Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > cziterstwo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (19): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*Gh*
Training (Enforcer)

hedy

Czasami dzieja mi sie takie smieszne rzeczy, raz na 100 smierci najpierw gine, a po 1-2 sek robie sie czarny, i nie dowyleczenia, ale zawsze poza tymi malymi wyjatkami od razu sie robie czarny albo niebieski. A tak robie sie niebieski i po 1-2 sek robie sie czarny i mam hed schota, moze ktos mnie trafil w przyrodzenie a cos drugiego zgenerowalo strzal w glowe. moze to moj lagi ale watpie, i nie tylko na polskich serverach takie cos mialem, moze to jednak moj modem 56kb/s ktory obsluguje cala wioske zawodzi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-01-2005 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Gh* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Gh* Znajdź więcej post'ów przez  *Gh* Dodaj *Gh* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Gh* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

Ban Siganowi został przywrócony i nigdy nie zostanie zdjęty. Amen

Old Post 24-01-2005 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Banuj przecierz to twój server, ja tylko jeszcze coś do williego willi grałem na ARGUS ONLY na niejednym serverze i grałem tak samo, chcecie banujcie nie chcecie nie banujcie, a teraz zdradze wam mój sekret: Ja gram w bhd: Trzymam myche mniej więcej na wysokości głów, i tak biegam na pałe, gdy sie biegnie pochylonym albo przeciwnik jest pochylony trzeba mu rypać troche przed niego ale nie zabardzo, spytajcie sie stefana co terz ma dużo headów (G.O.M STEFAN) on sie mnie zapytał i ja mu powiedziałem, miorzxe wam to sie wyda banalne ale dzięki temu wale heady jak wale, ale często jestem na minusie bo jak wiem że nie trafie heada to nawet nie strzelam

Old Post 24-01-2005 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

W takim razie jestem za stary bo nie potrafię manerwrując myszką na wszystkie strony i wysokości upilnować aby celowała w globus..... wogóle mało takich osób znam.

Old Post 24-01-2005 14:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Radzio uwierz mi to jest prosto tak myche utrzymać ustaw sobie dobrą prędkość i nie wiem czy masz ale załatw sobie myche optyczną

Old Post 24-01-2005 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Ja tam Panie cienki jestem

Old Post 24-01-2005 14:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zeo
Combat (Death Knight)

LOL

quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
ja tylko jeszcze coś do williego willi grałem na ARGUS ONLY na niejednym serverze i grałem tak samo, chcecie banujcie nie chcecie nie banujcie, a teraz zdradze wam mój sekret: Ja gram w bhd: Trzymam myche mniej więcej na wysokości głów, i tak biegam na pałe, gdy sie biegnie pochylonym albo przeciwnik jest pochylony trzeba mu rypać troche przed niego ale nie zabardzo, spytajcie sie stefana co terz ma dużo headów (G.O.M STEFAN) on sie mnie zapytał i ja mu powiedziałem

No to mnie rozbroiłeś kompletnie. Ty myślisz że wszyscy inni sa idiotami i nie kumają że aby trafić w głowe to najlepiej w nią celować? Moim zdaniem każdy kto gra z miesiąc w delte stara się trzymać myszke na wysokości głowy i w nią strzelać. Ja to próbuje już chyba od pół roku zrealizować i jakoś nie potrafie mieć co mapka 90% headów. Że wszedłeś na argus only to nie wątpie aby wejść na taki server to wystarczy cheaty wyłączyć. Chodzi o to abyś był na serverze argus only i tez walił wtedy tyle headów.

quote:
miorzxe wam to sie wyda banalne ale dzięki temu wale heady jak wale, ale często jestem na minusie bo jak wiem że nie trafie heada to nawet nie strzelam

Ty nas za niedorozwiniętych debili uważasz? W tym cały problem że jak np major trefia dużo headów to właśnie dzięki temu jest wysoko na plusie. Bo to daje przewage bo może zabić jednym strzałem . A ty mimo tego że masz tyle headów to grasz cały czas z porównywalnym ratio w granicach 1.1- 1.4 a to raczej świadczy że umiejętności gry w delte nadal nie posiadasz na bardzo wysokim poziomie tylko coś ci pomaga hedy walić. Np jakiś trailer co za miast ciebie celuje w głowe.

Old Post 24-01-2005 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zeo Znajdź więcej post'ów przez  Zeo Dodaj Zeo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zeo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Nie uważam was za zadnych debili tylko to jest proste nie wiem czemu ja sobie postanowiłem head shoty mieć i mam a wy nie macie, postarajcie sie naprawde to wam terz sie uda, a grałem na argus only i miałem po 90% headów nawet musze sie pochwalić że raz miałem 100% head shotów

Old Post 24-01-2005 15:09
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

Proponuje zamknąc już topic.
Koniec odcinka 6. Ciąg dalszy nastąpi

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

Amen

Zeo
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Re: Heh

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Z podaniem może być problem bo 90 % boardowiczów nie czituje a zainteresowani takowej nie podadzą.

Właśnie chodzi o to że ktoś rzucił hasło że argus jest wadliwy i cheaty przepuszcza i raptem wszyscy zaczeli mieć o nim taką opinie. A nikt nie podał dowodów.

.. Argus jest robiony przez ludzi dobrej woli i chwała im za to ale do doskonałości mu daleko i slepe wierzenie w niego to po prostu głupota.

Nikt chyba nie wierzy argusowi bezgranicznie ale tak jak Yogas napisał że dzięki PB nie spotkał jeszcze na serverach JO cheatera tak ja nie spotkałem na serverach Argus Only kogoś kto by cheatował. Z tego właśnie bierze się moje przekonanie że aż taki zły to on nie jest. Nie znam czasu reakcji ekipy tworzącej argusa na nowe cheaty ale myśle że jest wystarczająca tylko właśnie inni ludzie dobrej woli muszą ich wspierać podawaniem kolejnych cheatów co omijają argusa.

Old Post 24-01-2005 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zeo Znajdź więcej post'ów przez  Zeo Dodaj Zeo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zeo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Willie
Skilled (Knight)

quote:
Banuj przecierz to twój server, ja tylko jeszcze coś do williego willi grałem na ARGUS ONLY na niejednym serverze i grałem tak samo, chcecie banujcie nie chcecie nie banujcie, a teraz zdradze wam mój sekret: Ja gram w bhd: Trzymam myche mniej więcej na wysokości głów, i tak biegam na pałe, gdy sie biegnie pochylonym albo przeciwnik jest pochylony trzeba mu rypać troche przed niego ale nie zabardzo, spytajcie sie stefana co terz ma dużo headów (G.O.M STEFAN) on sie mnie zapytał i ja mu powiedziałem, miorzxe wam to sie wyda banalne ale dzięki temu wale heady jak wale, ale często jestem na minusie bo jak wiem że nie trafie heada to nawet nie strzelam

Powiem Ci jedno chlopaczku.Gralismy kiedys w klanie(to byly moje poczatki w delcie) i moim zdaniem Twoje umiejetnosci sa takie same jak przedtem. To ze grales na serwerze Argus Only to nie znaczy ze nie oszukujesz.Ale jakos nie widzialem cie ani razu na naszym serwie gdy byl na Argus Only.Przypadek?!A co twojej teorii to Kolumbem nie jestes.Kazdy z nas tak samo probuje robic.
A tym stwierdzeniem ze "bo jak wiem, ze nie trafie heada to nawet nie strzelam" to dzieciaku rozbawiles.Eh masz szczescie ze tu modeRadzioo(wielkie pozdro) rzadzi bo juz bym cie zbluzgal, bo nie moge takich ludzi przetrawic.

Old Post 24-01-2005 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Willie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Willie Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Willie Dodaj *CQF*Willie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Willie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Willie
Skilled (Knight)

quote:
Nie uważam was za zadnych debili tylko to jest proste nie wiem czemu ja sobie postanowiłem head shoty mieć i mam a wy nie macie, postarajcie sie naprawde to wam terz sie uda, a grałem na argus only i miałem po 90% headów nawet musze sie pochwalić że raz miałem 100% head shotów

Ladna bajka, a byl w niej smok?

Old Post 24-01-2005 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Willie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Willie Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Willie Dodaj *CQF*Willie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Willie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Willie
Skilled (Knight)

quote:
Radzio uwierz mi to jest prosto tak myche utrzymać ustaw sobie dobrą prędkość i nie wiem czy masz ale załatw sobie myche optyczną

I pakiet kodow!

Old Post 24-01-2005 15:34
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Heh

quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
(...)
Nikt chyba nie wierzy argusowi bezgranicznie ale tak jak Yogas napisał że dzięki PB nie spotkał jeszcze na serverach JO cheatera tak ja nie spotkałem na serverach Argus Only kogoś kto by cheatował.(...)

Trzeba też brać poprawkę na tzw. uśpienie, grając z PB czy Argusem gracz w przekonaniu że jestr jakoś tam zabezpieczony na pewne akcje nie reaguje. Sprytny cziter (powiedzmy taki co na 60 kilsów ma tylko 20 headów ) nie bdzie się wystawiał na lincz i wtedy "uśpiony" gracz wszelkie heroiczne zagrywki czitera zwali na jego umiejętności "bo przecież jest argus".

Old Post 24-01-2005 15:35
Zeo
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Heh

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Trzeba też brać poprawkę na tzw. uśpienie, grając z PB czy Argusem gracz w przekonaniu że jestr jakoś tam zabezpieczony na pewne akcje nie reaguje. Sprytny cziter (powiedzmy taki co na 60 kilsów ma tylko 20 headów ) nie bdzie się wystawiał na lincz i wtedy "uśpiony" gracz wszelkie heroiczne zagrywki czitera zwali na jego umiejętności "bo przecież jest argus".

No no tylko że 20 headów przy 60 kilsach to ja sam nie chwaląc się potrafie zrobić bez cheatów. Myśle że jest właśnie odwrotnie niż mówisz to właśnie gdy nie ma argusa to ludzie przeginają i każdym momencie gdy ich ktoś zabije myślą że to pewnie cheater , " bo przecież ja jestem cudowny i nikt bez cheata nie jest w stanie mnie zabić". Nie można popadać w paranoje i wszędzie szukać spisku sam chyba pisałes że ponat 90 % graczy z cheatami nie ma nic wspólnego. A te pozostałe to właśnie są to te marnepopisy co zaczną latać albo nie moga się powstrzymać i za dużo headów strzelaja.
Co do Sigana to skoro mowisz że masz argusa i czasem wchodzisz na servery argus only to czemu nie grasz z argusem na codzień? Nawet na moście przecież nic się nie stanie jak z nim będziesz biegał. Apropo to możesz się pochwalić swoim ID od argusa?

Old Post 24-01-2005 15:48
Radzioo(PL)
Guest

nikt nie popada w paranoję tylko sobie dyskutujemy

p.s. te 60/20 to tylko przykład

Old Post 24-01-2005 15:53
*Gh*
Training (Enforcer)

:D

Napisane prze longbowa jakies 15-18 miesiecy temu ale na tym forum bylo kiedys zycie wyjelem cosik z archiwum tak dal smiechu zeby bylo smiesznie

LONGBOW
Piszę w związku z coraz częstszymi oskarżeniami na MOSCIE o używanie kodów. Jestem właśnie po mapie Panic Attack, gdzie niejaki vincent przyczepił się mnie o cheatowanie. Słownictwa, które potem słyszałem pod moim adresem przez 2 kolejne mapy nie będę cytował. (Na marginesie filtr na servie nie wszystko wyłapuje, zwłaszcza że pomysłowość niektórych osiąga nieze wyniki...). Zresztą wiele osób po akcji, w której nie udało się zabić przeciwnika klika w klawiaturę i po chwili wszyscy widzą: "CHEATER", "KODER", "OSZUST" itp. bezsensy.
Niech ktoś mi pokaże jakiekolwiek kody do multiplayera, to wiszę mu tyle piw, ile kodów.
Nie ma kodów do Multiplayera!
Warto czasami przypomnieć sobie, że jakość łącz w Polsce nie jest najlepsza, istnieje coś takiego jak lag i ping. Jak ktoś nie wie, co to jest, odsyłam do googli. Tych, co wiedzą i wyzywają od różnych takich - to o co w takim razie chodzi? Zabił cię, a ty go nie? Może jest lepszy? Nie potrafisz celować? Zastanów się chłopie, zanim powiesz coś bez sensu!
pozdro

Widac ze to byly poczatki delty, teraz nikomu by do glowy nie przyszlo zeby powiedziec niema chitow

Old Post 24-01-2005 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Gh* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Gh* Znajdź więcej post'ów przez  *Gh* Dodaj *Gh* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Gh* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Swoją drogą ciekawe co teraz by powiedział.

Old Post 24-01-2005 16:10
*CQF*Willie
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Swoją drogą ciekawe co teraz by powiedział.

Raczej nic, zatkalo by go

Old Post 24-01-2005 16:16
Zeo
Combat (Death Knight)

lol

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Willie
Raczej nic, zatkalo by go

Może by niektórym piwa zaczął stawiać

Old Post 24-01-2005 16:21
*Gh*
Training (Enforcer)

:D

LOngbow-Niech ktoś mi pokaże jakiekolwiek kody do multiplayera, to wiszę mu tyle piw, ile kodów.
Nie ma kodów do Multiplayera!

Te trunki brzmia zachecajaca

Old Post 24-01-2005 16:25
*CQF*Willie
Skilled (Knight)

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
Może by niektórym piwa zaczął stawiać

Mnie pierwszemu Mieszkamy w tym samym miescie

Old Post 24-01-2005 16:37
Major
Skilled (Knight)

quote:
Ja gram w bhd: Trzymam myche mniej więcej na wysokości głów, i tak biegam na pałe, gdy sie biegnie pochylonym albo przeciwnik jest pochylony trzeba mu rypać troche przed niego ale nie zabardzo, spytajcie sie stefana co terz ma dużo headów

Kurde to jest genialne, dlaczego ja na to nie wpadłem. Chyba muszę zacząć częściej grać w singla

Old Post 24-01-2005 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Major Znajdź więcej post'ów przez  Major Dodaj Major do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nic nie wiem
Skilled (Knight)

Heh....

Nie no Sigan rozbawiłeś mnie ....
Po 1.

quote:

ja tylko jeszcze coś do williego willi grałem na ARGUS ONLY na niejednym serverze i grałem tak samo, chcecie banujcie nie chcecie nie banujcie, a teraz zdradze wam mój sekret: Ja gram w bhd: Trzymam myche mniej więcej na wysokości głów, i tak biegam na pałe, gdy sie biegnie pochylonym albo przeciwnik jest pochylony trzeba mu rypać troche przed niego ale nie zabardzo, spytajcie sie stefana co terz ma dużo headów (G.O.M STEFAN) on sie mnie zapytał i ja mu powiedziałem

.......... No comment Sigan jestes poprostu zabawny .... rozbawiłeś mnie do łez..... Super sposób musze spróbować
quote:

No to mnie rozbroiłeś kompletnie. Ty myślisz że wszyscy inni sa idiotami i nie kumają że aby trafić w głowe to najlepiej w nią celować? Moim zdaniem każdy kto gra z miesiąc w delte stara się trzymać myszke na wysokości głowy i w nią strzelać. Ja to próbuje już chyba od pół roku zrealizować i jakoś nie potrafie mieć co mapka 90% headów. Że wszedłeś na argus only to nie wątpie aby wejść na taki server to wystarczy cheaty wyłączyć. Chodzi o to abyś był na serverze argus only i tez walił wtedy tyle headów.

quote:

miorzxe wam to sie wyda banalne ale dzięki temu wale heady jak wale, ale często jestem na minusie bo jak wiem że nie trafie heada to nawet nie strzelam

...... No nie nie moge
quote:

Ty nas za niedorozwiniętych debili uważasz? W tym cały problem że jak np major trefia dużo headów to właśnie dzięki temu jest wysoko na plusie. Bo to daje przewage bo może zabić jednym strzałem . A ty mimo tego że masz tyle headów to grasz cały czas z porównywalnym ratio w granicach 1.1- 1.4 a to raczej świadczy że umiejętności gry w delte nadal nie posiadasz na bardzo wysokim poziomie tylko coś ci pomaga hedy walić. Np jakiś trailer co za miast ciebie celuje w głowe.

-----------------------------------------------------------------------------------
quote:

... Sigan wiemy ,że jesteś genialny No pochwal sie jak podkręciłeś te czity żeby zamiast 53 % waliły ci 100 %
-----------------------------------------------------------------------------------
Dobra ale mam coś jeszcze jeżeli chodzi o ogólne strzelanie Sigana ( hed szoty .... haha ) to ja bym nie powiedzial że takim mistrzem jest .... widziałem jak strzela...... ( wtedy jeszcze nie mial cziitów ... niedawno temu ) byłem u Tofika i gramy na zmiane po 3 śmierci .... gra Tofik.... Jest sobie na MS ( HoP ) i lerzy Sigan oczywiscie go nie zabil a dostal killsa .... oczywiscie juz gadaka ze Tofik to lager ..... a z tego co widzielismy strzaly szly tak .*-.-*.-*.*- *.*.-* ( z czego - to naboje a . i * to ich przemieszczenia ) wszystko po ziemi nawet do nas nie doleciało
moje zdanie że masz jakies wspomagacze ale moge sie mylic. . . .

------------------------------------------
teraz kopie z serverow nawet bez TS'a . . . Hehe . . . Nic nie pomaga . . .

- Za szybkie pisanie // Zą zsybike ipsaine

Old Post 24-01-2005 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nic nie wiem Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nic nie wiem Znajdź więcej post'ów przez  nic nie wiem Dodaj nic nie wiem do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nic nie wiem prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

Zostawcie chłopaka, on teraz szuka zagranicznego klanu,
tylko angielski musi troche podszlifować
Post sigana na forum clanbase <hahaha>
"Im from poland, i find good clan. I very good play, i shot only head shots (90% my frags is head kill) my contact: mail: [email protected] (I banned on SLS server, he say to me "aimbot" i not have cheats. I dont like cheaters!!! cheaters is idiots and lams)"

Old Post 24-01-2005 18:05
Whisper*NSO*
Skilled (Knight)

Kapitano masz nieaktualne informacje : z tego co jest napisane na stronce PWT , Sigan zostal przyjety dzisiaj do tegoz klanu.

a angielski to faktycznie musi podszkolic

Old Post 24-01-2005 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Whisper*NSO* Znajdź więcej post'ów przez  Whisper*NSO* Dodaj Whisper*NSO* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Whisper*NSO* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*
Kapitano masz nieaktualne informacje : z tego co jest napisane na stronce PWT , Sigan zostal przyjety dzisiaj do tegoz klanu.

Zapomniałeś dodać jako " bardzo dobry i doswiadczony zawodnik "

Old Post 24-01-2005 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Tak ciekawe kiedy to było bo jakoś nie pamiętam a po drugie, to jak sprawdzić ID w argusie?? jak tak to wam podam a następnie to ja ciągle gram na argusie nawet jak server jest bez argusa, mam ciagle włączony razem z grą, i grałem na CQF jak było ARGUS ONLY i terz miałem dużo head shotów, ja nie czituje i nie będę czitował, nie chcecie to nie wierzcie, ja terz bym gadał jak wy a nawet gorzej jak nagle taka <<ANIA>>L co ma wyniki 8 killsów do 40 deathów, i nagle by miała wyniki np 60 do 20 to terz bym tak mówił, ale przecierz to morze być prawda? a pozatym to jak byście zauwazyli to ja rype head shoty tylko z bliskich odległości góra 200 metrów i większość strzelam z kampa, ja was zapewniam że jak byście sie postarali terz byście tak grali ... no comment... moderadzio zamknij temat bo ta rozmowa jest bez sensu (nikomu sie nie da przetumaczyć że gram uczciwie, bo kardzdy z was jest inteligętny i myśli że jak ktoś ma tyle head shotów to odrazu cziter, ciekawe jakie macie IP... yyyyy znaczy IQ)

Old Post 24-01-2005 18:16
*BSP*Sigano
title

quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*

a angielski to faktycznie musi podszkolic

O wy kurde śmieć sie z mojego angielskiego jak smieta

Old Post 24-01-2005 18:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:20.    Strony (19): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions