:D
Napisane prze longbowa jakies 15-18 miesiecy temu ale na tym forum bylo kiedys zycie wyjelem cosik z archiwum tak dal smiechu zeby bylo smiesznie 
LONGBOW
Piszę w związku z coraz częstszymi oskarżeniami na MOSCIE o używanie kodów. Jestem właśnie po mapie Panic Attack, gdzie niejaki vincent przyczepił się mnie o cheatowanie. Słownictwa, które potem słyszałem pod moim adresem przez 2 kolejne mapy nie będę cytował. (Na marginesie filtr na servie nie wszystko wyłapuje, zwłaszcza że pomysłowość niektórych osiąga nieze wyniki...). Zresztą wiele osób po akcji, w której nie udało się zabić przeciwnika klika w klawiaturę i po chwili wszyscy widzą: "CHEATER", "KODER", "OSZUST" itp. bezsensy.
Niech ktoś mi pokaże jakiekolwiek kody do multiplayera, to wiszę mu tyle piw, ile kodów.
Nie ma kodów do Multiplayera!
Warto czasami przypomnieć sobie, że jakość łącz w Polsce nie jest najlepsza, istnieje coś takiego jak lag i ping. Jak ktoś nie wie, co to jest, odsyłam do googli. Tych, co wiedzą i wyzywają od różnych takich - to o co w takim razie chodzi? Zabił cię, a ty go nie? Może jest lepszy? Nie potrafisz celować? Zastanów się chłopie, zanim powiesz coś bez sensu!
pozdro
Widac ze to byly poczatki delty, teraz nikomu by do glowy nie przyszlo zeby powiedziec niema chitow 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|