Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Reprezetnacja Polski w ClanBase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Re: Waselinka ??

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
a ja sie nie pytalem o Aresa tylko o wystep naszej rep ze swe(juz chyba mozna tak mowic)
ps:
Kulla , Juzef 3majcie sie m/w tematu

trzymam sie jak tonacy brzytwy
posdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-11-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Waselinka ??

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
trzymam sie jak tonacy brzytwy

Trzymaj sie juzef, trzymaj bo utoniesz lol.

Old Post 30-11-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Re: Re: Re: Waselinka ??

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Trzymaj sie juzef, trzymaj bo utoniesz lol.

co ma wisiec nie utonie
pozdrawiam

Old Post 30-11-2002 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Coma piernik do wiatraka ?

Old Post 01-12-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Coma piernik do wiatraka ?

No troche tam ma .

Old Post 01-12-2002 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
No troche tam ma .

Wiem wiem w wiatraku robi śię mąke a pózniej z mąki robi śie pierniki mój błąd

Masło maslane

Old Post 01-12-2002 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

co ma piernik do wiatraka ? wiatrak sie może rozpierniczyć a piernik sie nie może rozwiatraczyć.......

Old Post 01-12-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

pasqdni nabijacze

Old Post 01-12-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QQryQ
Last Red Dragon

Question Board czy #irc ??

Panowie a może więcej w temacie ??
Bo się nam tu powoli #ircek robi.

Old Post 01-12-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QQryQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QQryQ Znajdź więcej post'ów przez  QQryQ Dodaj QQryQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QQryQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
pasqdni nabijacze

Qurde rozszyfrowałeś nas Glan ale ja pasqudny nie jestem mam pełne uzębienie

Old Post 01-12-2002 20:29
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Qurde rozszyfrowałeś nas Glan ale ja pasqudny nie jestem mam pełne uzębienie

spotkasz sie z glanem to zabki stracisz
pozdrawiam

Old Post 01-12-2002 20:49
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

glanem mna czy glanem butem? bo ja wcoraj dostalem na koncercie glanem po glowie jak koles chcial sobie pofruwac pod scena i ktos go zle wyrzucil i ni zdazyli go jeszcze zlapac.. no i but w glowe... troszke boli a ja ni jestem agresywny i ni bije i tym bardziej ni wybijam zabkow

Old Post 01-12-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

hmm niewiem co by moglo byc bardziej nieprzyjemne
pozdrawiam

Old Post 01-12-2002 21:56
QQryQ
Last Red Dragon

Przyjemne ??

mysle ze takie 2 wyrazy z czyjegoś podpisu, no ale zawsze mogę sie mylić

Old Post 02-12-2002 07:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QQryQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QQryQ Znajdź więcej post'ów przez  QQryQ Dodaj QQryQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QQryQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Przyjemne ??

quote:
Napisane oryginalnie przez QQryQ
mysle ze takie 2 wyrazy z czyjegoś podpisu, no ale zawsze mogę sie mylić

mylic siev jest rzecza ludzka
pozdrawiam

Old Post 02-12-2002 11:27
Ogór
Pozdrawiam

Re: Re: Przyjemne ??

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
mylic siev jest rzecza ludzka
pozdrawiam

Ja śie niemyle

Old Post 02-12-2002 15:00
[GoD]HADES
Training (Enforcer)

Angry

Aaaa... tak czytam te wasze wypowiedzi i mam pytanie? Co wy wogule wiecie o wymiataiu w sofa . A tak wogule nie dziwie sie Doktorowi ze gra a serwerach zagranicznych, gduz tam jest o wiele wyzszy poziom niz na naszych. Szczerze to nie ma nawet jednogo polaka na poziomie tych najlepszych swiatowych (z lepszych).

Old Post 07-12-2002 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [GoD]HADES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [GoD]HADES Znajdź więcej post'ów przez  [GoD]HADES Dodaj [GoD]HADES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [GoD]HADES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Hehe i tu śie mylisz Ja Jestem najlepszejszym z najlepszych reszta to moje pachołki

Old Post 07-12-2002 01:04
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [GoD]HADES
Aaaa... tak czytam te wasze wypowiedzi i mam pytanie? Co wy wogule wiecie o wymiataiu w sofa . A tak wogule nie dziwie sie Doktorowi ze gra a serwerach zagranicznych, gduz tam jest o wiele wyzszy poziom niz na naszych. Szczerze to nie ma nawet jednogo polaka na poziomie tych najlepszych swiatowych (z lepszych).

Widze ze mamy nowego uzytkownika . Do rzeczy:
Wymiatanie w sof'a - duzo wiemy .
Poziom na 'serwerach polskich' i zagranicznych - no na obcych jest duzo lepszy ale tu chyba trzeba napisac na 'polskim serwerze' bo moze dwa serwery sa ale i tak gra sie na jednym
Doktor - nie mow mi o nim bo mi sie noz w kieszeni otwiera - jak doktor moze grac na polskich przeciez on jest tak dobry, ze sam by wszystkich co graja na ligowych rozwalil wiec nie bedzie tutaj wchodzil.
Polski gracz - hm... rzeczywicie zadnego nie ma tak dobrego bo nie ma serweroof ani ligi, ktora miala byc.
Skonczylem .

Old Post 07-12-2002 11:21
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Aha jeszcze jedno (dwa ). Hades czemu wy jak dodajecie kogos do skladu tej 'reprezentacji' to nie mowicie nikomu o tym. Robicie to tak jak by dodanie kogos nowego bylo nielegalne . Codziennie patrze na ten sklad i widze, ze doszli KoWaL i Hakuna; dobrze graja tylko czemu nikt nie wie, ze tacy juz sa w tej 'rep.'. Teraz drugie. Proponuje pozmieniac z boku te oznaczenia typu "trener , rezerwa, pierwszy sklad" i odpowiednie dac temu komu trzeba bo jak patrze jak to wyglada to mi sie rzygac chce. Jak patrze na sklad szwecji to sie zastanawiam czemu wygrali z nami tylko 16:8 choc nasi mieli pingi 60-200 a oni 10-50.

Old Post 07-12-2002 11:28
Ogór
Pozdrawiam

Spoko spoko jest paru dobrych graczy z Polskiej sceny którzy grają na wysokim poziomie [ nazwisk nie podam ] widze ze nasza scena śie rozwija jescze jest malutka ale jak Ares skonczy pisać prace i dokonczy Lige będzie better.

Witam Hades na Forum życze dużo frag... nie postów

Old Post 07-12-2002 11:31
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Spoko spoko jest paru dobrych graczy z Polskiej sceny którzy grają na wysokim poziomie [ nazwisk nie podam ] widze ze nasza scena śie rozwija jescze jest malutka ale jak Ares skonczy pisać prace i dokonczy Lige będzie better.

Witam Hades na Forum życze dużo frag... nie postów

No ja bym chial zeby te better bylo jak najszybciej (a kto nie) . Jak nam sie pojawil nowy uzytkownik na forum (Hades) to juz jest ciut ciut better .

Old Post 07-12-2002 12:50
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Miło zobaczyć swierzą krew na boardzie Witaj Hadesie !! Nadchodzą mroczne lata )

A już bardziej na temat:
Na zagranicznych gram głównie w CTF i nie zauważyłem żebym szczególnie odbiegał od poziomu ... raczej kończe gre w czołówce. Oczywiście może to nie są serwy "superelity" ... no ale na SoF2 europe FF ON (chyba serw machamuda) to sporo tyłków skopałem ... Z drugiej strony trudno mi mówić o poziomie inf i dem. Kiedy gram te tryby na zachodzie to czasami trudno powiedzieć czy oni grają lepiej ... na pewno grają inaczej. Raczej nie wudywałem totalnych szturmów red w stronę startu blue (szczególnie w dem). No i zupełni inny styl gry zespołowej.
No i jeszcze jedna sprawa. Bardzo wielu graczy na zachodzie kończy starcie 3-4 strzałami ... w polsce raczej jest to ewenement. czasami mam wrażenie ze cześć tej pzrewagi pochodzi od sprzetu jakim dysponują gracze na zachodzie, a o jakim nadal maży baaardzo wielu polaków. Oni po prostu nie łapia przeskoków na sprzęcie, mają sensowne monitorki, od których po 6 godzinach nie bola tak oczy i ogólnie mają lepsze łącza.

Old Post 07-12-2002 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

KuLLa: na zachodzie tez gram tylko w CTF i najczesciej wlasnie na 'SoF2 Europe #4 - CTF with FF ON'. I teraz poziom hm... jak wlazom tam goscie z klanoof FreeX, DIE albo chociaz Demon to juz ta druzyna w ktorej oni sa ma przewage . Wiec poziomem sie roznia. Lacza, sprzety. Zgadzam sie - wszystko duzo lepsze. Styl gry - polacy a zachod. Bez porownania.

Old Post 07-12-2002 14:55
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Powiem cos jeszcze na temat 'reprezentacji'. Przed chwila skonczylem grac na ligowym bo jest tam teraz trening 'rep.pol'. Tuz przed skonczeniem gry admin mowi ze taki trening bedzie a tu kilka osob zaraz sie pyta (cytuje ) "to polska ma reprezentacje w sof'a ?". Ze jest az tak zle to nie przypuszczalem - plakac mi sie chce .

Old Post 07-12-2002 18:20
Ogór
Pozdrawiam

Ja także gram na zagranicznych w CTF Flagi rządzom ale niegram na Europ tylko na Niemieckich i Angielskich przeważnie kończe w czołówce są czasami bardzo dobrzy gracze ale niema takiej róznicy w graniu jak na Lidze.Zauważyłem ze na Zachodzie Serwery są inaczej ustawione mianowićie szybciej śie chodzi niewiem moża mam zwidy ale zasuwa śie niezle a gra jest o wiele szybsza niż na Lidze dlatego nie zaczęsto wpadam na Lige.

Old Post 07-12-2002 19:07
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Konczenie gry w czolowce - no ja niestety nie mam tej przyjemnosci. Zawsze jak wpadam na ktorys z SoF2 Europe to jest akurat szczytowa godzina i pelno z FreeX i Demon jest, troche mniej z DIE no i zabardzo nie da sie wbic do czolowki .

Old Post 07-12-2002 19:22
Ogór
Pozdrawiam

Wkońcu przejde śie na Europe w szczytowej godzinie i pokaże jak śie gra. Tylko w sczytowych godzinach niemoge grac uroki SDI ale jak będzie DSL to pokaże jak śie gra w Centralnej Europie

Old Post 07-12-2002 20:38
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

a ja pokornie powiem ze jestem lama i tyle nie gram w sofa za duzo bo ni mam czasu .. matura a ze nie jestem zbyt dobrym uczniem wiec korepetycje i kucie calymi dniami.. a jak juz odpalam kompa to po to by zrobic cos pozytecznego ... i tak wychodzi ze sofa odpalam raz na dwa/trzy tygi...

Old Post 07-12-2002 20:49
[GoD]HADES
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
Miło zobaczyć swierzą krew na boardzie Witaj Hadesie !! Nadchodzą mroczne lata )

A już bardziej na temat:
Na zagranicznych gram głównie w CTF i nie zauważyłem żebym szczególnie odbiegał od poziomu ... raczej kończe gre w czołówce. Oczywiście może to nie są serwy "superelity" ... no ale na SoF2 europe FF ON (chyba serw machamuda) to sporo tyłków skopałem ... Z drugiej strony trudno mi mówić o poziomie inf i dem. Kiedy gram te tryby na zachodzie to czasami trudno powiedzieć czy oni grają lepiej ... na pewno grają inaczej. Raczej nie wudywałem totalnych szturmów red w stronę startu blue (szczególnie w dem). No i zupełni inny styl gry zespołowej.
No i jeszcze jedna sprawa. Bardzo wielu graczy na zachodzie kończy starcie 3-4 strzałami ... w polsce raczej jest to ewenement. czasami mam wrażenie ze cześć tej pzrewagi pochodzi od sprzetu jakim dysponują gracze na zachodzie, a o jakim nadal maży baaardzo wielu polaków. Oni po prostu nie łapia przeskoków na sprzęcie, mają sensowne monitorki, od których po 6 godzinach nie bola tak oczy i ogólnie mają lepsze łącza.

Zgadzam sie z kulla ze niektorzy gracze zagraniczni sa nie mozliwi. Taki np. mordeth jak widze to konczy ludzi 5 strzalow. Nawet jak wybiega na niego 4 to daje nieraz rade. No wlasnie ale bardzo wiele zalerzy od sprzetu itp. (wszyscy die itp. maja pingi zawsze okolo 50 a my po 100-200). A tak z innej beczki-czemu wy sie tak zmeczacie nad Doktorem?? Jakby ktos nie wiedzial to on juz nie prowadzi kadry. Pozatym on sie nadawal na trenera gdyz potrafil am zalatwiac bardzo dobre spary np. z Freex (po takim meczu mozna duzo przemyslec ). Dzieki za powitanie i nie myslcie ze bede ulegal waszym postom

Old Post 07-12-2002 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [GoD]HADES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [GoD]HADES Znajdź więcej post'ów przez  [GoD]HADES Dodaj [GoD]HADES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [GoD]HADES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:07.    Strony (8): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions