zazdrosc!!!
LOL

Old Post 15-09-2001 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
1 - Czy to dlatego zauwazylam nagly spadek oceny mojej osoby
A tak serio ... coz... nie ma czegos takiego jak idealna kobieta tak samo jak nie ma idealnego faceta - zapomnij o tym ze znajdziesz kogos kto bedzie dla Ciebie idealny pod kazdym wzgledem - zawsze trzeba isc na jakis kompromis i im szybciej sie o tym przekonasz tym lepiej - ja juz sie na "idealach" sparzylam

Moze zaczne od tego, ze [juz to mowilem oxy`iemu] gdy daje taka morde: to oznacza polewke z czegos, nie zawsze, ale baardzo czesto. Akurat tutaj byla polewka z tego, ze NIE MA IDEALOW. Ja o tym wiem, jest to kolejne "slowko wymyslone przez poetow"...

quote:
2 - Qrcze bo sie wqrze ... Przepraszam bardzo ale czy ja kogos tu probuje poderwac czy cos, ze od razu takie wnioski sie nasuwaja? Przyszlam na boarda bo lubie sobie pogadac o tym co mnie interesuje a nie po to by miec wszystkich facetow dla siebie... A napisalam, ze nie chce innych kobiet poniewac juz jedna mialam kiedys na poprzednim boardzie.. ledwo wlazla a juz zaczela 'misiaczkowac' do wszystkich naokolo... Ja duzo rozumiem i toleruje ale kobiety czasem przesadzaja...

Spooooko, kolejny zart. Jak plci pieknej jest mniej niz tej silnej, to czasami dochodzi o pewnej walki miedzy "pieknymi" o wzgledy "silnych". CZASAMI.

quote:
3 - I kolejna pochopna ocena w wykonaniu DEiMOss'a... Fakt - nie chwale CS ale nawet jeszcze nie gralam w ta gre a nie mam zwyczaju oceniac niczego zanim tego dobrze nie poznam - Tobie tez radze zaczac tak robic

To tez byl zart. Kazdy mogl go inaczej zrozumiec, wiec sie nie obrazam
Jako, ze gralem w CS i Q3, w ogole we wszystkie znane FPP`ki [ja sie wcale nie kfale] to wiem, ze Ci co graja [kochaja sie? ] w Q3 nie lubia powolnej akcji w CS`ie i na odwrot. Tylko zgadywalem... nie ocenialem.

Old Post 15-09-2001 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Tramwaj nic do ciebie nie mam ale ostatnio zaoowazylem ze do wszystkiego sie czepiasz.

BTW. Saari widzialem twoja stronke........khem....khem...masz moze telefon ???

Old Post 16-09-2001 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Tramwaj:

quote:
Shooler:
Tramwaj nic do ciebie nie mam ale ostatnio zaoowazylem ze do wszystkiego sie czepiasz.

a co powiesz o swoim poscie
w tym momencie jestem gotow poprzec to jego 'czepianie sie', zachwycanie sie kims, jak tylko napisze, ze jest kobieta, to troche przesada... teraz Saari powiedziala wiecej np. o swoim podejsciu do idealow i juz mozecie sie zachwycac

quote:
Saari:
A napisalam, ze nie chce innych kobiet poniewac juz jedna mialam kiedys na poprzednim boardzie..

niech zgadne - nie spotkalas tu jeszcze Martwej? :>

do Tramwaja: tym razem bede tolerancyjny - nie mam nic przeciwko temu, ze podoba Ci sie ZimZum

Old Post 16-09-2001 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez DisposableHero

do Tramwaja: tym razem bede tolerancyjny - nie mam nic przeciwko temu, ze podoba Ci sie ZimZum

ty moze nie, a ja

rotfl

Old Post 16-09-2001 09:13
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

zachwycanie sie kims, jak tylko napisze, ze jest kobieta

Ale ja widzialem zdjecia i to dlatego....

quote:

zgadne - nie spotkalas tu jeszcze Martwej? :>

Spotkalem...

Old Post 16-09-2001 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

Spotkalem...

to bylo do Saari

Old Post 16-09-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
niech zgadne - nie spotkalas tu jeszcze Martwej? :>

nope
A kto to?

quote:
Napisane oryginalnie przez
[B]1 BTW. Saari widzialem twoja stronke........khem....khem...masz moze telefon ???
2 Ale ja widzialem zdjecia i to dlatego....

1 - Mam mam ale tak latwo nie rozdaje numeru I nie publicznie

2 - Bosz .... czy kobieta to tylko wyglad?

DEiMOss - oka rozumiem Jak to pisalam to bylam w kiepskim nastroju i wszystko rozumialam jako to zle Ale jesli to mialy byc zarty to wszystko gra

Old Post 16-09-2001 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
DEiMOss - oka rozumiem Jak to pisalam to bylam w kiepskim nastroju i wszystko rozumialam jako to zle Ale jesli to mialy byc zarty to wszystko gra

Kazdy moze miec zly dzien Oby takich jak najmniej u kazdego z nas...

Old Post 16-09-2001 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

bede pisal bez quotow bo mi sie nie chce

Neo : przemawia przez ciebie zazdrosc!!!

alez oczywiscie... to jeszcze powiedz mi czego mialbym zazdroscic bo ja nie znajduje zadnego racjonalnego powodu

Shooler : Tramwaj nic do ciebie nie mam ale ostatnio zaoowazylem ze do wszystkiego sie czepiasz.

do czego? akurat tutaj wyszla lolowa sytuacja ze wchodzi na board kobieta i nagle wszyscy zaczynaja ja obskakiwac. nie lepiej byloby (i naturalniej ) gdyby zostala przyjeta jak zwykly uzytkownik? ale to oczywiscie tylko moje skromne zdanie z ktorym i tak nikt sie nie zgodzi

ktostam jeszcze kto polewal ze podoba mi sie ZimZum : to bardzo fajny koles i nie wiem co chcecie. ja go bardzo lubie ( to pewnie stanie sie pozywka dla roznych loli ktorzy zaraz zaczna pokretnie i pseudohumorystycznie sugerowac ze jestem homo itp... )

Old Post 16-09-2001 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACOREK
Rąbnienty uczeń

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE

No dokladnie tak jak powiedzial Stahoo tu obowiazuja zasady a nie jak u nas na angielskim soo przystosuj sie Kacor a o laski sie nie martw zawsze jest dla ciebie pewna Ania T.

Nie wiem jak ty myślisz, ale to w tobie ona się zakochała w zeszłym roku

Old Post 16-09-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Martwa
LegendaryArtifactCreature

quote:

nope
A kto to?

to ja yhyhy... witam Cie

Old Post 16-09-2001 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Martwa Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Martwa Dodaj [SPECNAZ]Martwa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Martwa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:

Bosz .... czy kobieta to tylko wyglad?

No nie...ale w niektorych przypadkach to dodatkowy +

Old Post 16-09-2001 19:17
Neo
Warrior (Scrag)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez tramwaj
Neo : przemawia przez ciebie zazdrosc!!!

alez oczywiscie... to jeszcze powiedz mi czego mialbym zazdroscic bo ja nie znajduje zadnego racjonalnego powodu

zapomnialem dodac lol'a, sorry
btw: kobiety maja w zyciu lepiej...

Old Post 16-09-2001 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Martwa

to ja yhyhy... witam Cie

tak BTW i offtopic: rymujesz?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 16-09-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Martwa
to ja yhyhy... witam Cie

Ratunku na pomoc wezcie ja ode mnie!! Ona gryzie!!
A tak serio to czesc

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
No nie...ale w niektorych przypadkach to dodatkowy +

Hmmmm ... chyba ze tak Nie mam nic przeciwko plusom

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo
btw: kobiety maja w zyciu lepiej...

Rozwin temat prosze bo chyba w niektorych kwestiach moge wyrazic zdecydowanie inna opinie

Tramwaj - Szczerze mowiac nie rozumiem kolegi - chlopakow cieszy obecnosc kobiety na boardzie i wyrazaja to w rozny sposob ale dlaczego ty sie tego tak czepiasz? po prostu nie wchodz na ten topic jesli ci sie to nie podoba - na innych traktowana jestem jak zwykly uzytkownik tak jak tego oboje chcemy. Ale to jest topic o kobietach i chetnie czytam te posty - sprawiaja mi przyjemnosc bo kazda kobieta lubi sie podobac Skoro wiec nie chcesz czytac takich rzeczy to tu nie wchodz i tyle Chyba, ze chcesz po prostu wywolac kolejna klotnie bo tego zmierzaja niektore posty...

Old Post 16-09-2001 23:46
oxygen
new challenger

quote:

1 - Mam mam ale tak latwo nie rozdaje numeru I nie publicznie

hmmmmm.....ja juz lepiej nic nie mowie

Old Post 17-09-2001 05:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

ktostam jeszcze kto polewal ze podoba mi sie ZimZum : to bardzo fajny koles i nie wiem co chcecie. ja go bardzo lubie ( to pewnie stanie sie pozywka dla roznych loli ktorzy zaraz zaczna pokretnie i pseudohumorystycznie sugerowac ze jestem homo itp... )

Old Post 17-09-2001 16:00
Neo
Warrior (Scrag)

quote:

Rozwin temat prosze bo chyba w niektorych kwestiach moge wyrazic zdecydowanie inna opinie

na to liczylem

Old Post 18-09-2001 09:14
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

no wiec....

Old Post 18-09-2001 18:50
deathcrush
łobuz

quote:
Chyba, ze chcesz po prostu wywolac kolejna klotnie bo tego zmierzaja niektore posty...

o matkooo. to sie nazywa pojechac na opinii. jak sie raz wplatalem w glupia wymiane zdan to myslisz ze zawsze tak bedzie? nic bardziej mylnego
looknij na moja sygnaturke - taki mam styl pisania i juz

EOD

Old Post 18-09-2001 21:25
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
jak sie raz wplatalem w glupia wymiane zdan to myslisz ze zawsze tak bedzie? nic bardziej mylnego
looknij na moja sygnaturke - taki mam styl pisania i juz

Rozumiem rozni ludzie w rozny sposob pisza...
I nie oceniam Cie po tym co kiedystam zrobiles tylko po prostu widzialam jakie byly twoje posty i niektore odpowiedzi - wcale niezly zalazek klotni a nie chce by przeze mnie sie ktos klocil

Old Post 18-09-2001 21:34
bLADE
Guest

eee... nie chce nikogo obrazic, ale ta dyskusja zeszla w nieodpowiednim IMHO kierunku... wszyscy chca zabiegac o wzgledy Sarii... tak jak mowil OGus... a co mowil to wiemy... bo w tym topicku jest i szukac mi sie nie chce... hmm... ale moze tylko mi sie tak wydaje...

Old Post 18-09-2001 21:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
wszyscy chca zabiegac o wzgledy Sarii...

Pan moze i madrze mowi ale nie umie nawet napisac poprawnie mojego nicka

A co do zabiegania o wzgledy ... robta co chceta mi to nie przeszkadza wcale ( raczej wrecz przeciwnie )

Eee... a tak serio to czuje sie troche glupio
Z jednej strony mi sie to podoba, a z drugiej nie chce miec wrogow wsrod tych ktoym sie to nie podoba ...

Old Post 19-09-2001 08:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:14.    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions