Miło zobaczyć swierzą krew na boardzie Witaj Hadesie !! Nadchodzą mroczne lata )
A już bardziej na temat:
Na zagranicznych gram głównie w CTF i nie zauważyłem żebym szczególnie odbiegał od poziomu ... raczej kończe gre w czołówce. Oczywiście może to nie są serwy "superelity" ... no ale na SoF2 europe FF ON (chyba serw machamuda) to sporo tyłków skopałem ... Z drugiej strony trudno mi mówić o poziomie inf i dem. Kiedy gram te tryby na zachodzie to czasami trudno powiedzieć czy oni grają lepiej ... na pewno grają inaczej. Raczej nie wudywałem totalnych szturmów red w stronę startu blue (szczególnie w dem). No i zupełni inny styl gry zespołowej.
No i jeszcze jedna sprawa. Bardzo wielu graczy na zachodzie kończy starcie 3-4 strzałami ... w polsce raczej jest to ewenement. czasami mam wrażenie ze cześć tej pzrewagi pochodzi od sprzetu jakim dysponują gracze na zachodzie, a o jakim nadal maży baaardzo wielu polaków. Oni po prostu nie łapia przeskoków na sprzęcie, mają sensowne monitorki, od których po 6 godzinach nie bola tak oczy i ogólnie mają lepsze łącza.