Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Muzyka
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (13): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

www.goodshit.net <- polski label z 2 EP autorstwa Scorpio i Este

dla nie wtajemniczonych jest to label z muzyczką z pogranicza acidu i techno

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-06-2004 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

texhnolyze 2nd ost (the man of men)

myslalem ze cos ciekawego to bedzie a okazala sie taka muzyka tlo. ani dobra ani zla. totalnie neutralna, moze sobie gdzies leciec i nawet nie zauwazymy, ze cos brzdaka. jedyne z czego sie ciesze to, ze w packu zawarty byl full op juno reactora - guardian angel.

Old Post 06-06-2004 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

O-ZONE, Dragostea din tei - Buahahah kapitalny rumuński pop, strasznie wchodzi w głowe

Pudelsi, Konduktorka PKP - Generalnie za Pudelsami nie przepadam ale klimat tego kawałka jest wspaniały

Thicke, When I Get You Alone - Fajny skoczny utworek z odrobiną klasyki... do tego rewelacyjny teledysk

Chylińska, Winna, Gorąca prośba - Poprostu trzeba...

Old Post 06-06-2004 21:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Hammer Fall

Old Post 06-06-2004 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

The Polyphonic Spree - Section 12 (Hold Me Now) baaaaaaardzo fajna i pozytywna muza
jak ktoś chce posłuchać to niech przejdzie tą gre ---> http://hollywoodrecords.go.com/poly...uestfortherest/

Edytowane przez bizonek dnia 08-06-2004 o godz. 16:49

Old Post 07-06-2004 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

Labradford - V
Labradford to muzyka bardzo spokojna i klimatyczna, nie ma tu chwytliwych dzwiekow podanych na tacy wszystko musisz lowic sam albo rozluznic sie i myslec o czymkolwiek gdy w tle slychac tylko 'niewyrazny szum'
utwor V pochodzi z plyty mi media naranja jest bardzo specyficzny bardziej wyrazisty od innych na poczatku slychac tylko fortepian z lekkim elektornicznym 'szumem' pozniej w tlo ladnie komponuje sie gitara a na ostatnie 2 min skryzpce ktore burza spokuj tego utworu tym wlasnie sie ruzni od innych kawalkow labradford

Old Post 07-06-2004 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Powrot do zrodel: Black Sabbath (z Ozzym)

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 08-06-2004 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

http://www.brainwashed.com
strona z muzyka niezalezna jest w niej internetowe radio i strony niektorych wykonawcow
http://www.brainwashed.com/labradford/music.html
z tad sciagniecie fragmenty utworow labradford

Old Post 08-06-2004 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

łona - nic dziwnego

nie bede sie rozpisywal bo sadze, ze przedmowcy trafnie zreferowali ten album. az milo posluchac...

tworzywo sztuczne - wielki ciezki slon

jak dla mnie za hardcorowe nieco. a moze poprostu mialem zbyt prosty dzien na taka muze. sprobuje jeszcze kiedys do tego wrocic, w najblizszej przeyszlosci ale poki co to srednio mi sie podobalo to dzielo. nie przepadam za artyzmem.

Old Post 08-06-2004 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Powiem ci, ze Tworzywa tez nie lykam w duzych dawkach, ale jestem pod wrazeniem calosci i tego jak bracia muzycznie ewoluuja.

Foo Fighters - Unplugged And More. Nieoficjalny albumik, przynajmniej tak mi sie wydaje. 13 akustycznych kawalkow nagranych w Los Angeles, 24 pazdziernika 2000 roku + 5 utworkow z koncertu w Paryzu (jeden z pierwszych w ogole) z 6 listopada 1995 roku. Nie dosc, ze jakosc calkiem dobra to samo wykonanie genialne, jak na rockowy zespol. Odnosze wrazenie, ze na ich koncertach nie mozna sie nudzic i warto robic bootlegi; jak nie zabawne gadki Dave'a to jacys niespodziewani goscie z innych kapel, to znowu zamiana instrumentow albo calkiem inne wykonania starych kawalkow. Rzecz musowa dla fanow FF. Podam tylko nazwe rlsu: Foo_Fighters--Unplugged_and_more-Bootleg-2002-UBE, bo to chyba jedyna droga, zeby zdobyc te kawalki.

PJ Harvey - Uh Huh Her. Nowa plytka, dosc dlugo trzeba bylo na nia czekac, z tego co wiem. Lekkie i dosc gorzkie kompozycje, oryginalne teksty... prawde mowiac czysta PJ Harvey - artystka z wlasnym rozpoznawalnym stylem. Fajnie sie slucha.

Coma - Pierwsze Wyjcie z Mroku. Nigdy wczesniej o tej kapeli nie slyszalem, no moze cos tam w radiu kiedys puscili, ale watpie. Ponoc duzo koncertowali, supportowali znanych i lubianych, m.in. Kazika i Sweet Noise i ogolnie rozwijali sie w andergrandzie. Dopiero teraz wydali krazek.
Co tu duzo mowic, wspaniala muzyka. Swietne teksty, swietny wokal (przypomina Zalewskiego), swietne gitary. Takiego rocka brakowalo w Polsce.

Old Post 09-06-2004 02:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

dobra, od czego by tu zaczac, bo przygody z muza mialem dzis nie mierne.

kumepl wczoraj mi powiedzial, ze dzis w stodole bedzie sie dzial jakis koncert, grupy tgd (trzecia godzina dnia). dal adres stronki, ktora zlookalem i gdzie napisano, ze genialna atmosfera i tyle. nie powiedzial mi oczywiscie, ze to koncert katolicki (a dokladniej mowiac katolicko-protestancki) i ze spotka sie tam z jakimis nowo poznanymi, niezle nawiedzonymi :o koleznkami. ja piernicze, takiej szopki jak tam to ja dawno nie widzialem. wpierw oczywiscie niezla polewe mialem z tego wesolego towarzystwa, ktore ciagle wznosilo rece i klaskalo do boga. potem jednak sie pohamowalem i troche powazniej podszedlem do tematu. poszedlem na piwko, do oddzielnie wyznaczonego sektoru (prawie nikt tam piwka nie pil :o). zasiadlem z browarkiem i rozkminialem. no i troche sie wschluchalem w muze i musze stwierdzic, ze byla tragiczna. dodatkowo wykonywano gatunki przerozne, hip hop katolicki, soul, ballady, muzyka koscielna, etc. wiec tak sobie pomyslalem: kurna co ci ludzie tutaj robia i czemu zachowuja sie tak jak sie zachowuja. no i mnie olsnilo. oni tu nie przyszli dla muzyki, tylko dla boga. no coz, troche to sie mijalo z moja koncepcja koncertu. ja wyznaje w srodowe wieczory innego boga. tak wiec z pokora juz wieksza pozegnalem sie z towarzystwem i wyszedlem.

i tu zaczyna sie druga czesc wieczoru, ktory moglby sie wydawac juz straconym. otoz w jazz radio po poludniu uslyszalem o arcyciekawym spektaklu. ano w kinie lab o 20:30 byl pokaz 35 teledyskow spod stajni ninja tunes. wsrod nich oczywiscie jaga jazzist, herbaliser, wagon christ, blockhead, moj ulubieniec kid koala i wiele wiele innych. nie zapraklo takze polskiej reprezentacji w postaci skalpela. wszystko trwalo 2,5 h. towarzystwo na sali przednie, naglosnienie miodzio, siedzenia wygodne, a wszystko za jedyne 10 zl. i to uratowalo moj wieczor. wypadl lepiej w rozrachunku niz sie moglem tego spoedziwac. wszystkie teledyski oryginalne oraz swietnie dopasowane do muzy. to chyba czolowe zalety ninja tunes. troche obawialem sie pokazu skalpela, nie ukrywam, ze myslalem ze polak znowu zaprezentuje jakas kiszke. ale ale ku memu zdziwieniu milemu nie odstawali od reszty peletonu. oczywiscie byly wyjatkowe perelki, jak dla mnie byly to: blockhead - insomniacs olympics, kid koala - basin street blues, coldcut & hexstatic - timber oraz the best of all the herbaliser - missing suitcase z klimatem zblizonym do sabotage beastie boysow. teraz powaznie rozwazam opcje kupna dvd "zen tv" z tymi wlasnie teledyskami.

Old Post 09-06-2004 23:34
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Donnie Darko OST - Mad World.mp3 - utwor spokojny, z ujmujacym textem, nastrojowy, i proste pianino w tle. Bardzo milo sie slucha, polecam.

Old Post 11-06-2004 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

ha!! to jest utwór z tego filmu! cudnie to wiedzieć, szukam go i szukam, i nie mogę znaleźć. jest rzeczywiście piękny. naprawdę piękny.
tomasz, nie masz go czasem u siebie? pytam

Old Post 11-06-2004 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja od 2ch dni słucham sobie Offspring z płytki "Smash"
Juz ssam inne

Old Post 11-06-2004 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Ulraunt
[b]O-ZONE, Dragostea din tei - Buahahah kapitalny rumuński pop, strasznie wchodzi w głowe

Dragostei din tei (Love Among the Linden Trees, original title in Romanian) is the most well-known single of the Romanian band O-Zone. It debuted in Romania in late 2003 and in the European Union in early 2004. In April 2004 it topped the charts in Italy and Spain.

Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.

Szacun koleś. Jak sucham tej piosenki to gorączowo myślę gdzie tu by sie zapisać na naukę rumuńskiego. Pioseneczka miodzio, kolesie też nie gorsi. Mimo że teledysk niestety nie zachwyca, można wyczuć że kolesie mają swój unikalny styl

Old Post 11-06-2004 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
blablabla....

11-06-2004 19:57

:/

Old Post 11-06-2004 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Mam takie male pytanie: Ostatnio w radiu slysze kawalek z zajebistym textem. Zaczyna sie on tak:

"wieczorami chlopcy wychodza na ulice..."

Ktos wie jakiego zespolu jest ten kawalek i jaki on ma tytul?

Old Post 12-06-2004 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Myslovitz - Chlopcy

Old Post 12-06-2004 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Dragostei din tei (Love Among the Linden Trees, original title in Romanian) is the most well-known single of the Romanian band O-Zone. It debuted in Romania in late 2003 and in the European Union in early 2004. In April 2004 it topped the charts in Italy and Spain.

Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.

Szacun koleś. Jak sucham tej piosenki to gorączowo myślę gdzie tu by sie zapisać na naukę rumuńskiego. Pioseneczka miodzio, kolesie też nie gorsi. Mimo że teledysk niestety nie zachwyca, można wyczuć że kolesie mają swój unikalny styl

Halo, Salut... Powodzenia z rumińskim...
A ostatnio siedzi mi w głowie Smolik, 50 Tysiecy 881 oraz ostre ciskanie na basie :

Old Post 12-06-2004 11:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

hahaha. mi juz zdarzyl nieco sie przejesc dragostea. pozatym znalazlem polskie tlumaczenie i... no wlasnie i ocencie sami:

x5
Ma - ia - hii
Ma - ia - huu
Ma - ia - hoo
Ma - ia - haa

czeœæ,czeœæ, to ja, cz³owiek wyjêty spod prawa
i proszê, moja kochana przyjmij szczêœcie

czeϾ, czeϾ, to ja picasso
wezwa³em ciê i dotkn¹³em
ale chcê byœ wiedzia³
i nie pytam o nic od ciebie

chcesz odejϾ ale
nie mo¿esz, nie mo¿esz wzi¹æ mnie
nie mo¿esz, nie mo¿esz
obraz twojej twarzy
i kochana lipa
przypomnina mi twoje oczy

chcesz odejϾ ale
nie mo¿esz, nie mo¿esz
obraz ciebie byæ zwróconym ku
obraz twojej twarzy
i kochana lipa
przypomnina mi twoje oczy

... i czasami lepiej nie wiedziec za duzo.

Old Post 12-06-2004 14:20
gazi
podróżnik

Przyznam ze ostatnio wzielo mnie na sluchanie cover'ow
co ciekawsze:

Acid Drinkers - Proud Mary
Thy Disease - Frozen (Madonna)
Korn - One (Metallica)
Tori Amos - Raining Blood (Slayer)
Tori Amos - Smells like teen spirit (Nirvana)
Limp Bizkit - behind the blue eyes (The Who)
Machine Head - message in the bottle (The Police)
Guano apes - big in japan
Disturbed - Shout
Tool - No quarter (Led Zeppelin)
Placebo - Running up that hill (Kate Bush)
Wrinkled Fred - La Isla Bonita (Madonna)
Pantera- Planet Caravan (Black Sabbath)

Tori Amos zrobila z utworu Nirvany kolysanke... cos pieknego
Miło gdy nagrywając cover, zespół dodaje coś od siebie, coś ze swojego stylu, a nie tylko zwyczajnie odgrywa coś, co już kiedyś ktoś napisał.
a wy lubicie i mozecie polecic jakies smakowite cover'ki ? : p

Old Post 13-06-2004 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

tori amos ******a kawalek ktory ma w sobie tyle zajebistej energii..

co do coverow... hmm...
metallica - whiskey in the jar (thin lizzy)
manson - another brick in the wall (pink floyd)
ii reszta ktorej teraz sobie nie przypomnem ale jak cos to dodam

Old Post 13-06-2004 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

No jasne!

Testor - smooth criminal
Children of Bodom - the final countdown
children of bodom - aces high
children of bodom - the trooper
In flames - murders in the rue morgue

ogolnie mile sa covery iron maidena. No i ten jeden Jacksona - ten to sie doczekal coverow :>>

Old Post 13-06-2004 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

arch enemy ma tez fajne aces high
Melvins - Smells Like Teen Spirit (Leif Garrett)
botch - o fortuna

Old Post 13-06-2004 16:07
eunuch
facet bez iai

O Smells Like Teen Spirit w wersji Tori Amos mowil nawet Cobain. Ponoc lubowali sie (z Courtney) w porannym tancu przy tym kawalku.

Deftones - No Ordinary Love (Sade) ~ wspaniala przerobka, spokoj oraz wyjatkowy wokal Chino Moreno i Jonaha Sonza Matranga

Pantera - Planet Caravan (Black Sabbath) ~ Gazi juz o nim wspominal, chyba najspokojniejszy kawalek Pantery z Anselmo

Ray Charles - Georgia On My Mind (Hoagy Carmichael) i Yesterday (The Beatles)[/b] ~ Ray niedawno nas opuscil, wedlug wielu byl jednym z najlepszych wykonawcow coverow; moje dwa ulubione

Old Post 13-06-2004 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eunuch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eunuch Znajdź więcej post'ów przez  eunuch Dodaj eunuch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eunuch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Marylyn Manson - Another Brick in the Wall.mp3

Old Post 13-06-2004 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Tool - Prison Sex
Tool - Grude
Tool - Stinkfist
Tool - Opiate
Tool - Lateraus
Tool - Triadl (same instrumenty)
Tool - Sober
i kilka innych kawałków których tytułów nie pamiętam

Old Post 14-06-2004 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

nie jestem wielkim zwolennikiem ale przypomnialo mi sie takie cus:

akasha - sweet child of mine (g'n'r bodajze)

Old Post 14-06-2004 14:07
alka
alk(oholiczk)a

TRANS ludzie TRANS
polecam
astrix "afrika sun"
astral "state of mind"

How I'm killing you

Old Post 14-06-2004 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

http://mastyle.neostrada.pl/06-abra...ka_o_g.-b2r.mp3
http://coloseum.internetdsl.pl/m3cr...-chobcy-b2r.mp3
http://mastyle.neostrada.pl/05-abradab-idealnie-b2r.mp3
reszta slaba

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 14-06-2004 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:23.    Strony (13): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions