Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > BIć czy Nie BIĆ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
byłem u babci to mnie gosciu zaczepił i kciał porzyczyć 20 groszy nie dałem ale sie nie przyxczepił...
spadam..koniec czasu mam w kawiarence...pozdrowienia z Krynicy

A ja bedac w Szczawnicy poznalem z 10 kolesi z krakowa i miejscowych - "na oko" dresy, itp. (o ktorych mam nie wiem czemu zla opinie ) a byli naprawde zaje.bisci (!)

hf AlienKu ja wrocilem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-01-2002 19:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
H:Rotgar
Solid Snake

Red face

Ekhm ja mieszkam w Cracowie i ostatnio mielismy z kumplami taka przygode...wychodzimy z kina kijow i idziemy w 5. Ida takie dresy moze 20-25 lat bylo ich z 10. Jak przechodzili obok nas to jednemu z kumpli jebnal ktorys (ale niezbyt mocno) w klate...i poszli dalej...a ten debil odwrocil sie i zaczal ich wyzywac...to co sie potem dzialo...ale byla rozpierducha o w c h u j a A ludzie tylko stali i zagrzewali do walki - c h u j o w e polskie spoleczenstwo
Ale w sumie to mysmy dostali niezly w******* a najlepsze to to ze pod kinem

Old Post 04-02-2002 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil H:Rotgar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do H:Rotgar Znajdź więcej post'ów przez  H:Rotgar Dodaj H:Rotgar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać H:Rotgar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Solid Snake

Unhappy

Ale macie racje nie wszystkie dresy to zabijaki.. mam dowch w klasie i w sumie 18 na karku i w miare sie ucza, nawet nie klna...wiecie co, wkurza mnie tylko mentalnosc polskiego spoleczenstwa...ludzie sie boja...hem, ale taki np. napad w miejscu publicznym i w sumie w dzien (17), duzo ludzi no i nikt nie reaguje...boją sie..? To z nich gowno, nie ludzie....*****, 60 osob i nikt nie zareaguje....? Tak samo na grodzkiej tlum ludzi my dostajemy w******* ludzie sie gapia...

---------------------
gone...

Old Post 04-02-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil H:Rotgar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do H:Rotgar Znajdź więcej post'ów przez  H:Rotgar Dodaj H:Rotgar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać H:Rotgar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

bardzo proste wyjasnienie boją sie że też dostaną w*******
ok rozumiem że stało ich około 60 ale napewno byli to pojedyncze goscie co jedni drugiego nieznali

Old Post 04-02-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Solid Snake

no fakt...racje mash, z tym ze wlasnie to jest tzw. zastraszenie...w sumie szkoda gadac, bo i tak kazdy ma inne zdanie na ten temat...

Old Post 04-02-2002 13:40
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
bardzo proste wyjasnienie boją sie że też dostaną wierdol
ok rozumiem że stało ich około 60 ale napewno byli to pojedyncze goscie co jedni drugiego nieznali

To nastepnym razem jak zobaczycie ze kogos naparzaja a Was bedzie chociaz 2 razy tyle krzyknijcie "BIJMY LESZCZY!!!" i biegnijcie na nich jak kamikaze - moze reszta sie przylaczy

Old Post 04-02-2002 14:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez H:Rotgar
...a ten debil odwrocil sie i zaczal ich wyzywac...

omfg... kamikaze?!

Old Post 04-02-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Ja dresow nienawidze delikatnie mowiac. Osobiscie nie moge powiedziec o nich nic dobrego. Trudno mi uwiezyc ze sa jakies wyjatki. Dla mnie wszyscy dresiarze sa tacy sami. Zaczepili mnie chyba ze trzy razy, ukradli co mogli i sobie poszli. Wolalem sie nie stawiac bo oczywiscie bylo ich wiecej. Ciekawe czemu nie dzialaja w pojedynke? Czyzby sie bali? Niestety pewnie nigdy nie bede mial watpliwej przyjemnosci byc zaczepionym przez jednego dresa.

Old Post 04-02-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

zalosne
zaczepi cie jeden, ale za to z nozem ...

Old Post 05-02-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Solid Snake

Talking

ekhm zorro ja bym chetnie sie bil z jednym dresem chocby mial maczete

Old Post 05-02-2002 13:24
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

odwazny jestes przed monitorem

Old Post 05-02-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Solid Snake

Talking

wcale nie...znajomy mojej starej jest marynarzem ze Szwecji, widzialem jak bil sie z jakimis Finami (oni mieli noze finskie - ztad nazwa), gosc jest dobry i mnie nauczyl min. walki na noze i rozne inne zakcesoria - nozy/sztyletow/butterow sie nie boje

Old Post 05-02-2002 13:38
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
zalosne
zaczepi cie jeden, ale za to z nozem ...

A skad wiesz ze ja nie nosze przy sobie zadnych gadzetow?
Zreszta watpie zeby koles chcacy "pozyczyc" 20 gr wyskakiwal od razu z nozem

Old Post 05-02-2002 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
wcale nie...znajomy mojej starej jest marynarzem ze Szwecji, widzialem jak bil sie z jakimis Finami (oni mieli noze finskie - ztad nazwa), gosc jest dobry i mnie nauczyl min. walki na noze i rozne inne zakcesoria - nozy/sztyletow/butterow sie nie boje

to był żart co nie?

Old Post 05-02-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Ekhm ja mieszkam w Cracowie i ostatnio mielismy z kumplami taka przygode...wychodzimy z kina kijow i idziemy w 5. Ida takie dresy moze 20-25 lat bylo ich z 10. Jak przechodzili obok nas to jednemu z kumpli jebnal ktorys (ale niezbyt mocno) w klate...i poszli dalej...a ten debil odwrocil sie i zaczal ich wyzywac...to co sie potem dzialo...ale byla rozpierducha o w c h u j a A ludzie tylko stali i zagrzewali do walki - c h u j o w e polskie spoleczenstwo
Ale w sumie to mysmy dostali niezly w******* a najlepsze to to ze pod kinem

zebym ja tam byl
juz ja bym wiedzial jak rozpedzic ta *******ana cholote:>

co do moich przygod to ja potrafie sie obronic przez co nie cierpie z powodu dresow
wykorzystuje tez moja sile i doswiadczenie zeby pomagal innym ludziom
nie ma gorszego widoku niz 5 kolesi na jednego i 15 osob przygladajacych sie bezczynnie

Old Post 05-02-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
odwazny jestes przed monitorem

trafiles w sedno... swietna charakterystyka dla 90% board'a

Old Post 05-02-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
A skad wiesz ze ja nie nosze przy sobie zadnych gadzetow?
Zreszta watpie zeby koles chcacy "pozyczyc" 20 gr wyskakiwal od razu z nozem

Nie jeden byl taki co watpil, a skonczyl z kosa pod zebrami...

Osobiscie slyszalem o 2 przypadkach (znajomego znajomy)

_ a _ d _ d _ e _ d _

Btw tram - to tylko przypuszczenia... choc pewnie prawdziwe...

Old Post 05-02-2002 22:10
XerXess
The Trooper

Z ta kosa miedzy zebami to pewnie masz racje. Swirow nie brakuje (zwlaszcza tych lysych w jaskrawych dresach)

Old Post 05-02-2002 22:18
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

jaskrewe fuuu
najlepsze kolory to: bezowy (moj ulubiony ), oliwkowy tez jest fajny, granat no i troche czarny

Old Post 05-02-2002 22:25
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
Z ta kosa miedzy zebami to pewnie masz racje. Swirow nie brakuje (zwlaszcza tych lysych w jaskrawych dresach)

Chyba sie naogladales za duzo brutalnych horrorow

żebrami nie zębami

Old Post 05-02-2002 22:25
yoshi.thod
Guest

quote:
jaskrewe fuuu
najlepsze kolory to: bezowy (moj ulubiony ), oliwkowy tez jest fajny, granat no i troche czarny

A fiolet i zielen i czerwien?

Old Post 05-02-2002 22:26
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

Chyba sie naogladales za duzo brutalnych horrorow

żebrami nie zębami

Horrorow nie ogladam bo nie sa straszne.
A dobra kosa wszedzie wejdzie

Old Post 05-02-2002 22:44
XerXess
The Trooper

Talking

quote:
jaskrewe fuuu

Skoro lubisz takie kolory to pewnie lubisz tez sinokoperkowy roz

Old Post 05-02-2002 22:46
Infinite
nieszczesliwie zakochany

co za roznica jaki kolor?
dres to dres

Old Post 06-02-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

masz racje dres dresowi nie równy ( to nie do ciebie zorro )

Old Post 06-02-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
co za roznica jaki kolor?
dres to dres

nie wkurwiaj mnie bo jest roznica

Old Post 06-02-2002 22:27
yoshi.thod
Guest

quote:
nie wkurwiaj mnie bo jest roznica

Pewnie!

Dres Adasia - Dres Rebooka
Dres Adasia - Dres Abbasia
Dres Adasia ze sklepu - Dres Adasia ze stadionu X lecia

Old Post 06-02-2002 23:17
XerXess
The Trooper

Skoro juz jestesmy przy dresach to jest takie fajne powiedzonko. Jest juz dosyc popularne i pewnie juz je znacie ale jednak napisze

Po co ci mozg przeciez masz dres

Old Post 07-02-2002 07:02
Wania
-w-

z calym szacunkiem do osob bioracych udzial w tej dyskusji ale nie chcialo mi sie czytac wypowiedzi znajdujacych sie wyzej ! OCZYWISCIE, Lac takich s**********, sam jak widze dressa ktory szyje, kogos, rzucam sie na pomoc, (oczywiscie osobie poszkodowanej ), ostatnio koles chcial mnie oszyc, wydarlem na kolesia morde, odepchnalem kilka razy , ze do dzisiaj chodzi kanalami jak mnie widzi ..

PzDrO, All antydress FIGhTeRs !

Old Post 07-02-2002 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

panowie ja duzo mowil nie bede, ale zobaczcie to:

http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=199678

ps: cytat: Na slub to bym zalozyl jakis czarny elegancki dresik... No zalezy czyj to bylby slub... Zreszta co tam slub. wazne weselicho przeciez nie. wazne zeby dobra zabawa byla a do dobrej zabawy trzeba zalozyc porzadny dres zeby nie wygladac jak szmata. No. ....

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 07-02-2002 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.    Strony (8): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions