quote: Napisane oryginalnie przez Saari
1 - Czy to dlatego zauwazylam nagly spadek oceny mojej osoby 
A tak serio ... coz... nie ma czegos takiego jak idealna kobieta tak samo jak nie ma idealnego faceta - zapomnij o tym ze znajdziesz kogos kto bedzie dla Ciebie idealny pod kazdym wzgledem - zawsze trzeba isc na jakis kompromis i im szybciej sie o tym przekonasz tym lepiej - ja juz sie na "idealach" sparzylam
Moze zaczne od tego, ze [juz to mowilem oxy`iemu] gdy daje taka morde: to oznacza polewke z czegos, nie zawsze, ale baardzo czesto. Akurat tutaj byla polewka z tego, ze NIE MA IDEALOW. Ja o tym wiem, jest to kolejne "slowko wymyslone przez poetow"...
2 - Qrcze bo sie wqrze ... Przepraszam bardzo ale czy ja kogos tu probuje poderwac czy cos, ze od razu takie wnioski sie nasuwaja? Przyszlam na boarda bo lubie sobie pogadac o tym co mnie interesuje a nie po to by miec wszystkich facetow dla siebie... A napisalam, ze nie chce innych kobiet poniewac juz jedna mialam kiedys na poprzednim boardzie.. ledwo wlazla a juz zaczela 'misiaczkowac' do wszystkich naokolo... Ja duzo rozumiem i toleruje ale kobiety czasem przesadzaja...
Spooooko, kolejny zart. Jak plci pieknej jest mniej niz tej silnej, to czasami dochodzi o pewnej walki miedzy "pieknymi" o wzgledy "silnych". CZASAMI.
3 - I kolejna pochopna ocena w wykonaniu DEiMOss'a... Fakt - nie chwale CS ale nawet jeszcze nie gralam w ta gre a nie mam zwyczaju oceniac niczego zanim tego dobrze nie poznam - Tobie tez radze zaczac tak robic 
To tez byl zart. Kazdy mogl go inaczej zrozumiec, wiec sie nie obrazam 
Jako, ze gralem w CS i Q3, w ogole we wszystkie znane FPP`ki [ja sie wcale nie kfale] to wiem, ze Ci co graja [kochaja sie? ] w Q3 nie lubia powolnej akcji w CS`ie i na odwrot. Tylko zgadywalem... nie ocenialem.