Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Reprezetnacja Polski w ClanBase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
whitelion
...

...w tym szaleńswie jest metoda.... ....małpa na lidera reprezentacji !...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-11-2002 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez whitelion
...w tym szaleńswie jest metoda.... ....małpa na lidera reprezentacji !...

stwierdzasz fakt czy proponujesz ??
pozdrawiam

Old Post 17-11-2002 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef

glanowi sie znudzil rownierz temat reprezentacji i pogadal by tez ale jest moderatorem wiec nie bardzo moze i stara sie utrzymac wszystkich ktorzy odbiegaja od tematu

heh blad tak to jest jak sie zaglada tylko do tego dzialu a nie np do o niczym konkkretnym... ja tylko stwierdzilem jaka jest tendencja na boardzie hihi i jak widze juzef ma mnie tutaj za jakiegos okropnego moderatora kktory ni ma poczucia humoru a bleee

Old Post 17-11-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

Talking

...nie no, tak tylko głośno myśle...

Old Post 17-11-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

a ja nie mysle mam IQ 17 a temat Rep Polski powinien być juz zamknięty o czym mamy tu pisać ?? o bandzie koleśi którzy podszyli śie pod Rep Polski jescze jak by mieli coś do powiedzenia na forum ale nic nie dają znaku oprucz paru postów Emwu i Blade czysta olewka niewiem ale to mnie wku*denerwuje
to tak jakby pod piłkarską Rep Polski zagrała Wisła Kraków argh cięzko to zrozumieć ale co my szarzy obywatele, biedni wyjadacze chleba możemy z tym zrobić.

A ja na tą Rep Polski

A dziewczyny to ja lubie

Old Post 17-11-2002 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

Angry

byłem na ostatnim meczu z łotwą... ty mi nie mów o nich ja wiem że to dopiero początek, nowy skład itp itd... ale ja 3 godziny marzłem a oni tak ciała dali ;( może lepiej jak by wisła nas reprezentowała... przynajmniej mieli ostatnio swoje całkiem nie kiepskie 5 minut.

Old Post 17-11-2002 18:46
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez whitelion
byłem na ostatnim meczu z łotwą... ty mi nie mów o nich ja wiem że to dopiero początek, nowy skład itp itd... ale ja 3 godziny marzłem a oni tak ciała dali ;( może lepiej jak by wisła nas reprezentowała... przynajmniej mieli ostatnio swoje całkiem nie kiepskie 5 minut.

Jak juz to powinna nas reprezentowac LEGIA! Najlepszy polski klub a nie jakas tam Wisla...pffffff. .

Old Post 17-11-2002 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

temat przeciee ni musi byc zamykany by gadac o czyms innym.. zakladasz inny topic i luz.. a za moze pol roku ktos przyjdzie przeczyta i sie wypowie... bywa... przecie zaden topic oprocz kilku gdzie byly bluzgi ni poszedl sie zamykac
a pilka nozna.. hmmm .. ni robi )

Old Post 17-11-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

AnubiS, don_C, Gangstar, hippi, Kronis, Sukhoi, TheStick
Oto ksywki szweckiej ekipy. Obawiam sie ze ten mecz to bedzie czolganie sie polakow po mapie. Co wy sadzicie o szansach polakoof z w/w ekipa?

Old Post 18-11-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

nic mi nie mowia te nicki moze ktos podac stronke z demkami do zassania

Old Post 18-11-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
b7ade
...Silent Killer...

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
AnubiS, don_C, Gangstar, hippi, Kronis, Sukhoi, TheStick
Oto ksywki szweckiej ekipy. Obawiam sie ze ten mecz to bedzie czolganie sie polakow po mapie. Co wy sadzicie o szansach polakoof z w/w ekipa?

Hmm jeden z pierwszych "treningow" polskiej reprezentacji byl z klanem FreeX do ktorego nalezy wiekszosc z wymienionych osob. Ale lepiej bedzie jak zachowam w tajemnicy wynik tego meczu:/
Wszyscy mozecie sie domyslic wyniku, ale to nas zmobilizowalo bo czestszych treningow i mam nadzieje ze chociaz ten 1 punkt zdobadzie nasza RP!. Good lock HF itd

Old Post 18-11-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez b7ade
nasza RP!.

mam jedna prozbe.. nie uzywaj tego zwrotu dobra? bo to nie jest nasza reprezentacja i nigdy sie nia nie stanie jesli pan dm osobisicie nie napisze chociaz zdania na tym boardzie.. mam go gdzies, i nie zycze sobie by jakis samozwanczy dekiel nas reprezentowal.. wiem ze nie tylko ja tak uwazam...

Old Post 18-11-2002 22:12
Atari
Elite (Fiend)

quote:
[...]lepiej bedzie jak zachowam w tajemnicy wynik tego meczu:/
Wszyscy mozecie sie domyslic wyniku[...]

taksamo jak meczu z klanem z niemiec i innych rezeczy wogole musimy byc bardzo domyslni po tym jak bombardujecie nas nowymi informacjami o "naszej RP" paradny jestes Bsiedemade jaka to nasz reprezentacja jak my do chu*ja pana nie wiemy jak wy gracie jestescie bardziej tajemniczy niz wenezuelski zespul taneczny pod przewodnictwem Zygmunta S. (o lol odbija mi)
ps:
Bsiedemade napisz cos w poscie o Machmudzie chce zebys mi pokazal gdzie cos zle napisalem bo musialem cos zle napisac skoro z nim grasz
ps2:
grrrrrrrr
ps3:
to tylko gra

Old Post 19-11-2002 06:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
b7ade
...Silent Killer...

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
taksamo jak meczu z klanem z niemiec i innych rezeczy wogole musimy byc bardzo domyslni po tym jak bombardujecie nas nowymi informacjami o "naszej RP" paradny jestes Bsiedemade jaka to nasz reprezentacja jak my do chu*ja pana nie wiemy jak wy gracie jestescie bardziej tajemniczy niz wenezuelski zespul taneczny pod przewodnictwem Zygmunta S. (o lol odbija mi)
ps:
Bsiedemade napisz cos w poscie o Machmudzie chce zebys mi pokazal gdzie cos zle napisalem bo musialem cos zle napisac skoro z nim grasz
ps2:
grrrrrrrr
ps3:
to tylko gra

Aktualnie DM musial przerwac i to nie ze wzglednu na was tylko przez sutia. Aktualnie Treinerem jest ares i to on dowodzi "nasza RP" (wczesciej to tez powiedzialem w zarcie troche ale nie sadzilem ze to glan tak przjmie) ja mam problremy z laczem i aktualnie nie gram od hmm 5 dni i nie wiem co sie do konca dzieje z RP . Wiem ze odbywaja sie treiningi na ktore niestaty nie moglem przyjsc

Old Post 19-11-2002 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Heh jaka zmiana najpierw sie kłucą a pózniej trenują coza ludzie

Old Post 19-11-2002 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Aktualnie DM musial przerwac i to nie ze wzglednu na was tylko przez sutia. Aktualnie Treinerem jest ares i to on dowodzi "nasza RP" (wczesciej to tez powiedzialem w zarcie troche ale nie sadzilem ze to glan tak przjmie) ja mam problremy z laczem i aktualnie nie gram od hmm 5 dni i nie wiem co sie do konca dzieje z RP . Wiem ze odbywaja sie treiningi na ktore niestaty nie moglem przyjsc

wiesz gdybys napisal ze teraz to ares to spoko, nie zareagowalbym tak, a wiesz czemu? bo ares sie u nas udziela i to widac, a nie jakis becwal z francji sie wysuwa, mowi ze nie jestesmy na poziomie i on bedzie nas reprezentowal... tu zachodzi blad juz w jego zalozeniach.. a to juz swiadczy o jego poziomie a nie o naszym... nie wiem co on studiuje w tej francji ale to chyba dlatego ze w polsce go wszyscy wysmiali a tam nie rozumieja co za glupoty facet gada...

Old Post 19-11-2002 21:57
KuLLa
Jason Bourne [PL]

A ja wam powiem jedno.
Jeśli Ares zaczyna trenować rep. polski to ja zaczynam w to wierzyć.
Uważam że to jest jeden z nielicznych graczy na scenie który ma potencjał [god]ny klan lidera rep.PL.

Wierze że z takim CL Rep.Pol ma zdecydowanie większe szanse . jesli nie na mistrzostwo w CB to na akceptację wśród graczy !

W pełni popieram takie rozwiązanie !

ps.... a tak BTW to proponuje spojrzeć (kto nie widział i ma dobe łącze ) na stronke: http://www.platige.com/ , a w szczególnoście na :
Narzedzia/3d/SeeExample ....... kiedy w SoFie zawodnicy będą sie tak ruszać

Old Post 20-11-2002 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
b7ade
...Silent Killer...

Glan:
Ja dowiedzialem sie z ares jest teraz nie dawno.

Hehe ale zescie zdanie o RP zmienili jak sie dowiedzieliscie ze ares tera jest. A ja wam powiem ze mi sie DM podobal nawet

PS. Kulla ale ty lizus jestes gdioe twoja [GoD]nosc

Old Post 20-11-2002 18:26
Atari
Elite (Fiend)

Ares jest zdecydowanie lepszy od DM ta zmiana jest na stale??
bo nie wiem czy juz sie mam cieszyc
ps:
Blade dizeki ty nam przynajmniej cos o tej reprezentacji mowisz

Old Post 20-11-2002 19:58
b7ade
...Silent Killer...

quote:
Ares jest zdecydowanie lepszy od DM ta zmiana jest na stale??
bo nie wiem czy juz sie mam cieszyc
ps:
Blade dizeki ty nam przynajmniej cos o tej reprezentacji mowisz

NP

PS. "No problem to kill ju" - GTA3 (hyhy)

Old Post 20-11-2002 20:49
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja sie ni dziwie zmiana naszego zdania.. poprostu ares'a kazdy z nas zna, wie o co chodzi, mozna pogadac, gaada z nami na boardzie.. a nie to co pan dm...

Old Post 20-11-2002 20:49
b7ade
...Silent Killer...

acha a czy na stale to nie wiem.

A czy ares bedzie lepszy ?
To sie dopiero okaze, ale mysle ze bedzie dobrze. Niestaty ARES ma "[...]przerost ambicji[..]" jak to gdzies uslyszalem (trafnie i krotko ujete). Po prostu za duzo rzeczy naraz robi. Acha nie wiem dlaczego wy tak zle oceniacie DM.
DM moze i nie siedzi na lidze, ale za to BARDZO DOBRZE ZNA SCENE ZAGRANICZNA!!!. W poruwnaniu z wami. Przesiadujecie tylko na forumach i piszecie rzeczy, a nie wiecie jak jest! DM pokazal nam (zawodnikom RP) co to sa CO rulez (jak jedna osoba z tego forum wie co to jest to bedzie dobrze) a CO rulez CALKOWICIE ZMIENIA taktyke. DM pokazal jak grac i wskazal droge aresowi. mam nadzieje ze Ares poprowadzi dobrze "nasza RP"

Old Post 20-11-2002 20:56
Atari
Elite (Fiend)

ja tez ci moge pokazac moje CO mam w domu
moje Centralne Ogrzewanie jest mniej skomplikowne niz D M
a D M zostal brutalnie zbluzgany za brutalna olewke
a Ares jest lepszy bo jest nasz "cudze chwalicie a swego nieznacie"

Old Post 20-11-2002 21:09
Atari
Elite (Fiend)

wlasnie przeczytalem newsa na portalu i sie zgubilem gdzies miedzy "przerwa" a "rep POL"
czy ktos mi to moze wytlumaczyc

Old Post 20-11-2002 21:36
b7ade
...Silent Killer...

quote:
wlasnie przeczytalem newsa na portalu i sie zgubilem gdzies miedzy "przerwa" a "rep POL"
czy ktos mi to moze wytlumaczyc

Ja moge...
powiedziec ci ze mamy forum
zapraszam na forum klanu sK. Link znajduje sie w menu na stronie www.sk.z.pl albo kliknijcie tutaj http://silentkillers.prv.pl/forum/

hehe
P.S. A tak serio to sam nie jestem do konca pewny ale jak Ares zawiesza wszystko to chya i RP na tym straci

Old Post 21-11-2002 10:57
Atari
Elite (Fiend)

nic nie piszecie o meczu ze szwedami??
wiec moze ja cos napisze
ogladalem demo od pierwszej rundy na air1 i po 0:3 dla polski myslalem ze ta porazka to jakies nieporozuminie swietnie ich(SWE)kosili(smy) a potem po kilku rundach szwedzi zobaczyli taktyke nszych i sie nie ciekawie zrobilo ale kompletna klapa to byl Air1 POL w blue ahh nie jestem jakims taktykiem ale wyskakiwanie z nad glownych drzwi/z drzwi na 3 playerow wygladalo troche "dziwnie" a w pomieszczeniu z teczka imo najlepszym granatem byl by flash rzucasz i masz czas na wyjscie z dzwi nie wiem jak to by wygladalo w praktyce czy szwedzi maja na to sposob ale wydaje mi sie lepsze niz granaty
dlaczego rep POL grala na szwedzkim serwerze z pingiem 200 ??!!

Old Post 27-11-2002 20:31
QQryQ
Last Red Dragon

Talking Waselinka ??

A ja wam powiem jedno.
Uważam że to jest jeden z nielicznych graczy na scenie który ma potencjał [god]ny klan lidera rep.PL.

To mało powiedziane, tu aż kapie ! Kulla wstydź sie

Old Post 27-11-2002 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QQryQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QQryQ Znajdź więcej post'ów przez  QQryQ Dodaj QQryQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QQryQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Re: Waselinka ??

quote:
Napisane oryginalnie przez QQryQ

Z natury jestem bezwstydny

Old Post 28-11-2002 02:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Re: Waselinka ??

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
Z natury jestem bezwstydny

hmm no coz chyba jednak nastepnym razem jak bede mial wyjsc na browara z toba to sie bede musial zastanowic mocno niechce byc aresztowany za twoj exchibicjonizm
pozdrawiam

Old Post 28-11-2002 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

Re: Waselinka ??

quote:
Napisane oryginalnie przez QQryQ
A ja wam powiem jedno.

a ja sie nie pytalem o Aresa tylko o wystep naszej rep ze swe(juz chyba mozna tak mowic)
ps:
Kulla , Juzef 3majcie sie m/w tematu

Old Post 30-11-2002 14:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:07.    Strony (8): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions